Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Půjdeme všichni o třídu níž?!

Zdravím, takže aby toho nebylo málo, přišly k nám z Prezidia zvěsti, že v rámci úspor se uvažuje o tom, že by všichni policisté šli ještě o třídu níž. To je čistého okolo 1500 Kč /měsíc. Aspoň už vím, proč se někteří funkcionáři u nás v kraji samovolně posunuli o třídu nahoru. Připadám si jak ve špatném filmu - ZA KOLIK si ti tupci myslí, že budeme dělat?! Že budu mít 17tisíc čistého a můj nejbližší nadřízený 36?!? Tohle už je vážně vrchol.
BARKA :: Datum založení: 19. 03. 2011 :: celkem 74 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu 21 18:50:28 03. 11. 2011
default.png
Stále to nechapete 1 kus 1 částka čim meně kusů tim více peněz pro vývolené kdo prokaže a řekne kolik je ve skutečnosti kusu. Nejlepe se bere těm co mají nejmíň a těch je nejvíc. Stále platí pravidlo uber, jako všem a dej jen těm vyvoleným a nejde o žádné drobné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:07:23 30. 10. 2011
default.png
Tihle lidi co velí policii snad četli Main Kampf nebo Leninovy spisy! To je přesně to, co dělaly ty dvě zrůdy. Prostě věci dávno všem známé jako vraždy a loupeže nazvali zcela jinak a masírovaly jimi davy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FANDALCZ 01:05:17 30. 10. 2011
default.png
U nás se už od jara o ničem jiném nemluví, vychází to ve výkonu cca 85% lidí o třídu níž... znělo by blbě, kdyby se psalo, že se bere dalších X% policistům, hasičům...nemyslíš? Nová systemizace zní líp...

http://penize-vykon.blog.policista.cz/blog/spot/119/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:01:20 25. 10. 2011
default.png
Máš pravdu, jednoduché to je. Teď jen zbývá vyřešit, kolik je jakožto řídících těch, co mají nárok na rentu nejméně 25 tisíc měsíčně a kolik těch, co nemají nárok na nic. To potom můžeš taky zjistit, že když tihle panáci s desetitisícovýma rentama odejdou, budeš muset policii hodně zeštíhlit. Copak o to, ono je to asi taky jednoduché, ale pořád zapomínáte, že je to jako se slibováním komunismu: v něm si měli být všichni rovni, ale za socialismu všichni hodnostáři byli daleko rovnější, než dělní lidi. Myslíte si, že by hodnostáři zavedli komunismus a šli se svou životní úrovní dolů na úroveň mas dělných? Komunismus byla utopie a stejný případ je současná situace u policie a že ji vyřeší ti, co na hodně kurva dobře placených místech, které se mají rušit, sedí. Věříte tomu někdo?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu YNORR 11:36:16 25. 10. 2011
default.png
Když tak nad tím uvažuji,
jde to udělat stejně jako s SCP či ICP nebo jak se to přesně nazývá.
Pokud si vzpomínám, i lidem v této službě bylo oznámeno, že se jejich místa ruší do dvou měsíců, a aby si sami napsali žádosti o převedení na jiné služební místo v nižší TT, po případě byli jiným způsobem vysíláni na různá posílení na druhý konec republiky, či na různá OOP do středočeského kraje, a abych nezapoměl, i na různá OAMP. Nikdo se jich neptal zda chtějí či ne, buď si to napiš, nebo napiš!!
A tak si říkám v čem je problém?? Nesmyslně tady řešíme kolit to bude stát peněz a podobně. Vždyť kdo nemá 15 let nemá nárok na rentu, a kdo má nárok na rentu ať si přehodnotí, zda si to napíše, nebo napíše. Já osobně v tomto problém nevidím.
Toť můj názor

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:26:13 25. 10. 2011
default.png
Žádná čtvrtina úspor se nerealizuje. Kapři si rybník nikdy sami nevypustí. Nikdy!

Tady navíc vůbec ale vůbec nejde o nějakých pár darmožroutů, copak pořád nechápeš, že příčina je v tom, že poměr řídících k dělným prostě znemožňuje normální fungování každé firmy? Tam je zakopaný pes, jen tam by mohlo být světlo na konci tunelu.

Zbožné přání nebo naivita - různé názvy pro nereálnost. To zbožné přání mají všichni dělní, ale nikdo z řídících. Ty návrhy jsou jen ucpáním hub prostých lidí, posléze se pozornost davu odvede jinam a skutek utek. Pořád je to dokola.

Veřejnost potřebuje policii až když už to hoří úplně a pak, až policie udělá svoji práci, ji zase nenávidí. MMF v roce 2000 jasný příklad. To byli policisté vlivem připosraných novinářů a hlavně politiků (co se báli že dostanou přes držky) doslova miláčky národa, TN Znova ukazovala, jak si kluci od manželek vezou svoje polštářky, jak jsou mizerně ubytovaní (ta hrůza!!!) jak do nich Taliáni buší dlažebníma kostkama atd atd.

Nevěř tomu, nech se raději příjemně překvapit, ale ani tomu nevěř.

To pan-ruzovy: schopní lidi od každé firmy, kde jim berou peníze a kde to celé mírně řečeno nefunguje, vždycky a všude jen odcházejí. PČR není výjimkou. Schopný člověk si najde totiž úplně jinou a jinak placenou práci jinde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 17:43:07 24. 10. 2011
martoo.jpg
HAMMER [2011-10-20 16:02:42]:

Viděl jsem navrhované škrty. Jestli máš tu možnost, podívej se na to. Kdyby se z toho realizovala alespoň čtvrtina, ušetří se neuvěřitelné množství peněz. Darmožrouti byli, jsou a budou. Všichni se těžko vyštípou, ale zaplaťpánbůh za každého mimo mančaft.

V tomhle případě se nejedná o naivitu, ale o zbožné přání každého řadového.

Na Lessyho tlačí policie, média i veřejnost. Pokud to chce ustát, nezbyde mu nic jiného než někoho obětovat. Už jednou stál jak spráskaný pes a jen houpal se na patách, když propukly nepokoje ve šluknovském výběžku. Neměl pro uvedené pádné argumenty. Projevila se destabilizace policie a najednou bylo vidět, že veřejnost nepotřebuje kecy darmožroutů, ale přítomnost řadových policistů.

Nikdy bych nevěřil, že na vlastní uši uslyším, jak s námi táhne čím dál větší část veřejnosti. Kolikrát jsem až vycházel z údivu, co jsem od lidí slyšel.

Důležité je, že je nějaká naděje. Neslyšel jsem, že by za několik let dozadu byla větší. Zda se jedná o světlo na konci tunelu či dávku podaného placeba, těžko spekulovat. To se dozvíme v novém roce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAN-RUZOVY 15:54:38 24. 10. 2011
pan Růžový.jpg
HAMMER [2011-10-21 06:02:36]:

Jasně, že jich mělo bručet daleko více, bohužel nebručí.

Jinak se nejdená o vyškrabování posledních pár kousků, lidí schopných je ještě dost, ale...
Ale už skoro nejsou ti hodně schopní, co by naučili něco ještě ty schopné. To je velká škoda.
Nevidím to optimisticky, bohužel situace je taková, jaká je.
K té FiPo - neslyšel jsem o tom, že by se zajímala i o Ivánka. Tak daleko mé oči nedohlédnou. Vím jen něco málo, od zdroje. Ale z toho mála vím, že to od Langra byla největší prasárna. Věděl moc dobře, co dělá. On se neřadí ani mezi schopné ani mezi nechopné. On totiž patří mezi všehoschopné, stejně jako většina jeho spolustraníků...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IGOR 13:26:02 24. 10. 2011
default.png
Zdravím, tak z prezídia k vám přišly zvěsti. To jsem zvědav, zda se zeštíhlování bude týkat také přímo kamarádů pana Lessyho, kteří se tak pěkně usalašili na prezídiu. Jen kolik tam natáhl lidí z toho svého Frýdku-Místku....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ACE-VENTURA 23:38:21 21. 10. 2011
default.png
Na jednoduchou otázku, jednoduchá odpověď, půjdeme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio