Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zákrok strážníků proti romům. (hlavně pro Denvera)

Nechci "zasírat" vlákno, kde se řeší inspekce,takže jsem založil toto a navazuje to na Denverův příspěvěk: JOHN158 [2011-08-09 11:30:13]: A řekni Johne,kdyby jste se TOLIK,TOLIK,TOLIK MOC,nebránili tomu,aby se vaše zákroky nahrávali na kamery(A VEDENÍ TOMU TAKÉ STRAŠNĚ MOC BRÁNÍ) a nedocházelo k DOMLOUVÁNÍ SE NA VÝPOVĚDÍCH,TAK STALO BY se todle? REPLY:DENVER:48946-1:2011-08-09 13:09:27: Denvere, copak nám povíš na todle video? Přijde Ti chování romů v pořádku? A kdopak má problém s kamerou? http://www.youtube.com/watch?v=eMPu_mK58Vo Netuším, kde furt bereš ten svůj nesmysl o tom že policie se brání natáčení svých zákroků. Já osobně jsem protitomu aby se natáčeli, protože v tom vidím pouze šikanu policistů či strážníků, ale z videa a jejich víc je patrné komu to hlavně vadí a policie to není! Jinak co se týče samotného zákroku, zde se ukazuje kam až dochází dnešní "humanita" Denverovců. Místo profi zákroku vidím anarchii, cigoši si choděj mezi strážníky - řvou na všechny strany, urážejí a strážnicí prakticky bez reakce. Přitom by si zasloužili několik ran obuškem a flastr jenže kdyby se tak stalo tak všichni víme jak by to dopadlo...
JAMESCLC :: Datum založení: 11. 08. 2011 :: celkem 231 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 11:48:11 19. 08. 2011 blokovaný
default.png
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/205496.aspx

ČTI DANIKU,PROSÍM!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 11:30:56 19. 08. 2011
Danik.jpg
A dementek Denverek po 3000té dokola, já VÍM, ty si zjisti. Vidíš, jakej si chudák. DOKOLA DOKOLA DOKOLA DOKOLA a pořád stejně. Tys nemohl dokončit ani základku s těmito schopnostmi. Já říkám, že víš tak leda velké kulové, kdybys věděl, tak napíšeš. A tlustý cigoš, je popis situace, né nadávka. Na slově cigán nená nic špatného. A tlustý, to oni jsou. Aby né s těmi příjmy. Dávky v kombinaci s tím co nakradou (např. železo) dělaj příjem o kterém mě se ani nezdá. Naštěstí musí živit automaty a drogové dealery (u nás v současnosti Vietnamci - budoucí velký problém), jinak by z přežrání praskly.

Pro Karlíka - ty také nedebatuješ, jen předkládáš svůj názor, neargumentuješ a nerespektuješ názory ostatních. A teď jsi rozjel teorii velkého spiknutí. Bravo. Já osobně myslím, že tohle řídí mimozemšťani, co je maj vedoucí elity přisátý k páteři a oni je ovládaj, takže až potkáš Klause, tak ho jebni zezadu po krku ať toho emzáka killneš. Ne, ona totiž lidská touha po majetku a hlavně moci nepotřebuje žádné složité teorie. A saboduchej, to já sem, mám na to papír.

A DNES NOVĚ NA ZÁVĚR, SI ODPOVÍM ZA DENVERKA DEMÍKA SÁM, AŤ NEZTRÁCÍ SVŮJ VZÁCNEJ ČAS, KTERÝ MŮŽE VĚNOVAT POMOCI PODOBNĚ POSTIŽENEJM JEDINCŮM.

Denver Daníkovi:
Nene, lžeš, já vím přesně, kolik jsou dávky, všichni trpí hlady a musí krást rohlík, ale já ti to nemůžu napsat kolik jsou ty dávky, já to studoval a ty si to zjisti. Jsem přísahal, že to nikomu nikdy nenapíšu. Nenávidím zlé policajty, který mučí lidi a inspekce je kryje. Jsou to samí neonacisti v čele s Vandasem, co je tajnej plukovník policie. FAKT!!! Já ti nemůžu napsat nějaké konkrétní případy, protože jsem slíbil, že je nikomu nenapíšu. Vážně, hodně se v tom vyznám. A carl Phlip není cikán, protože jim nechce dát svůj plat a říká pravdu. To cikáni nedělaj. Fakt, se v tom hodně vyznám. Zjistěte si to. Make love not war.

Takže tolik Denverova odpověď mě. Já říkám máš pravdu Denvere. Hned po návratu z nemocnice zajdu u nás v městečku na sociálku a hodím sem čísla. A budem vědět i my ostatní, nejen ty gumo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 10:37:57 19. 08. 2011
Karel.150.jpg
DANIK [2011-08-19 08:54:27]: Ještě něco málo pro tebe Daníku, ale klidně i pro ostatní, je to jen k zamyšlení o těch konspiracích, proč se i rodinna Michaela Jacksona nechala takto veřejně slyšet:

http://www.videacesky.cz/serialy-online-zdarma/odhaleni-hudebniho-prumyslu-9-proc-iluminat...

Jen se zamyslet nad tím, proč by tato bohatá rodina vyšla s takovou báchorkou, co by tím získali, snad peníze?;) Jsou to lháři???
Je zajímavé, že kdo ve svých písních či projevech zmiňoval možnost toho jak snadno by svět mohl nenásilně fungovat tak byl zavražděn nebo na něj byl proveden pokus vraždy, jako například John Lennon, Bob Marley, Martin Luther King, Mahátma Gándhí či J.F. Kennedy. Asi je to jen jedna velká náhoda, že právě takoví lidé za kterými stojí davy jednoduše nepřežijí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 09:56:40 19. 08. 2011
Karel.150.jpg
DANIK [2011-08-19 08:54:27]: Výsměch a urážky jsou nepochybně znak slabosti ducha, neboť argumentace by byla znakem duchaplnosti. To neříkám abych se ti vysmíval. Byl bych velmi rád, kdyby se lidé zajímali o příčiny jevů, tak jako ve fyzice a chemii, tak i v psychologii a sociologii. Aby proces jejich poznání nezůstal zamrzlý na několika předsudcích.


DENVER [2011-08-19 09:11:36]: Tady s tebou nebudu souhlasit, protože se naopak domnívám, že politikové pozornost záměrně přitahují a politiky opravdu bez rozdílů, zřejmě nenávidí každý mimo majitelů korporací působících v daném národě a to je LOGICKÉ. Je to proto, jaké nám utváří podmínky.
Dále nesouhlasím s tím, že politici mají velké platy, samozřejmě pro smrtelníky jsou dostačující několikrát, ale vzhledem k jistotě zaměstnání pouze na 5 let by měli mít platy daleko vyšší, protože jinak těch pět let spíše využijí ke korupci a že lobbistů zde máme plno.
Jestli pak mnoho politiků má na diskusích na internetu radost z toho, že štou střední třídu proti chudé to je jen doměnka, ono totiž hodně záleží na tom, jestli jde o politika, který:
1. Stav věci uvedl, prodlužuje a zhoršuje a ví také proč to dělá.
2. Se veze a nezajímá jej nic než výplata a dílčí nevýznamné zákony.
3. Se zapojuje do korupce pouze a jen z osobního prospěchu.
První skupina politiků nepochybně radost má, ostatní dvě skupiny - lhostejní a prospěcháři, takovým věcem naopak ani nevěnují pozornost.
Já se hledáním pravdy zabývám intenzivně 4 roky, vím jak fungují média, vím co je v pozadí zpráv atd a nelze to tu napálit na fóra, aby tomu každý hned porozumněl, to je opravdu jako vzít věřícímu víru v nebe.
Všichni si uvědomují, že se nejen v našem národě, ale v celém světě dějí nespravedlnosti a křivdy, jenže všichni vnímají svět pouze ze své sociální pozice a hlavně tak jak je prezentovaný médii. Bylo by krásné, kdyby si někdo vzpomněl na nějaké skutečně významné rozhodnutí zákonodárců z kterékoli země světa, které bylo lidem této země skutečně velmi přínosné. Možná bysme spíše takové lidi mohli nazývat utopistickými optimisty namísto těch co vidí spiknutí.;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 09:32:21 19. 08. 2011 blokovaný
default.png
DANIK [2011-08-19 08:54:27]: Vím přesně kolik jsou,zjisti si to Daniku,to myslím vážně.Hodně se v tom vyznam a je to moc špatný.Poznal jsem osobně Romy,kteří skončili dost špatně a né vlastní vinou.PŘÍSAHÁM TI DANIKU NA SVOU ČEST.

Karel má pravdu s tím,že vedení států dělá svinstva.

Já přeci neřikam,že každej policista je neonacista a ani neřikam,že každej člověk nepřežije setkání s policisty a už vůbec neřikam,že ty jsi vrah!

PS:Dost mi vadí označení tlustý cigoš,já tady tobě taky nenadávam hnusně a sprostě!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 09:11:36 19. 08. 2011 blokovaný
default.png
KAREL-150 [2011-08-18 23:16:56]: Ono hodně politiků vymejvá lidem hlavu,ODVÁDĚJ POZORNOST OD SEBE(VELKÉ PLATY,PŘÍSPĚVKY NA HODNĚ VĚCÍ,VĚTŠINA VĚCÍ ZDARMA,NAKRADENÉ PENÍZE ZE STÁTNÍCH ZAKÁZEK ATD.)Takže nenávist vůči lidem,který se díky právě elitám dostali do těžké situace jim vyhovuje.Já politikům nezávidím(to spíš tímto problémem "trpí" třeba ty lidi,kteří se pak odreagují na slabších),já pouze konstatuju fakt a nejvíc mi vadí právě to,že sami nevědí,co s penězma a sociálně slabé nechaj klidně umřít hlady a ještě proti nim štvou ostatní.Já mam pocit,že mnoho politiků má z diskuzí na internetu radost,ŘEKNOU HELE,ONI NENÁVIDĚJ TY NEJSLABŠÍ MÍSTO NÁS,TAKŽE MI BUDEM DÁL VYSMÁTÝ,NÁM SE NIC NESTANE....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 08:54:27 19. 08. 2011
Danik.jpg
Z vás dvou bych udělal výjezdovou skupinu. Mešuge betmozek kolovrátek, co tady mele svoje bizarní teorie o hladovejch a a zároveň kurevsky tlustejch cigánech a strašnejch neonacistech u policie. A pak humání pan fantasta, co hledá světové spiknutí a který si myslí, že porozumění nás všechny zachrání. Chtěl bych vás vidět v akci, asi by to bylo trošku komické. Možná by nebylo od věci, kdybyste si založili vlastní vlákno, nám ostatním řekli, ať tam nechodíme a vedli tam dlouhé smysluplné debaty. Nicméně já uznávám, že s moudrým Karlíkem nemá moc smysl debatovat, ale jelikož jsem naiva, tak chci ještě naposledy zkusit Denvera Bezmozka. Vypiš mi ty dávky co na ně tlustý cigoš nemá nárok, prosím!!!!!!!!! Také mi napiš nějakou statistiku, těch zemřelých po policejním násilí, co o něm pořád meleš hubou. Já po 8 letech služby nevím o žádném, víš?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 08:46:32 19. 08. 2011 blokovaný
default.png
KAREL-150 [2011-08-18 23:16:56]: Souhlas.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 23:16:56 18. 08. 2011
Karel.150.jpg
DENVER [2011-08-18 22:36:20]: Původně jsem ti chtěl něco napsát soukromou zprávou, ale napíši to veřejně. Jsi člověk, který pochybuje o věcech a dění kolem sebe a to je v pořádku, ale kraješ si velké sousto a zacházíš přímo velmi daleko. Přirovnal bych to k tomu, když věřícímu chceš sdělit proč neexistuje bůh. Lidé pracující u Policie mají velmi specifickou práci, která se u mnohých začne podepisovat na jejich smýšlení. Mnozí lidé pracující u Policie se domnívají, že jsou dobří a myslí si, že by rádi potlačili veškerý zločin, k tomu nehledají příčiny vzniku zločinu, ale mnohých napadá silné represivní potlačení důsledků, takovéto názory jsou pak blízko pravicovému extrémismu. Většina lidí však toto zmíní buď jako černý humor nebo to vyřknou když jsou naštvaní, že mají příliš práce, ale skutečně vážně to nemyslí. Pro policisty, kteří zakročují proti pachatelům přímo při nebo bezprostředně po spáchání trestného činu, pak je zarážející, že již tak plné věznice nejsou plnější a mnohé pachatele chytí při činu znovu, u těchto hrozí přerod mysli v to, že jejich práce je takto zbytečná a že pomůže jen velmi tvrdá represe, tito policisté se můžou topit v takových pocitech a je pro ně snadné sklouznout k radikalizmu.
To co píšeš, že stát tiše podporuje je opět na dlouhé povídání. Protože kdyby alespoň jeden národ na světě měl vládu, která za něco stojí, tak by tato vláda s podporou lidu snadno vymetla všechno svinstvo, které se na zemi děje, proto ta tichá podpora čehokoli co nás jako občany bude stavět proti sobě. Je na dlouhé povídání všechno plně opodstatnit, ale pokud uvážíme předpoklad, že světová elita chce poštvat veřejnost proti sobě a vyvolat silné občanské nepokoje, pak negativa ve společnosti měly a mají své opodstatnění. Proč by světová elita o něco takového usilovala je věcí druhou, rozhodně však neusiluje o nic co je pro lidstvo prospěšné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 22:36:20 18. 08. 2011 blokovaný
default.png
Todle je hodně zajímavej článek,nedávam to sem proto,abych se někoho dotnul,ale spíše proto,aby si lidi a DOBŘÍ policisté uvědomili,že tu ten problém je a je otázkou,jestli není TIŠE podporovaný státem.Jakou chtějí naši politici vlastně policii?Neobávají se toho,že tam budou dobrý lidi,KTERÝ MÍSTO PROTI CHUDÁKŮM PŮJDOU PROTI NIM????????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio