Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Šéfem vnitra se má stát Jan Kubice

Foto: Centrum.cz - O. Besperát

Na večerním jednání vlády vznikla dohoda o jejím složení. Hlavním sporem od začátku bylo, kdo obsadí pro VV a Radka Johna stále hůře udržitelný post ministra vnitra. Nabídku údajně přijal bývalý šéf Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Jan Kubice.

Autor: redakce
Publikováno: 19. 04. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 15:22:08 26. 04. 2011
honzad..jpg
chipe, ja myslim, ze si spadl z jahody. V teto zemi poslednich cca 15 let policie (stejne jako media) slape obcas velkym rybam na paty (slovy hammera "dela zle politikum") VYHRADNE na zakazku, nebo minimlane se souhlasem politickeho vedeni. A je jasne, ze kdo je u koryta, nebo ma v dane chvili vliv, pouziva policii i media na potlaceni svych nepratel/oponentu. Delaji to vsichni, CSSD stejne jako ODS.

Kdy jednou za cas nekdo neco udelal proti velkym rybam zjevne bez "politickeho souhlasu" (zasah proti Rusum u Holubu) tak s danym policistou (Machacek) a jeho kolegy zametlo (v tomto pripade socany rizene vnitro) takovym zpusobem, ze skoncil se smesnym obvinenim na vazbe a zcela ho existencne znicili !!!!

Takze: VSICHNI ZI ZASPINILI RUCE, kazdy ma za sebou par peknych svinaren a ucelovosti ... Groos jako Langer, Bublan jako Ruml, Grulich jako Kubice...


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 21:10:42 25. 04. 2011
Chip.jpg
To ace ventura. No, já náhodou pár lidí, kteří s panem Kubicem pracovali znám. A všichni ukazují palec dolů. Protekční hajzlík... Který teď dostal trafiku.
Co se týká Hammerova názoru:" jestli někdo udělal zle našim politikům, je borec." Než začnu pět oslavné ódy, že někdo něco udělal, rád bych věděl proč to udělal. Pan Kubice nezveřejnil tuto zprávu z nějaké touhy po pravdě,nebo z jiného vyššího principu), ale protože chtěl jiné skupině parchantu, (a osobně pro mě ještě horších), dopomoci vyhrát volby. A nyní za to byl náležitě odměněn funkcí ministra. V čem tedy vidíš nějaký jeho přínos? ( Mimo to, že pomohl vyhrát ODS, z čehož ty jakožto živnostník musíš mít radost, což chápu.)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 20:35:16 25. 04. 2011
Andras.jpg
HAMMER [2011-04-25 20:23:51]:
I kdež, v roce 1792 vymyslel jistý pan Guillotinen takový šikovný nástroj na zdrádce národa.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:23:51 25. 04. 2011
default.png
Žádné zvonění už znovu. Násady od krumpáčů!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 12:47:16 25. 04. 2011
default.png
Každopádně je sranda že kvůli vzdělání muselo od policie odejít plno zkušených poldu s 20 a více letou praxi, ovšem na ministra žádné školy ani praxe potřeba nejsou:)))

Vážení kdy se pude zase zvonit na Václavák? Budeme čekat ještě dlouho?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 14:47:51 24. 04. 2011
default.png
REPLY:CATANI:46820-1:2011-04-23 12:05:default.png
Odpověď
Reaguji na tvoje body, kdy píšeš, co tě zaráží. Něco je ale možno vidět jinak a něco hodně jinak.

U bodu číslo 1: Catani, ale policie je, co já jsem tam byl já nevím jak dlouho, pořád rodinkaření, kamarádíčkové... Nic nestandardního se prostě nestalo.

2. Já s tebou souhlasím, ale lepší inteligentní maturant co má chochmes pro práci policie než vysokoškolsky vzdělaný senokřup u spisů.

3 a 4. Nesouhlasím: zpravodajská hlášení jsou přesně to, co píšeš. To nejsou do konce dotažené případy, stejně jako policejní práce nemá všechno dotaženo do konce a nemluvme ani o tom, kolik se toho zatluče na přestupky nebo úplně. S prací policie bych to za stavu křivení statistik u PČR raději nesrovnával. Ta práce je zcela něco jiného, je to jiná odbornost, nehrajme se na něco, čím nejsme a čemu hlavně nerozumíme.
Že tu za Kubiceho nebylo nic dotaženo do konce, kua... Catani, bejku, a za koho se něco do konce dotáhlo? Tady byl někdo z hochštaplerů někdy potrestán?

5. Nezdá se ti, že si protiřečíš v bodě 4 a 5? Jistě, nikoho konkrétního se nikdy nepodařilo pověsit za vejce do průvanu, ale aspoň nějaké následky chování jedné bandy přece mělo. Tak to vidím já.

6. Přesně jako legenda o Báthoryové. Čím méně faktů, tím víc báchorek. Počkejme si. Ty totiž píšeš na něho přesně to, co socani načapaní se staženýma trenýrkama. Jestliže někdo udělal zle našim politikům, musí to být borec.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ACE-VENTURA 08:36:04 24. 04. 2011
default.png
All
No právě, věta cataniho mluví za vše a vysvětluje také všechny negace na Kubiceho, či jiný problém, viz věta: "Osobně já a asi podobně jako většina policistů se s Kubicem neznám".
Lze vše podat i jinak: Kubice je férový člověk, Kubiceho zpráva byla a je pravdivá, ovšem posloužila úplně něčemu jinému než měla. Jinak doporučuji občas prohodit slova s lidmi, co třeba Kubiceho znají. Pravda, slouží jich málo, protože také odešli znechucením, ale ne z Kubiceho, ale jiných person. Já mu fandím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:42:37 23. 04. 2011
default.png
Myslím, že v Kubiceho případě nikdo ani nečeká, že by něco řídil. Je to jen špunt, aby se na to místo netlačil někdo jiný. Stačí, aby udržoval chaos a přesměroval toky informací. Policie je teď přesně taková, jakou jí potřebují.

Tohle je vláda snědeného krámu, která vydrží jen tak dlouho, než se dá ekonomika znovu aspoň z nejhoršího dohromady. Proto dostal Bárta tak snadno dopravu. Poloostrov v Itálii už si koupil Řebíček. A to moc dlouho ve funkci nepobyl.

Kubice samozřejmě nic nevynesl. Proč taky. Byl by za to popotahován. Stačilo to nechat udělat někoho, kdo má imunitu. Důležité je, kdy zprávu předložil. Mohl přeci těch pár dní počkat.

Tak jako on, bych to chtěl odnést několikrát do roka. Dokrmili ho odměnami, aby byla výsluha co nejtučnější a šel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 12:05:52 23. 04. 2011
default.png
Osobně já a asi podobně jako většina policistů se s Kubicem neznám. Zaráží mne však níže uvedemé:

1. Karierní postup je bezprecedentní(zpráva ČTK životopis není zcela pravdivý) a po zamyšlení pouze ukazuje, že to co se dělo v posledních letech s managerskými posty byl jenom takový léhký vánek.

2. Je opravdu něco neskutečného pokud v demokratické, poměrně rozvinuté(údajně) zemi je ministrem na takto odborném postu středoškolsky vzdělaný člověk, to nemá v Evropě snad obdoby, pominu, že s tímto vzděláním aniž byl ochoten učinit jakoukoliv snahu si jej zvýšit během 20 let služby u policie obešel řadu řídících funkcí.(připomenu, že na nejnižší managerskou funkci u policie, zástupce oddělení s 12 policisty je třeba titul Dis.)

3.Zpráva zveřejněná těsně před volbami, byla snůška naprostých blábolů, polopravd, domněnek, která mohla tak maximálně nadchnout laika, hodně čtoucího červenou knihovnu.
Takto policista ani policie v demokratické zemi nepracuje, připomíná mi to poznatky na OOP, kdy nový policista nadstrážmistr se poprvé potká z bezdomovcem a pasuje ho na boose gangu překupníků drog a přeposílá poznatek na ústředí drogové centrály bez vědomí svých nadřízených.

4. Laickost zprávy zcela dehonostovala útvar organizovaného zločinu a pouze ukázala to, že za dobu co velel tomuto útvaru Kubice nebyla jediná kauza dotažena do zdárného konce a mnohé kauzy skončily tak jak skončily. Spíše než o odporu státních zástupců atd, to svědčí spíše o amáterismu tohoto útvaru.

5. To, že pan Kubice se politicky angažuje je zjevné ze zveřejnění oné zprávy, která nakonec jak se ukázalo týkala se z 90 procent politiků ODS, kdy byla zneužita vůči ČSSD.

6. Pokud by pan Kubice byl inteligentní, morálně slušný a vzdělaný člověk, nemohl by vzít místo ministra vnitra s ohledem na výše uvedené body a rovněž proto, že je divné, že tedy sedí v jedné vládě společně s ministry, náměstky, poradci(kteří se zjevně morálně zcela znemožnili, balancují na kraji trestní odpovědnosti a kdyby byli řadoví občané, možná by seděli ve vazbě) a ke kterým vedly nitky oné slavné Kubiceho zprávy.

Pan Kubice možná má smůlu, že né každý policista či občan má tu možnost jej osobně potkat a poznat a pouze čerpá s denního tisku, doslechů mezi policisty či televize.

Z toho co vím, jako člověk je mi blíž naprostý naivní laik, neodborník se srdcem a přesvědčením na dlani, který jenom plave na vlně chaosu.
Než rafinovaný možná pseudoodborník díky jemuž neuváženému a hloupému kroku(kdy ani jednou veřejně či skrytě nepřiznal, naprostou hloupost uvedeného kroku), dehonestoval odbornou způsobilost speciálních útvarů policie a zasadil zásadní nenávistný klín mezi občany a jejich politickou či nestranou příslušnost této země.






Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MINARIK 08:08:25 23. 04. 2011
default.png
Pánové vše je jednodušší než se zdá ...Ministr kultury Besser (TOP 09) jeho manželka je Blanka Kosinová ,která byla až do roku 2008 mluvčí Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu vedeného Janem Kubicem...Už to cvaklo ? Váš kpt.Minařík :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio