Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Absolutní nula (REDAKCE)

Absolutní nula
ilustrační
Foto: internet

Když Ivan Langer přišel se svoji nepovedenou reformou, měl jsem za to, že  nálada u policejního sboru už horší být nemůže. Velmi jsem se spletl. Bezzubý a pacifikovaný policejní sbor, který tu zanechal Ivan Langer, dokázal Radek John morálně zdevastovat naprosto nevídaným způsobem. Stejně jako asi mnoho ostatních, vkládal jsem velké naděje do Jana Kubiceho a dočkal se opět zklamání.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 09. 05. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAR 15:58:29 16. 05. 2012
default.png
S autorem zcela souhlasím a podle mých poznatků to jde s policií z kopce od reformy, která zrušila okresní ředitelství.
Co mě v této diskusi vadí je ale to, že policie je ve srabu jako celek a přesto mnozí diskutující důvod tohoto srabu směřují ke svým šéfům, jakoby se jich ten srab netýkal stejně jako všech ostatních.
Jsem přesvědčen, že šéfové/ teď nemyslím vrcholné vedení PP/, cití tyto problémy stejně jako řadoví policisté a musí se s nimi potýkat stejně jako kterýkoliv policista.
Je škoda, že jedním z průvodních znaků rozeštvání policie, se kterým začal Johny patří i konfrontace řízený proti řízenému a obráceně a policisté na tuto udičku bývalého MV naskočili a stále se jí drží. Stejně tak se mu podařilo rozeštvat bývalé proti současným policistům.
Chci tím říci, že čím víc se bude policie žrát mezi sebou uvnitř, tím lépe se bude politikům s takovou policií manipulovat dle své potřeby.
Zapomeňme proto na to, kdo je řízený a kdo je řídící, kdo je v uniformě, kdo je v civilu, kdo je občan a kdo policista , přestaňme se žrán mezi sebou a spojme se všichni proti těm, kteří vedou policii tam, kde ji nechceme mít.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JUDY 00:27:12 16. 05. 2012
default.png
Dobrý večer,
zdravím všechny policisty. Mě osobně by zajímala jedna věc. A to, kdy už konečně přestaneme sloužit 13 měsíců za 12 platů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 20:02:29 15. 05. 2012
Andras.jpg
nepřiměřená obrana majetku - 1. reportáž, jen pro silné povahy....

http://voyo.nova.cz/product/porady/28980-strepiny-13-5-2012

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:51:11 15. 05. 2012
default.png
21 [2012-05-14 20:43:26]: Kolego, asi máš po noční neb po mejdanu, zkus tuhle myšlenku nějak upravit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 21 20:43:26 14. 05. 2012
default.png
Pokud si naší šefici budou rozdělovat naše penize, furt jenom šetřit a odměny mají takové, že je jim jedno jak to dopadne. Hlavně když to sype.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 14:37:43 14. 05. 2012
honzad..jpg
jojo, nahodou mas, hammere, pravdu kdyz pises.. "No a nakonec, bolševik se sem nemůže vrátit. Pokud někdo odněkud nikdy neodejde, nemůže se vrátit, to je železná logika."
to by se mohlo tesat do kamene a bohuzel to nepalti jen pro policii, ale pro celou CR...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:39:21 14. 05. 2012
default.png
SCHIMANSKI [2012-05-13 22:28:10]: No ne tak úplně: k plné pravdě musím říct ještě tu druhou půlku: - nevím jak moc se to, co jsem dělal, líbilo kolegům na oddělení, někteří jednotlivci mi aktivně pomáhali i vymýšlet co a jak. Vím ale spolehlivě, že když kolegové viděli ty moje střety s vedoucím a tu moji bezútěšnou situaci s odměnama a osobním, (ne) vysíláním na nějaké akce kde se dalo vydělat atd atd, dali si docela snadno po dobrém říct, aby na všecko raději kašlali.
Na všecko proto, že začít dělat čárečky znamenalo okamžitě nasazování na všecky ty půlnoční DBA a podobné sračky jako spolehlivý čárkoman nebo dostat přidělenou kupu doutnajících nebo plesnivých spisů co "nestíhají" ostatní a to samozřejmě taky nikdy nežral. :D

Absurdistán až za hrob tahle policie. Dneska v práci řeším to, že jsem měl kvůli snad většímu efektu osvětlení (což nevíme ani jeden) led pásky přišroubovat deset centimetrů před zadní kuchyňskou desku a ne do rohu, já tvrdím že pak bych vedl holý kabel uvnitř skříňky a bylo by to hnusné a šéf říká, snad domácí nic neřekne, jinak to vyřešíme krytím holého kabelu v té origo liště i uvnitř skříňky... To je, co?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SCHIMANSKI 22:28:10 13. 05. 2012
Schimanski.jpg
HAMMER [2012-05-10 06:42:05]: Máš plnou pravdu, kolego !

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:31:39 11. 05. 2012
default.png
ANDRAS [2012-05-10 21:24:59]: Andrasi, jaké dobro asi tak kolem sebe může šířit jeden (až dva) ochotný polda dělat prevenci a svoje ovečky skutečně chránit? Já to vím, já to zkoušel. Můžu ti to proto říct: no nic moc. Makáš, přemýšlíš, děláš všecko co ti nepřináší čárečky, informuješ lidi, vychováváš si je, získáváš, ale pořád prohráváš. Je to málo, zoufale málo.

Ty říkáš, že chrání svoje blízké, asi nevíš o čem mluvíš. Ty jsi to zřejmě nikdy nezkoušel, protože tohle by jsi napsat nemohl.

Já ti popíšu přesně moje zkušenosti:
Ani svojí ženě nemůžeš vysvětlit, že to blbé kolo si nemůže nechávat před odchodem nezamčené, kamarádce ho před obchodem schováš, ta se vyděsí, myslí si že jí ho ukradli, šok... pak jí ho vrátíš, smích... a další týden ho tam má nezamčené zase. Děckám to vysvětluješ horem dolem, dceruška přijde na čochu o starý sice šrot ale mobil po primitivní chybě - odložená kabelka bez dozoru ve volně přítupné šatně. A tak bych mohl pokračovat.

Takto to nejde. To musí být masivní měřítko, masivní masáž od všech poldů, předkládání stále dokola všech případů co se udály v okolí: jak, kde, co, proč.... A dlouhodobě a stejným stylem. Vzít lidem pocit jejich falešného bezpečí. Ty sám jako jednotlivec nemáš šanci ani doma. A znovu ti opakuju, já to dvě desetiletí dělal víceméně a nakonec už jen výhradně místo čárek.

No a nakonec, bolševik se sem nemůže vrátit. Pokud někdo odněkud nikdy neodejde, nemůže se vrátit, to je železná logika.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 22:43:36 10. 05. 2012
honzad..jpg
Andrasi, cas od casu s tebou musim souhlsit, tak zrovna dneska je to zase asi tady... kdyz pises: "V tomto státě jsou z 90% trestáni jen a pouze slušní lidé, neboť zejména slušný člověk se bojí a je snadnou obětí systému. Po osobních zážitcích z posledních týdnů a právních bitvách už ve spravedlnost pro všechny nevěřím. Respektive efektivitě a vymahatelnosti práva." ... ano, tohle by se mohlo tsat do kamene.. bohuzel.

Kdyz pises: "Z principů římského práva vyplývá, že ze špatných mravů se rodí tvrdší zákony a postihy. V ČR je to naopak.".. no, ale problem je v tom, ze:
- my jsme jste nedopadli na dno, ale zrychlujeme..
- ten Rim, ktery to pravo definoval, skoncil tak jak skoncil.
Ty jsi porad jeste dejinny optimista andrasi, pokud predpokladas, ze existuje nejaky duvod, nejaka opora pro to domnivat se, ze nase situace nemuz dopadnout uplne stejne jako Rim. Vsechno tomu napovida. Jak vnitrni pomery (coz plati pro EU stejne jako pro CR):
- Rozpad hodnot uvnitr. S tim souvisejici neochota (rimske) populace bojovat za svoji civilizaci, hodnoty, kulturu, stat..
- Vnejsi podminky: barbari pred branami...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio