Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Prezidentská amnestie očima policisty (REDAKCE)

Prezidentská amnestie očima policisty
ilustrační
Foto: internet

Prezident Václav Klaus udělil amnestii, která se může týkat až 6000 vězňů. Pro mnoho vězňů možná dobrý začátek roku. Pro stovky policistů to bude znamenat tisíce hodin práce a obrovského úsilí, které přijde vniveč.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 02. 01. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 21:50:22 06. 02. 2013
default.png
STAROUS [2013-02-04 21:54:29]: Přesně tak mluvil asi týden před svým zatčením Rath.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STAROUS 21:54:29 04. 02. 2013
Starouš.jpg
Něco k původnímu tématu:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7c3ouG8ArUU#!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:42:51 04. 02. 2013
default.png
MAH [2013-02-04 20:36:54]: Ale jdi ty kecko. Pepa Geobels by z tebe měl radost. Ty jsi si to hezky předělal jen tu část, kde ho očerňuješ. Další historik ty vole!

Tak především Ukrajina byla rozdělená mezi Polsko a SSSR. Pokud jsi někdy četl Sienkiewicze tak víš, jak dlouho se táhnou tyto vzájemné spory. Poláci Ukrajinu dlouhodobě okupovali a k Ukrajincům se chovali víc než neslušně. 800 vypálených obcí jen v roce 1930 (opakuju ti jen v roce 1930!!!) na Ukrajině a Bělorusku - rozuměj dnešních zemí, které měly Poláci v držení. Kvůli protestům Ukrajinců, jak s nima Poláci zacházejí, což Poláci dělali po celá staletí!!!
Na straně, kterou ovládal SSSR to bylo ještě horší. Viserjónovič tam pořádal naprosté orgie své krutosti. Hladomor mezi lety 1933-35 a logický nárust teroru proti teroru státnímu stejně jako na straně polské. Tak skončil Bandera v báni, odkud ho vytáhli až Němci. Jenže on vyhlásil samostatnou Ukrajinu a skončil v německém koncentráku, spoustu jeho lidí Němci rovnou křoupli. Včetně jeho dvou bratrů, kteří vylítli komínem v Oswienczimi.
Ukrajinci skutečně bojovali jak proti DRRA, tak Wehrmachtu. Za svoji vlast, za její svobodu a samostatnost. Banderu Němci pustili z koncentráku v roce 1945, asi věděli proč.
Po válce tyto oddíly totiž ovládaly území Haliče, Volyně a Polesí, fungovaly až do roku 1950 a sejmuly přes třicet tisíc bolševických hlavounů!!!!!

Bandera bojoval jen o svobodu svého národa, přičemž neváhal použít všech možných a dostupných prostředků (a moc na výběr neměl) a spojit se s kdekým. Třeba jako Roosevelt a Churchil se Stalinem.

Při srovnání s našima dvěma nárůdkama složenýma z připoserů až na skutečně pár tisíc hrdinů co šli a bojovali - nebe a dudy. My jsme měli skvělou armádu a všechno jsme to odevzdali nepoškozené Němcům a nechali se zařezávat jako ovce. Slováci dokonce hrdinně poskládali svoji SS divizi a jejich letectvo po boku Wehrmachtu ještě hrdiněji bombardovalo ruské civilní kolony. Němci je dokonce dávali za vzor všem ostatním spojencům!!!! Slavné SNP byla bolševická propaganda, to nebylo povstání Slováků, ale jejich jen docela malé části plus kdekoho kdo se na Slovensku vyskytoval. Přečtěte si Richtera, Dobývání domova I část.

Bandera měl doslova holou řiť co ser týče jak politických tak vojenských možností. A dokázal účinně potírat jak Němce, tak Poláky a tak i Rusy, kteří se všichni v jeho zemi roztahovali a z jeho lidí dělaly více méně otroky.

Takže tolik k těm chudákům Polákům a Rusům, což byli v podstatě jen docela krutí okupanti. To se to plácají morální kecy, když nechcípáš hladem, protože musíš všecko co vypěstuješ odevzdat komisařům. Poláci i Rusové sklidili co zaseli, stejně jako Němci a stejně jako my. Není černá a bílá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAH 20:36:54 04. 02. 2013
default.png
To Hammer: S tým Banderom ako hrdinom si dobre prestrelil. Banderovci síce bojovali proti komunistom, ale v prvom rade bojovali proti všetkým. Snažili sa o etnicky čistú Ukrajinu. To si počas WWII odskákali Rusi, ale hlavne Poliaci. V severozápadnej časti Ukrajiny v rokoch 43-45 vypálili zničili vyše 500 dedín a usadlostí, obývaných Poliakmi. Počet zavraždených poľských civilistov sa odhaduje na 80 až 130000. Čistky robili takým spôsobom, že gestapo a SS boli proti nim škôlkári. Takisto po vojne probližne do r. 1949 robili to isté na území juhovýchodného Poľska. Počet zavraždených Poliakov sa v tomto období odhaduje na 17000 a to z veľkej väčšiny civilistov. Takže toľko k hrdinskému boju banderovcov.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 18:40:08 04. 02. 2013
Andras.jpg
HAMMER [2013-02-04 17:05:23]:

Ze dvou zel je slabé slovo. Volba prezidenta pouze dosvědčila současnou ubohost našeho národa. Já jsem volit nešel, protože jsem se toho nechtěl zúčastnit. A čím více sleduji reakce a hádky lidí po volbách, jakož i chování a vystupování kandidátů, jsem tomu rád.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:05:23 04. 02. 2013
default.png
DAX [2013-02-04 16:06:31]: "Příteli X - A co tak respektovat bez urážek fakt,že většina národa chtěla strejdu z Vysočiny a né knížecího mumlala z Orlíku."

A co respektovat fakt, že kdyby jsi nebyl volič Zemana, tak by jsi věděl, že ožralu na hradě může mít jen takový národ jako my a Rusové. Hajaja spí, ale jako polda musíš vědět, že kdo spí, nedělá bordel! Měli jsme volbu skutečně ze dvou zel, ale radši huhňu proto, že skutečně blbě mluví než proto, že je narvaný jak dělnický autobus. Toho vola jsem u nás zažil třikrát, pokaždé ho vlekli do auta skoro v bezvědomí. On neumí ani chlastat!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:02:06 04. 02. 2013
default.png
PAVELNO [2013-02-03 22:11:54]: Jo, té mé podoby s tím mnou kritizovaným Zemanem tady v téhle diskusi jsem si vědom. Mluvené slovo a osobní kontakt je úplně o něčem jiném. Tam s ním nemám ale lautr nic společného. Nechlastám, ke všem slušným lidem se chovám kamarádsky atd. Tady je to o něčem jiném, jak to zní. Máš pravdu.

Pavelno, ty jsi o dějepisu slyšel něco asi tak před třiceti rokama. Jenže od té doby se pootevírala spousta archívů a všechna špína vyplouvá z těch vzdálených let na povrch, dějiny totiž nejsou jednou dané podle pouček KSČ, ale často, ba skoro neustále se ukazuje, že i velice všem "jasné" věci byly zcela jinak. Ty místo historie sem vkládáš jen svoje názory ohledně historie. Takže s twebou budu diskutovat o množství sněhu na Vysočině, ale ne o historii. Napřed se jí věnuj a neser do ní svoje mindráky.

Banderovci byli Ukrajinci, kteří toužili po odtržení od Stalinovy hrůzovlády. Nevím jestli až nebo už dříve, ale jakmile přešla sovětská fronta směrem k západu a systém zůstával pro obyčejné lidi furt stejný, měli na vybranou: chcípnout hlady, nebo kulkou rudého vojáka. Stěpan Bandera nebyl nikdo jinší než ukrajinský národní hrdina. Na území bývalého SSSR to nebyla zdaleka jediná protisovětská grupa, jen tihle byli vyhnáni tlakem SA směrem na západ přes naše území. Věděli, že je čs. orgány vydají Sovětům, doufali, že Americké nikoliv. Zoufalí lidé, zoufalé činy. Banderovci byly jen následek Stalinova řádění. To píšu zhruba, protože tomuto tématu se moc nevěnuju.

Jinak tady za bolševika nebylo peklo? Tady je peklo s těmi stejnými lidmi pořád kua!!!! Tehdy jsi si neměl čím utřít prdel, rok jsi sháněl blbé obkladačky do koupelky a ne že jsi si vybíral, bral jsi první, které byly. Pomeranče jednou za rok, za hranice ani náhodou, nemohl jsi sehnat děcku ani plínky, tričko, tepláky, nic nebylo. Musel jsi držet hubu nebo rovnou kolaborovat, aby jsi měl klid a mohl živořit od desíti k pěti stejně jako dneska. Když jsem poslal vedoucího buňky KSČ s jeho snahou abych vstoupil k šípku, měl jsem okamžitě existenční problémy - chtěli mě vyhodit z práce a věř tomu, že to by neskončilo jen tím vyhozením, což mě náležitě vysvětlili.

Dobře se tu měli jenom někteří. Ti největší zmetci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 16:06:31 04. 02. 2013
dax.jpg
REPLY:X:55620-1:2013-02-02 13:17:52:
Příteli X - A co tak respektovat bez urážek fakt,že většina národa chtěla strejdu z Vysočiny a né knížecího mumlala z Orlíku. Je zajimavé, že každý se dnes ohání kecama o demokracii a když je s ní nakonec konfrontován a není výsledek podle jeho názoru, tak jsou všichno hov..a a stádo tupých ovcí. To je demokratický postoj jako řemen....
a příteli - 19ti letá studentka Zemanová nás myslím nikam ještě nevede, zato nedostudovaný student, který nic jiného nikdy nedělal a jehož jediná kvalifikace je ,že je synem disidenta, Marek Benda o nás rozhoduje už 23 let.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVELNO 22:22:14 03. 02. 2013
default.png
REPLY:X:55628-1:2013-02-03 18:43:08:

Proč urážíš voliče Zemana? Máme demokracii, každý si může volit koho chce. Já osobně i pár kolegu volilo Zemana. Neříkám, že bychom byli úplně nadšení, ale je to mnohem lepší volba než spící Karel, který je akorát komická figurka Kalouska. Jinak co se Ti nelíbí na dceři Zemana? Nevím, zda z ní bude ministryně, třeba bude. Jinak Karel nemá ani dokončené vysokoškolské vzdělání, Zeman je jeden z mála politiků co má ekonomické vzdělání, což je myslím u presidenta docela na místě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVELNO 22:11:54 03. 02. 2013
default.png
PIM-BURGER [2013-01-18 19:31:40]:
Možná jsem to přepískl, ale řeknu to jinak jsi z té doby úplně hotovej:) Hele já mám rád také Masaryka, ale zase z něj nebudu dělat dokonalého hrdinu:)

Mno období socialismu rozhodně nepovažuji za dokonalý stát, ale nebudu dělat, že to bylo peklo a kdo měl rudou knížku byl čert. A kdyby první republika byla tak skvělým místem, asi by komanči nedostali po válce ve volbách skoro 40% hlasů ve volbách.

Oh prosím to vůbec tak neber Pime, nehádám se zda Karlík či Miloš je lepší, samozřejmě si vol koho chceš ty, jen jsem vyjádřil svůj názor.

Mno Pime ano sebrali a zničili toho dost i mé rodiny se to velmi dotklo, ale nikdy bych proto nevzal kvér a šel zabit civilisty a svázaného kluka od SNB. Hochu představ si že i v době SNB se první vyzývalo a střílelo do vzduchu než na cíl.

Janata se Švédou, když pominu sabotáže, krádeže atd. Tak za spoluúčast na akcích, které vedli k úmrtím civilistů a policistů.

Ale nebud naivní i osoba na hradě má u nás velkou moc, viz amnestie od Klause pro kamarádičky! Kalousek se na to už těšil jako malý kluk.


HAMMER [2013-01-18 20:54:30]:

Pěkná odpověď, skutečně psal jsi předtím o Zemanovi nebo spíš o sobě? Chováš se přesně tak jak si popsal jeho, sám si arogant který byl všude 2x a o všem víc nejvíc.


Hammere a Pime, považujete i Banderovce za hrdiny stejně jako Mašíny?


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio