Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

John chce "dobré" policisty odměňovat podle objasněnosti!!!!

A je to úplně v pérdeli, bratři! Johnovi ta sběř nahoře musela nakukat, že dobrý policista je ten, co nejvíce objasňuje. Bolševik se svýma čárečkama opět vítězí. Dobrý policista je ten, co nemá co dělat, protože má v rajónu klid!!! Ne ten, co křiví statistiky, aby měl vyšší procento objasněnosti. Tohle je statistika o ničem, záleží na tom, jaké případy dostane. Tohle je přesně nahrávání análním speleologům. Po tomto nikdo ani nadále nenabere nic, co smrdí neznámošem. Natož vyhledá. Pámbů s Váma a Rajon pryč.
HAMMER :: Datum založení: 24. 08. 2010 :: celkem 75 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 22:10:25 17. 10. 2010
default.png
No, rád bych Tě, Peco, upozornil na jednu maličkost, nebo spíše doplnil tvůj text. Konkrétně poslední větu. Jestli Ti to nedochází, ještě to policie nikam nedopracovala, ten sešup pořád pokračuje a skutečně tvrdé škrty teprve přijdou. Titanik se rozlomil na dvě části, ta první s nma už je pod vodou (nebo spíše za vodou jak to vidím) a vy zbývající se držíte zábradlí na konci zadní části lodi a čekáte, kdy rupnou vodotěsné přepážky pod váma a věříte, že se to nestane, protože si pořád myslíte, že to přece nejde policii úplně potopit. Ale tlak vody (přes polovinu darmožroutů pobírajících vysoké platy a ještě vyšší odměny nemaká v terénu) vysoce překračuje únosnost těch přepážek (rozpočtu a plánovaných škrtů dnes nebo zítra)a vy půjdete napřed silně nahoru jak se zadní část začne nořit do vody a pak rychle dolů.
Nemáte už kam skočit, většina z vás, co máte patnáct let za sebou a více a sloužíte v terénu, už díky nízkým platům za poslední kalendářní rok dosáhne jen na směšné renty, takže odchod do céčka další finanční propad... U policie od nového roku cca pětina platu pryč, management tomu říká 10%, co bude příště? 3% podle těch vší nahoře a ve skutečnosti 30?
Zatímco lepší třída už sedí v záchranných člunech a z povzdálí a svých hodně teplých dek (platů) sleduje, jak v ledové vodě utichá řev mrznoucího plebsu.
Hoši, od roku 1989 se u policie nic pro řadové nejenže nezlepšilo, my jsme byli vděční za to, když se to nekurvilo rychle. Vy už můžete být vděční za každou vteřinu života.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 12:32:06 17. 10. 2010
Peca.jpg
Smutný čtení...Sepulcher i Hammer oba máte pravdu.
Na poslední poradě u nás - nejsou peníze na nic, ale vy musíte tohle, tohle, tohle...Říkám s kolegou, ať nám to přijde říct koordinátor rovnou přímo do očí k nám na poradu. Odpověď - on sem teď určitě nepřijde.
Jdeš na víkend do práce a v pondělí ti řeknou, že ti tak max. zatleskaj, jestli chceš.Příště už mě tam skutečně nikdo nedostane! Na obvodě už nyní nahrazujeme skutečně všechno.Práce na místě činu (kolikrát i za technika - oni za to nemohou),dopravní akce - suplujeme dopravku (už nyní máme 3!!!své vlastní akce z ředitelsví týdně) k tomu občas vyhlásí kraj a i republika, bezpečnostní akce - fanoušci hokeje-fotbalu, nyní nově budeme jezdit za hlídkovou i na objekty, jelikož je tam nyní něco kolem 20ti lidí 2/3 po škole a jen 5jich může řídt sl. auto. Už opravdu zbývá jen aby nám dali stáj s koněm, kotec se psem a jsme zcela universální.Tohle by opravdu nezvládl ani Terminátor.A to chtějí za málo peněz hodně muziky.Nejraději bych si odplinvul kam jsme to dopracovali...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:38:22 17. 10. 2010
default.png
SEPULCHER [2010-10-16 17:05:22]: Tak dobře, policejní prezident 20.10.2010 jako pravý četník, jak píšeš, odstoupí. A co se stane? Na jeho místo přijde další takový. Špatně není tato osoba jako jednotlivec, ale celý systém.
Navíc proč my Martinů měl někam chodit? Víš jaké má prachy? To by ho musela beztrestně jeho rodina zastřelit, protože by jako živitel rodiny zcela selhal. Kam by šel?
Co byste dělali na jeho místě s takovou firmou, kde když jako nejvyšší vydáte rozkaz, přepapouškuje ho x článků pod váma a řadový četník už nad ním jen mávne rukou, protože je to zcela odtrženo od reality dne.
Jak mohlo dojít k vydání takové bejkárny jako je návod, jak se chovat ve svém volnu? Jak může docházet k tomu, že VO musejí každý rok znovu a znovu zpracovávat plány obrany útvarů, kde bude který četník u kterého okna stát a jaký palebný sektor pokrývat, když realita takového stavu, kdy by na útvaru byli všichni četníci a stačil se ještě při nějakém útoku otevřít zbroják, je nula celá nula nula. A to by VO jistě dodali další seznam takových papírů pro verbež nad sebou, která se tímto, jako nějací parazité, živí. Navíc za zcela jinší peníze než ti, co dělají skutečně nebezpečnou a hlavně vysoce záslužnou práci.
Když jsme u té záslužné práce: všimli jste si, jak hodně se změnilo u lidí vnímání hasičů? Hasiči po zásluze jsou u lidí hrdiny. Všimli jste si ovšem, jak se nijak nezměnilo vnímání policie? I nadále škodná.
Management, který neumí prodat výsledky práce těch dělných dole, jsou jen vši v kožichu. Výmluvy na to, že novináři si berou jen to co chtějí, tak to jim nevěřte. Není to tak dávno, co tihle blbci zveřejňovali okamžitě každý náznak průšvihu u policie a noviny z toho měli to, co potřebují, aby se prodávaly: senzaci. Pak musela nějaká otevřená hlava (hluboká poklona za tak jednoduchou věc) přijít na to, že to budeme dělat jako armáda, veřejnosti neřekneme raději nic s odkazem na to, že se věci vyšetřují a média nemají už na policii takovou dehonestační pastvu. Něco sice zveřejní, ale dál se nikdy nedostanou. Pamatuju se, jak jsme na toto na poradách poukazovali a vedení nám říkalo, jak to jinak nejde.... Jim nejde nic, kde musí sami myslet a rozhodovat a nést za to zodpovědnost. Umí jenom papouškovat to, co dojde shora, vlastní iniciativa na zefektivnění práce, zajištění všeho nutného pro válčící jednotky v poli, nula. Vedení mi připomínalo trestní oddíly NKVD za druhé světové války, které se místo válčení s nepřítelem věnovalo naplnění plánovaného počtu zastřelených "zběhů" z vlastních řad.
Jen si vemte, jaké výstupy jejich řídící práce ocházejí k vám dole: stále stejná místa DBA, KB, jen to, co jim řeknou shora. Když jsme s kolegy dělali kontroly hospod aniž to po nás management chtěl, nikoho to nezajímalo. Žádný výsledek to nebyl. Šlo to ale samo a rychle. Pak vedení usoudilo, že je do toho třeba vstoupit, protože jaksi pokuty a tak nebyly :D takže i tohle by mohla být čárka a oni by vypadali jako že něco dělají - a nařídili k tomu psát úřední záznamy. Ne že by ti pomohli, ještě ti k tomu přidali práce, flákli ti klacek pod nohy. Kontroly hospod jsi dostal rozkazem včetně zpracovní ÚZ. Nikdo ho nikdy nečetl, ale bylo to čéjéčko, byla to čárečka. Takže ke KO co jsi tam pořídil, jsi musel ještě psát úplně zbytečný lejstro. Co se stalo? Hospody se přestaly kontrolovat s výmluvou na jiné činnosti - byla to naše iniciativa, účinkovalo to, a ti prevíti si z toho udělali vlastní čárečkovou žeň a nám hodili klacek pod nohy. Při vzájemné nesnášenlivosti s vedením to účinkovalo jako spolehlivý odpuzovač od této činnosti.
Pak přišlo CP. Vedení na poradách začalo tento směr prosazovat. Podle toho co ovšem vedení vykládalo, to nikdo z nich ani nečetl. Oni byli líní si to celé jen přečíst, neříkám ještě pochopit základní myšlenku: nejlepší skutek je ten, co se nikdy nestal!

A začali s tím, co přesně řekl v červenci 2007 na poradách dnešní vedoucí ÚO: "jednou za měsíc zajdeme za starostou, napíšeme na to úřeďák a máme to z krku!" Vedoucí, který CP docela chápal, jenom nevěřícně hleděl. Jak mi říkal: prostě nejde to.

V té chvíli, i když jsem měl obavy odejít, se to ve mě úplně zlomilo. Tady nebudu! Tady to nikdy k ničemu nepovede!
A hrozně jsem se mýlil. :D Tady (rozuměj ale u policie) to vede od mínus pěti k mínus třiceti a ten kopec, ze kterého policie už roky jede, dostává švunk teprve teď! :D.
Najednou jsem dostal odměny za akci pro děti na táboře (předtím jsem to dělal poloilegálně nebo úplně ilegálně), za práci na poli prevence... a už jsem jel. Do chvíle, než to ti hajzlové dostali nařízené shora, to pro ně nebyla činnost, najednou byla vysoce žádaná. Ale tak nějak po jejich, po bolševicku, na všecko záznamy, abysme to měli z krku. Vedoucí hnedka chtěl, abych vedl vývěsku oddělení. Do té doby jsem to měl rozkazem ředitele zakázané! To může jen TM informovat veřejnost.

Tu jsem sice ještě zařídil, ale řekl jsem, že jdu do céčka a na všecko už drbu. Jak dobře jsem udělal a že jsem se nemýlil s tím, kam policie jde, mi další roky plně potvrdily.

Nedávno jsem měl sen, že MV nařídil zákonem deaktivaci všech službyschopných rentiérů nebo sebrat renty. Vzbudil jsem se úplně mokrý, jak jsem ve snu přemýšlel, jak se službyzneschopnit. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN-CZ 21:14:48 16. 10. 2010
martin.cz.jpg
SEPULCHER [2010-10-16 17:05:22]: Nemám co dodat a jen souhlasím. Výborně napsáno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 17:05:22 16. 10. 2010
default.png
Jak jsem napsal i na fórum na stránkách personálního odboru PP na intranetu. Klidně bych byl pro, aby krajský ředitel dostal odměnu 0,5 M za rok, ale jen takový, který by dokázal zodpovědně a svědomitě plnit svoje povinnosti k dobru bezpečnostního sboru a povinností tohoto sboru. Jestliže však běžní řadoví policisté nejen, že si těchto svých nařízených nemohou vážit, nemohou v nich vidět ani své vzory a rozodně s nimi nemohou souhlasit, je zřejmě něco velice špatně. Za toto by měl někdo přijmout zodpovědnost. Ten, kdo by měl být zodpovědný za sbor jako takový a měl by za něj bojovat a snažit se všemi svými dostupnými prostředky hájit oprávněné zájmy řadových policistů je policejní prezident. Ten však dosud neudělal jediný krok vstřícný vůči někomu jinému, než vůči svým kamarádům na PP. Vždyť je to právě on, který může jedním jedniným rozkazem umožnit policistům, kteří již letos přichází o nemalé části svého platu povinným snižováním hodností v rámci nových tabulek, nebo snižováním rizikového příplatku, aby si přivydělali peníze jinde. Je to on, který je zodpovědný za to, že nemůžeme dělat jiné výdělečné činnosti, které by neovlivňovaly náš výkon služby, protože mu to zákon dává za pravomoc. Z jeho jednání je však zcela zřejmé přezírání řadových policistů a nebál bych se to označit za porušení etického kodexu hned v několika bodech. Takové jednání lze přirovnat snad již jen k tomu, když policista na základním útvaru odmítne přijmout oznámení.

Nedávno jsem si při poslechu Cimrmanovy hry uvědomil, že se blíží krásné a dobře zapamatovatelné datum 20.10.2010, které by se dobře pamatovalo a učilo všem policistům, kteří snad ještě přijdou. Chtěl bych proto tímto vyzvat policejního prezidenta, má li v sobě alespoň kousek hrdosti a je li ještě alespoň trochu policistou, aby v tento den buď odstoupil, nebo zemřel. Byl by tak prvním, který by dokázal, že má ještě páteř. Když jej pak budou následovat ostatní, co tady nemají co dělat a vymýšlejí jen poučky na rehabilitace a na ..., třeba se něco změní k lepšímu a třeba končeně lidi zjistí, že služby, které státu poskytujeme se nedají měřit kvantitou, protože různé zákroky, vyšetřování a denní jednání s občanem se nedají poměřovat počtem pokut, nebo procentem objasnění.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:07:40 16. 10. 2010
default.png
Ou, nechtěl jsem napsat smutný článek. Přece píšu, že jsem drbanovi na místě trest uložil... Že to bylo na hraně? Vždycky jsem všecko dělal na hraně.
Mě nad prací bavilo přemýšlet, jak s tím či oním vykývat, víš jak dlouho trvalo té kurvě, co mě devět roků velila, než mě všecky ty moje výmysly na poli prevence dokázala zatrhnout? Pět roků! Jednu věc mi zatrhl, vyhodil mě dveřma, oknem jsem se vrátil zase s tím samým. Když už mě to zatrhli rozkazem, dělal jsem to bez jejich vědomí. Představte si, že váš vedoucí, křivák zgrčený, napráská vlastní mančaft darebákům, na které z vlastní iniciativy, někteří i po službě, na konkrétní akci číháte, protože jezdí ožralí autem. Zastupitelé jednoho městečka.
Přijde vám to strašné?
Co tohle:
Za dva měsíce nato, kdy už vedoucímu nesdělíte co chystáte a ty darebáky všecky jako mančaft připravíte o papíry za chlast, přijde starosta toho městečka na porady a v přítomnosti ředitele okresu vyhrožuje celému oddělení zrušením, protože podle jeho názoru stojíme jen u silnice a chytáme opilce. Ředitel drží tlamu, vedoucí ta kurva dělá že o ničem neví, jediný já mu říkám, že je to trošku drzost kritizovat nás za aktivní výkon služby, kdy si zasluhujeme svůj plat, když bereme všecky kámoš - nekámoš. Starosta hned otočil, ble ble ble však v pořádku... a odešel.
Strašné?
Houby strašné. Sotva starosta zabouchnul dveře na ulici, ředitel praví:
"Tak toto ne, řežte je hlava nehlava!"
Myslíte si, že u nás vzbudil sympatie nebo naprosté opovržení?
Takové máte vedení, gaunery, posery, práskače. Já znal osobně za celou svou kariéru tak deset slušných důstojníků, kteří měli velitelskou pravomoc. Za dvacet roků trolinku málo. Jak strašně jsem se ale ve svých odsudcích na vedení mýlil jsem zjistil až teď, kdy se začaly zveřejňovat výše odměn těch krys. Jak mi chce Lukáš Heinz vymluvit, že tihle lidi mají u policie zůstávat, že se má šetřit jinde? Tohle se děje jen proto, že skrz další tři nadřízené náměstky a podnáměstky a já nevím koho na toho dobytka nikdo nevidí. Vedoucí oddělení - krajský, PP.
Chlapi v práci se mě pořád ptají, proč ti policajti na těch přechodech ráno, když jdou děcka do školy, nic nedělají. Nechtějí věřit tomu, co těm policajtům je dán za příkaz, že to není možné, že to přece nemá logiku...
To ví každý kdo tam stojí, jenom vedoucí odmítá jít na místo a osobně si to vyzkoušet, za jakého je tam blbce, když před jeho očima projede po přechodu pro chodce auto mezi děckama a vy nemůžete nic, než si opsat číslo, odchytit pět děcek jako svědky a pracně pak celý den šetřit, kdo byl řidič, abyste zjistili, že to byla osoba blízká.
Zákaz chytat tam řidiče, co děckám nezastaví! Tohle přesně mi vedoucí řekl! Může mi někdo říct, když on to zdůvodnil tím, že máme hledět řidičům do očí, jakou tohle má logiku?
Co tam dělám vlastně za práci? Proč nemám špičaté boty, červený nos, natřenou hubu až po uši, károvaný obleček a ty děcka tam rovnou nebavím jako šašek?
Taková práce má někoho bavit, na takovou firmu má být hrdý?
Zbývá jediná možnost: dělat všechno tak, abych ochránil svoje ovečky aby se jim nic nedělo a mohl bych být hrdý aspoň na to, že se snažím pomáhat a chránit. Jen musíte zkousnout, že jdete stále níže a níže, mají vás za nemakačenka...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PITTRS 08:10:24 16. 10. 2010
pittrs.jpg
to hammer:
příspěvky jako ten Tvůj se blbě čtou. A to jen proto, že se v tom najde většina těch opravdovejch poldů. Je to k vzteku, když jsi v uniformě ne kvůli práci, ale protože cítíš, že v ní máš bejt pro to, co cítíš, že je správné. Nevím, jak dlouho budou z nebe padat tyhle hovínka, ale už teď padaj dost dlouho na to, aby odešlo spousty a spousty skvělejch poldů se svěšenou hlavou a pocitem marnosti. Rád bych věřil, že tak, jak to všecko přišlo, to zas odejde. Ale bohužel, myslím, že ještě dlouho tu budou takovéhle smutné články......

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:24:45 16. 10. 2010
default.png
Já měl taky super vedoucího, toho posledního. Byl to chlap před důchodem a zkoušel to samé, co já. Něco změnit k efektivitě. Říkal mi jasně: vykašli se na to, nejde to. Prostě neprojdeš. Já jsem to zkoušel roky všemožně jako ty a nejde to. Přes všecky ty traktoristy, mechanizátory, gamnasisty, senokřupy a podobné kreatury co tomu velí s rudou knížkou, nejde to.
Těch líných a všelijak zamindrákovaných gaunerů je tam strašná přesila. Drží spolu jako dobře sklížené desky. Jeden ví na druhého tolik svinstva, že se nikdo neodváží něco udělat.
Mezi ně se nikdo jiný v drtivé většině případů, než jsou sami, nemá šanci dostat. Dokud nemáš dost špinavé ruce jako oni, aby jsi s nima jednoho dne nemohl začít dělat pořádky, nikam se nedostaneš. Ani na ten první stupínek spisovou se nedostaneš, když odmítáš křivit statistiky a vyrábět z TČ NP Př NP. Když mě jako mladého zobáka donutil udělat z vloupačky jako bejk přestupek a řekli mi, že ze mě bude vyšetřovatel jako víno, za tři roky, když jsem měl tu práci jít dělat jsem za ním přišel, že mu to dělat nebudu. Kariéra u konce, ale to hlavní, co četník má mít, dobře fungovalo: klidné spaní!
Říkáš, že je to vynikající pocit, když chytneš drbana jak startuje cizí auto...
No mě to tak nepřišlo. Tento úkon a rychlé a tvrdé potrestání měly sloužit k tomu, aby si to drban příště rozmyslel. Místo toho, drban tři roky nemá ani v té věci soud, pořád se mu nabalují další a další skutky, kudy chodí tudy to vykládá jak ho nikdo nezavře a ono fakt: po dvanácti vloupačkách dvanáct měsíců podmínka!!!! Co to přitom všecko to řízení, papírování a vyšetřování stálo, to jsem ani vědět raději nechtěl.
Šel jsem s klukem po ulici a mohl jsem mu říkat: "vidíš, tak tohohle drbana jsem třikrát chytil na vloupačce v potravinách, jednou v autě a dvakrát v hospodě..."
Mladý mě nenechal ani domluvit a ptá se: "a tatí, a proč není ve vězení jak jsi říkal že se tam zavírají ti co kradou?"
"Protože tvůj tatínek dělá úplně zbytečnou práci, hochu!" řekl jsem.
Jenže jsem mu neřekl, že trest přišel hnedka na místě. Utáhnout klepeta, nechat drbana hodinu stát s napnutýma nohama držkou na kapotě v předklonu....Neexistuje, aby drbanovi narostla ramena, přeze mě teda ne. A tento stát tě bude ještě poučovat, že nelze brát spravedlnost do vlastních rukou, když sám žádnou není soustavně a dlouhodobě schopen zajistit.
Měli jsme maníka, který v pubertě dělal strašný binec. Pořád něco vyváděl, furt byl u nás. Jeden skutek za druhým. Samozřejmě ten náš super soudní systém se o něj nestaral, jenom se to celé vršilo, jak to náš trestní neřád umožňuje, aby někomu nánohou zákon nenaložil co si zaslouží. Pak si hošan našel babu, těžce se zaláskoval, přestal dělat bejkárny, našel si práci a plánovali založit rodinu. Co si myslíš, že se stalo? Jo, když už byli v neklepším, soud ho na tři roky tři a půl roku po jeho posledním skutku poslal do báně. Nechci ani zjišťovat, jak mu ta baba utekla a jak zase krade. K čemu taková práce? Ať jsem to bral z kterékoliv strany: svou aktivitou jsem ukazoval gaunerům nad sebou, že to jde a dělal jsem zle kolegům, co nebyli tak nechápaví jako já. Škodná. Někoho chytit nebo vypátrat? Statisícové náklady, trest nikde, odradění drbana od jeho jednání nikde - zase jen škodná. Co po tobě zůstane až se jednou ohlídneš zpátky? Tuny popsaného papíru a smějící se drbani? No špica vyhlídky. Nesnáším zbytečnou a marnou práci.

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 21:30:17 15. 10. 2010
default.png
HAMMER [2010-10-15 20:18:23]:
Hammere neviděl bych to tak černě, vždy záleží na tom nadřízeném jaký je. Ze svině dobráka neuděláš i když mu přidáš 100% platu a opačně to platí taky.
Třeba na SKPV jsme měli osvíceného vedoucího, který neměl problém kvůli pojistce a pracovnímu úrazu přidělit čj naprosto nestardandnímu papíru, že nám na noční schvaluje použití soukromých jízdních kol. Největší problém byl u spojařů, hrozně důležitý kokot furt chtěl vědět, proč chceme sluchátko na matru. A výsledky byly, to mi věř, není lepší pocit než vytáhnout drbana, když zrovna startuje cizí auto. Hlídkařům co si vozili prdele v autě jsme se jenom smáli, viděli a slyšeli tak akorát kulový.
Takže fakt nesuď kvůli funkci, jsou nadřízení, kteří se o své lidi postaraj i kdyby je za to na poradách měli jebat.
Bohužel všichni mí šéfové si to podali, nebo už jsou v céčku a těch chlapů je škoda :-(

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:18:23 15. 10. 2010
default.png
CATANI [2010-10-14 21:37:17]: Nesouhlasím s tím, že říkáš "současný management". Já tam byl od roku 1987 a ono to "fungovalo" pořád stejně (blbě).
Před Langerovou reformou byly platy u policie takové, že já se svýma nočníma, sobotama a nedělama, svátkama a přesčasama, jsem měl vždycky víc na ruce než vedoucí. Což byla blbost, vedoucí by měl mít svůj plat jinší za zodpovědnost, kterou by měl mít.
Langer to logicky změnil, jenže zapomněl na jednu (nebo teda více) maličkost: ve vedení policie nemohli být dobří manageři, protože za ty prachy vedoucího nikdo dobrý dělat nemohl jít. Tam mohli být jen psychicky hrklí magoři, co chtěli být aspoň pánem mezi hovny i když zároveň hovnem mezi pány. Pro toto chodí celkem dost lidí k policii. Změnit nic nemohli, neměli žádné rozhodovací pravomoci, sloužili jen jako hromosvod. Za horší prachy než mančaft. Soudný člověk by to nedělal.
No a on Langer tyhle darebáky platově zvedl o více než sto procent nahoru.... a bordel u policie díky línému, neschopnému a kamarádíčkovskému vedení tím definitivně zakonzervoval.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio