Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Soud uvěřil zloději a odsoudil policisty
ilustrační
Foto: internet

Dnes bylo zveřejněno rozhodnutí v odvolacím řízení u Krajského soudu v Ústí nad Labem. Dle rozhodnutí soudu, byl dvěma policistům udělen podmíněný trest na 18 měsíců a zákaz činnosti na tři roky. Jde o případ z roku 2009, který již byl jednou projednáván u jiného soudu. Odvolací soud uvěřil poškozenému, že policisté změnili jeho výpověď.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 10. 05. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PECA 18:23:16 12. 05. 2011
Peca.jpg
Oběma klukům jsem odeslal soukromé zprávy,
nicméně jak píše badboy šel bych rovněž cestou novinářů, mají velikou moc.Je mi jasné, že advokát moc nemohl poukazovat na osobnost toho týpka a už vůbec na jeho trestní minulost.Jak byl popsán ten advokát, vypadá to, že by se v tom měl vyznat, ale jak říkáš asi ta věc byl podceněna. Existuje řada opravnách prostředků a je potřeba je v plné míře využít. Držím palce a doufám, že se na vás alespoň kolegové složili na výdaje, u nás je to celkem běžný standard.S věcí bych se taky chtěl seznámit.Hoďte to i na stránky http://www.ubs-mv.eu/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAN-RUZOVY 09:46:27 12. 05. 2011
pan Růžový.jpg
V tomhle státě se nedivím ničemu. Stalo se mi to taky 2x. Dvakrát na mě podávala osoba trestní oznámení jen pro to, aby mi znepříjemnila službu. Naštěstí to vždy inspekce poslala ihned na OVK a skončilo to stejně v autu, protože to bylo účelové.
Soudy v ČR nefungují, velké kauzy jsou podplacené, nemá cenu to rozebírat. V takové situaci bych neváhal po neúspěšnm vyčerpání všech zákonných prostředků si vše vyřídit po svém. Fetka by jednoho dne zmizela.
Bohužel k tomuhle stavu spějeme. Zejména díky naší z.k.u.r.w.e.n.é. justici. Poškozený nemá téměř žádná práva. Tresty jsou směšné. Koho zajímá například doživotní trauma znásilněné ženy či dívky a pachatel je za 3-5 let venku, protože věznice potřebují místo.
Kocourkov na nekonečnou mocninu.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 22:49:28 11. 05. 2011
mythos.jpg
Mínění veřejnosti je opravdu velká zbraň. Ovšem záleží, zda se použije správně. Všichni víme, co mínění veřejnosti dokáže...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ORLANDO025 20:27:53 11. 05. 2011
default.png
Ahoj, měl bych také zájem se stím seznámit. Zvěřejnit se to prostě kluci musí. Mínění veřejnosti je velká zbraň.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BADBOY 19:42:59 11. 05. 2011
default.png
MPSOLVA
Ahoj, držím palce ať to dobře dopadne.
Uvažoval jsi o tom dát to do medii. Mohu doporučit TV Prima ( Soukromá dramata, či Krimi zprávy ). Není to žádná propagace, ale docela za poctivé poldy bojují. Minimálně se o tom bude mluvit a možná se někdo chytne za nos.
Jen bych dodal, že se mi je špatně z této doby.
Já měl v poslední době také tento problém a mohu říci, že to nebylo nic příjemného, ale bral jsem to celkem normálně jako součást práce. Ale v mém případě mohu říci, že dozorující orgány svou práci odvedly dobře a objektivně. Věc se nedostala ani ke sdělení. Tedy pravda zvítězila.
Je smutné, že pokud dělám svou práci dobře a dle zákona, tak i tak se stanou tyto věci.
Také bych se přimlouval za zveřejnění Vašeho případu ( spis. materiálu ) na zdejší stránce.
Hodně štěstí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 18:51:34 11. 05. 2011
default.png
MPSOLVA [2011-05-11 17:55:51]: ahoj. Zájem bych měl. Pokud máš materiály naskenované, rád bych si to přečetl. Asi by nás bylo víc a proto navrhuji se spojit se zdejší redakcí, vymazat z materiálů osobní data a uveřejnit zde kompletní článek. Tohle se prostě musí dostat na veřejnost.

Musí se o tom veřejně debatovat. Je to tak neuvěřitelné, že by se o tom mělo dozvědět nejvíc lidí, aby se konečně někdo chytil za frňák.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MPSOLVA 17:55:51 11. 05. 2011
default.png
PH [2011-05-09 19:23:59]: jsem druhým zúčastněným a asi nemám co bych dodal k tomu co tady uvedl můj kolega. Snad jediné, že poté co se odvolacího řízení účastnili i zástupci tisku, tak po jeho skončení, byli překvapeni a troufám si říct,že i částečně šokování verdiktem, tak jako my. Strávil jsem dva roky mimo službu v naději,že proběhne objetivní a skutečně nestranný soud, což se nestalo. Jediným naším pochybení asi bylo,že jsme celou situaci ze začátku podcenili a to jak my, tak i náš právní zástupce, což je velmi zkušený právník s dlouhaletou praxí na pozici státního zástupce. I když... pokud by viděl odůvodnění naší sdělovačky kdokoli, alespoň trochu právně vzdělaný, nedivil by se :-) Jak řekl Hejzly, pokud by měl kdokoli zájem, jsme připraveni ho se spisem seznámit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 00:52:43 11. 05. 2011
mythos.jpg
Klukům držím palce, i když je jasné, že i kdybychom je drželi všichni, tak to stejně nepomůže. Tomuhle bordelu tady už totiž nepomůže vůbec nic. A víte co je nejhorší? Že z toho není cesty ven. Je mi tady z toho k blití. Moji "práci" mám rád, ale stále více přemýšlím, jestli mi to stojí za to, být ve služebním poměru k České republice - k republice, kde zmrd zmrdovič je chráněný druh. Už mám pokrk psaní úřeďáků na všechny p.čoviny s kterýma přijde každý, kdo má do pr.ele díru. Policista v ČR se musí neustále obhajovat. A stejně je mu to hov.o platné, protože mu Ti, co o tom rozhodují, nevěří. Ať jdou všichni do...

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ORLANDO025 20:34:23 10. 05. 2011
default.png
Já už se nedivím, že stále častěji slyším básničku, kdo nic nedělá ten nic nezkazí. A myslím si, že cílem některých lidí je, aby tohlé heslíčko přijalo za své co nejvíce policistů.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VASIL 17:30:16 10. 05. 2011
default.png
Ach jo! Nebít = nebýt.....níže v příspěvku. Jsem hrozný negramota. Omlouvám se tímto všem češtinářským estétům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio