Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Humanisté u policie

Mam pocit,že každý kdo čte tyto stránky,tak si udělá jen ten nejlepší obrázek na policii.Většina policistů jsou dobrý a HODNÝ lidi,který by NIKDY NIKOMU NEUBLÍŽILI a to nejen bezdůvodně,ale i v případech,kdy hrozí nebezpečí jim,tak nechaj rači ublížit sobě.Většina policistů pomáhá sociálně slabejm lidem,většina policistů se volném čase věnuje třeba práci s narkomany atd.Většina policistů je ráda,že je tady hodně kultůr,takže,když měl bejt třeba zásah na Sapě v Praze na Libuši,tak byli rádi,že k němu nakonec nedošlo.Prostě naše policie je plná humanistů a bezvadnejch lidí,takže akce pro děti,kde jsou policisté představováni jako HODNÍ STREJČCI nejsou vůbec DIVADLO.Pochopitelně,že je i 99% policistů proti trestu smrti,to NENI ANI NUTNÉ ZDŮRAZŇOVAT :-D :-D :-D !!!
DENVER :: Datum založení: 24. 05. 2011 :: celkem 143 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOHN158 23:12:45 11. 06. 2011
john158.jpg
Vivat la Revolucion !!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KROPIC 16:36:58 11. 06. 2011
Kropič.jpg
Ne...ty jsi to nepochopil hňupe...za to, jaký je v tomto státě bordel...můžou jenom kreténi jako ty, kteří umějí jenom kecat a nepohnou prdelí, aby všechny ty svině nahoře skopali z těch míst a to tak, že už se v životě nepostaví na nohy a nastolili tady spravedlivý pořádek, s neustálou hrozbou opakování původního skopání.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:28:44 10. 06. 2011
default.png
KROPIC [2011-06-09 17:58:44]: Mohl by jsi mi říct teda, když vykládám nesmysly, jak Policie ČR ty silné, mocné a vládnoucí chrání? Myslím způsob. Mě přijde, že jsi to nepochopil a že píšeš přesně totéž, co já.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KROPIC 17:58:44 09. 06. 2011
Kropič.jpg
HAMMER [2011-06-09 16:22:47]: Co tady vykládáš za nesmysly...policie je a bude všude ve světě zejména ochráncem silných, mocných a vládnoucích. Pokud si náš národ nechá "dělat" na hlavu, tak je to jen a pouze jeho slabost a neschopnost. Jen v demokratické společnosti bude demokratická policie. To co je u nás, za to si můžeme sami a policie s tím nemá rozhodně nic společného. V naší společnosti, kde je hrdinou rádobypodnikatel, který nejenže okrádá stát na daních (což je zde úplně běžná praxe), ale veřejně ho obírá na státních zakázkách a podvodech s nimi a v nejmenším náznaku svého ohrožení přepíše majetek na někoho jiného.....protože hrdina je ten, kdo umí nejvíc "omrdávat" (omlouvám se, ale slabší výraz se nehodí)....tak tady policie rozhodně nic nezmůže. Každá státní složka je odrazem vlastního národa....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:22:47 09. 06. 2011
default.png
KROPIC [2011-06-09 14:35:10]: Budu se trapně poněkolikáté opakovat: podcenění soupeře je hrubou chybou poldy. Samozřejmě že lidé v tomto státě dlící u moci přesně vědí co dělají, když policii v podstatě oslepují a všemožně ničí. Policie má totiž ničím a nikým nezastupitelné místo při zjišťování a zajišťování důkazů. Toto se musí dít podle přesných pravidel a na toto musí být poldové zkušení a znalí. Bez kvalitně zajištěných důkazů žádný soud nikoho do báně nepošle.
Pokud to furt nechápete, borci, tak současní vládnoucí zloději, vrazi a tuneláři nebo nazvěte si je jak chcete, velmi snadno a cíleně zajišťují sami sobě beztrestnost při svém počínání. Napřed využili u lidí strašné pověsti předchůdce - SNB - a tu stačí už jen udržovat, policie díky debilnímu managementu sestávajícímu ovšem z rudých Khmérů tomu silně napomáhá a výsledek máte denně na tapetě.
Policie všude ve světě slouží a chrání, neobjevuj nové a dávno objevené. Kdyby to dělala i PČR, politici nikdy nebudou mít tak sadnou práci s její dehonestací a destrukcí. Snadnou práci mají proto, že u občanů je policie z výše uvedených důvodů zcela k ničemu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KROPIC 14:35:10 09. 06. 2011
Kropič.jpg
Jen velké nepochopení práce policie ze strany některých ministrů, ale bohužel i vrcholných manažerů policie způsobilo tuto velmi špatnou situaci, kdy se policie potácí mezi mantinelem potlačování zločinosti a pomocí občanovi. Už od počátků činnosti policejních útvarů v dějinách lidstva byla policie represivním nástrojem v rukách zákona. Policie nemá sloužit ani pomáhat lidem, má sloužit a pomáhat zákonnosti v této zemi. Meze humanismu mají být , pro oblast činosti policie, pevně zakotveny v zákonech, které se mají dodržovat a každý, kdo je poruší má být srozumněn s tím, že bude krácen na svých právech a to i razantním způsobem. Pokud toto nedokáže někdo pochopit, je to jen jeho osobní problém, s kterým mu rozhodně policie nemá pomáhat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BROUX 12:37:52 08. 06. 2011
default.png
Jak je možný, že toho vola DENVERA ještě nikdo nesmazal z tohoto fóra? ... Je ale fakt, bez něj by tu nebylo tolik srandy k popukání :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 11:40:59 02. 06. 2011
john158.jpg
pro Pepu Denvera Goeblese : Nejlepší jsou podle receptu Z. Polreicha.. :)ty salóní humanisto !!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 23:50:56 31. 05. 2011
Andras.jpg
APPALACIO [2011-05-31 13:33:49]:
žereme za syrova, a případného pozvolného opékání:-) špetka koriandru nesmí chybět.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 13:34:32 31. 05. 2011
default.png
pardon... s obětmi ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio