Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Policejní odbory dnes rozjely petici za odvolání ministra vnitra
Kolik policistů se k ministrovi otočí zády?
Foto: P-CZ

Předseda NOSP Milan Štěpánek, zastupující předseda UBS MV Zdeněk Buřič a místopředseda OSH Zdeněk Juřík dnes na společné tiskové konferenci představili petici za odvolání ministra vnitra Radka Johna, adresovanou premiérovi Nečasovi. Podpisy chtějí sbírat do 15. března.

Autor: redakce
Publikováno: 15. 02. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 14:26:35 16. 02. 2011
default.png
HONZACV1 [2011-02-16 13:23:56]: nejsem nijak uražen, jen jsem rozhořčen z ministra vnitra, který svoji neschopnost, neochotu a nestoudnost, dokázal ukázat tak brzo.

Civilní povolání znám, některá jsou těžší než být policistou, některá jsou lehčí. Vážím si každé slušné práce a lituji ty, které majitel firmy okrádá a zneužívá.

Být policistou není jen o penězích. Bohužel, většina lidí tohle ráda zjednodušuje a neznalostí tohoto povolání a prostředí pouze uráží spousty slušných kolegů.

Jenže milej zlatej hochu, být ve státních službách není být v soukromé firmě. Rajón tuhle "firmu" nevybudoval, nijak se nezasloužil. On k tomu přišel, protože si to prostě vyřval.

On nemusí prokázat, že něco umí, že je schopný manažer, nemusí prokazovat, že věci rozumí a na druhou stranu má obrovskou moc a je za to královsky placen. On tuhle firmu, pokuď Pánbůh dá, bude řídit jen velmi krátce, odejde a více se starat nemusí. Tahle firma není jako civilní firma. Tam když se ti nezadaří, tak to zabalíš, všechny vyházíš a jdeš založit druhou firmu. Tahle firma nemůže skončit, protože to bychom pak mohli skončit všichni v ČR a tím nemyslím zaměstnance vnitra, kapišto!!

A na závěr. Mám odslouženo dost let na ulici, bouchačku jsem měl i v situacích, kdy mi bylo krušno a nepoužil, takže neměj péči o moje psychické fluidum.

On totiž málokdo je zvyklý na ostrou kritiku, tvrdé argumenty. Většinou takovými poznámkami o bouchačce argumentují slaboši nebo kecálisti, co už nemají co říct .-))

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZACV1 14:22:17 16. 02. 2011
default.png
CATANI [2011-02-16 14:11:30]: Ano, o tom to přeně je a platí to i v civilu. Na vedoucí místa se dostávají lidé bez praxe, kteří nemají o daném oboru ani páru a začnou rozhodovat. Všechno změní, i to co funguje, za rok přijde někdo jiný a zase všechno mění. A zkuste říct svůj názor. V nejlepším případě přijdete o osobní ohodnocení, v tom horším máte padáka. Buďte rádi, že jste ve státním, tam máte alespoň nějaké peníze jisté. Ale jinak souhlasím, že musí být frustrující vidět a slyšet, Johna vykládat ta svá moudra.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:11:30 16. 02. 2011
default.png
HONZACV1 [2011-02-16 09:09:40]: S tím se dá plně souhlasit, že žít v představě, že tam bude opravdu schopný ministr při současné politické scéně vpravo či vlevo se nedá. Je otázka zda může být ještě někdo horší? A tady v poslední době na základě komentářů a reakcí Johna na tiskovkách a diskuzích, docházím k závěru, že ten člověk nemá základní znalosti o fungování policie a čerpá z dat(které si neprověří) a které mu předkládají třeba funcionáři krajských správ, kteří tím obhajují svou neschopnost hospodařit(je to totiž nikdo nenaučil a oni v honbě za funkcí si mysleli, že to bude hračka a je jim jedno, že poškozují zaměstnance).
Ministr by měl svůj resort řídit se znalostí podstaty věci, né být řízen.
Díky tomuto ministrovi se toto poslání stává sprostým zaměstnáním, kdy neví nikdo z řadových policistů dne a hodiny, jestli bude mít na nájem či hypotéku, aby jeho nadřízený si mohl vyúčtovat odměnu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZACV1 13:23:56 16. 02. 2011
default.png
APPALACIO [2011-02-16 12:58:32]: Nemínil jsem vás urazit a nikomu neupírám jeho názor. Nemyslete si ale, že v civilním zaměstnání to je jiné a narazit na dobrého šéfa se téměř rovná výhře ve sportce. Ale to zjistíte sám, pokud přejdete do civilu a budete dostávat výplatu s několikaměsíčním zpožděním a ještě ne celou. A taky uslyšíte, že můžete jít a že jste lempl. A hlavně nenoste u sebe pistoli, protože mám dojem, že byste ji asi hrozně brzy použil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 12:58:32 16. 02. 2011
default.png
HONZACV1 [2011-02-16 09:09:40]: for HONZACV1, na rozdíl od tebe dokážu s člověkem nesouhlasit, ale zároveň si ho vážit. Jsem dost inteligentní na to, abych věděl, co je reálné, co je ovlivnitelné a o politickém dění v ČR mám docela slušný přehled. Ale co mi vadí, co nesnáším, když můj nejvyšší "nadřízený" o mě říká, že jsem flákač, lenoch, a když chci, že můžu jít a dále uráží kolegy, kterých si vážím a ctím je. Vadí mi, když takový člověk mluví jako hospodský povaleč a chová se tak. Jeho argumenty jsou neustálým lhaním, překrucováním faktů!!! Sorry, ale takového člověka si nelze vážit ani ho ctít. Ten člověk řídí důležitou součást republiky a nestydí se, když o svém resortu nic neví. Jeho neustálé žvanění nesmyslů považuji již v tuto dobu za úmyslné, neboť každý řádná ministr by se snad dokázal připravit a zjistit si alespoň ty nejzákladnější fakta o práci, kterou bude potencionálně 4 roky dělat.

takže HONZACV1, tebe možná 20let oj******í. Mě ne!. Mě se teď snaží oj***t ministr Rajón a to mi dost vadí!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLE 12:20:16 16. 02. 2011
default.png
Jedno je jisté. Vy co nejste podesrávky tak to podepíšete, protože máte vlastní hrdost a nenecháte už dál po sobě kálet. Žvatlat tady alibisticky, že to stejně nic nezmění umí každej blb. Je to velice jednoduché čekat ve skrytu a pak se hrdě být do prsou a čerpat plody snažení ostatních co něco vybojovali. Vy co službu policii chápete jako poslání, baví vás a chápete, že to co se děje je jasný pokus policii rozložit a rozbít v ní to poslední dobré co v ní zůstalo tak budete bojovat. Vy ostatní si to co se v policii děje plně zasloužíte a patří vám to.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZACV1 09:09:40 16. 02. 2011
default.png
APPALACIO [2011-02-16 08:42:08]: Nezastupujete náhodou výrobce indulony? Ten kotel indulony by si totiž musel koupit každý z nás, protože dvacet let nás už ojebávají všichni, prezidentem počínaje. Johna taky nemusím, ale koho lepšího v tom českém bordelu byste tam chtěl? Nikdy se nikdo nezavděčí všem. Jen doufám, že alespoň ten váš nový prezident bude na úrovni a povede se mu to ukočírovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 08:42:08 16. 02. 2011
default.png
všem zbabělcům, kteří se zde vyjadřují, že nic nepodepíšou ... bohužel i vy máte právo na svůj názor. Ohněte proto ještě víc a kupte pořádný kotel Indulony, aby jste to měli snazší, až vás zase někdo bude oj****t.

Snížení platu, jak se zde vyjádřilo již mnoho kolegů, se dá ji pochopit, když je to správně vysvětleno. Ale neustálé LHANÍ a PONIŽOVÁNÍ ze strany Rajóna nemá obdoby!!!!

Rajón se neustále bije v prsa jak odhaluje korupci. Je to populistické a laciné. Rajón je obyčejný bulvární pisálek, který se leknutím objevil v jiné lize. Jediné štěstí je, že tohle kolo dříve nebo později skončí.

Je potřeba Rajónovi dokázat, že to je lump, který nemá špetku úcty u svých podřízených a kteří si na něj ani neodplivnou.

Ano, petice je snad jen jakési morální gesto, ale výmluvné...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:46:29 16. 02. 2011
default.png
K těm důchodcům: ještě si vzpomínám, jak z PP došla iniciativa na ochranu seniorů a jak k ní vedení přistoupilo: psát záznamy o návštěvách důchodců, abysme si mohli zatrhnout splněno!!! Takže věřím tomu, že se tito dost bezbranní lidé hnedka cítili bezpečněji, když s nima měl podle záznamu četník mluvit. Sice nebylo specifikováno o čem jako mluvit, ale to je jedno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:44:01 16. 02. 2011
default.png
HONZACV1 [2011-02-16 02:04:19]: Přesně tak je i tohle můj názor.
Jenom bych vás, pane Dvořák, rád poopravil: to, aby byla PČR stejným výkonným a darebky obávaným sborem jako v Německu, tak tohle musí přát policisté vám, občanům. Protože policie má sloužit občanům, ale co jsem měl možnost zažít za dvacet let služby, slouží se jen nadřízeným. Občan tam ani nebyl zhusta vůbec zmiňován.
Jak dále píšete, jste těsně před důchodem. Důchodci jsou jasná cílová skupina pro darebáky všeho druhu téměř bez šance se ubránit. I na poli ochrany důchodců je PČR ubohá. Její jediný počin snad byl ten, že se jim měly podle vedení dávat stovky za lékárničky v autě, aby byly nějaké čárky a nikdo si nestěžoval. Mě osobně takto moji nadřízení instruovali každý půlrok nejméně, když si nějaký hochštapler stěžoval, že jsem ho na silnici sejmul.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio