Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Škrty v tarifu, mimo tarif a směnnosti? Raději ne (REDAKCE)

Škrty v tarifu, mimo tarif a v směnnosti? Raději ne
Jaká nás čeká budoucnost?
Foto: Soutěž policista.cz

(Aktualizace ze dne 2. 9. 2010 na konci textu)

V posledních dnech zaznívá na webu i kdekoli jinde mezi policisty mnoho nejistoty ohledně návrhu nové tarifní tabulky. Návrh Ministerstva vnitra byl předevčírem zveřejněn. Zbývá jen, aby návrh nových tarifů schválila vláda. Nejde ale jenom o tarify.

Autor: Lukáš Heinz, Michal Tošovský
Publikováno: 05. 09. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PPEPPE 12:08:06 27. 08. 2010
ppeppe.jpg
BLUEBERRY [2010-08-27 11:34:21]: Taky ten odkaz na hlavní straně nebyl moc dlouho zveřejněn, místo toho rychle strčili odkaz o Ostravě.

Šéfové na mne čučí, co že si dovoluji vyúčtovát cesťák (už jen z principu si ho vyúčtuju, když na něj mám nárok), jsem několikrát kontrolován, zda si zasloužím stravenku a jakékoliv potřebné věci ke službě od propisky až po pouzdro na pistol si kupuju sám.

Politici nutně chtějí po nás ještě víc šetřit a ejhle kolik toho navíc berou a nemusí nikomu nic předkládat. Žádné paragony, žádné účtenky, žádné knihy jízd.

Je mi z toho na zvracení. Když se koukám na TV, nebo čtu noviny, vždy doufám, že tam neuvidím toho KALOUSKA, Nečase (Harryho Portera) a JOHNA (Hujera 2010)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BANDITA 11:55:50 27. 08. 2010
default.png
Nevím jak dění v poslední době vnímají ostatní policisté, ale po beznaději, která mě přepadla se ve mě hromadí obrovský vztek. Poslanci v čele s Johnem, Kalouskem a pod. se schovávají za kecy a lži. Mám z toho všeho pocit, že chtějí policii zdecimovat a co nejvíce rozvrátit aby následně měli klid na své čachry. Včera mi volal kolega z prahy, že je 21.9 demonstrace a dnes mám na dané datum 3 noční po sobě.
Mám pocit, že demonstrace nic nevyřeší, měli by jsme se dohodnout a přistoupit na daleko tvrdší nátlakové akce. Na druhou stranu mě v této chvíli nenapadá na jaké, protože to ve mě vře. Když jsem četl článek o poslaneckých náhradách tak sem musel v polovině přestat, chtělo se mi zvracet. Přirovnání - kážou vodu a sami pijí víno je až moc slabé a taktní.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLUEBERRY 11:39:02 27. 08. 2010
default.png
No a tento článek mě dostal podruhé!!!

SOUDCI SE RVOU O SVÉ PLATY JAKO LVI !!!

http://www.novinky.cz/domaci/209803-soudci-se-rvou-o-sve-platy-jako-lvi-vlada-pocita-s-jej...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLUEBERRY 11:34:21 27. 08. 2010
default.png
Přečtěte si toto co se týká poslaneckých náhrad a budete zvracet ještě více !!!

http://www.novinky.cz/domaci/209804-poslanecke-nahrady-jsou-prehlidkou-pokrytectvi.html

Jak jsem psal na jiné diskusi - mám "naštěstí" jen hypotéku na 15 let, kdy splácím "jen" 3.400,-Kč měsíčně, ale mám v práci kolegu co platí 11.000,-Kč/měs. hypotéku na byt a to na 30 let, manželku má na mateřské ... obávám se, že až kolega kvůli platební neschopnosti přijde o byt, tak budeme číst v černé kronice o dalším policistovi co se zastřelil služební zbraní.

Ať nám ten exekutivní a zákonodárný "dobytek" zruší zákonný zákaz si přivydělat k platu, když jsme závislý na jejich zlovůli!!!

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 11:09:02 27. 08. 2010
default.png
Myslím, že profesionál John se nemusí bát že by se stala "katastrofa" že by od policie nikdo neodešel :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MILOUCH 09:19:55 27. 08. 2010
default.png
Tak to je opravdu síla, John je obyčejnej zločinec, chce úplně zničit policejní i hacičský sbor. Je to první ministr, který za svůj resort nebojuje a takovej člověk at táhne a škodí jinde!!!!!!!!!!

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ACIDBOY 08:59:01 27. 08. 2010
acidboy.jpg
jdu zvracet...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DRAKO 08:46:04 27. 08. 2010
Drako.jpg
Článek dobrý, ale ještě emotivnější by bylo uvést toto snižování na konrétních lidských případech. To je pro média daleko poutavější. V obecných sděleních se obyčejný člověk neorientuje a pak ta veřejnost nemá být proti "neuskroměným" policistům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio