Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zákrok strážníků proti romům. (hlavně pro Denvera)

Nechci "zasírat" vlákno, kde se řeší inspekce,takže jsem založil toto a navazuje to na Denverův příspěvěk: JOHN158 [2011-08-09 11:30:13]: A řekni Johne,kdyby jste se TOLIK,TOLIK,TOLIK MOC,nebránili tomu,aby se vaše zákroky nahrávali na kamery(A VEDENÍ TOMU TAKÉ STRAŠNĚ MOC BRÁNÍ) a nedocházelo k DOMLOUVÁNÍ SE NA VÝPOVĚDÍCH,TAK STALO BY se todle? REPLY:DENVER:48946-1:2011-08-09 13:09:27: Denvere, copak nám povíš na todle video? Přijde Ti chování romů v pořádku? A kdopak má problém s kamerou? http://www.youtube.com/watch?v=eMPu_mK58Vo Netuším, kde furt bereš ten svůj nesmysl o tom že policie se brání natáčení svých zákroků. Já osobně jsem protitomu aby se natáčeli, protože v tom vidím pouze šikanu policistů či strážníků, ale z videa a jejich víc je patrné komu to hlavně vadí a policie to není! Jinak co se týče samotného zákroku, zde se ukazuje kam až dochází dnešní "humanita" Denverovců. Místo profi zákroku vidím anarchii, cigoši si choděj mezi strážníky - řvou na všechny strany, urážejí a strážnicí prakticky bez reakce. Přitom by si zasloužili několik ran obuškem a flastr jenže kdyby se tak stalo tak všichni víme jak by to dopadlo...
JAMESCLC :: Datum založení: 11. 08. 2011 :: celkem 231 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu J-WAYNE 10:43:48 23. 08. 2011
J.Wayne.jpg
DENVER [2011-08-21 15:12:29]: Milý denvere.. osobně si myslím, že těch 15tis. protože tolik mi zůstává přibližně po odečtení nákladů na cesty do práce, po 13letech u složky a zodpovědnosti, kterou mám za spisy přijde hodně málo.. vlastní byt nemám.. bydlím v garsonce v nájmu.. auto mám 14let staré.. nekouřím.. nepiju.. za blbosti neutrácím.. a po zaplacení všeho mi zbývají tak 2tis. takhle si žije řadový policista..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 09:27:40 23. 08. 2011
Karel.150.jpg
ANDRAS [2011-08-22 19:17:45]: Je hezké, že se v článku objevilo i toto:
„Příčinou je masivní a organizovaný exodus Romů a osob sociálně slabých, kteří jsou na Šluknovsko sestěhováváni z velkých měst Ústeckého kraje, ale též z Prahy, Brna a dalších,“ napsali zákonodárci.
Bill Gates také říkal, že pokud se budou chudí někde centralizovat, tak to takto dopadne, podle něj je nejlepším řešení chudoby na světě, aby vedle enormního boháče bydlel enormní chudák, bohatý, chudák, bohatý, chudák. Jde o to, že svět má jistá nastavení a ta nastavení nemají nic společného s morálkou a to ať jsou zákony jaké chtějí, protože dodržování zákonů je stejně vyžadováno pouze po chudině a střední třídě. Nastavení jsou taková, že je považováno za svobodu, když někdo dělá někomu něco co sám nechce, aby mu činili jiní. Světu pak v systému kapitalismu nepochybně vládnou chamtivost, hromadění majetků bez ohledu na důsledky, samolibost a další nemorální vlastnosti. Důsledkem takových křivd jsou pak i projevy násilí. Jistě se zde také projevili znaky skupinové stupidity tak jak o ní mluví profesor akademie věd Koukolík, jehož přednáška je dohledatelná na internetu.

DAX [2011-08-23 01:47:38]: Opět by jsi byl fantasta, kdyby jsi tvrdil, že je tak tomu u všech nebo u většiny, neboť tito rómové o kterých ty mluvíš mají své příjmy zpravidla ze sociálních dávek ostatních rómů, kteří jim je odevzdávají za lichvu a podobně, tedy situace je dost možná vážnější než si sníš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:47:38 23. 08. 2011
dax.jpg
DENVER [2011-08-21 15:12:29]:
TAT SI PŘEDSTAV,ŽE TĚCH 15000 MÁ NĚKDO PRO PĚT LIDÍ!!!!!

Jasně Denvere to je hrozné a ještě si pro těch 15t musí sám dojet na sociálku v medvědovi a ověšenej zlatými řetězy a prsteny stejně jako jeho Eržika. Z toho se fakt nedá vyžít pán Inšpektór!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 19:17:45 22. 08. 2011
Andras.jpg
http://www.novinky.cz/domaci/242510-stehovani-chudych-na-sluknovsko-zdvojnasobilo-kriminal...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 17:53:05 21. 08. 2011
Karel.150.jpg
DANIK [2011-08-20 23:00:32]: Nikoli piedestál, ale piedestal. Bylo by fajn, kdyby jsi si ten článek na který jsi poskytl odkaz i přečetl. Pochybuji totiž, že ti všichni vyčůraní rómové chodí pro dávky na uhlí týden co týden a týden co týden jim jejich žádost schvalují a oni tak mají tím pádem VÍCE než 67 Kč na osobu a den na potraviny. To proto seš fantasta.:D

ANDRAS [2011-08-21 14:10:50]: Díky za věcné vyjadřování Andrasi. Máme jiné pohledy, a to já beru, pokud to ovšem nemá nikomu ublížit, zvláště pak ne těm, kteří jsou v tom nevině. Příkladem může být sklenice na kterou když se podíváme tak může být vnímána jako z poloviny plná a nebo z poloviny prázdná, oba názory jsou správné a v takových věcech se nemá cenu přít, jinou věcí však je, když je ve sklenici tvaru válce pouze na dně a někdo ti předkládá perspektivu pouze seshora (půdorys) a klame tě, že je sklenice plná a to je klasický příklad zpravodajství těch, kterým média patří.

Jinak já také nemám o každém člověku honosné mínění a ani o sobě, myslím si, že nejsem samolibý, a jestli trochu ano tak snad ne příliš, ale to je u každého otázkou sebeklamu. Lidi však za opice nepovažuji. Věř, že nejsem součástí žádného náboženství, protože kdybych byl, jistě bych to nepopíral. Jestli pak věřím v nějaké nadpřirozeno, to je otázkou pohledu. Myslím si, že jde jen o to, že jsou věci, které věda doposud nevysvětlila, a domnívám se, že jsou i věci, které věda buď nikdy neobjeví a když objeví tak je nedokáže se všemi svými prostředky vysvětlit a to z prostého důvodu jistých omezení. Osobně jsem se dříve považoval za ateistu a věřil jsem, že jsme tu jako proces evoluce. Z jistých poznání se nyní kloním spíše k teorii, že jsme tu jako dílo inteligentní síly, chceš-li Boha. Ono je vidět i očima, že opice, je člověku biologicky podobná, jen si nejsem jist proč si také opice nevytvořili nějaký jazyk a přestože jsou nepochybně inteligentní, tak proč žijí neustále jenom přítomností, proč se prostě na druhu opice za dobu evoluce člověka z opice neprojevily nějaké známky evoluce? A když s námi přežili opice, tak proč nepřežil evoluční předchůdce opic a jejich předchůdce atd. atd.? Prostě vyvstává hodně otazníků.

Napsal jsi: “K dalšímu bodu, člověk se samozřejmě dopouští chyb, a každý člověk je omylný. Ale jen blb se z omylů nepoučí, a proto jsem psal, že lidstvo je bídné, protože horšího a zákeřnějšího tvora, nežli je člověk, na planetě těžko pohledáš.“
..dobře a kdo lidstvo udržuje trvale v těchto s.ačkách?:-) Nejsou to náhodou ti kteří mají moc věci měnit? Všichni vědí, že je to špatně, ale najdou si jako nepřítele toho kdo je jim předhozen.

Souhlasím s tebou, že je to v lidech, ale lidstvo se skládá z jednotlivců a je jistou morální povinností působit na pravé příčiny páchaných křivd.
Jinak jestli ti mám co odpustit, tak ti odpustím..:-)

Pokud by jsi měl zájem o nějaké alternativní zdroje, abys si následně udělal obrázek, které hypotézy jsou pravděpodobnější, jestli jsou to ty z novinových deníků a televizního zpravodajství, nebo jsou to ty, které jsou ignorovány a vysmívány jako konspirační.

http://www.mustwatch.cz/film/911-blueprint-for-truth/
http://www.mustwatch.cz/film/zero-investigation-into-9-11/
http://www.mustwatch.cz/film/global-warming-or-global-governance/
http://www.mustwatch.cz/film/ron-paul-cenzura-pokracuje/
http://www.mustwatch.cz/film/palestina-je-stale-problem/
http://www.mustwatch.cz/film/heavy-watergate/
http://www.mustwatch.cz/film/reel-bad-arabs/

Samozřejmě je z uvedených odkazů vidět na kterých stránkách dohledáte mnohé jiné zajímavé dokumenty to už pak podle libosti, zde se pak především jedná o dokumenty s tématy, které média pro jistotu nijak nepřekrucují, neboť je zpravidla ignorují.
Uvedu však ještě jeden odkaz, jedná se o velmi populárního komika z USA, víš on je to Andrasi člověk, který jehož humor je považovaný za černý a domnívám se, že se u toho velmi nasměješ, protože je drsný a hrubý a ve finále poznáš, že má brutální smysl vidět věci takové jaké jsou a vidět i skutečné příčiny, určitě se ale velmi pobavíš..;-)

http://www.mustwatch.cz/film/george-carlin-life-is-worth-losing/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:12:29 21. 08. 2011 blokovaný
default.png
ANDRAS [2011-08-21 14:10:50]: TAT SI PŘEDSTAV,ŽE TĚCH 15000 MÁ NĚKDO PRO PĚT LIDÍ!!!!!

VZPAMATUJTE SE LIDI,TO SI OPRAVDU VŠICHNI MYSLÍTE ŽE SE STÁT POSTARÁ O LIDI V NOUZI????ŽE TADY NEJSOU V ČR LIDI,KTERÝ NEMAJ OPRAVDU CO JÍST????NĚKOLIKRÁT JSEM SE TADY SNAŽIL VYSVĚTLOVAT JAK TO CHODÍ V ČR,KDYŽ SE DOSTANETE DO TÍSNĚ A ZTRATÍTE PRÁCI A JEŠTĚ K TOMU MÁTE TŘEBA DLUHY A HYPOTÉKU A NEMÁTE ANI VLASTNÍ BYT,ŽE VÁM STÁT V TOMTO PŘÍPADĚ NIC NEDÁ A MŮŽETE JÍT NA ULICI!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:10:50 21. 08. 2011
Andras.jpg
DENVER [2011-08-20 19:49:10]:

Řadový policista mimo v Praze 17700 čistého a mimo prahu 14700 čistého. A málo se mi to opravdu zdá, když jen za to že mohu bydlet a najíst se zaplatím pomalu 15000.

KAREL-150 [2011-08-20 11:25:12]:
Karlíčku, ten odkaz jsem tam dal proto, protože ty mluvíš přesně tak, jak je tam psáno.:-) Přišlo mi to velice podnětné. Jinak je pěkné, že se mě tu snažíš ohromit svou mocnou a velkolepou inteligencí, která je dozajista na této straně galaxie tou nejimpozantnější a nejvyvinutější:-)
To, že rozdíl mezi člověkem a opicí je v 5% rozdílnosti DNA, a rozdíl v sekvenci DNA mezi člověkem a šimpanzem je 1%, je vědecky doložený fakt:-)Člověk je vlastně taková potuněná opice, a na některých jedincích je to vidět zvlášť.

A boha ateisté často provolávají v rámci sociální interakce v mnoha situacích, když jsou naštvaní, když je jim ubližováno, když se páří, a podobně. Stejně jako říkají ty vole, a přitom si o tom druhém člověku ve skutečnosti nemyslí, že je vykastrovaný býk. To je co? To koukáš!:-)

Kájo, mé vidění světa je založeno na poznatcích z historie i současnosti. Nikdo netvrdí, že cesta lásky, pravdy a porozumění, kterou ty proklamuješ, je špatná. Samozřejmě by to byla ta nejkrásnější cesta. Ale je v lidské společnosti neuskutečnitelná.

Jinak co se zdrojů informací týká, čerpám z tuzemských zahraničních, porovnávám a analyzuji, zamýšlím se. To se neboj, že otevřu blesk, a věřím hned první stránce, takovými plátky já vysoce pohrdám, nikdy jsem je nekupoval a kupovat ani nehodlám.

K dalšímu bodu, člověk se samozřejmě dopouští chyb, a každý člověk je omylný. Ale jen blb se z omylů nepoučí, a proto jsem psal, že lidstvo je bídné, protože horšího a zákeřnějšího tvora, nežli je člověk, na planetě těžko pohledáš.

Na závěr, pokud by jsi ty měl šanci řidit to, co jsi uvedl, a řídil by jsi to tak, jak jsi uvedl, do měsíce by si na tebe někdo najmul vraha a odstranil tě pro nepohodlnost. Na nějaké porozumění ti vládnoucí elita a lidé, co budou u moci kašle. Podívej se, vždyť u moci jsou převlečení komunisté, kteří od roku 89 rozkrádali a ničili republiku. Kolik skandálů, kolik afér, a pořád jsou u moci, a lidé je volí a volit budou. Další volby jisto jistě vyhreje ČSSD, a poté opět zaboduje ODS, potom zase ČSSD, a pak zase ODS a dokoloečka dokola, jako od roku 89. Lidé jsou neponaučitelné a hloupé stádo. Nedívají se na zájmy celku, ale na zájmy úzkých skupin a jednotlivců. Tak to bylo, je a bude. Cesta porozumění by jistě byla pěkná, ale jak vidíš, zatím jediná cesta, která po tisíce let funguje, je cesta cukru a biče, potu a krve. A dokud této planetě bude vládnout lidská rasa, jiné to nebude, a Karel 150 to nezmění, ať pojede třeba na misii po celém světě, aby hlásal svou pravdu.:-)

No, nějak jsem se ve změtí tvých mouder ztratil, takže pokud jsem neodpověděl na všechno, bůh mi odpustí, a když mi odpustí bůh, tak ty jistě také, že?;-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 23:00:32 20. 08. 2011
Danik.jpg
Copak Karlíku ujíždějí nám nervy? Takový slint, bez porozumění a pochopení? Možná jsem součástí nějakého spiknutí, ne? Jinak bohužel, jako mentálně slabý jedinec sem vůbec nepochopil, cos tím chtěl říct. Slez z piedestálu své vysoké inteligence a zkus se vyjadřovat jednodušeji, ať to pochopí takový průměrný sředoškolák jako jsem já.

Tak pro chytráky:
http://www.penize.cz/davky-v-hmotne-nouzi/92941-penize-ktere-vam-da-stat-mimoradna-okamzit...
- když potřebuješ vědět, jak se to jmenuje.

Jinak jak už jsem řekl, půjdu na tu socku a poté uvidíme, co všechno se dá získat. A málo to nebude.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 19:51:49 20. 08. 2011
Karel.150.jpg
DANIK [2011-08-20 18:50:37]: Ty jsi zase fantasta!:D Oni, oni, oni mají ješte ty a ty a ty dávky, které ani neumím nazvat, ale vyřvou si je hneeed...:D Ještě, že lidé, kteří jsou tak moc znalí problematiky jako ty, mají tak radikální názory. Protože jedině tak znalý člověk musí přece vědět, že jinudy cesta nevede..:D No jasně nazývejme takové jako ty, neomylní nesnášenliví senzibilové..:D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:49:10 20. 08. 2011 blokovaný
default.png
DANIK [2011-08-20 18:50:37]: Už píšeš blbosti,jukni se na ten odkaz(ty dávky).

Ono si představ,že třeba řadový policista má i 25000 čistého a zdá se mu TO MÁLO A CHCE VÍC,ale paradoxně se třeba tomudle policistovi zdá,že když má někdo 15000 PRO PĚT LIDÍ, TAK JE TO MOC,takže sám by chtěl vše a jiné by nechal umřít hlady.A představ si,že jsi třeba nemocný a stát ti dá 2000 kč na měsíc a musí ti to stačit na vše A TO POCHOPITELNĚ NEJDE.Proto narůstá v ČR KRIMINALITA.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio