Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Soud uvěřil zloději a odsoudil policisty
ilustrační
Foto: internet

Dnes bylo zveřejněno rozhodnutí v odvolacím řízení u Krajského soudu v Ústí nad Labem. Dle rozhodnutí soudu, byl dvěma policistům udělen podmíněný trest na 18 měsíců a zákaz činnosti na tři roky. Jde o případ z roku 2009, který již byl jednou projednáván u jiného soudu. Odvolací soud uvěřil poškozenému, že policisté změnili jeho výpověď.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 10. 05. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 13:31:44 17. 05. 2011
honzad..jpg
ale chlapi, copak to nechapete?
vzdcky je tady par tydnu (mesic) klid a kdyz se tady situace stabilizuje, o necem zajimavem se zacne v ruznch forech debatovat a zda se ze to to tady smeruje k nejakym vecnym diskusim atd..
objevi se denver, vleze do nekolika for, zaprovokuje a veskereou vecnost vasich diskusi rozesere, leckoho znechuti.... Uz to trva (se to opakuje) dlouho, pribeh je vzdy stejny a ucelovost jeho pocinani je jasna ..

Nenechte se (vy)provokovat a ignorujte ho.
Prece nechcete pripustit, aby jeden jasne provoaujici a ucelovy nick rozesiral a paralyzoval vecne debaty a diskuse na celem serveru...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 10:59:59 17. 05. 2011
default.png
DENVER [2011-05-17 00:25:28]:

Denvere drž hubu!!! Ty máš v ty svojí makovici fakt nas... to snad už není ani možný!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BADBOY 09:04:48 17. 05. 2011
default.png
Denver:
Co povídáš? Ty jsi to celé nečetl..?!!!
Vše je obráceně. Otec toho soudce má zastavárnu a měl být prověřován právě policistou, který byl odsouzen. A to provádění kontrol. Ty nechceš, aby policie pracovala? Když ti zloděj ukradne nějakou věc, tak jí policie hledá např. v zastavárně...
Nechtěl jsem reagovat, ale již mi to nedalo.
Kdyby tento soudce byl např. otcem syna, který je neonacista, kterého tentýž policista prověřoval ve věci protiprávního jednání, tak jsem přesvědčen, že ty tady budeš křičet jak je to špatné.
Ale ty vidíš jen svůj názor, který je ovlivněn naprostou averzí k PČR.
Zajímalo by mne co děláš, že zde stále soudíš policisty..?
Já také neříkám pekaři jak má péci housky, ale né v této zemi je každý policista a odborník na bez. složky.
PS: já bych dal do medii zkušenosti PČR s občany :). To by byla věc, která se může vysílat po 22 hodině.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 00:25:28 17. 05. 2011 blokovaný
default.png
HAMMER [2011-05-16 06:17:02]: "Tomu soudci provádět denně kontroly na silnici, pořád fučet, zastavárnu denně kontrolovat, nemůže říct ani pendrek. "

Takže tí příjde Hammere v pořádku,že se soudce BOJÍ V ČR ODSOUDIT POLICISTU a to kuli strachu ze MSTY KOLEGŮ?TO NEDOKÁŽE ČR ZABRÁNIT ANI TOMU?To se musí dostat do médií,zkušenosti lidí s PČR.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 23:52:40 16. 05. 2011
default.png
Opravdu bych tomu soudci a dalším takovým přál, aby nás jednou potřebovali....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 14:11:14 16. 05. 2011
default.png
APOFIS [2011-05-15 11:35:43]: no jestli je pravda to o otci soudce, tak to je přesně to, co mi vrtalo v hlavě. Prostě jsem nechápal nějakou vazbu soudce buď na šmejda, nebo neg. vazbu na kolegy. Teď mi to je jasný a držel bych se toho... S tímhle argumentem bych šel do médií.

Dále by mě zajímalo, zda obhájce kluků poukázal na možnou podjatost soudce.

Prostě a jednoduše, tohle musíte zveřejnit. Když člověk nezná detaily, těžko někdo uvěří v nevinu. Stále držím palec, teď už oba, aby to klukům dopadlo alespoň na odvolačku NS

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:17:02 16. 05. 2011
default.png
MYTHOS [2011-05-11 22:49:28]: Mínění veřejnosti má sice velkou sílu, ale míněním veřejnosti je policie degradována tam, kde je a kam stále hloubějí zapadá. Mínění veřejnosti je živeno dostatečně cíleně tak, aby policajti neměli nikde zastání, aby byli bráni jako škodná, aby policie nemohla kvalitně pracovat.
Tomu soudci provádět denně kontroly na silnici, pořád fučet, zastavárnu denně kontrolovat, nemůže říct ani pendrek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 17:05:31 15. 05. 2011
honzad..jpg
apofis: obavam se, ze tvoje prirovnani soucasne CR k Chicagu 30.let sedi doslova a do pismene :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APOFIS 11:35:43 15. 05. 2011
default.png
U uvedeného soudu jsme byl osobně.Oba kolegy považuju za kamarády. Vždycky jsem si myslel , že policie ,OSZ a soudy tak nějak drží spolu a snaží se z ulic dostat zloděje. To , co se ale stalo, u mě úplně otočilo dosavadní pohled na věc. Hlavně z důvodu, že jsem zjistil, že polisicta, který něco v práci dělá je nakonec označen za lháře. Další fakt, který z toho plyne je ten, že vedení policie si neumí ochránit své nejlepší lidi a radši zastrčí hlavu do písku a tiše čeká, co se dál bude dít. U mě vedení určitě skončilo a končím s tím, že budu ve svým volnu chodit do práce vyslýchat lumpy a pak se dočkám toho, že mě propustí od policie a řeknou jenom je nám to líto. Kolegovi Hejzlarovi dali ještě jako bonus podepsat papír, že má splácet 120.000,-kč za to, že mu policie umožnila vystudovat vysokou školu.
Poslední zmínka snad jen o tom, jak soudce Kuděla, který jako okresní soudce kluky odsoudil se natají averzí na PČR. Ve svém věku asi 30 let a s bohatými zkušenostmi , kdy dříve pracoval jako Státní zástupce pověřený vyšetřováním tr. činnosti policistů a posléze jej prezident republiky nechtěl pro svoji nezkušenost jmenovat soudcem. Je náhoda, že jeho otec majitel zastavárny v Kr. Březně v ÚL byl vyšetřován kolegou Hejlarem za to, že vykupuje kradené věci a byl podezřelý z tr. činu Podílnictví.
Mě to připomíná mafiánské praktiky z Ameriky 30-tých let.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 23:14:18 12. 05. 2011
mythos.jpg
Pokud by bylo třeba složit se na další výdaje, není problém. Ve spolupráci s redakcí by se udělala "sbírka". Určitě by to šlo a já bych určitě nějaký ten peníz zaslal. A určitě nejen já.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio