Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Paříž se loučí se zabitými policisty #jesuisahmed (REDAKCE)

Paříž se loučí se zabitými policisty #jesuisahmed
#jesuisahmed
Foto: internet

Francie, za přítomnosti prezdenta Hollanda i premiéra Vallse, se dnes rozloučila se zabitými policisty, kteří padli během teroristických útoků v Paříži. 

Autor: redakce
Publikováno: 13. 01. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 16:20:11 24. 01. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-01-23 21:18:20]:
OK žádný rozpor. A mazec jak píšeš, je skoro úplně ve všem kam se podíváš, ne jenom ve stavebnictví a policii. Generačně bych to ale tak jednoznačně neviděl, každá generace má svůj svět a svoji dobu i svoje velikány a svoje tajtrdlíky a trouby.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:18:20 23. 01. 2015
default.png
DAX [2015-01-22 11:58:24]: Daxi, většina lidí v roce 1989 se chovala jako tupé stádo, s otevřenýma hubama a vyvalenými očiskama jak šprůdláky žrala bludy Klause a všech lumpů co nám mazali med kolem huby jak zbohatneme atd atd. Dobře nám tak! Kreténovi patří co si zaslouží a my jsme kreténi. Rádi si hrajeme na chytráky, ale dneska toho umíme už pomálu. V tom stavebnictví to je mazec snad ještě větší než u policie. I když viděl bych to na klasiku: titán proti titánovi! :D :D
Mladá generace už se snad bude chovat trochu jinak, ale my, naše generace, soráč Daxi, to je hnus.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 11:58:24 22. 01. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-01-21 06:16:00]:
Hammere OK k tomu nemám co dodat, jenom snad to, že si popsal jenom malou část toho úžasného zázraku co tady máme..
K výroku, že máme přesně to co chceme, si myslím, že pokud by v 89 většina lidí věděla kam to dojde, tak by to asi nechtěli a hnali by všechny ty kavárenské obroditele včele s panem Havlem svinským krokem.
To už je ale jiná písnička a do jiného tématu, než je zde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:16:00 21. 01. 2015
default.png
DAX [2015-01-20 14:10:31]: "Svobodné" podnikání po česku není svobodným podnikáním takovým, jaké funguje a vede k většímu blahobytu společnosti. U nás není svoboda ale bordel. Chybí zcela vymahatelnost práva. Neustále se mění pravidla pro různé daňové věci, chybí jistota ke kontinuitě pravidel k chuti investovat. Neplacení je něco jako národním sportem. Máme přesně to, co chceme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVE136 22:57:10 20. 01. 2015
default.png
DAX [2015-01-20 14:10:31]: Sorry, ale podnikání není nic špatného. Sice nepodnikám, ale pokud někdo ano nemám mu to za zlé, každý není zloděj.
Co je za aféru ve Vrběticích? Ten sklad? To je sice průser, ale není to nic proti metanolu.....to byl vrchol všech podvodů. Ale to není podnikání, spíš trestná činnost, že?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 14:10:31 20. 01. 2015
dax.jpg
HONZAD [2015-01-19 17:01:47]:
Svobodné podnikání je jako co Honzo ? Drancování přírody, čachry, podvody, rozkrádání všeho a všech, zisk ve všem za každou cenu, bezohlednost, sobectví, nezájem, korupce. To vše jsou Honzo znaky toho Tvého Svobodného podnikání jako pilíře. A důsledky ? Ty vidíme všude kolem sebe, bordel skoro ve všem do čeho se to Svobodné podnikání pustilo, viz poslední aféra Vrbětice.
A co se týká demokracie, tak ta je snad jenom tam, kde si lidi rozhodují skoro o všem sami (Switzerland, nebo snad i Island)? Všude jinde je to jenom ovládání všech ostatních, hrstkou politických tajtrdlíků, napojených na velké svobodné podnikatele.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 21:54:43 19. 01. 2015
default.png
Lidi zaměstnávají dneska hlavně nadnárodní společnosti. Tady hodně Němci.
Pojem mladý je relativní. Když už mladí podnikají, dělají hlavně sami na sebe. Naprostá většina se jich ale nechá zaměstnat nebo převezme firmu po rodičích. Nejsou blbí a znají své šance.
Ty, co jsi jmenoval, byli spíš paraziti. Na ty největší podnikatele (hostitele) jsi zapomněl. Mrázek, Pitr, Janoušek, Rittig. Asi se shodneme, že to byly opravdu velké ryby. Zajímaly by mě jejich stranické funkce. Napovím. Nebyly. Nekradli a nekradou jenom komunisti. Kdyby to tak bylo, měli bychom vlastně po starostech, protože už jdou do let a za pár let by bylo po problému. Nedávno jsem se zajímal, co dělají moji bývalí spolužáci. Ty nejhorší charaktery to dotáhly nejdále. Problémy tedy potrvají. Příčina je v lidech. Ne jen v jejich stranické příslušnosti.
Už jsem sem psal o starých cestopisech. Kolem roku 1600 už se daly najít evropské země se základními rysy tak, jak je známe dnes. V Rusku bída a útlak, u nás bordel, v Německu pořádek, v Holandsku pořádek a bohatství. O kapitalismu tehdy neměli ani ponětí.
Startovní pozice postkomunistických zemí byly různé, přestože byl všude komunismus, ale každá zvládla přechod na tržní ekonomiku jinak. Třeba v porovnání s pobaltskými státy bychom se měli stydět. V porovnání s Maďarskem a Ukrajinou na sebe můžeme být hrdí. Záleží prostě na lidech. Tohle dokáže diktatura částečně eliminovat a posunout ovládané lidi buď k lepšímu nebo k horšímu. To je na diktátorovi. Jakmile diktát ustane, vrátí se národ tam, kde je jeho místo. To se děje teď s námi.



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:59:17 19. 01. 2015
default.png
DAX [2015-01-19 16:24:50]: Neznám osobně žádné mladé podnikatele zaměstnávající lidi, možná to je v Praze, ale u nás ne.

Kapitalismus tu je, o tom žádná, ale ten loupeživý. Soudruzi Klaus, Kočárník, Dyba, Dlouhý..... a stovky dalších lumpů... Dneska jsem byl u bývalé paní soudkyně, měla stejná názory jako já. Bez zákonů se rozkradl majetek z titulů stranických funkcí, zbytek národa byl v podstatě bez šance.

Marxovy a Englesovy díla byly vyvráceny pár let po jejich vydání, byly to bláboly nemakačenků a byly by upadly v zapomnění, kdyby se jich nechytil arcilotr Uljanov a nepochopil, že největší hnací silou tohoto směru je lidská závist, která láme skály a vyvrací duby z kořenů.

Samozřejmě se na to nabalila naprostá spodina společnosti jako na každou totalitní moc a už to jelo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 17:01:47 19. 01. 2015
honzad..jpg
ale daxi, notak, přestaň zase s těma svejma ideologickejma blbostma. Píšeš: "Demokracie, není kapitalismus..."
Ale je to přece jinak. Bez kapitalismu (pokud si pod tímto názvem tedy představujeme společnost svobodného podnikání, tržního hospodářství) nemůže být demokracie.
Svobodné podnikání je jedním z pilířů nutných k demokratické společnosti. Demokracii bez svobodného podnikání nevybuduješ.

Pokud si ovšem pod kapitalismem představuješ podle toho, jak jej popsali fousáči ( Marx a Engls a jejich definice: "Kapitalismus jako způsob produkce, který se zakládá na námezdní práci"), tak ten je samozřejmě schopen fungovat i mimo demokratické společenství, krásným příkladem je třeba Čína.
Vykořisťovanání člověka člověkem (vládnoucí elita vykořisťuje lid) je nejen možné, ale přímo ideální právě v nedemokratických režimech. Neboť tam vládnoucí elita drží moc podstatně lépe a pevněji, než v systémech, kde se jim do toho pořád motají nějací blázniví snílci a demokrati s takovými nesmysli, jako je právní stát se svou rovností před zákonem atd.. Jinými slovy kapitalismu v té nejhorší a nejvykořisťovatelštější podobě se daří právě v zemích s žádnou, či minimální demokracií. (Čína, Bangladéš, Vietnam..)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 16:24:50 19. 01. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-01-19 06:35:33]:
Hammere, myslím , že slučuješ, nebo pleteš dvě věci dohromady.
Demokracie, není kapitalismus. A to co popisuješ a co máme tady, demokracie není ani náhodou, ale kapitalismus to je a to v té základní a podstatné formě. Tento systém je už bytostně založen od jeho vzniku jenom na podvodu, zisku a přečůrání toho druhého. A myslím, že je uplně jedno jestli je pan podnikatel bývalý nomenklaturní kádr KSČ, nebo mladý ambiciozní novodobý mistr světa. Oba se chovají přesně tak jak si to popsal a podle výše uvedených pravidel, a čím větší zisky mají a čím více přečůrají konkurenci rozuměj podvedou, tím je tento systém více uctívá a jsou tím pádem úspěšnější. Bolševikovi bych to nezazlíval, chová se tržně a přesně v duchu podstaty kapitalismu, bezohledně a sobecky.

A to co popisuje Veterán 2, je přesně tak. USA mírotvorci a demokratičtí US lidumilové a jejich vazalové z EU zcela záměrně, léty osvědčeným způsobem, který použili již v tolika zemích ve jménu jakéhosi boje za Svobodu, rozvrátili skoro celý blízký východ a afriku a celé Evropě připravili radovánky s uprchlíky a s nasr..ými salámisty.
Ted ještě aby vyprovokovali Rusa, kterého na Ukrajině stále tahají za ocas a kde mimochodem provedli to samé a osvědčené(Majdan) jako přes kopírák v Libii,Syrii a pod. a máme po starostech....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio