Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Škrty v tarifu, mimo tarif a směnnosti? Raději ne (REDAKCE)

Škrty v tarifu, mimo tarif a v směnnosti? Raději ne
Jaká nás čeká budoucnost?
Foto: Soutěž policista.cz

(Aktualizace ze dne 2. 9. 2010 na konci textu)

V posledních dnech zaznívá na webu i kdekoli jinde mezi policisty mnoho nejistoty ohledně návrhu nové tarifní tabulky. Návrh Ministerstva vnitra byl předevčírem zveřejněn. Zbývá jen, aby návrh nových tarifů schválila vláda. Nejde ale jenom o tarify.

Autor: Lukáš Heinz, Michal Tošovský
Publikováno: 05. 09. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUCKY 16:04:33 27. 08. 2010
default.png
FRANTIK [2010-08-27 15:53:42]: jenže to je to co právě ti nahoře potřebují, dostat policii do sraček, a aby jsme přestali dělat svoji práci, to jim bude náramně vyhovovat pro jejich další šmelení a rozkrádání, je to hnus, začarovanej kruh

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:00:46 27. 08. 2010
default.png
MILOUCH [2010-08-27 09:19:55]: John je konečným řešením policejní otázky v Česku. To se jen opakuju z příspěvku kdysi před měsícem.
Chlap, který neumí zajistit svoji rodinu, je buď líný, blbý nebo kombinace obojího. Třetí možnost: dobře se oženil a práce je mu jen koníčkem a ta almužna co dostává kapesným. Pak jedině.
Nikdo není závislý na něčí zlovůli = nemožnost si u této super firmy přivydělat. Policie není rozhodně jediná firma nebo vůbec možnost si vydělat peníze v tomto státě. Policie je navíc firma velmi mizerná a kdo v ní ještě z řadových setrvává, musí mít buď klapky na očích nebo mu to vyhovuje - za pár šušňů čekat na konec šichty. Jestli někdo z 11 tisíci hypotéky na byt setrvává u policie jako nějaký čičmunda, je to nezodpovědný blbec! Leda že by se dobře oženil....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu FRANTIK 15:53:42 27. 08. 2010
default.png
Maš pravdu jsme v tom sami. Proto, když se naše práce omezí pouze na to, že budem dělat jen to co se musí a nebudem vyvíjet žádnou aktivitu tak to půjde hned poznat. Vem si kolik x miliónu ročně přivedem do státního rozpočtu a co z toho máme nic!! Jakmile ti nahoře zjistí, že není objasněnost, pokuty atd. budou to muset ještě výš vysvětlovat a ne se chlubit, že údajně klesla rizikovost a na tomto základě nám ubrat z rizikového. Jsem proto, aby celá naše společnost pocítila, že policie je úplně ve sračkách.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BANDITA 15:15:05 27. 08. 2010
default.png
Kolegové představte si, že by policisté, hasiči, VS atd. přesvědčili své rodinné příslušníky a u voleb jsme volili jednotně jednu stranu. Jakou ...? Myslím, že ODS, VV by to nebyly.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu S-LV 15:03:27 27. 08. 2010
default.png
HCOT [2010-08-27 13:34:41]: Promiň, ale Ty si myslíš, že když přestaneš dávat pokuty nebo řešit alkohol za volantem, tak to něco vyřeší????
Naprosto chápu co tím chceš říct, taky jsem vzteky bez sebe z toho co se dejě, ale nikdy by mne nenapadlo, že přestanu rešit třeba právě alkohol, už proto, že po ulici chodí moje děti, které za nic nemohou. Nebudeš dávat pokuty? To má pacholkům co porušují předpisy najednou projít všechno jen proto, že poldové jsou nasr.ní na politiky a své vedení? Promiň, ale s tím nesouhlasím.
Nevím přesně jak se nazývá ten druh stávky o kterém chci mluvit, už něco podobného proběhlo před pár lety tuším ve Švýcarsku. Co takhle přesně dodržovat veškeré lhůty, pojedu šetřit nehodu, tudíž už je po všem, není třeba, abych jel na majáky....atd. Vše s maximální ochotou a úsměvem. Přesný opak stávky. Donutit prostého občana, aby se podíval na věc našima očima, aby prozřel a nedíval se na tuto problematiku očima TV Nova, aby i běžný občan s námi začal cítit solidaritu a případně nás přišel podpořit na demonstraci, kterou maximálně podporuju a budu tam... Myslím, že tím, že přestaneme dělat svoji práci, byť mizerně placenou, sympatie a podporu spoluobčanů nikdy nezískáme...a bez toho ani sami ničeho nedosáhneme...a evidentně jsme v tom sami...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLUEBERRY 14:23:46 27. 08. 2010
default.png
Jak je možné, že soudci podají vždy žalobu k soudu a vyhrají, kdy uvádějí, že jejich plat je jen jedinou složkou jejich příjmu a že musí být nezávislý a snížení platu by bylo akorát zralé pro korupční jednání?

Proč naši právníci z odborů nepodají taky žalobu se stejným zdůvodněním?

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu B-KARASEK 14:22:33 27. 08. 2010
default.png
Není možné na jednu stranu razantně snižovat platy a na druhou stranu zakazovat vedlejší pracovní činnost (VPČ). To je přeci nesmysl. Spousta policistů se promyšlenými kroky pravicové vlády, která dělá všechno pro obyčejné lidi, ocitne na hraně a bude muset nějakým způsobem řešit svojí fin. situaci. To snad mají chodit krást? Kdy už si to konečně někdo uvědomí? Proč si VPČ nezakážou poslanci a senátoři. Kdyby bylo po mém, udělal bych to hned teď a ještě bych jim razantně snížil platy. Mimochodem, co se týče voleb, mám svědomí naprosto čisté. Pravici jsem nikdy nevolil a volit nebudu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIBEK 14:20:47 27. 08. 2010
default.png
Tak vám řeknu, že začínám mít obavy i já. Počítám se snížením o cca. 5000 hrubého. Sice něco zbyde, ale....

Jak se říká - vše je jednou poprvé. Tato vláda mi jako první vláda SNÍŽÍ plat. JE TO POPRVÉ. Tak co kdybych si já POPRVÉ vzal něco bokem ?? Třeba od asiata, který bude prodávat cigarety z Ukrajiny, od opilého spoluobčana, který nebude mít ani vydaný řidičák, od cizince s neplatnými doklady. Přemýšlel někdo z vedení tohoto státu, jak toto jijich opatření může vrátit ČR zpět o 20 let, kdy to s morálkou policistů bylo v ....

Mno....uvidíme....


Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HCOT 13:53:35 27. 08. 2010
default.png
myslím, že je čas tuhle firmu opustit!! minimálně polovina lidí by si mohla dát žádost ať má pan John radost!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GRUBI 13:48:44 27. 08. 2010
default.png
Tolik let lidi cekaji ze se budou mit lepe ale je to tady cim dal tim horsi,proste z blata do louze.Diky,politici.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio