Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Aktuálně.CZ: Odchází 2000 policistů. Nejvíc se to projeví v ulicích (REDAKCE)

Aktuálně.CZ: Odchází 2000 policistů. Nejvíc se to projeví v ulicích

Foto: Ilustrační - policisté odcházejí
Policii do konce letošního roku opustí celkově dva tisíce lidí. Spousta z nich se totiž rozhodla využít starého služebního zákona, který jim umožňuje svléknout uniformu po deseti letech s měsíční rentou v řádech několika tisíců korun. Informace o tom přináší server Aktuálně.cz.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 09. 11. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAREL 17:59:50 10. 11. 2009
default.png
Otázka vzdělání Chlapi, neblbněte!!!! Minimálně maturitu musí mít jak policista, tak i strážník. Vzdělání není sice vše, ale určitě je jedno z důležitých kritérií pro naši práci! Ale kdo nechce na sobě pracovat, tak ať si dělá práci, kde takové požadavky nejsou. Nikdo nás poldu dělat nenutí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MRAZA 16:46:30 10. 11. 2009
default.png
to Honzi_88 Snížit kvalifikační požadavky? To snad už ani nejde! Jinak by se PČR dostala na úroveň zvláštní školy...! A jestli si nesplnil nějakou z podmínek pro přijetí tak se na mne nezlob, ale u policie nemáš co dělat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 16:33:30 10. 11. 2009
Andras.jpg
Out: Na některé posty je VŠ naprosto k ničemu a zbytečná. To je pak jen kus papíru, který si někde někdo udělá jen pro to, aby měl papír, a víc nic. Jedno jestli zemědělka, peďák, atd. Ano, pokud budete mít na policisty požadavky ohledně VŠ vzdělání, potom jen právnického zaměření. Apropo na co musí mít nějaké funkce, např. velitel bojařů VŠ? K čemu mu je? Jak říkali onehdá v té děbatě na ČT, ztracené4 roky, a zbytečně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:43:25 10. 11. 2009 blokovaný
default.png
honzad No honzade asi mi to nebudeš věřit,ale já ti dávám tentokrát naprosto za pravdu!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 13:13:35 10. 11. 2009
Out.jpg
Honzi Ok, pochopil jsem tě. A i tak nesouhlasím. V době kdy je maturita devalvována na kus papíru kterej má dneska každej "vyhulenej hiphoper" kterýho rodiče pošlou na soukromý gymnázium, sem toho názoru že maturita je to nejmenší co by pro policisty a strážníky mělo být vyžadováno. A i tak je to někdy síla co pak vidím v uniformě. Čest vyjímkám!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 12:53:53 10. 11. 2009
default.png
re Honzi_88 V současné době kdy je „přetlak“ nepřijatých maturantů, je asi nereálné aby se otevíral nábor pro absolventy SOU, také již s ohledem na to jak je zkracována ZOPka. Podle školského zákona by nástupní škola zakončená maturitou (pro absolventy SOU) zřejmě trvala min.24 měsíců (18 měs.denní studium, a 6 měsíců tzv.řízená praxe).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZIN_88 12:40:36 10. 11. 2009
Honzin_88.jpg
hlaveň: přesně ták. díky nové reformě si musím dodělat maturu na škole proto že vúučák už u mp nestačí.a u Pčr matura dodělat nejde.Jak mě to štve snad se nedá ani popsat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZIN_88 12:36:14 10. 11. 2009
Honzin_88.jpg
Out: ale houby z octem. základ sou. minimálně a maturu si dodělat u Pčr.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 11:38:15 10. 11. 2009
default.png
re Karel Ty budeš taky jeden z těch kretienů co se ještě snaží těchto sračkách rozeštvat policajty ( zřejmě i na stránkách UBS-MV)! To už tady kdysi bylo, když část ciziny spadala pod okresní ředitele, a část pod náměstky krajských ředitelů. Suplovali pořadatele u sportovních utkaní, a přes zelenou hranici se napříč ČEZkem tahala kradená auta ! Podle 361… je délka služby do 65 let. Jsem zvědavý, jak se ti bude např. v 60 letech točit pendrekem, a budeš plnit limity při přezkušování. Když pětačtyřicetiletý policajt je podle toho modrého xindlu „generační špunt“! Nikde není psáno, že příští politická garnitura nezruší, příp. neomezí výsluhové náležitosti! A to neřeším , že s tím „generačním špuntem“ odchází i ta latentní část policejní práce (ostatně existuje všude ve světě) „agentura“, neboli práskači, protože to je především o vzájemné důvěře.O tomto však funkcionáři PP decentně mlčí!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 10:47:32 10. 11. 2009
honzad..jpg
hlaveň: V zasade s tebou souhlasim, jen myslim, ze si opomenul jeden dulezity vliv. Krome nekompetence, nepripravenosti a neschopnosti havlovske klaky ktera prevzala moc tam zafungoval ze strany jiste casti pruslusniku SNB fenomen "Po nas potopa". Tedy, volne prelozeno: vam se nelibily nase poradky a vzali jste nam oteze z ruky, tak my vam situaci rozhodne nehodlame zjednodusovat .. Plus se k tomu pridalo i to, ze (krome pristupu "po nas potopa") leckde stare kadry dokazaly jeste do uvolnenych funkci pomoci svym (tehdy) mladym konum.... a do toho personalni obmeny souvisejci se stridanim vlad... A z toho augiasova chleva co z toho vznikl pak uz snad ani neexistovala (neexistuje) cesta ven...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio