Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Chci k policii

Zdravím Vás tu, myslíte, že jako drobná blondýna mám nějakou šanci, aby mě přijali k policii? A co všechno příjmací nábor obnáší? děkuji za odpovědi:-)
AGNES :: Datum založení: 19. 03. 2011 :: celkem 82 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 19:36:57 15. 01. 2013
Andras.jpg
RO [2013-01-15 19:33:27]:

Odpověz mi, jak dlouho sloužíš na PMJ, a jestli jsi někde sloužil před tím?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RO 19:33:27 15. 01. 2013
default.png
ANDRAS [2013-01-15 19:00:38]: Zajímalo by mě, proč ze mě děláš lháře. Pokud nemluvím pravdu, tak napiš, jak to tedy chodí doopravdy... Já si pak sundám růžové brýle a půjdu otročit čárkovému systému. Jestli nevěříte tomu, že to jde, tak to je jen váš problém. Ale pokud chcete začínat diskuzi tím, že o druhém řeknete, že je lhář, tak to fakt nemá moc smysl...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RO 19:30:02 15. 01. 2013
default.png
ANDRAS [2013-01-15 19:00:38]: Nelžu... :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 19:03:26 15. 01. 2013
Andras.jpg
Jinak nepočítám s tím, že PČR se stále více místo ozbrojeného sboru, bere jako jakási "firma" (mě ten název ježí všechny chlupy na těle), nějaké fungování na polovojenském principu již nefunguje, a vůbec, co já se tu budu rozepisovat. Kdo slouží 5 a více let, ten ví. A jací lidé jsou schopni se dostat na místa velitelská? A, pardon, velitelé vlastně již nejsou, jsou manažeři.....vždyť jsme ta firma.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 19:00:38 15. 01. 2013
Andras.jpg
RO [2013-01-15 18:19:08]:

Kolego kolego, lhát se nemá, protože kdo lže, do pekla se hrabe. Jak dlouho sloužíš na PMJ? A kde jsi sloužil před tím?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RO 18:19:08 15. 01. 2013
default.png
HAMMER [2013-01-15 16:32:05]: Ale dočkáš se odpovědi a škrabač vedoucího nejsem já ani mých cca 20 kolegů na skupině. Sloužím na PMJ v Praze. Ráno se obléknu, nafasuji si věci, řidič vozidlo. Instruktáž je profesionální a na úrovni. Vše podstatné, co se děje v Praze se dozvíme. Následně vyrážíme ven. Každé auto má plnou nádrž a nikdo km nekontroluje. Výstroj vesměs funguje a na každého se dostane vysílačka, pokud si o ni řekne. Jezdíme 158 a sami vyhledáváme trestnou činnost. Do ničeho jiného nás nikdo nenutí. Maximálně abychom jednou za čas vytrhli pokutu. V Praze se toho děje tolik, že se většinou nezastavíme, pokud chceme dělat. Ano, občas to jsou nepodstatné věci. Ale raději tisickrát pojedu na blbost, než abych potom něco podcenil. Možná se ti tomu nechce věřit, ale skutečně jsou místa, kde se dá policejní práce dělat. Určitě to není všude a věřím, že na vesnických obvodech to je opruz. Ale to nic nemění na tom, že mnoho policajtů denně dělá normální práci a nikdo jim pod nohy klacky neháže...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 17:01:57 15. 01. 2013
Cody.jpg
Já skoro ve všem souhlasím s Hammerem-taky sem nastupoval s obrovským přesvědčením a ideály-ono je asi problém v tom že 90% lidí vlastně vůbec nemá představu co policejní práce v čr obnáší-Je to obaleno jistou romantikou,dobrodružstvím a pestrou adrenalinovou prací,ale realita je jiná-tu práci bych přirovnal spíše k vrátnému,bankovnímu úředníkovy nepo poslíčkovy v hotelu.Nejvíc nepřijatelné ale pro mne byla personalistika-vadily mi lidé se kterýma dělám-čekal jsem kvalitu,byla to jen qvantita-samozřejmě čest vyjímkám,ale těch bylo tak málo že to nezachrání.Situace v PČR dnes odráží dobu a společnost dnes v ČR a to je ta chyba.Ozbrojené složky by měly být apolitické a spoustě lidem zapovězené-a jsme zase u Ička a jeho devastace sboru-stejně tam vždy vše skončí-prostě to byl pomníček pčr jako takové-to co je dneska to už je jen tak aby se neřeklo,jako že něco jako pčr je.Dovedu pochopit proč mladé lidi služba tak láká ale zjistěte si něco než nastoupíte-jednak tuhle kritiku,anebo při obhajobě co to je za lidi kteří obhajujou dnešní pčr-jaké mají pohnutky atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:32:05 15. 01. 2013
default.png
RO [2013-01-15 11:52:07]: No tak nám popiš jak sloužíš daňovému poplatníkovi. Začni hezky ráno, nástupem šichty, instruktáží, zaměřením služby, počtem kontrolních bodů a DBA. Pokračuj případy, které se jmenují "rozbití okna" nabo "poškození dveří" jako jsem to dneska slyšel v rádiu, kolik máte kilometrů na služební auto a 24 hodin atd atd. Samozřejmě že se nedočkáme odpovědi, protože kdo tvrdí, že to u policie jde, musí škrábat u vedoucího.

Dneska napoledne jsem viděl Červíčka v televizi s hlášením: teplota, tlak, rosný bod! Procenta objasněnosti, jak je 24% čehosi málo... ale ani slovo o tom, že cílenou prevencí se policie snaží kriminalitu zmenšit. Mám ten dojem, že Langer s celou tou svou bandou moc dobře věděl, proč nás tam nechtějí. Vy jste naivní a krásně se s váma dá orat. Ještě ani oči nevyvalujete jako vůl před kopcem, všecko snesete. S náma se orat nedalo, tak se nás zbavili.

Já šel k policii ze stejného důvodu, ne pro prachy. Kecy, že to do sraček nemůže jít donekonečna, jsem slyšel a sám šířil od roku 1997 a ono se ukazuje, že může. Že to jde čím dál hůř a světlo na konci tunelu není vidět. Jestli je Petrysha vydržovaná manželem, rodiči nebo má jinší důvod nemuset brát prachy, pak je na tom jako četník finančně ideálně a může si dělat co chce, než ji vyrazí.

Být to moje dcera, dostala by přes hubu, aby věděla, co se jí může stát hnedka první službu. Jako kolega bych jí řekl: počkej až se to někdy zlepší, protože teď si budeš během měsíce připadat ve svojí uniformě jako největší neřád v této republice. A počkej až si namočíš ručičky až po lokty aniž budeš znát a vědět a až se budeš chtít ozvat, hodí ti to na stůl.

Počkej až budeš krčit rameny, když nebudeš moci nevinným pomoci. Až se ti tvůj parták při zákroku někam záhadně ztratí, až po tobě bude každý pokřikovat jako po nějaké čubce a ty nesmíš ani hnout brvou. A počkej, až si o sobě na fejsu přečteš co jsi zač a tak podobně. Přeju příjemné zaměstnání, hahaha!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRYSHA 15:27:55 15. 01. 2013
petrysha.jpg
Uznávám, strašit to mu jde, i přesto však i Hammrovi děkuji za snahu podat info o policii z jeho pohledu, možná až z negativního a reálného nadhledu,cením si jeho zastrašování stejně jako vašeho povzbuzení, je to od vás milé. Ono to není jen o tom abychom slýchali, vnímali a reagovali vždy jen na to dobré, paradoxem je to že se to dost opírá o politiku ačkoliv by to tak nemělo být.A když vidíme jaká je v současnosti politika, není divu že lidi odcházejí.Ale charakter člověka se ukáže až po bitvě. Kdyby vojáci šli do války jen s tím že ji vyhrajou, pak by možná po první bitvě z armády odešli. Možná si lidi až moc zvykli na to prohrávat, přestože se nedokážou smířit s tím jaká je situace. A když už i policista propadá beznaději...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EM488 15:14:09 15. 01. 2013
default.png
Přesně. Všude je chleba o dvou kůrkách.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio