Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Škrty v tarifu, mimo tarif a směnnosti? Raději ne (REDAKCE)

Škrty v tarifu, mimo tarif a v směnnosti? Raději ne
Jaká nás čeká budoucnost?
Foto: Soutěž policista.cz

(Aktualizace ze dne 2. 9. 2010 na konci textu)

V posledních dnech zaznívá na webu i kdekoli jinde mezi policisty mnoho nejistoty ohledně návrhu nové tarifní tabulky. Návrh Ministerstva vnitra byl předevčírem zveřejněn. Zbývá jen, aby návrh nových tarifů schválila vláda. Nejde ale jenom o tarify.

Autor: Lukáš Heinz, Michal Tošovský
Publikováno: 05. 09. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MILOUCH 16:48:28 27. 08. 2010
default.png
HAMMER [2010-08-27 16:00:46]: Ty jsi prostě úplně mimo. Já jsem naopak byl naivka a věřil jsem, že se to v dobré obrátí. A pak bum, přijde Jihn a jsme během dvou měsíců v totální sračce. Ty si myslíš, že odejde tento rok jen 1400 policistů? Kdepak, já čekám min 5000. Seberou renty a budou štastní, že už jsou pryč.
Tak a ted druhá věc, vidím, že si pravičák, jak víno. Tak kdo tady rozkradl republiku? Nebyla to náhodou kupónová privatizace pod taktovkou Klause a jeho pravice? Jak dlouho tady vládli? Dost dlouho na to, aby vše rozkradli. Levoce to již převzala v dosti zuboženém stavu a moc to zachránit nepomohla, jelikož následky byli již velké. Já jsem k PČR nastoupil za podmínek úplně jiných, pět let to bylo super a pak po roce 2007, kdy vešel v platnost nový zákon se vše změnilo. Zbytek již raději nebudu komentovat!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MRAZA 16:38:30 27. 08. 2010
default.png
Jinak souhlasím s frantikem dělat jenom co se musí. Nic víc...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MRAZA 16:36:11 27. 08. 2010
default.png
S-LV [2010-08-27 16:19:01]: Policie je v prvé řadě represivní složka ať chceš nebo ne a jejím hlavním úkolem je vymáhat dodržování zákonů. Z toho důvodu není u veřejnosti zrovna nejoblíbenější. Jestli si chtěl zachraňovat lidi tak si měl jít k hasičům, do UNICEfu nebo k Pobřežní hlídce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTIK 16:30:10 27. 08. 2010
default.png
Musíš číst pořádně! Psal jsem, že dělat jenom to co se musí. Je jasné, že když půjde o tyhlety případy, tak se nedá nic dělat a uděláš co musíš. Aspoň v jednom se shodneme všichni v takových sračkách ještě policie nebyla a to jsem zvědavý co bude příští rok. Přeju všem hodně pevné nervy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu S-LV 16:25:25 27. 08. 2010
default.png
HAMMER [2010-08-27 16:18:42]: Vím, co je objasňování, nejsem u PČR týden, jen jsem uváděl příklady různých činností a myslím, že kdybys to četl v klidu a bez emocí, tak to pochopíš. Nechci se tu dohadovat o slovíčka, jde mi o podstatu. Prostě nesouhlasím s tím, že objasňovači přestanou s klidným svědomím objasňovat, měřiči měřit a případně pokutovat :-) Chápeme se už? We understand it? Wir verstehen sie?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu S-LV 16:19:01 27. 08. 2010
default.png
HAMMER [2010-08-27 16:05:52]: A proto se v mediích mluví jen o snožování platů u PČR a jen občas padne zmínka např. o HZS, ačkoliv v tom bohužel jedou s náma. Obávám se, že nám to převážná část národa přeje.... Nedavno jsem četl v MF sloupek od Fendrycha. Pro ty co nevědí, tak je to bývalý náměstek ministra vnitra(!!!!!!), tuším že za Rumla, nevím přesně. No a ten napsal, že HZS zachraňuje životy a majetek lidí, což se o PČR říci nedá.... Tak co potom můžeme chctít...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:18:42 27. 08. 2010
default.png
S-LV [2010-08-27 16:10:03]: Hej, u policie se dnes chytání na rychlosti říká objasňování? Kurňa to je teda objasnění něčeho, co bylo od začátku jasné, ne? Objasňuje se snad něco, kde nevíme kdo to udělal a co to je vůbec za skutek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:15:16 27. 08. 2010
default.png
B-KARASEK [2010-08-27 14:22:33]: Proto máš v drtivé většině od levice jako jednotlivec dluh nějakých sto a pár drobných tisíc dluhu. Podívej se na graf státního dluhu a éru strejdy Klause jaký byl dluh a pak na vládu socanů. Že by v ČR platily jiné politicko ekonomické zákonitosti než někde jinde?
Pravice všecko utne a uškrtí, ale dýchat nebudou moct jen ti dole. Až se to silně bolestivě uvede jakž takž do rychtyku, dojde socan a budeme zase před další reformou a tak pořád dokola. Já jich už zažil těch reforem více a vždycky to bylo oškubání těch dole.
A proč? Protože držíme huby, neumíme vzít do rukou násady od krumpáčů a vysvětlit politikům, že svoje dluhy budou platit jen oni a jejich rodiny a třeba až do do desátého kolena v rámci dědictví. Když za nic nezodpovídáš a chceš být u moci, slíbíš blbcům všechno co chtějí bez ohledu na to, kdo a kdy to zaplatí. A blbci tě dostanou k moci. Tak si to v příštích volbách představuješ? Taky doma dlužíš kam se podíváš, však to zaplatí děcka?
Hovno děcka, už to platíme my a ono se nám to nelíbí!!! Dobře nám tak, kdo dělá dluhy, rozbije si držku. Jestli je u tebe dobrý politik ten, co utrácí na dluh, pak tady vidíš, že to je tvůj dluh jasně a názorně. Že politika není něco, o co se nezajímám a ono mě to obejde. Ono tě to spíše převálcuje.
Politici si dělají co chtějí, protože my jim to svým chováním ovcí umožňujeme!!! Nijak jinak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu S-LV 16:10:03 27. 08. 2010
default.png
FRANTIK [2010-08-27 15:53:42]: Promiň, ale já s Tebou nemůžu souhlasit v jedný věci. Policie je ve sračkách to je jasný fakt, ale chceš mi říct, že cíleně budeš neobjasňovat?! Když budeš na radaru, tak necháš frajera v obci mastit 90km/h a dáš mu to domluvou? Zastavíš vrajera na mol a skončí to domluvou? To je jako bys řekl galerce ať si dělá co chce a s tím se já nesmířím. Chápu když poklesne objasněnost spojená s odchodem lidí do civilu, protože Policie je na kolenou,ale nesouhlasím s tím, aby klesla proto, že sloužící poldové založili ruce v bok.... To ať jde takovej polda raděj do civilu. Neber to prosím osobně, vím, že má teď každej nervy jak napnutý dráty a stačí brnknout...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:05:52 27. 08. 2010
default.png
FRANTIK [2010-08-27 15:53:42]: Rizikový příplatek to je další věc, s kterým bych před veřejnost, být váma, nikdy nešel. Nebo budete muset vysvětlovat, proč mají větší peníze ti, co mají v rajonu větší bordel.
Dneska v práci chlapi, o kterých jsem si myslel že jsou rozumní, přikyvovali souhlasně na názor jednoho z nich, když řekl, že konečně policajti uvidí co to je přijít o peníze a ne jen někomu dávat pokuty.
Ptal jsem se ho, jak by to na silnicích vypadalo, kdyby neměl on a další strach z těch pokut. Obrátil na to, že se policie hojí na obyčejných lidech s auty zralýma na vrakáče.... No prostě řeči o ničem.
Jen o tom, že policii nikdo litovat nebude. Nechtějte ani slyšet co slyším v souvislosti se zdaněním mé výsluhy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio