Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie filtrovaná přes prachy (REDAKCE)

Policie filtrovaná přes prachy
ilustrační
Foto: internet

Včera jsem v pražském metru viděl nápis nastříkaný barvou na zdi. Stálo na něm: „Nehledejte pravdu v novinách, pravda je psána na zdech“. Člověk který nápis napsal je možná vandal, ale zcela přesně vystihnul, to co asi už všichni víme. Jak je možné, že pravda je vzácná v době, kdy se informace dají šířit tolika možnými způsoby?

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 24. 12. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DOMINIKA 14:54:17 02. 01. 2012
dominika.jpg
Pěkný den,

HAMMER [2012-01-01 15:53:28]: Ano,je to všechno naruby..Ale to je vedlejší,ba přímo poddružné,včera paní komentátorka televizních novin,při výčtu všech příšerných reforem které začaly dopadat na naše hlavy,pronesla že je nejdůležitější opora v rodině,a to že se máme rádi:))
Asi už mají pocit,že diváci jsou převážně chudí duchem.
Mám nezdolnou víru v to,že rodinám v novém roce,láska pomůže odvrátit lačné exekutory,důchodce zaopatří léky a mladým rodinám,zaplatí hypotéky..
Je to vše jak být nemá,chce to pevný nervy a velkej smysl pro humor..Nebo být věren přízvisku smějící se bestie:)
Možná by stálo za to, vyzkoušet i jinou metodu,pan premiér říkal,že proti útlaku,se může bojovat všemi prostředky..

Pěkný zbytek dne..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:53:28 01. 01. 2012
default.png
DOMINIKA [2011-12-28 10:34:50]: Pan policista před rokem 1989, no to nebylo ani divu. Jednak byla personálně stabilizovaná situace, což vedlo k tomu, že drban vždycky prohrál a z esenbáků měl i proto strach, ale hlavně proto, že se drban skutečně nikde nedovolal i když měl stokrát pravdu. Přesně tak to ale platí v Americe anebo nechoďme tak daleko, i vedle v Německu a Rakousku. Tam je drban odpad, s kterým se nikdo nebaví. Tady je drban ten, jemuž se za strašné náklady daňových poplatníků, na kterých on nevydělal ovšem za celý svůj život ani halíř, nesmí zkřivit ani vlas.

Zásluhu na tom má až jako první Dejž mu pámbů věčnou slávu a o mrtvých jen dobře, který tuto atmosféru napřed vyvolal a pak umožnil všem našim hochštaplerům snadné kradení už beze strachu z nenáviděné SNB. Připomeňme si, že to byl první krok (který ovšem samozřejmě nikdy nebyl oficiálně učiněn), který byl po "revoluci" zaveden a to ze dne na den. Okamžité zchromení prvního a nejdůležitějšího článku OČTŘ, aby jim nikdo nemohl šlapat na perka. Pokud policista nedodá kvalitní prvnotní a neopakovatelné úkony, už je nedodá nikdo a případ jde do kopru.

Zaměstnání na takovou změnu systému zcela nepřipraveného vnitřního bezpečnostního sboru (rozuměj tehdejší SNB) propuštěním tisíců kriminálníků na svobodu ... a co? No a máme volné ruce, máme volné ruce, už je to tady!!!! Hlavně nedovolit zahraničnímu kapitálu převzít naše jakž takž podniky a rozkrást to sami.

Počty svíček na pamatáku Havla v našich městech by mohly podle mého skoro věrně kopírovat počty lidí, kteří mu vděčí, stejně jako OF - ODS, za neoprávněně nabyté majetky.


Drban má všechna práva, ale jeho povinnosti stát ani nechce vymáhat. Pak my, kteří od opuštění školy furt platíme daně, máme jako poškození práva úplně k smíchu a protože je nám co sebrat, to málo co si celý život trpělivě budujeme, může si na nás šlápnout kdejaký šmudla úředníček, protože pokud nám někdo vezme, už to zpátky na hromadu nikdy nedáme a můžeme se jít oběsit.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:37:00 01. 01. 2012
default.png
HONZAD [2011-12-28 14:00:42]: Honzo, já taky netuším, co na stranách ODS, TOP 09 a VV je pravicového, ale to co dělají není pravicového ani za mák. Jenže ani na straně ČSSD není nic levicového, zato všechny strany mají pořád stejné znaky: těm dole sebrat, těm nahoře poskytnout klid na kradení.

Jinak Daxi, neopisuj ode mě, ano? :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:33:26 01. 01. 2012
default.png
KRT-K [2011-12-29 08:39:45]: S těmi platy. já když jsem nastupobval, průměrný byl 2800,-Kčs a můj byl 4300,-Kčs.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETAK85 22:27:16 30. 12. 2011
default.png
Děkuji za tento článek lucky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 19:38:23 30. 12. 2011
Karel.150.jpg
Malé shrnutí v písni:)


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 18:25:14 30. 12. 2011
Karel.150.jpg
MARTOO [2011-12-29 21:36:35]: Je to hezky vymyšleno a souhlasil bych, ale máme to hold na úrovni národní i světové demokracie nastaveno tak, že každý významný mocenský post obsadí vždy gauner hledící jen na zájmy elity, a zájmem elity je naprostá kontrola celosvětové společnosti (i jejího počtu), k tomu je potřeba všeobsáhlou krizi, tak se vyjádřil i David Rockefeller ve svých memoárech, který rovněž po druhé světové válce inicioval vznik a poskytl zdarma lukrativní pozemky pro sídlo OSN, jeho zájmem je nový světový řád, vše je plánované a tak nějak snadno lze pozorovat, že vše precizně běží, krize zdaleka neudeřila, lépe nebude do té doby, dokud lidé nebudou chtít uznávat morálku nad chtíč.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 23:23:08 29. 12. 2011
default.png
Jen taková perla kolegové, doneslo se ke mě, bohužel z více stran - i z civilu, že se bude rušit ODV a jejich pracovní náplň bude zajišťovat soukromý sektor. No a kupodivu zakázku vyhrála Bártova ABL. Rozpočet PČR se sice zmenší díky tomu,ale dovedu si představit ,a zkušenosti mě jen utvrzují, že tahle zakázka vyjde mnohem dráž státní kasu, než dosavadní fungování ODV. Při vzpomínce na Bártův výrok, že VV byla jen cesta k byznysu a při pohledu na vzniklou situaci, kdy tušim, že tohle nebude jedinej kšeft předhozenej soukromému sektoru. Však Kubice měl ( možno má ) taky svoji bezp.agenturu. Smutná tragikomedie v tomhle českém divadle, které je nám k pláči a v cizině tušim k smíchu, co jsme to tady u nás za bandu.

A co se týče pojmu pan policajt v min.režimu ... ať už byl tenkrát ten režim jakýkoliv, tak musim souhlasit s Daxem a dalšíma,naši předchůdci byli páni policajti. My už jsme jen takovej kompars v týhle hře, kde si každej s náma zametá,jak se mu zlíbí. Vždycky jsem byl a jsem hrdý na to, že patřim mezi policajty, na tu dobrou stranu , ale bohužel jsem policajt v zemičce, kde se bezpečnostní sbor proměnil v trapnou firmičku nazývájící se policií ČR. Snad bude líp ....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 22:47:32 29. 12. 2011
dax.jpg
DOMINIKA [2011-12-29 11:03:37]:
Dominiko děkuji, není co odpouštět. Tvému pohledu naprosto rozumím. To je v pořádku a potěšení je na mé straně.
Hezký večer

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 21:36:35 29. 12. 2011
martoo.jpg
KAREL-150 [2011-12-29 19:01:53]:
Mam takový dojem, že at příští volby dopadnou jakkoliv, lépe nám nebude. I kdyby vyhrála volby ČSSD a postavila dostatečně silnou koalici, nevěřím, že by se do vnitra dalo více peněz.

Každou chvíli sice opozice kritizuje (především Tejc) stávající pseudoúspory, které ve většině případů likvidují a do budoucna se velice prodraží, ale pokud se dostane k moci, pojede podle zaběhlých kolejí, protože EU ty "úspory" chválí. Podívejte se na toho přemalovaného černoprdelníka Kalouska, už byl za své (zlo)činy oceněn.

Předpokládám, že navýšení finančních prostředků dá do předvolebního programu, protože to zaručí poměrně širokou základnu voličů z řad ministerstva vnitra.

Otázka je, která vláda by byla pro tenhle stát nejlepší (reálněji řečeno - nejmenší zlo). Když se podívám na politické spektrum stran dlouhodobě působících i nově vznikajících, neumím si představit, kdo by to mohl být. Rozhodně se čím dál víc ukazuje, že je nutné aby lidi volili co v největší míře, protože nejhůře vždycky dopadne ten, který nevolil. Rozhoduje se prostě bez něj.

Největší zlo vidím právě v nově vznikajících stranách typu VV a TOP09. Jejich taktika je jednoduchá, stačí jedna osobnost, která přitáhne lidi. Ta populisticky začne zvolávat různá hesla nespokojenosti a bije se do prsou, jak ukáže politiku lidu s dalšími novými tvářemi.

To nebezpečí je právě v těch nových tvářích. Jedná se o lidi, kteří ještě nemají nakradeno a potřebují se nějak prosadit. Za nimi stojí další zástup kamarádíčků, kteří se rozprostřou po státní správě a jede se odznova - nejdříve urvat co se dá, pak se začnou ohlížet na předvolební program, abych minimalizoval riziko toho, že půdou od válu.

Jediná vláda, která by tomuto státu pomohla, by musela být poskládána z ministrů, kteří jsou dostatečně finančně zajištěni (nemají potřebu hrabat další majetek), mají dobrou pověst a vysoký osobní kredit. Báli by se především jakékoliv osobní diskreditace.

Tohoto se dá docílit jenom tak, že vznikne tzv. "kroužkový systém", tj. občané si na kandidátkách jednotlivých politických stran budou vybírat konkrétní jedince, kteří budou na základě většinového systému voleni do poslanecké sněmovny a následně strana s největším zastoupením bude pověřena k sestavení vlády. V tom se defacto shoduji s Hammerem.

Takže podle mě je jediná cesta změna ústavního systému, jinak se z toho v životě nevyhrabeme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio