Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Když se ztratí dítě: Nadstandardní nebo nestandardní postupy policie?
ilustrační
Foto: MilPlech

Beznaděj, zoufalost, nekonečný strach. Málokdo si dokáže představit, jak intenzivní musí být tyto pocity pro rodiče, kterým se ztratí jejich dcera nebo syn. Zajisté by udělali cokoliv, aby své dítě měli zase u sebe, v bezpečí. Obvykle však mají jedinou možnost: věřit policii, že udělá vše, co je v jejich silách. Je tomu ale skutečně tak? Dělá policie vše, co je v jejich silách?

Autor: redakce
Publikováno: 03. 02. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ACE-VENTURA 19:25:06 02. 02. 2011
default.png
Velmi smutný příběh, bezesporu, jen bych se ohradil napadení práce kynologů-psovodů Policie ČR. Přestože na místě nebyl atestovaný psovod záchranář,tak ten kdo si prostuduje zkušební řád služebních psů Policie ČR, tak se nediví že nikoho takového nepovolali. Kde nic neni ani 10x atestovaný záchranář nic nenajde. Navíc, použití psa na vyhledání ukryté osoby na místě může rozhodnout zase jen psovod a ne služební funkcionář. Přeji všem zůčastněným brzké vyřešení případu s co nejlepším koncem a hlavně přeji chladnou hlavu všem, co peskují práci kohokoliv ze zůčastněných na případu. Věřte, že policejní psovod se svým čtyřnohým parťákem na místě dokáže pokud zde osoba bude, tuto nalézt....Je jedno jestli se jedná o ztracenou stěřenku na houbách, či mladé děvče....... ať policejní psovod, či záchranář, oba mají atest...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio