Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Uctění obětí útoků 11. září 2001

Dovolte mi zde projevit úctu obětem teroristických útoků ze dne 11. září 2001 a rovněž tak projevit upřímnou soustrast všem, které tato událost zasáhla, zejména pak blízkým lidem obětí. Vzhledem k tomu, že v úvodním článku (tedy zde) nelze text formátovat ani do odstavců, celé své vyjádření umístím do 1. příspěvku v této diskusi a moc bych si přál, aby každý kdo bude chtít do této diskuse přispět, za což budu nelhostejným policistům a lidem vděčný, aby si přečetl 1. příspěvek v této diskusi a tímto obětem útoků 11. září 2001 vzdal po deseti letech od události svou úctu. Děkuji.
KAREL-150 :: Datum založení: 09. 09. 2011 :: celkem 120 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAREL-150 21:49:33 19. 09. 2011
Karel.150.jpg
*omyl, nobelovy ceny za fyziku samozřejmně:-)

nicméně to nemění nic na tom, že média ti říkají co si máš myslet.

Honzo, upřímně si vážně s andrasem myslíte, že cestovní pas mohl jednoho z únosců mohl přežít ten výbuch? Ano nebo ne????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 21:44:09 19. 09. 2011
Karel.150.jpg
HONZAD [2011-09-18 22:21:00]: Honzíčku a věříš tedy, že cestovní pas jednoho z únosců mohl být nalezen druhý den po útocích?:-))))

A co třeba na mediální globální oteplování, taky na to věříš???:-)))

Co laureát nobelovy ceny za mír, taky se nechal uplatit za konspirační teorii?:-))))

http://www.novinky.cz/veda-skoly/244732-nositel-nobelovy-ceny-ostre-odmitl-myslenku-global...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STOP-ZLU 01:49:59 19. 09. 2011 blokovaný
default.png
Já myslím,že nejlepší část celé té vymyšlené blbosti byla ta,jak nám USA vyprávěli,že se ten Ládin někde zahrabal v jeskyni v horách s tou holí,vládne silám "zla",nemůže ho najít žádná tajná služba a pak "najednou" zjistili,že má dům jak hrom,píše knihy a sleduje porno :-)))))
To už bylo tak trapné,že dost lidem došlo,že tady něco "malinko" nesedí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 23:22:37 18. 09. 2011
Andras.jpg
REPLY:KAREL-150:50071-1:20
11-09-18 20:24:48:

Ten capslock není záměrný, jen jsem kopíroval text a vložil ho v uvedené formě. Zbytek se ztotožňuji s honzadem. Vyjímečně bych to napsal na chlup přesně jako on.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 22:21:00 18. 09. 2011
honzad..jpg
ale notak, jste chvilku bys mel chodit do skoly, porad tve manipulace nejsou to, co by mely bejt :-) .. mnozstvim nahrazujes kvalitu. tak treba formulace ve ktere neco nekomu podsouvas "já nedokáži tak jako ty věřit.." je jeste stale moc okata, taha to za usi(oci).
Na rovinu: dr.Goebles by mel nepochybne radost z tve houzevnatosti, ale -neuraz se- tvurcim duchem tak uplne neoplyvas:-)

Jo a pokud je o opijeni rohlikem.. No, rposti opijeni nic nmam a proti rohlikum taky ne.. :-) a tak me to pripada porad lepsi, nez ty tvoje blafy v podobe deseti z kontextu vytrzenejch (ci primo vymyslenejch) nesmyslu naskladanch do rady... jak rikam, mnostvim nahrazujs napaditost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 22:06:37 18. 09. 2011
Karel.150.jpg
HONZAD [2011-09-18 21:40:50]: Ano já nedokáži tak jako ty věřit, že přitom jak let 93 napálil do WTC a zaplul dovnitř a po následném výbuchu mohl někdo nalézt cestovní pas jednoho z únosců, přičemž údajně nenalezli ani jednu ze 4 černých skříněk...:-))))

A nikdy jsem neřekl, že si to udělali USA sami, že to bylo provedeno s podporou úřadů a médií je pak věc druhá.

Podíval jsi se alespoň na tu nahrávku, která FBI posloužila pro vniknutí do Afganistánu, na které se Usama přiznává vinu na útocích na WTC? Značně nekvalitní, a Usama na ni má zlatý prsten, to nikdy žádný muslim nesmí nosit, natož fanaticky věřící:-))) Navíc na stránkách FBI Usama nikdy nebyl spojován s útoky z 11.září 2001 a existují důkazy, že 9 bylo po útocích stále na živu, s některými z nich BBC natočila rozhovory, a stejně je nikdo dodnes nevyškrtl na stránkách FBI, tomu říkám profesionální práce tohoto úřadu.

A co záznamy telefonů z letu po únosu, kde syn volá matce a představuje se ji celým jménem a těchto hovorů je tolik, na pozadí žádný křik. Přičemž účinnost navázání hovoru ve výšce kolem 10 km je 0,6% (vědecký experiment, vliv nedostatečného signálu), ale tehdy to šlo tak snadno. American Aerlines o tři roky později investovali do jednoho letadel velké množství peněz, aby jej vybavily mobilní vysílačem a příjmačem, ale proč když 11. září 2001 to šlo tak snadno.

Tak a teď mi poskládej tuto jednoduchou skládačku....:-)) Nemusíš znát skutečného viníka, jen se nenech opíjet rohlíkem..;-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 21:40:50 18. 09. 2011
honzad..jpg
brouku, pokud tva vira v giganticky komplot spociva na tom,ze se nekde neco FAKT PRECE NEMOHLO nalezt, tak to nejsou nejlepsi zaklady viry! :-)

hele a jeste mi vyjasni jednu vec. Pokud ty tvrdis, ze si ty atentaty amici udelali sami, tak (driv Usama) nyni Zawahiri a jeho melody boys jsou taky vymysl americanu? Neco jako animaci z pribehu Kralika Rogera?

Ambasady v africe, USS Cole, stejne tak jako madrid a Londyn a treba Bali, to vsechno (pokud je i 11 zari jejich dilem) jsou akce tech arcilotru z ameriky?

Budto tvrdis, ze cela islamisticka sit Al Kajdy, Dzamma ismalija a dalsi podobne organizace napojene na sit (a vyhazujicich lidi do vzduchu) kteri sve bratry mucedniky z 11 zari oslavuji - jsou taky vymysleni?
Nebo jsou realni a oslavuji kluky (M. Atta a spol), kteri nikdy neexistovali a tim mily al-kajdisti prispivaji americkym spiklencum (jiste v cele s G.Bushem) v tom spiknuti, jo? :-))

cece, nak ta skladanka proste nesedi :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 20:24:48 18. 09. 2011
Karel.150.jpg
HONZAD [2011-09-18 14:27:32]: Hmm, ale řeč je především o válkách a o všem kolem nich, stejně jako o největších podvodech. Z médií se zpravidla dozvídáme pravý opak.

ANDRAS [2011-09-18 14:46:18]: Opravdu nemusíš přebírat Denverův styl capslockování, špatně se to čte.

A co vy dva najivové si myslíte o tom pase z letadla, který nalezly?:-))) To už je do očí bijící hloupost, ale věřím, že vy dva budete i nadále věřit. Protože větší demagogy a ignoranty těžko potkat pánové.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:46:18 18. 09. 2011
Andras.jpg
KAREL-150 [2011-09-18 13:24:34]:

Karle, opět jsi mě nepřesvědčil. Původně jsem nechtěl na ten "Goebellsův kolovrátek" reagovat, ale porovnej tvé věty

"rozdíl mezi námi je, že ty máš víru v to co všechno ti řeknou neznámé autority absolutně o všem co se v médiích objeví. Tvé názory jsou takové jak ti je prezentují média. Nepřipouštíš ani píď pochybnosti, jsi dokonalá loutka."

a

LIDÉ, ZASTAVTE SE,NENECHTE SE NIČÍM A NIKÝM OVLÁDAT,BUĎTE SEBOU SAMÝMI,ŘIĎTE SE VLASTNÍM SRDCEM A CITEM.VYZAŘUJTE láSKU.UVĚDOMTE SI SVOJI VNITŘNÍ SÍLU A RADOST Z TVOŘENÍ ZE SVÉ VLASTNÍ SVOBODNÉ VŮLE.LIDÉ ! BUDÍČEK !

nebo

NECHÁVÁTE SE STÁLE OVLÁDAT JEŠTÍRKY ?PAK JSTE LOUTKY VELKÉHO LOUTKOVÉHO DIVADLA,JSTE NESVOBODNÝMI OTROKY, KDE HLAVNĚ STÁLE NEMÁTE ČAS,A JSTE ZCELA MYŠLENKAMI POHLCENI PENĚZI,MATERIÁLEM, POŽITKY A NEPOUŽÍVÁTE LÁSKU A CIT MEZI SEBOU. VZCHOPTE SE A UKAŽTE, ŽE NEJSTE PRÁZDNÉ FIGURKY
NA ŠACHOVNICI NEGATIVNÍCH MIMOZEMŠŤANŮ – SIL TEMNA !
JEDINÁ CESTA KE SVOBODĚ JE CESTA LÁSKY,HARMONIE, CITU A DOBRA.TAK TEDY,PROBUĎTE SE Z DLOUHÉHO “ZIMNÍHO” SPÁNKU
A OTEVŘETE SRDCE A CIT !JSOU S NÁMI A PŘIPRAVENI POMOCI TĚM,
KDO O POMOC STOJÍ.

Podobnost čistě náhodná? Já si také začínám myslet, že tě za tvou propagaci spikleneckých teorií někdo platí. Neber toto jako urážku, či pokus o zesměšnění. Jen mi to prostě v kontextu s tím, jak se vyjadřuješ tak přijde.

Víš, ty úplně odmítáš pohled na věc jiných lidí a téměř, co téměř, naprosto dokonale fanaticky zde líčíš své stanovisko a snažíš se ostatní přesvědčit. Já tvrdím, že daleko pravděpodobnějším je pro mě, jak uvedl honzad, nestabilita nosného materiálu a nedostatečná kvalita zpracování konstrukce. Mno, zatím jsi tu nepřesvědčil jediného člověka, tak mě zajímá, jestli jsi ty doopravdy tak vyjíměčný že rozpoznáš pravdu a nic než pravdu, ke které ti dopomáhá bůh, a myslím si, že ostatní na základě zdravého selského rozumu posuzují celou událost ne tak zaujatě, jako ty.

Jinak upřímný klobouk dolů nad tím, co jsi dokázal nastudovat, a děkuji za některé zdroje. Minimálně to jsou zajímavé snímky....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 14:27:32 18. 09. 2011
honzad..jpg
ano, Karle, tady se shodeneme!
je to presna kritika medii, ktera jsou ovladana lidmi razicimi koncepet politicke korektnosti, ktera ovlada cely zapad. Politcika korkltnot je to lhani, zamlcovani praveho stavu veci atd. o kterem je rec. Coz plati jak na USA tak i CR..
Bez toho, aby zastanci (a udrzovatele) tohoto zhoubneho konceptu nebyly spicky ekonomicke, podnikatelske (treba miliardar Soros) a politicke (All Gore. Obama..)tohoto sveta, by to neslo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio