Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Soud uvěřil zloději a odsoudil policisty
ilustrační
Foto: internet

Dnes bylo zveřejněno rozhodnutí v odvolacím řízení u Krajského soudu v Ústí nad Labem. Dle rozhodnutí soudu, byl dvěma policistům udělen podmíněný trest na 18 měsíců a zákaz činnosti na tři roky. Jde o případ z roku 2009, který již byl jednou projednáván u jiného soudu. Odvolací soud uvěřil poškozenému, že policisté změnili jeho výpověď.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 10. 05. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VASIL 17:24:33 10. 05. 2011
default.png
Jakkoliv našeho pana prezidenta Václava Klause nemusím, především z důvodu jeho pochybných rozhodnutí v minulosti, která měla pro tento stát tragické důsledky, souhlasím s ním v tvrzení, v němž národu moudře sdělil, že zde začíná vládnout soudcokracie. Já dodávám, že začíná řádit i medicinokracie, neboť se stačí trochu zamyslet, kolik lékařů je v Parlamentu ČR a na dalších postech a co vyvádějí, jen aby si nahrabali do vlastních kapes - to jen tak na okraj.
Trend, podobný rozsudku KS v Ústí n./Labem, jsem začínal vnímat už v době popřevratové a naposled, když kolegové z oddělení, kde jsem sloužil, byli postaveni před soud na základě lživého obvinění muže, řekněme haploskupiny H (vysvětlení si, prosím, najděte např. ve Wikipedii, poněvadž se obávám jen naznačit jeho národnost), jenž řídil v podnapilém stavu vozidlo, jehož si kolegové dovolili zastavit a ba co víc, dokonce i řešit. Pán se za týden na oddělení dostavil s oznámením, že byl hlídkou zbit a vše mu dosvědčí rodina, která lhala, jen se prášilo. Nebít šikovného advokáta, jenž inteligentně a hravě zpochybnil výpovědi rodiny (např. popis stejnokrojů čerňáky s baretem, namísto silonové bundy s brigadýrkami, popisy jednotlivých policistů) byl by to nejen jejich kariérní, ale i společenský konec. Přestože nebyli odsouzeni, jeden z bývalých kolegů, naprosto znechucen poměry, ukončil služební poměr. Jen taková poznámka na závěr - státní zástupkyně po nich předpojatě řvala při výslechu i prováděné konfrontaci jako najatá a zamítla všechny otázky, směřované na "pana poškozeného" s tím, že se jedná o otázky zastrašující, či navádějící. V případě ji zajímala pouze větná skladba a aby seděla interpunkce v souvětích.
Chci říci, že těchto případů bylo v minulosti více a patrně budou přibývat, poněvadž je snadnější utopit slušného člověka, než hajzlíka, který je nepotopitelný. Na soudech taky mají čárkový systém.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATOS 15:23:41 10. 05. 2011
patoš.jpg
Jenže se veřejnost nesmí dozvědět o případu ve stylu - policisté si zvyšovali výslednost..., ale o tom, jak to doopravdy je bylo a bude a nejen u těchhle kluků.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ORLANDO025 12:06:49 10. 05. 2011
default.png
Podle mě je hodne důležité, aby se o téhle věci dozvědělo co nejvíce lidí, jak policistů tak civilů. Já osobně jsem se to dozvěděl náhodou od jednoho kolegy a jinak se o tom vůbec neví a nemluví, to je chyba musí se to co nejvíce prezentovat, protože tenhle případ, když někde vyprávím, tak mi nikdo nevěří. A myslím si,že občanům se tenhle rozsudek soudu líbit nebude.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUTOFORDER 11:29:09 10. 05. 2011
default.png
ORLANDO025 [2011-05-10 00:00:19]: čl. 18 odst. 2 LZPS, Peticí se nesmí zasahovat do nezávislosti soudu. Je neuvěřitelné, co se v dnešní společnosti děje... Snad Nejvyšší soud provede řádně veškeré důkazy a uplatní zásadu "in dubio pro reo"... Držím palce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-CISAR 10:42:45 10. 05. 2011
default.png
Bohužel toto se může stát komukoli z nás. Kdo chce dělat svou práci, tak musí být po zásluze potrestán. Těch facek policistům a policii je v poslední době příliš. Blíží se den, kdy nás to položí.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 09:36:45 10. 05. 2011
default.png
Policista je v tomto státě nežadoucí červ, který je potřeba vyhubit, zašlapat a zničit. Kopací míč, kterému je nutné vypustit duši. Červíci nedejte se a vy tzv. elitní červíci s kravatkami už začněte s těmi dinosaury a pablby něco dělat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 07:49:31 10. 05. 2011
default.png
ORLANDO025 [2011-05-10 00:00:19]: K vyjádřené podpory by to bylo asi pěkné gesto, ale nic neříkající(neřešící) pro většinovou společnost ani pro dotyčné kolegy a především představitele moci soudní (s těma by to ani nehnulo a jejich jediná poznámka by se nesla v duchu, nenecháme se ničím a nikým ovlivňovat, ať je pravda kdekoliv). Dnes je v ČR bohužel už "přepeticováno".

Jedinou šancí jak uspět, je ..BOHUŽEL.. jen cesta právní a to odvolat se k nejvyššímu soudu a pak k ministrovi spravedlnosti (pro porušení zákona) či k Ústavnímu soudu (porušení občanských práv)...

Pokud však věc dospěje až do takového stádia, budou kolegové již oficiálně odsouzenci, bez fin. prostředků a se škraloupem.

Přesto bych do toho šel, nic jiného, krom defenestrace, nezbývá.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ORLANDO025 00:00:19 10. 05. 2011
default.png
A mozna by bylo zahodno udelat nejakou petici proti rozhodnuti soudu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ORLANDO025 23:52:34 09. 05. 2011
default.png
Kluci s Teplic jsou s Váma držíme palce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 21:24:44 09. 05. 2011
default.png
Mě to přijde naprosto šílený i kdyby to bylo slovo proti slovu. Sakra do háje! Policista vs recidivista, to přece v žádným případě není 50:50 ale 99:1, chce se mi zase zvracet kam až to u nás došlo.

Každopádně držím palce at uspějete v odvolání, věřte že všichni slušní lidé za Vámi stojí!

PS: Je opravdu načase vzít lopaty!!!

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio