Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Bude vyšetřování nezávislé?

http://tn.nova.cz/clanek/vyjadreni-majitele-domu-ktery-rano-zabil-zlodeje-co-rekl.html
KENY :: Datum založení: 04. 06. 2015 :: celkem 124 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KENY 18:29:15 15. 06. 2015
default.png
JOE [2015-06-15 18:23:30]: Tak v tom případě bych tam viděl jedině Michala Muravského :-)))) Tetko vážně, to jste opravdu tak mimo realitu, že máte pocit, že GIBS vyšetřuje nezávisle závažnou trestnou činnost policistů?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 18:23:30 15. 06. 2015
Joe.jpg
Bylo by hodně naivní si myslet, že v GIBSu může pracovat někdo jiný než policisté, kteří se před tím věnovali vyšetřování a operativní činnosti.
I tak není kde brát a tento sbor se potýká s nedostatkem lidí. Tím spíš, že jim přibylo práce, protože kromě policistů a občanských zaměstnanců spadá do jejich jurisdikce vězeňská a celníci.
S čím ale souhlasím, aby byl v čele GIBSu někdo jiný než bývalý policista. Např. někdo z řad státních zástupců.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 18:22:49 15. 06. 2015
default.png
CHIP [2015-06-15 16:48:40]: A funguje podle tebe a Andrase GIBS kvalitně? Podle mne tedy rozhodně ne......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:57:32 15. 06. 2015
Andras.jpg
A ještě byla řeč i imigrantech...tak tady pár hord, vesele rabujících kamiony

https://www.youtube.com/watch?v=pKH2mfSa26s

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:31:26 15. 06. 2015
Andras.jpg
KENY [2015-06-15 12:44:06]:

To s Rumlem myslíš vážně? Ta osoba byla jedna z nejhorších "sametových" zvěří, která tento stát potkala. Jeho výrok, že na MV je cítit policejní puch, a že jako známku zlepšení bere, když vidí na MV pracovat lidi s dlouhými vlasy...a další a další...

A koho by jsi chtěl na GIBSu? Pekaře, zemědělce, jak píše chip? Cukráře? Taxikáře? Učitele? Tam logicky musí dělat někdo, kdo rozumí Tř, Tz, a umí se orientovat v zákoně, umí vést výslechy, a orientuje se v kriminálním prostředí. Tudíž logicky musí mít menší či větší vazby na policii. A k těm tvým rasově motivovaným TČ, stane se tak jeden, za deset let, a to ještě možná. Policisté, pokud páchají TČ, tak se jedná zejména o korupci, zneužívání pravomoci, vydírání, a občas i organizovaný zločin. A z toho plyne i společenská nebezpečnost. A GIBS v tomto koná, společně s jinými útvary, a myslím, že kvalitně. Složka jako GIBS byl, je a bude potřeba. Protože jak bylo psáno od někoho níže, policisté jsou jen vzorek celkové populace. Tu vezmeš, profiltruješ skrz psychotesty, fyzické testy, a vznikne ti výsledný produkt - policista. Ale i přesto, že vzorek celkové populace je skrz tato opatření profiltrován, stále se jedná o občany ČR, mezi kterými se vždy najde vadné procento. Tak to vždy bylo, tak to je, a tak to bude.

Ale co to sem vůbec vlastně píšu. Zase barvím trávu na zeleno, jak píše Hammer.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 16:48:40 15. 06. 2015
Chip.jpg
Ano, měl by tam být člověk s bohatými zkušenostmi z meliorace... :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 12:48:08 15. 06. 2015
default.png
Oprava: Na postu šéfa GIBSu musí být člověk, který nemá kontakty v policejním sboru, nesmí to být expolicista.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 12:44:06 15. 06. 2015
default.png
HAMMER [2015-06-15 05:46:52]: Začala s tím Liga lidských práv(LLP), já jsem si toho také všiml a dávám dál info tam kde ho mohu dát. Co se týče těch politiků, tak určitě v řadě případů souhlas, ale na druhou stranu chci věřit, že jsou i ti kterým není stav v ČR lhostejný. Třeba Ruml třikrát za sebou vyházel celé vedení IMV(například prvního šéfa IMV po roce 89 Borise Štefla. Pokaždé narazil na ten samý problém, známosti v policejním sboru a značně nestandartní metody při vyšetřování závažné trestné činnosti..... Na postu ředitele GIBSu musí být především člověk, který VAZBY V POLICEJNÍM SBORU. LLP od samého začátku navrhovalo, aby bylo znemožněno bývalému policistovi jmenování do čela GIBSu. Bohužel se tam nakonec díky několika politikům dostal Bílek a první co udělal, tak bylo to, že si převzal do GIBSu zaměstnance bývalé IPČR. V tu chvilku bylo jasné mne a i X dalším lidem, že je to úplně celé v h.jzlu. Například 11 oddělení GIBSu začalo "vyšetřovat" několik případů a jejich výsledek byl takový, jaký jsme bohužel očekávali(je to řada kauz, včetně tragické střelby na Strakonické ulici v Praze). Ty případy bohužel "dozoruje" například SZ Michal Muravský, který jde GIBSu silně na ruku. Já už jsem se s Muravským utkal i osobně.... http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Petice-za-odvolani-reditele-GIBS-Ivan...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:46:52 15. 06. 2015
default.png
Husitská církev se od římskokatolické liší jen tím, že se nedostala řádně k moci, aby mohla předvést, co jako každá ideologie dovede.
Pro všechny muslimy nemusíš být odpadlík, stačí těch pár magorů, co všechny ovládají.
No a aktivisté si ještě ani neráčili všimnout, že si stěžují na svině u ještě větších sviní. Pěkně blbé!!!! Kdo toto financuje kudla? To je stejně záslužná činnost jako barvení trávy nazeleno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 00:11:50 15. 06. 2015
default.png
HAMMER [2015-06-14 16:55:47]: Římskokatolická církev mne moc třeba blízká není. Jsem u Husitské církve a ta je mne více blízká tím jaké má postoje atd. Dále nemám pocit, že bych byl pro všechny muslimy nějaký odpadlík od víry a ne každý muslim tak vše prožívá. Otec třeba nikomu svou víru nevnucoval a ani jeho rodina. Nechci to zrovna tady rozebírat do detailů.....No a k těm svatouškům u PČR. Já ani svatoušky nechci u PČR, ale ono je nutné rozlišit mezi někým, kdo se řekněme nechová úplně tak jak má a někým kdo je vyloženě s.ině. Bohužel GIBS neustále sundavá policisty kvůli banalitám, nebo dokonce vymyšleným věcem a ty největší s.ině nechává v řadách PČR. Tak to vidím já a nejen já. Já jsem měl navíc možnost se dostat k některým spisům, to však tady netřeba znova řešit. Aktivisté se momentálně pokoušejí sundat Bílka z postu ředitele GIBSu. Řada politiků atd. už je seznámená s tím jak GIBS šikanuje některé policisty a naopak tu nejzávažnější trestnou činnost některých policistů kryje. Více to tady nebudu řešit. Mohu jen ujistit i policisty, že aktivisté dělají co je v jejich silách, aby Bílek táhnul...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio