Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

John chce "dobré" policisty odměňovat podle objasněnosti!!!!

A je to úplně v pérdeli, bratři! Johnovi ta sběř nahoře musela nakukat, že dobrý policista je ten, co nejvíce objasňuje. Bolševik se svýma čárečkama opět vítězí. Dobrý policista je ten, co nemá co dělat, protože má v rajónu klid!!! Ne ten, co křiví statistiky, aby měl vyšší procento objasněnosti. Tohle je statistika o ničem, záleží na tom, jaké případy dostane. Tohle je přesně nahrávání análním speleologům. Po tomto nikdo ani nadále nenabere nic, co smrdí neznámošem. Natož vyhledá. Pámbů s Váma a Rajon pryč.
HAMMER :: Datum založení: 24. 08. 2010 :: celkem 75 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SEPULCHER 23:04:57 18. 10. 2010
default.png
for tomaspb1:

Promiň, ale nedá mi to, abych nezareagoval na tvůj přístup - ono v dnešní době, pokud bych měl být upřímný, rozhodně bych někomu, kdo je opravdu kvalitní a kvalifikovaný vstup na naši loď nedoporučil. Zvláště teď, když na služebních vozidlech, která budeme tlačit bude nápis: " Hovno, prdel, sračka, to je naše značka" a na zádech budemem mít napsáno: "Hrabe Vám? Pojďte k nám!"
Není to tím, že bych všechno viděl černě, ale vidím to realisticky. Optimismus je krásný, ale jak bylo v nějakém filmu - Optimisti jsou ti, co leží na hřbitově.
I proto jsem psal o nutnosti změny vedení policie a s tím,že jsem psal o PP jsem rozhodně nemyslel jen jeho. Je potřeba, aby na jeho místo přišel někdo, kdo bude posuzovat jednání lidí na PP a vedení všech KŘ tak, jak jsou posuzováni řadoví policisté - včetně etického kodexu a dalších povinností, s řešeními, která jsou užívána právě proti nám. Je třeba aby se navzájem kamarádi nahoře přestali krýt a aby byli vyhozeni za škody, které na sboru napáchali bez nároku na výsluhy. Každý si dokáže představit kolik by se tímto ušetřilo peněz. Pak bychom konečně mohli dělat svou práci tak, jak by mnozí z nás rádi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMASPB1 22:26:13 18. 10. 2010
default.png
for x1-ray:
Já Hammerovi jeho osobitý styl neberu, ale jeho realita je podle mne jen část pravdy. Pokud semnou někdo v práci pořád zametá, tak budu mít podobné názory jako on. U mě zatím přetrvávají zkušenosti dobré, čímž nechi tvrdit, že jsem se také nesetkal s přístupem, který popisuje Hammer (a nejenom on). Špatná zkušenost je taky k něčemu dobrá. Jsem životní optimista, a proto v policii opravdu Titanic nevidím. Titanic se totiž nakonec potopil, ale to policie už ze zásady nemůže. S tou veřejností si to pochopil špatně. Ať si přečtou názory lidí pracujících u policie, ale pokud si zájemce přečte něco ve smyslu "Policie je Titanic a nikdy nebude líp a bude jenom hůř.", tak jsme přišli o možného budoucího kolegu. Takový člověk, ať je sebelepší, si to rozmyslí a přijde trouba, kterého nezajímá vůbec nic, natož to co se děje u firmy kam hodlá vstoupit.

for Hammer:
Kde začít reakci na tvůj další příspěvek? Předem děkuji za přání všeho dobrého. :)
Debata o tom zda soukromá firma nebo policie má takové a ono procento netahavců a kde jsou lepší nadřízení je na hóódně dlouho a možná by to byl zajímavý námět na článek. Nakonec se stejně dojde k tomu, že se ve výsledku srovnávají hrušky s bagrama.
Sázet se s tebou o tom, jak dlouho vydržím u policie se nehodlám, ale pokud to zdraví dovolí těch 20 let si dokážu představit. Svůj optimismus čerpám z reality, kterou jsem já osobně zažil. To není neznalost, to je osobní zkušenost, ale chápu, že jí má někdo jinou.
S kritikou je to složité. Nemá cenu dohadovat se s nadřízeným o něčem, co nevychází bezprostředně z jeho hlavy. To se dá možná jen kriticky komentovat. A pokud je pitomost z hlavy přímého nadřízeného, tak to byl vždycky boj. Někdy úspěšný, často ne. Nu což, to je život podřízeného.
Odrazuj lidi od práce od policie jak chceš, ale podle mě nepomůžeš vůbec nikomu a ničemu, spíš naopak. Máš dlouholeté zkušenosti (špatné), já pouhé šestileté (docela dobré). Každý máme svůj názor, ale považoval jsem za nutné sem napsat i ten můj.
Neobhajuji obrovské chyby managementu u policie, které čím dál častěji dělají, ale nepatřím mezi ty, kteří vidí všechno černě. Kdo ví, až budu mít odslouženo 20 let jako Hammer, možná budu taky takový morous. :)
Přeji dobrou noc a zase někdy.
Tomáš

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 20:06:06 18. 10. 2010
default.png
http://www.stream.cz/video/523334-hitler-resi-odmeny-a-uspory-u-policie

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:29:24 18. 10. 2010
default.png
TOMASPB1 [2010-10-18 17:22:14]: Kolego, přeju ti, aby ti tohle přesvědčení vydrželo až do důchodu a to oprávněně - abys to zkrátka už měl konečně aspoň ty dobré. S tebou pak celá policie a s celou silnou a schopnou policií celá společnost. Pořádek totiž dělá bohatství.
Já to nepřeháním se skepsí, klidně se s tebou vsadím, že situace je ještě horší než ji popisuji. Jen o tom nemám informace. Jsem tři roky mimo policii a samozřejmě že soukromé firmy a další nejsou žádné ráje, ale žádná soukromá firma si opravdu nemůže dovolit takové hafly drahých líných darmožroutů jako policie, protože by šla hned ke dnu.
Já jsem vydržel dvacet let doufat, jsem zvědavý jak dlouho to vydržíš na pozici řadového nebo i neřadového ale slušného četníka ty, ale vsadím se, že dvacet let to nebude. S náma to totiž nejelo tak prudce dolů a když to za Langera nabralo spád, šli jsme hned od válu.
Co bych měl psát, když dvacet let šlo všecko mírně, ale pořád z kopce? Ty čerpáš svůj optimismus jen z neznalosti reality, z ničeho jiného.
Začni tedy konstruktivní kritikou, otevři si pusinku u policie. Dělej! Já ti dopředu řeknu, kam padne ta kritika. Je to dost podobné té úrodné půdě, ano, je to dost podobné humusu, a bingo! Máš pravdu, to hovno dostaneš po čele sám a ještě se dozvíš, že nechceš nic dělat! Zkus začít konstruktivní kritikou: tedy napřed A aneb jak se to dělá špatně... a dál se už nedostaneš, budou na tebe na poradách řvát takové durchy, že si budeš připadat, jako by jsi jim právě znásilnil dcery! K tomu proč se to dělá špatně a jak to dělat jinak tě už nikdo nikdy nepustí, půjdeš na kobereček, kde ti řeknou že švejkování teda ne...
No a k tomu kdo to čte: čím víc zachráním lidí od životní chyby jít k takové firmě, tím víc se mi odečte roků v očistci!!!! Osobně bych to řešil domluvou soukromou tonfou, pořád lepší nějaká zlomenina než promarněné roky nesmyslnou prací.
Práce u policie by byla jistě atraktivní a velmi zajímavá. Nebýt managementu této firmy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:14:17 18. 10. 2010
default.png
APPALACIO [2010-10-18 14:24:19]: Sorry, ale to je jen moje předpověď, ne realita. Z ní jen vycházím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 17:58:02 18. 10. 2010
default.png
Hammer má sice osobitý styl, nicméně popisuje syrovou realitu, tak se s tím smiř.
Musíš být životní optimista, jestli v policii nevidíš Titanic.
A co se týká veřejnosti, tak co je špatného na tom, že si přečtou názory lidí z rezortu? A jestli někdo ztratí chuť na práci u policie po přečtení fóra, tak u ní stejně nemá co dělat.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMASPB1 17:22:14 18. 10. 2010
default.png
HAMMER [2010-10-17 22:10:25]:
Ahoj Hammere, přečetl jsem si několik tvých příspěvků zde na fóru a v mnoha věcech s tebou musím souhlasit a to i přes Tvůj osobytým styl. Pochopil jsem, že si rentiér (pokud ne, tak mě oprav), z tohoto důvodu je jasné, že máš své zkušenosti a dle příspěvků převážně špatné. Sere Tě, jak to fungovalo za Tebe a sere Tě, jak to funguje teď. Na základě toho zde vyjadřuješ svůj názor a to je Tvoje právo, ale s tou skepsí to už dost přeháníš (bohužel nejen Ty). Nevím kde pracuješ teď, ale troufnu si tvrdit, že policie není jediná, kde jsou vedoucí na hovno, není jediná, kde se šetří zdánlivě nesmyslnými kroky, není jediná, kde se musí plnit často hloupé pokyny nadřízených a není jediná, o které se říká, že to jde od desíti k pěti. Tohle přesně tvrdí moje sousedka o soukromé společnosti kde pracuje od jejího počátku a ono to pořád funguje, co funguje, ona prosperuje (společnost i sousedka :) ). Tím nechci říct, že policie skvétá, ale určitě bych to neviděl tak bledě jako ty. O peníze jsem přišel taky (a ne málo), ale je mi jasné, že zbytečným tlacháním se toho moc nezmění. Kritika musí být konstruktivní a padnou na živnou půdu. Prosím uvědomte si, že tyhle stránky nejsou intranet a chodí sem možní zájemci o práci u policie. Pokud je rozumný (a toho chceme), tak po přečtení posledních pár příspěvků ztratí většinu chutě k práci u policie, takže jsme se zde vykřičeli z našich starostí, ale moc nám to nepomohlo, spíš uškodilo.
Já jsem optimista a v policii nevidím rozlomený Titanik.
Přeji Vám všem šťastné zítřky. Džon tady nebude na věky.
Tomáš

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 14:24:19 18. 10. 2010
default.png
HAMMER [2010-10-17 22:10:25]: tak nesouhlásím se vším co zde napíšeš, ale tvůj poslední příspěvek je bohužel smutnou a pravdivou realitou...bohužel

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 22:10:25 17. 10. 2010
default.png
No, rád bych Tě, Peco, upozornil na jednu maličkost, nebo spíše doplnil tvůj text. Konkrétně poslední větu. Jestli Ti to nedochází, ještě to policie nikam nedopracovala, ten sešup pořád pokračuje a skutečně tvrdé škrty teprve přijdou. Titanik se rozlomil na dvě části, ta první s nma už je pod vodou (nebo spíše za vodou jak to vidím) a vy zbývající se držíte zábradlí na konci zadní části lodi a čekáte, kdy rupnou vodotěsné přepážky pod váma a věříte, že se to nestane, protože si pořád myslíte, že to přece nejde policii úplně potopit. Ale tlak vody (přes polovinu darmožroutů pobírajících vysoké platy a ještě vyšší odměny nemaká v terénu) vysoce překračuje únosnost těch přepážek (rozpočtu a plánovaných škrtů dnes nebo zítra)a vy půjdete napřed silně nahoru jak se zadní část začne nořit do vody a pak rychle dolů.
Nemáte už kam skočit, většina z vás, co máte patnáct let za sebou a více a sloužíte v terénu, už díky nízkým platům za poslední kalendářní rok dosáhne jen na směšné renty, takže odchod do céčka další finanční propad... U policie od nového roku cca pětina platu pryč, management tomu říká 10%, co bude příště? 3% podle těch vší nahoře a ve skutečnosti 30?
Zatímco lepší třída už sedí v záchranných člunech a z povzdálí a svých hodně teplých dek (platů) sleduje, jak v ledové vodě utichá řev mrznoucího plebsu.
Hoši, od roku 1989 se u policie nic pro řadové nejenže nezlepšilo, my jsme byli vděční za to, když se to nekurvilo rychle. Vy už můžete být vděční za každou vteřinu života.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 12:32:06 17. 10. 2010
Peca.jpg
Smutný čtení...Sepulcher i Hammer oba máte pravdu.
Na poslední poradě u nás - nejsou peníze na nic, ale vy musíte tohle, tohle, tohle...Říkám s kolegou, ať nám to přijde říct koordinátor rovnou přímo do očí k nám na poradu. Odpověď - on sem teď určitě nepřijde.
Jdeš na víkend do práce a v pondělí ti řeknou, že ti tak max. zatleskaj, jestli chceš.Příště už mě tam skutečně nikdo nedostane! Na obvodě už nyní nahrazujeme skutečně všechno.Práce na místě činu (kolikrát i za technika - oni za to nemohou),dopravní akce - suplujeme dopravku (už nyní máme 3!!!své vlastní akce z ředitelsví týdně) k tomu občas vyhlásí kraj a i republika, bezpečnostní akce - fanoušci hokeje-fotbalu, nyní nově budeme jezdit za hlídkovou i na objekty, jelikož je tam nyní něco kolem 20ti lidí 2/3 po škole a jen 5jich může řídt sl. auto. Už opravdu zbývá jen aby nám dali stáj s koněm, kotec se psem a jsme zcela universální.Tohle by opravdu nezvládl ani Terminátor.A to chtějí za málo peněz hodně muziky.Nejraději bych si odplinvul kam jsme to dopracovali...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio