Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Škrty v tarifu, mimo tarif a směnnosti? Raději ne (REDAKCE)

Škrty v tarifu, mimo tarif a v směnnosti? Raději ne
Jaká nás čeká budoucnost?
Foto: Soutěž policista.cz

(Aktualizace ze dne 2. 9. 2010 na konci textu)

V posledních dnech zaznívá na webu i kdekoli jinde mezi policisty mnoho nejistoty ohledně návrhu nové tarifní tabulky. Návrh Ministerstva vnitra byl předevčírem zveřejněn. Zbývá jen, aby návrh nových tarifů schválila vláda. Nejde ale jenom o tarify.

Autor: Lukáš Heinz, Michal Tošovský
Publikováno: 05. 09. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MANGL 16:28:11 10. 09. 2010
default.png
Boha jeho

http://www.barrandov.tv/58495-hlavni-zpravy-stavka-policistu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:51:43 10. 09. 2010
default.png
To si děláš prdel.... Já chtěl vždycky říct, že to je tak desítka měsíčně. Jestli tohle není nějaký podvrh, tak je to ještě horší, než ty moje pesimistické tlachy tady. Zkuste to někdo ověřit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu J-WAYNE 14:10:12 10. 09. 2010
J.Wayne.jpg
http://tinyurl.com/3ao5rzn takové se berou odměny na krajích!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLUEBERRY 10:33:51 10. 09. 2010
default.png
LIBEK [2010-09-10 09:29:57]: To byla ale rychlost!!! - důvodem nesnižovat platy u soudců a státních zástupců je fakt, že nesmějí být zkorumpovatelní a nemůžou mít jiné zaměstnání, kdy jsou odkázáni na jeden příjem.

Sakra - vždyť jsme na tom naprosto stejně, až s tím rozdílem, že dostáváme 1/4 platu co průměrný sooudce.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIBEK 09:29:57 10. 09. 2010
default.png
http://www.novinky.cz/domaci/211059-snizeni-platu-soudcu-je-protiustavni-rozhodl-us.html

STEJNÝ METR PRO VŠECHNY !!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SSD 08:40:01 10. 09. 2010
default.png
Věděl bych kde ušetřit....budu si sám kupuvat toaletní papír na zadek na služebnu a nebo si budu utírat zadnici rozkazama pana Johna, protože to co mlel v televizi to je do nebe volající...Odměnu jsem neviděl už 2 roky, nemarodím, dělam vše tak jak mám a nic...vše zůstane jak neříkal ale jak to je V PATRECH a k nám venku na ulici se nedostane ani koruna. Vodu do ostřikovačů si kupujem sami, do myčky nesmíme. Ať už je nějaká defenestrace, ať tahnou na Sibiř.....ubožáci

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLUEBERRY 07:56:09 10. 09. 2010
default.png
FRIENDS-007 [2010-09-10 02:19:33]: Bylo by moc fajn, kdyby se k nám 21.9. přidali i další lidé a to především i z civilního života, včetně důchodců - vždyť jde o peníze všech. Slýchávám od různých lidí, že nám to patří a že by nám měli sebrat 50% platu za to chrápání a válení u kafíček ( nezlobím se na ně - prezentovat dobré věci u PČR mají především ti "manažeři" a že to nedělají je takový výsledek ) - ti lidé si ale neuvědomují, že pokud se ožebračí 500 000 státních zaměstnanců a jejich rodiny, tak se bude méně nakupovat ( utrácet ) a ti co dělají dnes v soukromém sektoru budou následně bez práce a "jejich" podnikatel je buď vyhodí a nebo jim řekne: "ve státním se platy snižovaly - nemám zakázky, snížím vám je taky".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRIENDS-007 02:19:33 10. 09. 2010
default.png
Elektronickou cestou mi přišel velice zajímavý dopis a myslím si, že není na škodu, kdyby si ho každý alespoň přečetl.


http://ulozto.cz/5801543/po-precteni-si-udelate-obrazek-sam.rtf

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 22:58:29 09. 09. 2010
default.png
Bohužel musím trochu souhlasit s (generacni-spunt),mám známe i rodinu v obou,jak ve stáním tak v soukromém sektoru a věřte ,že co vládne pravice a ještě to zaostří,to nemá někdy daleko k otrokářství a to nepřeháním.Neskuečných hodin navíc stím,že si je může vybrat,ale neříká se kdy, práce do pozdních hodin a stou pásovou výrobou ,tak to je i jinde,že se dokonce dělají černé tečky,když se příjde sté místnůstky pozděšjí,nežli je vyčleněno a po 10 tečkách je výpověď.Jenže v práci u vás je to trochu jiné,je to vyjimečná práce a já měl vždy dojem,že by proto,aby v ní pracovali zodpovědní a morální lidé,kteří jsou tak blízko tomu bahnu ,by měli být tak zaplacení,aby je to nelákalo přejít tu křehkou hranici ,mezi dobrem a zlem.Vím ,že ¨by to neměla být omluva,ale když má někdo rodinu ,splátky a jiné věci, je pod tlakem není se divit,že se někomu holt stané malér .Protože se stále nato zapomíná ,že polisisté ,jsou jen lidí,né nějaké monstra z jiné dimenze.
Vite kde je zakopaný pes?Jak může někdo chápat ty druhé,když sám možná neví kolik stojí vkrámně chleba.Někdy se mi zdá ,že ti tam nahoře jsou mimo mísů.Takže by bylo správné je pochytat a dát jínm vyzkoušet co ta vaše práce obnáší .Myslím ,že nezbývá ,nežli hledat jak, v rámci zákonů jím ten tipec trochu zatnout.Takže dámy a pánové koumejte jak dokázat národů,že si poradíte jak ty přeuměly přechytračit a ,že ty vtipy o vás se nezakládaji na pravdě a že nedáte dotlačit do kouta.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 21:40:18 09. 09. 2010
default.png
TONDA [2010-09-09 09:11:26]: Toníku, řekl bych, že jsi s tím opimismem trochu mimo mísu, a lehce odtržený od civilní reality. Jestli již máš nárok na osmičku příspěvku za sl., tak už se blížíš ke 4O letům, a nikdo se o tebe moc prát nebude. Možná tak pan Bárta z ABL. Kdysi jsem měl cosi do činění s jedním managerem evropské bezp. agentury, a tem mi přímo řekl, že bývalé policisty nechtějí, že mají špatné návyky.Takhle uvažuje i dost zaměstnavatelů - policajt má cejch nemakačenka. A poptej se nějakých civilů, kteří si vydělají alespoń 16 tis.hrubého co to obnáší. Možná v Práglu, příp. někde u pásu v sériovce. Kámoška dělá za 13 tis.u pásu s elektronikou pro německou firmu, a nesmí se mezi sebou ani bavit (natož mít na stole třeba tranďák nebo hrnek s kávou).Na záchod jde když má střídač volno, a počet "pauz" se eviduje. Výhodu mají dámy silně za klimaktériem(nechci to rozvádět.....!).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio