Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Bude vyšetřování nezávislé?

http://tn.nova.cz/clanek/vyjadreni-majitele-domu-ktery-rano-zabil-zlodeje-co-rekl.html
KENY :: Datum založení: 04. 06. 2015 :: celkem 124 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KENY 15:00:26 08. 06. 2015
default.png
HAMMER [2015-06-08 05:32:57]: Vyhnul jsi se minule Hammere raději odpovědi na toto: "Mimochodem Hammere jak hodnotíš třeba případy, kdy nácek napadl člověka(třeba černocha) a policisté to rozchodili, nebo dostali před soud oběť místo pachatele?"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 14:44:35 08. 06. 2015
default.png
SANTIAGO-SAN [2015-06-08 10:47:33]: Já úplně žasnu, ono vůbec netušíš co v těch dokumentech bylo. Mohu tě ale ujistit, že s tím jak pracovníci GIBSu nosí například na MOP ty tašky se starým svetrem a 200 Kč a další podobné akce GIBSu, tak jsem už pobavil nejednoho člověka na poměrně vysokých postech.....Problémem však zůstává jak odvolat Bílka. Nebudu to tady řešit, protože na tomto webu to nemá vůbec smysl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 10:47:33 08. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-07 00:04:40]: Nedělá mrtvého brouka jen s tím udělal jedinou dobrou věc co šlo. Buďto jim na záchodech došel papír, nebo prostě skartoval, má zřejmě taky rozum jako my všichni tu. (Neboj, ty se nepočítáš.)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:32:57 08. 06. 2015
default.png
Je to tedy tak, jak jsem předpokládal. Blbost některých zemí přitahuje socky.
Jestli je Denver Arab nebo není je mi fuk, jestli je nosorožec nebo Mao Ce Tung taky, ale přesně tihle prevíti stranící pořád darebákům se tady starají o to, aby se lumpovi nic nestalo a slušný člověk utřel hubu.
Jestli jsem urazil jeho otce to netuším, neměl jsem to ale v úmyslu, páč ani nevím co byl zač. Psal jsem obecně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:45:34 07. 06. 2015
default.png
HAMMER [2015-06-07 07:18:16]: Pravdu nemáš, protože píšeš, že by měli svou zemi bránit se zbraní. Nebojuje se, není proti komu. Tak to bylo myšleno.
Postupy migrantů se časem trochu mění, ale základ zůstává stejný. Naprostá většina uprchlíků jsou lidé prchající před bídou. I v té zemi odkud pocházejí, to bývá spodina nebo mladí, jak píše Dax. Lékaři to opravdu nebývají. Ti dostanou povolení legálně. Pokud se na lodích vyskytují převážně mladíci, je to tím, že ženská nemá takovou cenu, aby za ní někdo platil převaděčům. Stejně tak děti. Migranti vědí docela přesně, jaké kde platí zákony a jakou mají šanci získat azyl. Jako vstupní zemi si vybírají tu, kde je největší šance se dostat bez problémů dál. Kdysi se v Řecku na ostrovech hodně žilo z pašování čehokoliv. Jestli se situace nezměnila, přizpůsobili se určitě i migrantům. Itálie je země tradičně neschopná řešit cokoliv, proto je jasný favorit. Nikde jsem nenašel, jestli přistávají taky ve Španělsku. Ti bývali schopnější. Předpokládám, že mají více klidu. Vstupní brána bývalo třeba i Maďarsko, kde panuje mimořádná korupce a převaděčství se moc nevyšetřuje. A tak by se dalo pokračovat. Země, kam je nejsnazší se dostat, nebývají nejštědřejší, co se týče kapesného a jiných podpor, které migranti fasují. Někde je nastrkají do lágrů (u nás), jinde bydlí v hotelích. To je typicky příklad Německa. Vysoké kapesné,dobré ubytování, případně možnost práce na černo za dobré peníze. Pro některé rozhoduje, jakou mají šanci opravdu získat azyl. Rozuměj, jak je která země blbá a hraje si na humanitu nebo jestli prověřuje jejich pohádky o pronásledování (například Kanada a nepřizpůsobiví) nebo do jaké míry jí vadí jejich zhusta falešné pasy. Dál je výhodné dostat se do země, která má dobrý pas. Tedy bezvízový styk s jinými státy. Třeba pro teroristy významné kritérium.
Když mám porovnat třeba nás a Anglii, vypadá to asi tak, že u nás skončí v lágru a dostanou nějaké peníze, ale šance stát se ze žadatele opravdu azylantem, je malá. Aspoň dříve se azyl nedával jen tak někomu a prověřovalo se důkladně. Naproti tomu je Anglie s mizernou státní správou zavalenou žádostmi se silnou komunitou krajanů, mezi kterými se dá schovat a zemi neopustit v případě zamítnutí žádosti o azyl. Výdělky i na černo vysoké. Ale ono i kapesné uspokojí. Angličtina většinou nebývá problém.
Těžko se to píše, protože variant je mnoho, ale snad je to na pochopení dost.
Největší příčiny migrace do Evropy jsou, že žadatelé o azyl tu mají volný pohyb a živíme je tu. Tedy humanita. Navíc je to blízko. Zaminovat pobřeží a nechat jen koridory pro plavbu se dneska žádnému státu z pochopitelných důvodů nechce a nikdo je nezadrátuje v lágru a nepošle zpátky jako třeba kdysi v Austrálii. Dokud se tohle nezmění, budou se sem snažit dostat.
Ještě upozorňuji, že Denver asi není čistý Arab, ale nevím to jistě, protože s upřímností sobě vlastní jaksi nezmínil národnost matky. Mimo ČR pravděpodobně delší dobu nepobýval. Že jsi urážel jeho otce může kňučet, jak chce. Dal ho blbě za příklad a dá se předpokládat, že o příkladech se pochybuje.
Jinak jsem někde četl, že třicetiletý Arab vypadá obvykle na 50. V tom směru je Denver typický.
Ještě k tématu. Kdybych byl začínající advokát, asi bych se o ten případ zajímal. Ten obránce nevypadal na první pohled jako socka a při troše šikovnosti by měl být výsledek příznivý. Tedy dobrá reklama.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 13:08:39 07. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-07 10:10:42]: Hele, já jsem se ti naodpovídal, a to naprosto marně dost. Svoji zemi jste si zkurvili, tak jsi přijel dělat binec jinam. Záslužná činnost!
A rasista jsi sám, nemáš rád modrou!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 12:05:32 07. 06. 2015
default.png
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Bulvarnik-Pavel-Novotny-vsem-kteri-nechteji...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 10:10:42 07. 06. 2015
default.png
HAMMER [2015-06-07 07:18:16]: Tak ono je například plno lékařů z Afriky atd. V zahraničí narazíš na černocha lékaře běžně například(u nás narazíš na lékaře Nováka sice většinou, ale lékař Novák například někdy nepozná ani embolii plic, protože k jejímu vyloučení používá rentgen, který jí vůbec nepozná). To co píšeš mne přijde jako obyčejný rasismus, nic víc, nic míň. Podívej jen kolik nenávisti v tobě vyvolává to, že nejsem například Pepa Novák. Urážíš mne nechutně rasisticky v každém příspěvku. Urážel jsi tady i moje rodiče atd. Jak by bylo tobě, kdyby ti někdo urážel rodiče? Dělal jsem toto někomu někdy tady?

Mimochodem Hammere jak hodnotíš třeba případy, kdy nácek napadl člověka(třeba černocha) a policisté to rozchodili, nebo dostali před soud oběť místo pachatele?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:18:16 07. 06. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-06-06 23:46:56]: Jaktože nemám pravdu? Když se tam ti středověcí musulmanští tmáři nemydlí teď, určitě se mydlili před pár lety nebo mydlit začnou za pár let nejpozději. Diktátory, co je drželi u rypáků idioti z Francie, USA a Británie svrhli, teď je tam na pořadu dne nikoliv svoboda, ale boj o moc. Nikoliv práce, ale bezpracné zisky, případně shánění ženských na cizích územích, jinak si ručníkáři v dost velké většině totiž za život ani nezašukají. Tedy myslím tím s ženskou...

Ti, co nejsou musulmani, jsou ale stejně líné svině jako Alláhovy dětičky. Afrika, země hojnosti a co tam za tisíce let mají, aby nechcípali hlady? Spoustu jídla ze západu a co dělají? Množí se jako krysy. Pak přijde do nějaké země zbavené zlých kolonizátorů nějaký jejich diktátor, západ tam přestane jídlo dodávat a co? No nic, chcípají hlady, protože si za ta staletí nedokázali díky svojí lenosti vykopat studny, nedokázali svou prací zajistit lepší život pro svoje potomky aspoň tak, aby přežili.

To je zase dílo komunistických darebáků - rozvrat kolonií a pořádku v Africe. Ovšem blbec jde napříš všemi systémy a je nebezpečný ze všech stran.

Všimněte si, jak skoro nikdo naplno neřekne, kdo tohle všechno s musulmany teďkom způsobil a kdo by si to měl teď jít napravovat protože co? Protože to by byla nová okupace ne-li kolonizace a sluníčkáři typu tady ten Achmed (ch ch ch ch) potřebují taky žrát když už neumějí makat, že jo?

Zeptejte se našich kluků vojáků, co v Afu zažili a jak to vidí oni - vždy zcela beznadějné. Opice by se daly něco naučit, ale musulman nikdy nic.

K čemu ti uprchlíci v Evropě budou, pakliže teda, podle sluníčkářských blbů, to nejsou bojovníci IS? Co umějí, co můžou nabídnout, jak přispějí společnosti?

Jo a celkem by mě zajímalo, co tenhle ksindl táhne do Německa a Británie, Helmuti s Tomíky dávají pečené holuby zadarmo nebo co? Vůbec nechápu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:04:35 07. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-06 23:01:36]: To se ti ta huba otevírá, hrdino, když ti nic nehrozí a ještě ti sypou prašulky, co?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio