Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Šéfem vnitra se má stát Jan Kubice

Foto: Centrum.cz - O. Besperát

Na večerním jednání vlády vznikla dohoda o jejím složení. Hlavním sporem od začátku bylo, kdo obsadí pro VV a Radka Johna stále hůře udržitelný post ministra vnitra. Nabídku údajně přijal bývalý šéf Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Jan Kubice.

Autor: redakce
Publikováno: 19. 04. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 19:35:01 08. 05. 2011
default.png
Kroky Kubiceho a již né strohá a celkem rozumná vystoupení, mne naplňují optimismem. Nemělo by být hůř, to je podstatné.
Ovšem z otázek pana Moravce jsem se stále nedozvěděl, jestli pan Hruška skutečně vypisoval a podpisoval vědomě falešné cesťáky nebo né(Podle pana Kubice prkotina, pro mne né. Já žiju v tom, že pokud je někdo u tak elitního útvaru, že je skutečná elita a ve věcech služebních nepodvádí, protože má svou čest, obzvlášť pokud jde o 60,-Kč). A to druhé, zda toto byl opravdu skutečný důvod takto destabilizovat tuto zemi a umožnit devastaci policie.No na druhé straně by se dalo říct, co si nadrobil to si sní. Ještě, že se tomu nevyhýbá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:44:46 29. 04. 2011
default.png
Nechtělo se mi ani hledat jestli tam došlo k nějakému snížení počtu darmožroutů. Když totiž dám na zprávách něco o policii, objeví se buď Janatková nebo rozdáváané miliony ve vedení na odměnách.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 23:37:44 28. 04. 2011
Chip.jpg
To Hammer: Ale nenech se vysmát. Fakt myslíš, že se na prezidiu něco očeše? Pár míst se s humbukem zruší, jiná se vytvoří. Johna taky padnout nenechali, ale vytvořili mu krásné místečko. Už jsi viděl kapry vypustit si rybník?:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:11:23 28. 04. 2011
default.png
Já ale fakt vidím jedno řešení a to právě to kroužkování u voleb. Tím tyhle kradoucí šmejdy vyštípeme a než si ti noví stačí něco nakrást, nadělat kamarádíčky, tak poletí taky. Ovšem jakmile tohle politici zatrhnou změnou volebního zákona, pak už zbude jen ta násada od krumpáče.
Není to moc dávno, když byl politik odvolatelný voliči, ale nechci kecat jak dlouho - teda pardon - krátce - to trvalo, než si to ty svině zlodějské změnili tak, aby se takto snadno odvolat nenechali.
Půjdu do politiky, můj program bude primitivní: seznam všech žijících poslanců od českého parlamentu až dosud, dobu od účinkování od nejstaršího žijícího poslance až po dnešek stanovit jako sto procent času, k tomu postavit současný státní dluh, no a rozpočítat to na všechny tyhle šmejdy se vším všudy. Bolšvik nás údajně nezadlužil, on totiž všecko rozdal!!!! Kdyby měli být zadlužení do sedmdesátého sedmého kolena, příští šmejdi by si to sakra rozmysleli.
No a u policie je řešení, ale otázka je, jak by to dopadlo ekonomicky: veškeré nadbytečné řídící ničemy vyházet, zrušit okresy, očesat kraje. PP už očesáno prej je.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 21:29:49 27. 04. 2011
default.png
HAMMER [2011-04-27 19:42:52]:
Přiznám se, řešení nemám a rovněž si myslím, že policie je v takovém stavu(srabu), že už ji během nejbližších deseti let nikdo nevyvede ven a to ani kdyby do policie nastoupila stovka italských Corado Catanni.

Jedno vím jistě, kdyby se našli někteří, kteří by místo mamonu peněz, funkcí a moci, zavřeli za ty prasárny desítky vlivných politiků, podnikatelů a lidí, vrátil by se úsměv i na tváře některých 55 letých nezaměstnaných, kteří celý život pracovali, obětovali vše rodině, aby to tyto pr..sata všechno šmahem zlikvidovali a připravili je o alespoň důstojné stáří.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:42:52 27. 04. 2011
default.png
Catani, mizero jeden... máš recht jako svině! :D Ale v jednom se mýlíš: násada od krumpáče je stejně dobrá jako železná tyč na razanci ale daleko lepší co se týče menší váhy a tudíž větší možnosti s ní více a déle vítězně mávat. :D
Kdepak máš ale ve svém příspěvku nějaké řešení?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 09:51:14 27. 04. 2011
default.png
Budu se znovu opakovat a omlouvám se za obsah a ne zcela vše je k policii.

Přestaňte někteří blbnout. Na funkcích alespoň od kraje by měli být na policii lidé s policejní praxí řadového policisty pořádkové či kriminální policie a dál, lidé nemajetní, protože kdyby se skutečně věnovali své práci nemají čas podnikat a rozhazovat prachy společně s manželkou, milenkami nebo prostřednictvím rodinného příslušníka. Lidé, kteří neintrikují, nepřivlastňují si odměny za práci druhých, nepřivlastňují si odměny z fondů na vyplácení informátorů(kteří ani informátory nejsou), nepotulují se po večírcích různých vlivných kmotrů či rautů pořádaných na počest příspěvků z evropských dotací. Místo mercedesů a různých ostatních limuzín jezdí v obyčejné Octávii a né v autech v kterých jezdí jejich kamarádí co policistům při páchání závažných dopravních přestupků v lepším případě ukazují vztyčený palec. Měli by to být policisté tělem i duší, co své kvality projevili hladem po hledání pachatelů a né hladem po sbírání barevných cukrlíků na saku a zemědělských, plzeňských titulů před svým jménem, kdy poté nejsou schopni sečíst řádově několik miliónů a vydělit to počtem policistů. Když zjistí, že jim to nepasuje, tak ještě vyplatí si statisicové odměny, jak dobře to těm policistům vysvětlili a doslova okradli jejich rodiny.Jedno se musí nechat, že jim jdou výborně statistiky nápadu tr.činosti. Dalo by se tady psát stovky historek a střípků o životě těchto podivuhodných všemocných a všeho schopných živočichů, kteří dokáží v závažných kauzách ztrácet důkazní materiály, handlovat se st.zástupci, měnit aktivní vyšetřovatele, dávat pokyny co se bude a nebude vyšetřovat a v nejlepším případě za apanáž jednoho ročního platu řadového policisty poskytnout tu a tam utajený výslech či odposlech, redaktorovi bulvárního denníku a ještě nakonec umně ukázat na řadového, který za jejich prasečiny může. Umně doplňují své útvary níže postavenými živočichy, kteří za kus žvance jsou všehoschopní a jsou označování za elitu. Takhle bychom mohli pokračovat dál a dál. Je to jiný svět, jiný svět živočišného druhu, podobně jako politici, tyto lidi na rozdíl od některých klasických firem, nežene touha něco dokázat, zlepšit život řadových, vytvářet lepší podmínky či i ten větší zisk, ale obyčejná touha handlovat s lidskými životy, osudy, hrabat prachy, sbírat moc a na rozdíl od těch řadových občanů či policistů, kteří před sebou tlačí tu kuličku svého osudu, smotanou dřinou, prací, mrmláním, rodinou, dětmi, zbožnými přání oni valí kouli smrdícího bohatství, hanebných lidských vlastností a svých sr..k.

Je vůbec, včetně našich managerů, politiků atd. nezajímá co my lidský prach chceme v čem žijeme.
Myslíte, že nějakého pražského bývalého taxikáře, který se omylem dotknul absolutní moci, zajímá co si o něm myslí řadový policista, my tu někteří básníme a přetahujem se o jeho lidských rysech, dohadujeme se s Denverem a podobně, ale lidé jako oni a další nemají žádné pozitivní lidské vlastnosti.Vždyť je to i pro mne nakonec k smíchu jak já opovrhuji nějakým policistou, který bere úplatky, nebo někoho zmastí a aniž bych si uvědomil, kdo jej řídí či vede a jaký je spíše hloupý neknuba(který si chce trochu pomoct) oproti těm skutečným pra...tům či vybít si frustraci z toho kolem).To už nemluvím jakého charakterního máme českého prezidenta, taková klukovina, možná, že by to teď mohli používat zloději u soudu co jsou souzeni ve 205ce ve druhém odstavci a za krabičku odcizených cigaret jdou sedět(zase čárka). Kdyby měli nějakou pozitivní lidskou vlastnost, nemůžou být tam kde jsou a chovat se jak se chovají, tady jenom rozhoduje množství nasbírané moci(nad c by klidně mohl být háček) či majetku.
Násada od krumpáče je na nic. Železná tyč by byla lepší, jenže skoro všichni jak tady píšem, budeme první ti co proti této většině řadové a slušné společnosti(které jsme součástí) takto již zoufale uvažující za příslib proplácení přesčasových hodin, ochotně půjdem a budeme je rozhánět či dělat jiná zvěrstva(toto je policie v tzv. české demokracii). Ti nahoře dobře vědí, že čím se ti dole mají hůř tím lépe se provede jejich rozkol, kdy tu a tam některé skupině upadne drobek, kdy tato skupina v nouzi aby si naivně myslela, že si zachrání krk požere tu další skupinu. A to společenství živočichů nahoře se jenom baví.

Jděte už někde s nějakým Kubicem atd. je to i má blbost, ale ti lidé nám vůbec nestojí za to abychom tu o nich diskutovali, ten člověk s naší profesí nemůže mít nic společného, když sedí vedle Bártů, Nečasů, Kalousků, Drábků, Vondrů, Paroubků, Sobotků, Klausů a prošel všemi těmi slavnými pol. funkcemi.Je to podobně jako oni, živočich obchodující bez studu a hany s mocí.

Je prokázáno, že český národ je jedinečný ve sledování pohádek.

Salivar, Franc velmi pozitívní krok, co dál, přijedou noví princové na bílém koni?


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 20:52:55 26. 04. 2011
Chip.jpg
To Honzád: No to co píšeš je pravda. Ale ani po dalším pádu z jahody nevidím jediný důvod, proč bych měl na Kubiceho koukat nějak přívětivěji. Jedině snad přes kolimátor:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:03:22 26. 04. 2011
default.png
ANDRAS [2011-04-25 20:35:16]: Jo, to je ta milá a jemná i když ostrá paní, s níž se měli mnozí možnost seznámit. Naposledy teda.
Tak to ne, smrt takto je moc jednoduchá, rychlá a bezbolestná. S nebožtíkem pak jsou další trable, nenene! Pěkně namasírovat násadou od krumpáče a pak šmejde třeba do patnáctého kolena platit svou část dluhu, co jsi této zemi udělal, feno zlodějská.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:00:34 26. 04. 2011
default.png
CHIP [2011-04-25 21:10:42]: Ty, víš, já tomuto nechci už věřit. Ono to tak nejspíš jak píšeš asi bude, ale já jsem nepoučitelný otpimista, musíme přece věřit něčemu normálnímu, nebo dopr... jdeme pro ty násady od krumpáčů rovnou! :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio