Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Koaliční smlouva je hotová. Co čeká policii? (REDAKCE)

Koaliční smlouva podepsána. Komorous jde k ochranné službě
Jak ovlivní střídání stráží na vnitru policii?
Foto: P-CZ

(AKTUALIZACE Z 12. 07. 2010 NA KONCI ČLÁNKU) V pátek představili předsedové stran budoucí vládní koalice znění koaliční smlouvy (před finální korekturou). Smlouva by měla být podepsaná v pondělí odpoledne - co z ní vyplývá pro policii? A nejen to - nastupující ministr vnitra Radek John dnes v Otázkách Václava Moravce naznačil, jaké budou jeho první kroky v úřadě.

Autor: redakce
Publikováno: 11. 07. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BULDOG 22:35:03 11. 07. 2010
default.png
Naprosto trapné vystoupení pana Johna se dá omluvit snad jen kocovinou ze svatby svého mecenáše. Je zřejmé, že o problematice celého vnitra a policie nic neví, ani nemá snahu jelikož si všude dosadí svoje lidi, kterým Bárta rozdá úkoly a on se bude moci soustředit na práci Předsedy veledůležité strany.



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EYE 22:07:03 11. 07. 2010
default.png
Jde vidět že John je jen figurka. Právní úprava fungování bezpečnostních agentur, (zřejmě plně vyhovující požadavkům fa ABL).

Vyhodit Komorouse, který je přiliš fundovaný a dosadit užvaněného troubu salivara, kterému něřekl´nikdo jinak než, "kafelmejnek", jak dobře fungoval za Langera. Motto pana Salivara: Milionkrát opakovaná lež se stává pravdou.

Myslím že drahýRáďa Johnu si svým amatérismem brzy získá stejnou popularitu jako Kocáb.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TIN 21:41:49 11. 07. 2010
default.png
No uvidíme co bude.. ale s tím propouštěním to nebude tak horké, to tu snad ještě nebylo. Hlavně aby z nás neudělal Radek 'publicista' John uniformované prodejce svého vína...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTAFLINTA 21:37:17 11. 07. 2010
default.png
i on chce sahat hlavně do kanceláří a vyšších pater policejní organizace - počtu policistů ve výkonu se škrty rozhodně týkat nemají

to už jsme slyšeli u armády taky a koho propuštěli - řadové vojáky!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COMMODORE 21:32:43 11. 07. 2010
default.png
Kdo vypada politicky lip? ten kdo rika "my tem represivnim slozkam, ktere vas jen zdimou od penez formou pokut a buzeruji vas na silnici penize ubereme, at se maji hur, kdyz uz se maji tak dobre" ...nebo "policistum, ktere mate vsichni tak radi budeme pridavat 45% na platech" ... :-) ... kolegove, na nas si stavelo karieru tolik politiku az to neni pekne, takze publicista TV Nova, je jen dalsim v rade. A porad je nas bohuzel jeste dost na to, aby se nemuseli strachovat, kdyz nekdo odejde...no a eventuelne jde udelat rychlokvaseny odchyt novych policistu... :-) tak hura do noveho obdobi vlady TV Nova...ale ze to vypracovali vysoko co? :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AGT 21:18:33 11. 07. 2010
default.png
LUKAS-CISAR [2010-07-11 20:55:20]:

No tak k té vodě už došlo taky. U nás už neteče teplá v rámci úspor! Čekám, že zastaví i studenou a ten proud snad až na konec.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 21:09:33 11. 07. 2010
default.png
Když jsem odcházel, tak jsem si říkal, že je to v pr... a je nejhůř. Omyl.
Kdo dneska viděl OVM, tak má asi jasno. John vždycky něco řekl a hned začal couvat. Co se týká policejního prezidenta tak snad budu citovat správně, ale napoprvé řekl: "bude tam náš člověk".... Stojí za to se na celou diskuzi podívat a kdo má rozum tak si domyslí....

A tenhle bod koaliční smlouvy říká vše. Opravdu jsou bezpečnostní agentury tak velkým problémem, aby musely být součástí koaliční smlouvy? Už vidím, jak ABL diktuje pravidla pro ostatní.
PS: nepracuji v bezpečnostní agentuře:-) ale tohle mě nadzvedlo.

"Předložíme speciální komplexní právní úpravu pro činnost nestátních bezpečnostních služeb s cílem definovat zejména okruh služeb poskytovaných těmito subjekty (např. hlídací, detektivní, technická a bezpečnostní činnost), zakotvit podmínky pro jejich licencování, stanovit vnitřní a vnější kontrolní mechanismy pro jejich činnost a prostředky, které ke své činnosti na základě příslušného oprávnění využívají, stanovit podmínky odborné způsobilosti pro výkon zaměstnání u těchto subjektů."

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-CISAR 20:55:20 11. 07. 2010
default.png
Zdravím. Jsem velice rád, že se bude pokačovat v úsporných opatřeních. Nevím jak u vás, ale u nás se nejezdí a netelofonuje, nejsou peníze na kancelářské potřeby a prostě na nic. Jediná možná další úspora bude odstřihnutí elektrického proudu a vody.
Dále mě potěšil pan John, svým výrokem, že si dosadí na vrcholné policejní manažerské posty své lidi. Já chápu, že to udělá, ale nerozumím tomu, jak může vklidu toto říci do televize. Policie má být nepolitická. Právě toto zavání komunismem, když bude politik ovládat policii ve svůj vlastní prospěch. A nepochopil jsme jak policejní prezident Martinů má asi šetřit. Dostane rozpočet a musí si poradit, to měl ještě z toho rozpočtu něco vracet? A policejní prezident nenakupoval vrátnice projektu P1000 ani drahá auta. No nečeká nás nic pozitivního a to jsem sakra velký optimista.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio