Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Prezidentská amnestie očima policisty (REDAKCE)

Prezidentská amnestie očima policisty
ilustrační
Foto: internet

Prezident Václav Klaus udělil amnestii, která se může týkat až 6000 vězňů. Pro mnoho vězňů možná dobrý začátek roku. Pro stovky policistů to bude znamenat tisíce hodin práce a obrovského úsilí, které přijde vniveč.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 02. 01. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 14:09:52 24. 01. 2013
dax.jpg
HONZAD [2013-01-24 10:49:38]:
Honzade to je paráda co a to je jenom zlomek toho svinstva. Myslím, že než banány je trefnější Mafiánský zázrak šmejd in Čeco, do kterého všichni ti polistopadoví tleskači,cinkači klíčů a jásači pravdolásky naivně vkládali naději, že to tu bude po 20letech jako ve Switzerlandu a nechali se obalamutit gaunery tehdejší moci a gaunery z Havlovi suity v čele s tím arogantním a zlodějským nabubřelým zmetkem co na mě vytlemí svůj ksicht,vždy když otevřu toto vlákno,a kteří se vzájemně dohodli (sametová revoluce)na tom co tady máme v podstatě dnes. Myslím, že to dochází pomalu více a více lidem. Vládní mafie,bezpráví,modla peněz,nezájem,bezmocnost,kšeftaření a mafiánským státem, podporované zlodějny, to je výsledek po 20letech tohoto zázraku. Jestli je tohle ta dan za svobodu, tak pěkně děkuju. A téma vlákna amnestie je jenom další střípek (lépe řečeno pořádný střep)do této mozaiky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 10:49:38 24. 01. 2013
honzad..jpg
dax: no, co clovek to nazor.... ale zpet k tematu calnku, amnestii. Tohle je fakt husty, proste bananova republika jak vysita :-((

http://usti.idnes.cz/rozsudek-nad-boxerem-gavenciakem-za-strelbu-v-teplicich-p2d-/usti-zpr...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:35:47 23. 01. 2013
dax.jpg
HONZAD [2013-01-23 22:10:30]:
Honzade taky máš pravdu a teď jde jenom o to který tajtrdlík bude pro tuto zemi menší zlo. Osobně si myslím, že než pána vládního šlechtice velkomožného hamižného, tak raději tu bonmotovou becherovku. A pokud by si chtěl mít v Hradních komnatách skutečného reprezentata zázraku posledních 20 let, který přesně vystihuje tento náš věhlasný a morálkou, právem a poctivostí,slušností,úctou a vlastenectvím se vyznačující národ,který tyto vlastnosti předvádí světu těch 20 let, tak by musel být prezidentem buď, Čorkař Dežo Demeter z Chánova a nebo Máňa Roznožka z Perlovky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 22:10:30 23. 01. 2013
honzad..jpg
Nojo, zato pan becherovka, jeho bonmoty, jeho lzi a jeho pratele od Sloufa pres Kavana, jeho Mostecka uhelna, cesky dum, dalnice D47, deblokace ruského dluhu, Olovo, Sevapharma atd.. to jsou panecku zaruky slunosti a integrity :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 16:48:10 23. 01. 2013
dax.jpg
Jak to tak leze pomalu všechno na sveť boží, tak to stále více nasvědčuje tomu, že pokud náš hrdinný junácký národ do Hradních komnat usalaší Trautenberga a jeho suitu napojenou na Kradouska a jeho mafii, tak započatý sešup této země od 89 nasměrovaný mezi dvě půlky, nabere pěknou rychlost. Vidím v mlze na obzoru formování 4. odboje, novodobé kopečkáře a možná se dočkáme i hrdinných činů po vzoru slavných junáků Mašínů.
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Studentka-durazne-varuje-pred-Schwarzenbergem-Je-to-...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:29:12 22. 01. 2013
default.png
Pime, předbíháš se v časové ose. Hitler o Slovácích věděl totéž, co o Češích - že mu velmi pravděpodobně sběhnou. To nebyly legie české, ale československé. Slováky nechal postavit i jednotku SS. U nás to Hitler zamítl: Češi pro něj měli makat a Češi pro něj skutečně dobře makali, co taky měli dělat, když jim prezident vyrazil zbraně z rukou a hodil je Hitlerovi do chřtánu?

Slováci mu zdrhli taky, tak jaktože z nich jednotku postavil? Bulhaři a další národy, Francouzi...

Hitler se hlavně nikdy z ničeho nepoučil. Ty jeho kopance vycházely jenom díky tomu, že nikdo z možných protivníků nechtěl další celosvětový masakr a nikdo nebyl na válku připravený. Mimo ČSR.

Beneš znal Hitlerovy názory, znal je i národ. Hitler v Mein Kampfu jinými slovy píše: odhodíte-li svoje zbraně, zemřete neozbrojeni a s vámi vaše rodiny a vaše země. Hodlám vás vyhladit jako méněcenné tvory.
Takovému zlu, které se ukázalo jako naprosto reálné, Beneš složil skvěle vycvičenou, vyzbrojenou a odhodlanou armádu s celým jejím vybavením a zbrojovkama vše neporušené do rukou.
Že by za svoje dekrety dneska dostal třicet let v Haagu je jedna věc, ale že měl viset za vlastizradu už týden po přijetí Mnichova, je věc druhá.
Ještě jaká to byla svině: on si ještě po tom, co sám zdrhnul (přece neponese sám na sobě následky svého rozhodnutí) a nechal tady národ na pospas vrahům s hákovými kříži, dovolil kritizovat prezidenta Háchu, jak že doma ustupuje Němcům!!!! Ani slovo o tom, že to celé posvinil on sám.
Prostě měli jsme jednoho pořádného prezidenta a pak už jen hochštaplery, od reality zcela odtržené drrramatiky a nakonec egoistického zloděje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 10:09:34 22. 01. 2013
Pim Burger.jpg
HAMMER [2013-01-22 06:25:51]: Hammere, zatím jen jedna věc - byli jsme jediný národ, který nepostavil pro Hitlera jednotku, protože to Hitler nechtěl. Pokud vím, tak Emanuel Moravec inicioval vznik Svatováclavské roty, ale Hitler její nasazení zamítl, protože se poučil z 1. světové války a nechtěl pomáhat zakládat 2. generaci legionářů. Koneckonců správnost této politiky vůči Čechům potvrdila i zkušenost se Slováky. To už opravdu bylo lepší nás nechat zavřené v Protektorátu, protože tam jsme minimálně nemohli utéct k Rusům. Nakonec se to ukázalo i při anabázi vládního vojska do Itálie, kdy většina jednotky zdrhla k partyzánům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:33:32 22. 01. 2013
default.png
Jak výkonní byli čs. vojáci si přečtěte ve čtyřdílném díle Karla Richtera o odboji na východní frontě - pro upřesnění pozdější 1. čs armádní sbor. Máme se za ořezávátka, to je důsledek Mnichova. S takovým vědomím celou tu dobu hodnotíme. Ponížení, ukřivdění, omlouváme neomluvitelné, vysvětlujeme nevysvětlitelné. Prostě přiznejme si, že jsme druhé světové válce svinsky pomohli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:29:25 22. 01. 2013
default.png
ANDRAS [2013-01-22 00:31:50]: Který o vojenství, jak se ukázalo, neví zhola nic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:28:40 22. 01. 2013
default.png
PIM-BURGER [2013-01-21 23:12:40]: Já si dokážu představit, o co bysme přišli jako agresoři: silný stát s armádou, co umí bojovat, nepřijde nikdy o nic. Vždycky si sjedná akorát respekt okolo. Na to je totiž armáda. Bez armády ochotné střílet totiž žádný stát nemůže existovat jako svobodný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio