Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Šéfem vnitra se má stát Jan Kubice

Foto: Centrum.cz - O. Besperát

Na večerním jednání vlády vznikla dohoda o jejím složení. Hlavním sporem od začátku bylo, kdo obsadí pro VV a Radka Johna stále hůře udržitelný post ministra vnitra. Nabídku údajně přijal bývalý šéf Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Jan Kubice.

Autor: redakce
Publikováno: 19. 04. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 22:29:04 19. 04. 2011
default.png
Politický maskot ODS, který se vydával za policistu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 21:41:10 19. 04. 2011
default.png
Bublan se podle svých slov na vnitro dva měsíce jen rozkoukával a snažil se pochopit systém. A to byl šéf rozvědky... A jak říká společně s Ivanem- vnitro není jen policie. Ale kdokoliv snad bude lepší než současný ministr, takže mu držím palce.

admin: jaký je rozdíl v tom, když tu někdo označuje někoho za blbečka a jiný tu vloží scénu z pohádky (včetně ozdrojování), ve které by se jedna osoba mohla poznat?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 21:32:54 19. 04. 2011
default.png
HAMMER [2011-04-19 15:49:21]: Hammere, po některých tvých výblitkách které zde presentuješ se tvému názoru nelze divit!!Kydáš tady na bolševiky,přitom jsi za nich nastoupil k SNB. Kubice se zachoval naprosto neprofesiálně a křivácky, i když sloužil pod několika soc.dem.MV, žral a ještě u toho mlaskal. Jenže neznal staré české přísloví: že pes který jednou pokouše svého páníčka, tak se musí utratit.Nedá se mu věřit! Tak se Íčko zachoval, jak se zachoval. Nehledě na to, že ten disident šéfoval takovému útvaru s maturitou. Tak po náběhu 361.... bez VŠ musel stejně skončit!Apropós víš o nějaké významné kauze, která se pod jeho vedením pravomocně "odsoudila" ??!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 19:46:56 19. 04. 2011
Chip.jpg
Hmmmm, a já si zase myslím, že je to zmrd, který dopomohl ODS vyhrát volby a dostal za to nyní trafiku. Proč takový spěch se zprávou těsně před volbami? Kdybych ho potkal, naplivu mu do obličeje. Jestli ho odbachnou, budu tomu tleskat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:49:21 19. 04. 2011
default.png
Poctivý polda, manager, který jako jeden z mála dokázal tvrdě a to i za cenu své (pochybné policejní - myšleno u svinské firmy) kariéry stát za svým mančaftem. U mě machr - taky ho dveřma vykopli. Asi se nepoučil a leze zpátky oknem.
Asi ho teďkom odbachnou. Ta verbež v politice se ho bude snažit odstavit od prvního dne, co tam začne působit. On se nebude s nikým párat, vnitru rozumí. Půjdou po něm jak slípky po soplu. Cokoliv na něj najít, když nebude co k nalezení, tak cokoliv na něj vyrobit. Držím mu silně palce, ale bude mu to prdlajz platné. Takové lidi ti hochštapleři nahoře mezi sebe nechtějí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio