Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zákrok strážníků proti romům. (hlavně pro Denvera)

Nechci "zasírat" vlákno, kde se řeší inspekce,takže jsem založil toto a navazuje to na Denverův příspěvěk: JOHN158 [2011-08-09 11:30:13]: A řekni Johne,kdyby jste se TOLIK,TOLIK,TOLIK MOC,nebránili tomu,aby se vaše zákroky nahrávali na kamery(A VEDENÍ TOMU TAKÉ STRAŠNĚ MOC BRÁNÍ) a nedocházelo k DOMLOUVÁNÍ SE NA VÝPOVĚDÍCH,TAK STALO BY se todle? REPLY:DENVER:48946-1:2011-08-09 13:09:27: Denvere, copak nám povíš na todle video? Přijde Ti chování romů v pořádku? A kdopak má problém s kamerou? http://www.youtube.com/watch?v=eMPu_mK58Vo Netuším, kde furt bereš ten svůj nesmysl o tom že policie se brání natáčení svých zákroků. Já osobně jsem protitomu aby se natáčeli, protože v tom vidím pouze šikanu policistů či strážníků, ale z videa a jejich víc je patrné komu to hlavně vadí a policie to není! Jinak co se týče samotného zákroku, zde se ukazuje kam až dochází dnešní "humanita" Denverovců. Místo profi zákroku vidím anarchii, cigoši si choděj mezi strážníky - řvou na všechny strany, urážejí a strážnicí prakticky bez reakce. Přitom by si zasloužili několik ran obuškem a flastr jenže kdyby se tak stalo tak všichni víme jak by to dopadlo...
JAMESCLC :: Datum založení: 11. 08. 2011 :: celkem 231 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DANIK 18:50:37 20. 08. 2011
Danik.jpg
:) :) :) :) Andrasi tys vůl!!!!!!!!!!! Málem jsem se pomočil, když jsem otevřel ten odkaz. Já ten jeho slint ani nedočetl, to nejde. Oni píšou z bambulárny oba. Je to Bohnice team.

Hyper Demík Denveřík se také zapomněl zmínit, že existují i takové okamžité dávky, které si na sociálce můžou vyřvat hned - nějaká dávka na potraviny, okamžitá. K minimu 16 160,- nazbírají nějaké další dávky např. od souseda vezmou účet na dodané uhlí - soc. jim zhruba půlku propatí.Takže dohromady budou mít těch 25 000,- o kterých jsem mluvil. My budeme mít dohromady s partnerkou na MD 28 000,-. To je panečku život.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 12:06:58 20. 08. 2011
Karel.150.jpg
ANDRAS [2011-08-20 11:46:02]: Opět bez argumentace?;)) Takže tímto se ty zabýváš a odtud máš jméno velitele hvězdné flotily Aštarema Šeranena?;)

Pro ty, kteří tu básní o číslech a to včetně Denvera jsem Vám vyhledal kalkulačky na finanční sociální podporu, tak prosím experimentujte:
http://www.finance.cz/socialni-podpora/financni-kalkulacky/

Jako jeden modelový příklad pak uvedu, že dva dospělí bez příjmu s třemi dětmi do 6-ti let a dalšími třemi do 15-ti let pak dostanou jako životní minimum 16160 Kč, mimo další dávky, které se uplatňují na jiné výdaje, tedy každý člen domácnosti má na potraviny asi 67 Kč na den. To je panečku život..;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 11:46:02 20. 08. 2011
Andras.jpg
KAREL-150 [2011-08-20 11:25:12]:

Pomoc, pomooooooc

http://www.andele-svetla.cz/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 11:25:12 20. 08. 2011
Karel.150.jpg
ANDRAS [2011-08-19 20:57:57]: Matka terezoid byl Kryton z Červeného trpaslíka, velice podnětná komedie si myslím a velitele hvězdné flotily Aštarema Šeranena neznám vůbec.
Dále jsi napsal: “Bože bože bože, kdyby si toto vlákno přečetl nějaký psychiatr či psycholog, tak skončí v bambulárně taky.“ ..nezdá se mi, že by jsi byl člověk věřící v Boha, ačkoli ho třikrát provoláváš, a to protože se smýšlení v dobro a porozumění vysmíváš, je to tedy o morálních aspektech, zde se nepochybně řadíš k dalším duševním mrzákům a že jich na světě máme, ale jsem také rád, že znáš absolutní pravdu a máš ve všem absolutní jistotu a že jdeš rozbít hubu skutečně právě těm, kteří si to zasluhují, hlavně si nepřipusť jedinou pochybnost, protože kdybys se mohl mýlit v jedné věci a být omylný pak by jsi se mohl mýlit i v jiných věcech a být omylný, kde by jsi pak byl?;))
Dále jsi napsal: “Já asi žiju v nějakém snu, protože vy dva jste úplně mimo čas a prostor.“ ..v tomhle s tebou souhlasím, že vidění světa jaké máš je iluze, jde o to jestli chceš právě takovou iluzi v sobě dále živit. Nemám proč tady dělat sáhodlouhé rozbory opodstatnění, protože kdo ani netouží o poznání (tedy neomylní), tak jej ani nemůže příjmout.

Dále jsi napsal: “Kájo, člověk je zvíře, v odlišnosti od opice pouze 5% DNA. Nějaké tvé filozofické žvásty láry fáry na méně inteligenčně dispozitivní jedince reagují pouze jako červeny hard na býka. Nemá smysl řešit nějaké porozumění. Společnost se vždy vyléčila tak, že dostala brutálně přes držku. Jiná cesta po tisíce let lidské bídné rasy nikdy nebyla.“
No tak jestli je tvoje DNA odlišná od opice v 5% pak se nedivím, že se v tvém případě uvažování považuješ za skoroopici..;)) Doufám, také že ty mé filozofické žvásty láry fáry na tebe nereagují pouze jako červený hadr na býka, protože pak by jsi nejspíše podle tvého tvrzení byl méně inteligenčně dispozitivní jedinec, ale já mám spíše pocit, že tak na tebe reagují. Jinak DNA je polimerní sloučeninou a tak jako vše v našem světě je složena z atomů, atomy pak především z protonů (magnetismus), elektronů (“elektrismus“) a neutronů, již tyto částice mají v quantové fyzice dvojí povahu a to jako hmotné částice a jako elektromagnetická vlna, přitom se dají dělit na subatomární částice jako jsou kvarky, dále i A. Einstein (a to jsi se jistě učil) přišel se zdůvodněním, že hmotnost je energie podělená druhou mocninou rychlosti světla, takže nakonec ani nejsme všichni zvířata, ale pouze forma energie. Teď se zamysli nad tím, jestli se energie může projevovat negativně (tsunamy apod.) či pozitivně (zdroje potravy, výzkumu, vývoje i zábavy), pak se zamysli nad tím, jakým zdrojem energie přispívá společnosti osobnost tvého ducha.
Mohl bych toho napsát spoustu, ale pokud si myslíš, že tohle (výzkum, vývoj, morálka) je to nejlepší čeho jsme byli zatím schopni dosáhnout, tak potom jen a právě proto, že většina lidí smýšlí jako ty a jejich smýšlení utváří především zpravodajství (které je příšerně prolhané, můžu odkázat například na alternativní zdroje o válce v Lybii).
To, že se v historii a to po tisíce let dozadu řešili věci přesdržkou a nikdy to nedopadlo jinak než, že si museli dát po nějaké době opět přes držku, to vím, ale je to náramná ukázka toho, že to není řešením, je to totiž sebepopření, druhou věcí je, že se zabývám i historií a najít kousíček pravdivé historie je velmi obtížné, tak se vyjádřilo i mnoho prezidentů, spisovatelů a jiných umělců (zřejmě konspirátoři:))). Z historie (i ztoho dokolečka přes držku) lze vypozorovat cyklické opakovaní a také spojitosti od Faraonů až k dnešním monarchiím. Jde o to, že já dávám informacím prostor a hodnotím je, nejsem ten kdo by je jen zavrhoval, protože on přece zná celý svět, ví přesně co se v kterém koutu světa děje a ví co si o tom má jednoznačně myslet.
A k poslední větičce, já se nedomnívám, že lidská rasa je bídná tak jako jsi to napsal ty a to pouze z jediného důvodu, svěř mi moc nad médii, bankami, obchodem, vládami a udržím lidskou rasu v těhle s.ačkách, ale také budu schopný lusknutím prstů věci měnit k lepšímu (nikoli vytvořit lusknutím prstu ideální svět, ale měnit věci k lepšímu), zamysli se nad tím, kdy naposledy se pro lidi změnily podmínky k lepšímu právě těmi, kteří mají moc v rukou. Nikdy, a stále věříš, že špína je v těch co tu otročí.. Jsi otrok Neo..;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 06:14:00 20. 08. 2011 blokovaný
default.png
Ach jo....Tak tedy dále,to životní minimum je počítáno na celou domácnost a né na osobu,takže pokud třeba nemáš co JÍST a tvoji rodiče,ale mají dohromady tak 8000 kč,tak ti stát taky nic nedá,protože jako domácnost máte životní minimum pro tři lidi,že ti ty rodiče,ale třeba z těch 8000 nemůžou dát ani korunu,to už NIKOHO NEZAJÍMÁ.Takže to byl právě případ třeba té holky,nejdřív jí řekli,že pro ní a dvě dětska stačí 6000(CHTĚL BYCH VIDĚT,JAK BY TO STAČILO TŘEBA PANU NEČASOVI) a pak jí řekli,že jí nedaj ani to,protože žije u rodičů,ty JÍ BOHUŽEL,ALE POMOCT NEMOHLI.TY OPRAVDU VĚŘÍŠ TOMU,ŽE SE O TEBE STÁT POSTARÁ V TÍSNI?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 01:08:18 20. 08. 2011
default.png
DENVER [2011-08-20 00:33:25]:
Mno Denvere, právě si uvedl dvě částky.
(2020 Kč živ.min, 1600 Kč př.dítě)
A připojil si k tomu opět "nějakých, třeba, asi,..."

Tomuhle ty řikáš přesně popsaný případ?! A ten druhý má být onen invalida či co? Stále nic konkretního, přesvědčívého...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 00:33:25 20. 08. 2011 blokovaný
default.png
Dávky se skládají z životního minima(2020 a nějakých 1600 na dítě)a příplatku na bydlení.Problém toho příplatku je ten,že musíš mít trvalé bydliště a když ho nemáš(což se stane často,protože třeba byt kde jsi v podnájmu,tak ti majitel nechce dát trvalé bydliště,protože se bojí,že máš třeba exekuci), tak nemáš na něj nárok.To samé pokud máš hypotéku atd.Takže na ulici jsi raz dva...A i to životní minimum ti vyplatěj pozdě(je to zhruba o měsíc později),nebo ti vysvětlí,že na něj nemáš nárok,třeba ženská,která má dostávat alimenty a NEDOSTÁVÁ JE.Hodně lidem sociálka ÚPLNĚ NA.ERE.Pak záleží na přesném příkladu atd.JÁ TADY PŘESNĚ POPSAL DVA,STAČÍ SI TO PROJET ANDRASI.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 23:48:50 19. 08. 2011
Andras.jpg
DENVER [2011-08-19 23:02:55]:

To není urážka. To je pouze konstatování faktu. A jak říká jamesclc, předhoď případy smrti při policejním zákroku, a hoď nám tady ta přesná čísla dávek. Počkej, vím co odpovíš:

"nebudu rozebírat konkrétní případy, romové jsou chudáci, konkrétní částky neuvedu, lidi umíraji hlady v ČR, vím přesně kolik, hodně se v tom vyznám, já přísahám na svou čest".

Jestli odpovíš něco v tomto smyslu, tak označení tvé osoby jako dementní, již doopravdy nebude urážkou, ale prostým konstatováním stavu tvé osobnosti a inteligence.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 23:07:36 19. 08. 2011
default.png
DENVER [2011-08-19 23:02:55]:
Denvere, proč předhazuješ toho invalidu? Stal se snad obětí "policejního násilí" nebo byl chycen při krádeži rohlíku?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:02:55 19. 08. 2011 blokovaný
default.png
ANDRAS [2011-08-19 22:56:25]: Tak čti,uvedl jsem co se toho člověka týče, přesná čísla,že si nechceš projít celé vlákno za to já nemohu a přestaň mi furt sprostě nadávat,urážet mi tady takle hnusně...Bože chlape,kdyť ty jsi mi v životě neviděl a víš o mne takové h.vno....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio