Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Chci k policii

Zdravím Vás tu, myslíte, že jako drobná blondýna mám nějakou šanci, aby mě přijali k policii? A co všechno příjmací nábor obnáší? děkuji za odpovědi:-)
AGNES :: Datum založení: 19. 03. 2011 :: celkem 82 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DADA 14:56:26 12. 02. 2013
default.png
Ahoj, jsem 22 letá slečna která by chtěla také pracovat u policie, makám na sobě jak jen to jde, ale nevím jestli to k bude k něčemu dobré.V listopadu jsme se hlásila k městské policii(jízdní)Praha Chuchle,ale bohužel jsem neudělal psychotesty, takže bych to moc ráda vyzkoušela k dopravce. Prý by se mělo přibírat několik policistu pro středočeský kraj. Někdo kdo má více informací prosím o příspěvek? Děkuji:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 14:46:33 09. 02. 2013
default.png
DYRUP [2013-02-08 23:08:28]:

1: toho jsem si za celých dvacet roků jaksi nevšimnul, že bych pomáhal společnosti a že by moje práce (co mě ji nakazovali vedoucí) měla vůbec jakýkoliv smysl.

2: dvojka je pravda, ale napřed si musíš namočit ruky až po ramena do sraček

3: jo, ale jen pro někoho - rodinné klany, všehoschopní manageři

4: když nejsi u zdroje, než se stačíš přihlásit, nemáš nic

5: ja kua... rozvoj čehože? Napřed ty zdechlinky musí něco takové mít a pak to můžou rozvíjet.

6: to jediné je pravda, padesát procent: zapomněli ti říct, co se stane, až se z dovolené vrátíš. Ojebeš se ze spisů.

7: ale ne pro řadové

8: hahahahahaha!!!! Vedení má desetitisícové odměny, řadoví když to jde jen někde a moc dobře, tak pětibábu ročně.

9: Za jakoukoliv službu zdaněné odchodné a výsluhu jako už vůbec ne almužnu.

10: A to poslední to je fakt propracované.

Kruci, že jsem si musel utřít smíchy slzičku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:07:42 09. 02. 2013
dax.jpg
DYRUP [2013-02-08 23:08:28]:
..a zazvonil zvonec a pohádky byl konec.. Tak to jsem se už dlouho nezasmál..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DYRUP 23:08:28 08. 02. 2013
default.png
Pro pobavení.

Ze stránek www.policie.cz.

Asi to nahlásím na ČOI jako klamavou reklamu. :-D

10 DŮVODŮ PROČ PRACOVAT PRO PČR

1. Práce, která má smysl a pomáhá celé společnosti.
2. Garantované hmotné zajištění a kariérní postup.
3. Široké uplatnění dosaženého vzdělání a možnost dalšího vzdělávání a získání akademických titulů.
4. Ozdravné pobyty a lázeňská péče hrazené PČR.
5. Rozvoj fyzických schopností (policie má řadu sportovních zařízení).
6. Šest týdnů dovolené ročně pro každého policistu nebo policistku.
7. Nadprůměrný plat.
8. Osobní příplatky a příplatky za vedení dle úrovně.
9. Za kvalitní a dlouholetou službu odchodné a výslužné ze zákona.
10.Propracovaný systém sociálních a kulturních benefitů jako vlastní rekreační zařízení, příspěvky na rekreace, stravování, penzijní připojištění, sportovní a kulturní akce a další.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:22:43 08. 02. 2013
default.png
Kudla, co to tady je? Smiřte se s tím, že nějaký respekt policie asi dlouhou dobu mít nebude, jediné co by mohlo něco nastartovat je, aby lidi vzali násady od krumpáčů a vyšli do ulic. Proč ne holky, když ten plat pro chlapa není? Co víc tam ty holčiny dneska můžou víc doprasit než to už je?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 21:16:30 08. 02. 2013
dax.jpg
CODY [2013-02-08 20:33:53]:
Příteli, proboha co máš proti žanám u policie a v armádě? Výdyť je to přece nádhera když jde po ulici ve výkonu v uniformě dvoučlená hlídka dvou 20letých namalovaných krasavic a u boku se jim houpe policejní pištol.To má tak odstrašující účinek na rabiáty z Valdic a podobných ústavů, že se dávají úprkem v prk. A slušným a zákony dodržujícím občanům pohled na takovou hlídku navozuje zajisté pocit bezpečí a jistoty. Vidíme to přeci dnes a denně v TV v seriálech US, jak kdejaká policistka velí zásahovkám, FBI SWATU a všemu možnému a v případech ohrožení brilantními údery a kopy pobije celou rotu zločinců. Vše podle skutečných událostí. Myslím, že by od policie měli odejít všichni chlapy a měla by to být jenom ženská záležitost, neboť armáda a policie je vyloženě ženské prostředí, kde jsou ženy jako ryby ve vodě. Myslím,že se k tomuto cíli pomalu spěje......

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 20:33:53 08. 02. 2013
Cody.jpg
Ženy by měly mít zákaz práce v ozbrojených složkách neb to tam nehorázně kurvý (vyjma administrativních pracovnic neb je zjištěno že jak jsou ze všeho vysraně připosrané dělají papíry poctivě a důkladně).Já být žena tak jdu do ozbrojené složky,neb i přes zdánlivě bláznivý nápad je realita procházka růžovým sadem a všude kde se žena objevý je muž něakým způsobem diskriminován.Čím více modelka,tím lépe=lepší kariéra.Sexuální podtext tam bude vždy to žádný feminizmus ani rovnoprávnost neodpáře.V armádě je to snad jěště markantnější...Jinak nic proti ženám,ale do ozbrojené složky=NE.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 19:29:30 08. 02. 2013
Chip.jpg
PECA [2013-02-08 18:36:54]: Je to sice pravda co píšeš, ale nesuďme kolegyně moc přísně. Dovedete si představit, jak by jsme na tom byli my, kdyby jsme byli během denní i noční služby obklopeni spoustou mladých holek,se stejnými či podobnými zájmy? Kdo z nás by vydržel a nespustil se? :-) Kdyby šlo třeba o mě...! OJOJOJ! Žil bych si jako paša!!!:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu PECA 18:36:54 08. 02. 2013
Peca.jpg
Drobná blondýna samozřejmě šanci bude mít daleko větší, než nehezký uhrovitý, byť svalnatý kolega. Bohužel "úmrtnost" takových děvčat je vysoká, neb jen u nás všechny do jedné v brzké době otěhotněly včetně sekretářky. My jsme samozřejmě nadšeni, neboť taková kolegyně se snaží být co nejdéle v práci, aby nepřišla o nějaké peníze, a vidět skoro v 9tém měsíci jít kolegyni na služebnu, je jistě potěšením oka každého řadového policisty :) Pak už nezbývám nhež to za ní několik měsíců táhnout a nejlépe celou mateřskou jí držet místo. Pak po návratu smí sloužit do 15ti let dítěte pouze ranní směnu, pouze v případě, že s tím souhlasí i noční a víkendy. Proto neváhej a vstup. My to přežijeme, když už jsme jich přežili tolik... :) Aktálně ze svého okolí vím o 4 gravidních koleginích (sakra s tímhle jediným i y si nejsem jistý, prý se to po novém píše takhle :) K tomu připočteme vycha.né kolegy, kteří si berou úmyslně jeden § za druhým na děti (myslím tím vážně jen úmyslně, potřebné ošetřování samozřejmě uznávám) no a je radost chodit s chutí do práce a tahat za stejné bankovky za více lidí najednou. Pak přijde porada a kde máte kurňa pokuty, kontroly osob, a proč je celá výslednost na houby, když nahoře tvrdí, že je vše ok.
Na zváěr vím jen ze svého okolí o min. 5ti lidech, kteří to balí po 15ti a více letech jdou o dům dál. Osobně jsem už poslal několik přihlášek k výběrovému řízení. Jsem tak v půlce produktivního věku a perpektiva 0, nasazení 0 - pouze jen to co musím, aby na mě nikdo nemohl, zájem o práci 0, sport, zábava a ostatní +100 bodů. Trošku jsem vše přehodnotil a jsem tak nějak v klidu. Ke štěstí mi chybí už jen pravidelný vedlejšák, kterému mi zatím brání pouze pravidelná pracovní doba po-pá, ale i na tom snad časem zaparacuji.
Tak hlavně pevné zdraví všem :) Zdar

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NOBODY 16:24:52 05. 02. 2013
default.png
Aha, už rozumím. Díky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio