Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Mikrokamera pro poldy (REDAKCE)

Mikrokamera pro poldy
žvýkačky nebo kamera?
Foto: Internet

(AKTUALIZACE Z 14.6.2010 NA KONCI ČLÁNKU) Počítač, který dešifroval německý ponorkový kód Enigma, měl příznačné jméno Colossus. Zabíral obrovskou místnost.  Od té doby se veškerá technika a elektronika neustále zmenšuje. Není daleko doba, kdy budou policistům pomáhat pátrací roboti, a se služebním vozidlem proberete rodinné problémy.  V současné době však již existuje nemálo mini pomocníků, které mohou policistům ve službě pomoci.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 15. 06. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu J-WAYNE 21:31:06 05. 04. 2010
J.Wayne.jpg
Mini DV MD80 Kolega si zakoupil Mini DV MD80 www.tinyurl.com/y8cg2ks - pouštěl mi videa co nahrával a opravdu luxus, jen ta cena se pohybovala přes 3tis. :o(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOUDA 21:09:41 05. 04. 2010
Jouda.jpg
LIMITUS Je to určitě dobrá pojistka, X let to budeš tahat zbytečně, pak si to jednou nevezmeš a něco se podělá ...........

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIMITUS 20:50:24 05. 04. 2010
default.png
Lukas Heinz Lukáši, zajímavá mašinka, taky uvažuju o jejím pořízení, ale zůstává jedna otázka - využil jsi to vlastně někdy v praxi?? Chci tim říct, že cena docela ujde, ale zase si nejsem jistý, jestli to k něčemu je. Můžu si s tim sice natáčet zákroky, ale vyřešil jsi díky tomu už něco??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:00:40 05. 04. 2010 blokovaný
default.png
Ta kamera je asi jediný řešení a to jak pro dobro policistů,tak pro dobro občanů.Jinak musím uznat,že některý lidi se chovaj k policistům fakt zbytečně hnusně.Todle dost odsuzuju.Některý policajti třeba v mraze musej chodit po ulici a moc snadný to nemaj.Tady je prostě na nic jedna věc.I kdyby mi nějakej policajt třeba proved něco špatného,tak to přeci neznamená,že jsou špatný všichni.Dobrej policajt to asi fakt jednoduchý nemá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EYE 00:55:14 05. 04. 2010
default.png
petrun No když se chováš korektně není důvod. znám způsoby jak korektně a s grácií s někým praštit o zem a bude to košér i kdyby si to nahrál. Když s lidma nejednáš jako s dobytkem nemáš se čeho bát. Pokud by šlo vyloženě o provokativní chování s úmyslem dohnat policistu k zuřivosti, asi už každému kdo nemá v hlavě slámu dojde, že tady něco smrdí. Normální člověk se nebude snažit vyprovokovat policistu k tomu, aby vůči němu ten musel použít násilí. Kateřina Jacques nebo Pavel Eichler to udělali a přesně v duchu toho co řikám, bylo třeba si uvědomit, že tady něco smrdí. Oba se totiž zřejmě učelově dopustili takového jednání, o kterém věděli, že na něj budou policisté reagovat zákrokem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRUN 21:08:54 03. 04. 2010
default.png
Nic nového. Pozor, je to dvojsečná zbraň. Provokatéři mohou natáčet policistu kdykoli, ta technika je široce dostupná úplně každému kdo se chce mstít! www.dealextreme.com/details.dx/sku.31989 www.dealextreme.com/details.dx/sku.20630 www.dealextreme.com/details.dx/sku.24444 www.dealextreme.com/details.dx/sku.29150 www.dealextreme.com/details.dx/sku.26983 www.dealextreme.com/details.dx/sku.26935 www.dealextreme.com/details.dx/sku.25207 www.dealextreme.com/details.dx/sku.19635 www.dealextreme.com/details.dx/sku.29728 Určitě při tom nebudou řešit nějaký zákon :-(((

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 20:04:06 03. 04. 2010
default.png
kamera Lukáši dík za pěkně zpracovaný článek. O pořízení mikrokamery už nějakou dobu přemýšlím a teď aspoň vím, že tato je do služby opravdu použitelná (po izolačkových úpravách:-)), takže je po vybírání a už ji mám objednanou... jo a ještě ti chci pochválit článek zrcadlo člověka, nedávno sem ho přečet a od 1.5. mám nové pracoviště je to sice za míň peněz zato těžší práce:-) ale já potřeboval hlavně změnu a sem rád, že sem s tím něco udělal a článek rozhodování dost pomoh tak čus a klidnou službu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio