Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Půjdeme všichni o třídu níž?!

Zdravím, takže aby toho nebylo málo, přišly k nám z Prezidia zvěsti, že v rámci úspor se uvažuje o tom, že by všichni policisté šli ještě o třídu níž. To je čistého okolo 1500 Kč /měsíc. Aspoň už vím, proč se někteří funkcionáři u nás v kraji samovolně posunuli o třídu nahoru. Připadám si jak ve špatném filmu - ZA KOLIK si ti tupci myslí, že budeme dělat?! Že budu mít 17tisíc čistého a můj nejbližší nadřízený 36?!? Tohle už je vážně vrchol.
BARKA :: Datum založení: 19. 03. 2011 :: celkem 74 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:02:36 21. 10. 2011
default.png
PAN-RUZOVY [2011-10-20 20:37:41]: Samozřejmě že všichni schopní a zkušení pryč ještě dneska nebudou, jenže ty zapomínáš na fakt, že se nebavíme o vyškrabování pár kousků odněkud z paměti, ale že by to měla být drtivá většina policistů. Co zmůže těch pár (set?) kousků dneska? I kdyby někdo mávnul kouzelným proutkem a policie začala dělat svoji práci a oni zaškolovali mladé jako blázni? Nic.

Íčko FiPo zuršil den poté, co po něm začala jít, kdyby jsi to nevěděl.

Krejčíř je podle tebe potrestaný případ? Pitr jo. regionální politici, kolik? Přečti si po sobě co píšeš, ode mě to byl totiž chyták. Jistě že najdeš pět případů, možná i deset, ale za dvacet let soustavného rozkrádání, ty vado to je výýýkon!!!!! Rozumíme si?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAN-RUZOVY 20:37:41 20. 10. 2011
pan Růžový.jpg
HAMMER [2011-10-20 06:01:34]:

Hammere, vidíš některé věci moc černě, ale ony tak černé nejsou. Poldu na ulici potkáš. Sice jen ve větším městě nebo na šluknovsku, ale potkáš.
Věř tomu, že u policie ještě stále jsou jak srdcaři, tak schopní, tak zkušení. Kdybych je neznal a nepotkával se s nimi, nepřel bych se s Tebou.
Vyjmenovat 5 procesů - nevím, určitě Krejčíř, Pitr, dále několik regionálních politiků. Jasné, že ty špičky platí dobře právníky a to ještě další lidi ( nechci jmenovat ).
Řízenou likvidaci policie spustil Íčko. Největší zločin, který udělal a za který nebyl nijak potrestán, bylo zrušení finanční policie. Dodnes je toto obestřeno rouškou tajemství. Ví o tom jen několik zainteresovaných. A možná něco tuší a ví ti, kteří tam pracovali ( ale to bylo jen několik jedinců ) s jen oni vědí, na koho narazili...

Opakuji, že z dnešní situace se bude policie vzpamatovávat minimálně 5 let, spíš více, ale jde o to, jestli se vůbec kdy vzpamatuje.
Howgh.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:02:42 20. 10. 2011
default.png
MARTOO [2011-10-20 08:11:30]: Ty nejsi úpřimně zvědav, za rok si budeš muset připustit, že jsi úpřimně naivní. Nic si z toho nedělej, Martine, já jsem doufal asi patnáct let, že se to zlomí a jen sledoval další a další věci, kterýma to šlo pořád z kopce. Mně je pětačtyřicet, ale zažil jsem těchto podfuků na nás dole už až moc. Pořád dokola a pořád jim to někdo žere. Pořád se nacházejí důvěřiví pitomci, díky kterým se nakonec nic nestane. Pořád jsou blbouni, kteří těmhle hajzlům tu káru táhnou a neumí se podívat za sebe, aby viděli co táhnou a pro koho.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 08:11:30 20. 10. 2011
martoo.jpg
Jsem upřímně zvědav na konečný výsledek:

http://zpravy.idnes.cz/navrhovane-uspory-v-policii-vyzenou-funkcionare-do-ulic-a-do-civilu...

Něco mi říká, že to tak horký nebude. Možná se vymýtí pár lidí, kteří už vedení déle vadili, ale že by se to vzalo takto radikálně? Moc tomu nevěřím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:09:01 20. 10. 2011
default.png
BARKA [2011-10-20 00:46:22]: Napsal jsi to špatně: čtěte a bijte se do hlav! Nějaký Hammer Vám tohle píše pořád dokola, pořád vám píše, že to není zdaleka všecko a že to všecko je logický další krok. Nejsem Sibyla nebo jak se to píše, ono to jde tímto směrem dlouho. Zaslepení strašpytlové, jen si všimněte, jak se ruší ten dvojnásobek řídících nad vámi. Parazit právě začíná dorážet svého hostitele. Furt tomu nechcete věřit, že zvednout kotvy jste měli už dávno?
Kdo že to bude dělat? A vy si myslíte že to parazita nějak zajímá? Že to zajímá veřejnost, že někdo něco udělá?
Jistě udělá, ale až vám bude zle, až bude zle lidem bez policie, až bude úplně pozdě.
Věřím, že přijde doba, kdy lidi budou policisty prosit, aby se vrátili do služby. Ale dnes ještě ne. Ještě chvíli ne. Ještě chvíli to pojede z kopce, až parazit toho hostitele udolá a pak sám z mrtvoly odpadne nasáklý rentama jako obrovské klíště. Jen vy dole, co tam jako paka zůstáváte, budete ekonomicky rýt rypákmi zemeguľu ako červené myši.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:01:34 20. 10. 2011
default.png
PAN-RUZOVY [2011-10-19 18:54:12]:

Několik otázek či dotazů:

Máš pocit, že likvidace policie začala až teď samotným snížením platů?

Prosím tě, jaká část koho že to odejde? U policie ještě dělají někteří zkušení? Kdybys řekl že pár jich přežívá a čeká jen na konec šichty, tak to jo.

Vypouštění kauz mezi veřejnost z pera IMV se má dít až do teďka?

Když odchází mladí a schopní, jak tam můžou zůstat mladí srdcaři? Tomu nerozumím. Mladý, neschopný a srdcař v jedné osobě tam zůstane? Nejde tak náhodou neschopnost ruku v ruce s neochotou se učit, pracovat na sobě a tak?

O jaké kvalitě práce policie mluvíš? Ty spisy, které veřejnost nezajímají?

Mol by jsi vyjmenovat aspoň pět soudních procesů, kdy policie dotáhla kriminalitu špiček bílých límečků až "do basy"? Povoluje se rozmezí 1990 do teď. Žádné bílé nebo černé koně nebo vykonavatele, ale špičky.

Bude se stíhat jen to, co občana nejvíc tíží, tzn. rozkrádání nahoře? A od kdy to začne?

Proč mluvíš pořád v budoucím čase? :D

Ty vidíš na ulici policistu? Já teda ne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARKA 00:46:22 20. 10. 2011
default.png
Závěry komise jako doporučení pro MV o rušení míst, snížení platových tříd a celkové systemizaci: čtěte a zvracejte. heslo pro stažení je "polda"
http://www.uloz.to/10692834/komise-doc

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAN-RUZOVY 18:54:12 19. 10. 2011
pan Růžový.jpg
BARKA - likvidace policie je cílený proces. Nejde uskutečnit během roku najednou, to by veřejnost nesnesla. Ale pomalu a jistě.
Takže se pod rouškou nutnosti úspor sníží platy. Odejde část zkušených. Pak se mezi veřejnost vypustí v pravý čas kauzy, které údajně šetří IMV ( jak dopadnou, to již nikoho nezajímá ), aby došlo k diskreditaci policie. Pak se dlouho mlží, jakoby se "manageři" radí, až tady bude konec roku. Od nového roku přijde zase něco. Mezitím začínají odcházet mladí a hlavně schopní. Protože schopní si místo najdou hned a za lepší peníze.
U policie tak zůstanou povětšinou mladí srdcaři, kteří obětují své zdraví, nervy a možná i život ve prospěch státu a pak mladí netáhlové, kteří by se v civilu jen těžce prokousávali kdekoliv. Že se to odrazí v kvalitě práce policie, o tom není pochyb.
Během několika let bude tento proces dokončen a bude zde místo pro soukromé bezpečnostní agentury. Velká kriminalita bílých límečků se stíhat nebude. Bude se jen stíhat to, co občana nejvíc tíží. Občan pak bude utvrzen, že velké ryby vyplavou z každé situace a občan pak rezignuje. Ať se krade ve velkém, hlavně, když vidím policistu na ulici a cítím se bezpečně.
Vše je dovršeno opakováním mýtu, že stát je špatný hospodář. Ale on není, špatní jsou totiž lidé, co špatně hospodaří se státním.
Howgh!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:58:17 19. 10. 2011
default.png
CATANI [2011-10-19 13:52:43]: Což velmi velmi dlouhodobě není ale nic nového.

Dopady nese slušný občan od roku 1948, napřed ho SNB oloupila, podílela se na jeho uvěznění a leckdy zavraždění, pak se starala aby si nemohl ani zanadávat no a když to všecko padlo, tak se frustrovaní kovaní bolšáni ve vedení firmy starají už jen o sebe a svoje čárečky.

Nevím, Catani, kdy si ty pamatuješ, že jsme sloužili lidem? Já ne. Po mně se chtěly jen čárky a aby byl klid - aby si nikdo nestěžoval. Neznal jsem nikoho z různých koutů republiky, po kom by chtěl vedoucí něco jiného než po mně.
Policie brala a nevím jestli ještě bwere tzv. rizikový příplatek, který praví, že čím větší bordel v rajónu (aneb čím hůř si svou práci dělá) tím má vyšší peníze za rizikový. Neznal jsem a dosud neznám jedinou motivaci, aby policie snižovala v reálu stav trestné činnosti a dupala se po drbanech hlava hlava.

Tak co ještě může ty lidi poškodit?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 13:52:43 19. 10. 2011
default.png
Pol. odbory to je příběh sám pro sebe. Vždy pozdě, opatrně a ve prospěch 20.000 co nejsou v přímém výkonu služby.Samotný předseda odborů ze své pozice pouze zastupuje poměrnou část odborářů což je managment a nevýkonné složky policie, takže podle toho to taky vypadá.

Jak jsem nebyl příznivcem různých návrhů radikálních akcí UBS, musím dnes říct, že je mi jedno, že mají politický podtex a že dopady může nést i slušný občan. Je lépe ty dopady nést dnes ve prospěch budoucnosti slušných občanů, než nechat to dojít do situace, kdy nebude cesty zpět.Osobně mám obavy, že je deset po dvanácté.

Osobně z okolí vidím, že k radikálnějším akcím by se přidala většina policistů. Ono totiž v těchto podmínkách se poctivý policista zpronevěřuje svému poslání.

No pokud slavnému nezávislému ministrovi vnitra panu Kubicemu nevadí, že jeho kolega v dopravě vybrečel navýšení o 8 miliard na stavbu infrastruktury, aby se naplnily z provizí ze st. zakázek pokladny politických stran a udržela vládní koalice, tak věty o přizpůsobení práce policie vzhledem k ekonomické realitě je holý cynismus, obzvlášť, když přidám rostoucí platy u větší části st. zaměstnanců, dnes se potichu hovoří o navýšení tarifních platů vězenské služby, své jisté mají učitelé, podruhé za dva roky dostanou navýšeny platy lékaři, snad oprávněně se s nimi sveze i ostatní personál, st. zástupci si přijdou za loajalitu vůči politikům taky na své, tak kdo tady šetří policie, hasiči a armáda.Příští rok je očekávána v optimistikých číslech inflace 5-7 procent, pesimisti tvrdí, že se to může zvrhnout více.

Žel životy, zdraví, majetek či bezpečnost občanůl nemá žádnou cenu, cenu mají jenom vyvolení v této společnosti a policie dnes je od toho, aby zájmy vyvolených skupin uchránila.
A už žádnou cenu (pro vládnoucí chásku)nemají životy lidí co slouží proto, aby v nenadálých chvílích nasadili vlastní život, zdraví ve prospěch ostatních, nestojí jim za to, aby jim vytvořili alepoň základní podmínky pro jejich práci a základní životní jistoty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio