Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Bude vyšetřování nezávislé?

http://tn.nova.cz/clanek/vyjadreni-majitele-domu-ktery-rano-zabil-zlodeje-co-rekl.html
KENY :: Datum založení: 04. 06. 2015 :: celkem 124 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 22:40:54 12. 06. 2015
default.png
DAX [2015-06-12 00:08:09]: Tak pokud nám tady buboni nebudou otravovat slušné lidi a chránit drbany, nebudou nám chtít řezat hlavy až jich bude víc a nebudou vyžírat sociální systém, nevidím problém stejně jako není problém s Vietnamci. Pokud ti ale bude návštěva kázat jak máš žít, podle jakých jeho zasraných pravidel na úrovni toho jejich středověku, raus!!! Táhněte si dělat ten binec do těch vašich rájů, odkud jsme sem přilezli.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 19:56:51 12. 06. 2015
default.png
DAX [2015-06-12 00:08:09]: A jak jsi to tedy představuješ ten svět? Chceš zem kde nebudou vůbec žádní cizinci, jen etničtí Češi? Svět se hýbe Daxi, nejsme v roce 1950.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:59:47 12. 06. 2015
default.png
Hrubý omyl, Daxi. ČR není země, kde by někdomu lítali pečení holubi do huby, naše přistěhovalecká politika je tradičně velmi tvrdá. Buboni nemají zájem sem lézt a ČR nemá zájem o ně. My můžeme být klidní. Tady bez tvrdé práce nic nikdy mít nebudou a nedostanou, s tvrdou prací budou tak tak přežívat a to není nic pro ně.

Posty nemakačenků v neziskovkách mají Denver a jemu podobní pevně pod palcem, tam už neberou.

Klidní zato nemůžou být válkostrůjci z Francie a Anglie, zato Němci, kteří se chovají hůř než holubičky, ale kteří "mají", to odserou nejvíc.

Ale víš co? Ono je to potřeba, aby se tamní obyvatelstvo probralo a dalo svým pseudohumanistickým sluníčkovým idiotům jasně na srozuměnou, že toto teda neé. A vypakovalo se to i s Denvery zpátky mezi velbloudí trus, písek a vádí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:08:09 12. 06. 2015
dax.jpg
Kdo se díval dnes na pořad v TV s M. Jílkovou, tak asi nestačil zírat. Nevěřil jsem svým uším co tam bylo za bláboly okolo ubohých, nebohých, černoušků valících se do EU a tedy potažmo i k nám. To co tam békali někteří chytrolíni bylo neuvěřitelné. Tato země a i celá EU je, pokud se s tím radikálně nezačne něco dělat, odsouzena svojí blbostí k zániku. Za pár let tady budeme mít zdá se těžký průšvih, který už začal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:48:11 10. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-09 11:50:47]: No tak to bysme měli to, co se orve ze stromů a co západní společnosti dostanou ze země pod nohama Arabů nebo co se kde vyrábí licenčně.
Západní pracovníky si zatím na nerostné suroviny bohaté státy skutečně najímají, protože ti vlastní ne že nemusejí dělat, ale co hůře nechtějí a tudíž ani neumějí. V okamžiku, kdy jednomu po druhém dojde pod nohama ropa, až na výjimky které už dnes pamatují na budoucnost, totálně ty státy končí.
Mýtus o tom, jak všichni v Lybii dostávali od Kaddáfího prachy že nemuseli pracovat, je hodný bolševické propagandy Samozřejmě dostával to jenom někdo, aby byl v zemi klid.
Nebude to tak dlouho trvat a ty státy si už nic v zahraničí nekoupí a ani pes po nich neštěkne.

Teď si islám prochází obdobím, ze kterého něco vznikne, ale vzhledem k tomu, že není ani náznak snahy zbavit kleriky moci, nic dobrého to nebude. Islám bude zaostávat čím dál víc, klerikové budou tupé masy čím dál víc štvát proti západu, který v rámci své pseudohumanity nebude schopen s kleriky islámu zatočit stejně jako zatočil s vlastními křesťanskými tmáři a tak to bude pořád stejné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 11:50:47 09. 06. 2015
default.png
HAMMER [2015-06-09 05:42:54]: Z Íránu tu máš třeba datle a další plody, jinak snad i "rumunská" Dacia(Renault)tam vyrábí svoje auta některá atd. Irák také dřív vyráběl X věcí, ale ono Hammere velká část těch států nic nepotřebuje ve velkém vyrábět. Koupí si to prostě v zahraničí. Zjisti si třeba jaká byla životní úroveň za Kaddáfího. Většina lidí tam vůbec nepracovala a žili s vysokých sociálních dávek. K tomu zdravotnictví zdarma, školství zdarma atd. Komu nestačila lékařská péče doma, tak ho Libye poslala na léčení do zahraničí. Dále byty zdarma například. Stát i přispíval lidem na půlku auta a jiné a jiné sociální výhody. Na práci používala Libye zahraniční pracovníky. Všechno to Kaddáfí platil z ropy a to díky tomu, že po svém nástupu k moci v roce 69 znárodnil ropný průmysl a Amerika měla smůlu. USA se to nezdálo, takže pochopitelně víme co se dělo a v co to v roce 86 vyústilo. Kaddáfí se na rozdíl třeba od Saddáma dokázal postarat o vlastní lidi. Neomlouvám chování Kaddáfího jiné, ale mám pocit, že možná až moc podléhají lidé tady kecům USA a mají pocit, že Arabové mají všichni jen hlad a bídu. Amerika však zapomíná dodat, že tu bídu tam mnohdy sama pomohla způsobit, tam kde je....P.S. mne nevadí, že jsem na to jejich seznamu(nácků), alespoň vím, že nemohou rozchodit mojí činnost.....Nic, odbočilo to tady od tématu. Počkám si na výsledek toho vyšetřování.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:42:54 09. 06. 2015
default.png
No když se Britové chtějí nechat "obohacovat", to je jejich věc. Bojí se Poláků místo aby se báli musulmana. Polák zná angličtinu, má kvalifikaci, umí dělat. Musulman neumí nic mimo zneužívání vyspělých technologií, příkladem je, kolik výrobků vidíš se značkou Made in Iraq Iran atd? Jedině Turkey. Jenže tam ti jejich tmáři nevládnou.

Zbytek neumí ani nic vyvinout, ani nic vyrobit, ale rypáky nahoře, jako kdyby byli páni světa a ti nejvzdělanější ze všech.

To Keny: už aby tě z toho seznamu náckové vymazali, ty patříš k Chocholouškovi. Ten by ti měl začít posílat pozdravné vestičky.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 23:19:29 08. 06. 2015
default.png
HAMMER [2015-06-08 19:34:39]: Plácáš Hammere blbosti a celkově je docela trapné mne spojovat zrovna s nacismem, když jsem na seznamu nepřátel nácků a občas mne dojde i nějaký ten "pozdrav" od nácků. Například nějaký dopis ve kterém je, že mne zdraví atd. Cílem je nahnat mne strach, že vědí mojí adresu, jenže já se rozhodně zastrašit nenechám......http://www.hatefree.cz/blog/958-muslimove-nacisti

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:12:51 08. 06. 2015
default.png
HAMMER [2015-06-08 05:32:57]: Ještě na něco jsem si vzpomněl. Británie je rájem zlodějů aut. Kradlo se jich tam kdysi mnohem víc než u nás. To mě samotného překvapilo. Zmiňovat se o fetu asi nemá cenu. Prostě. Policie už na ten rozsah nestačí. Možná taky jedna z příčin, proč je Británie cílem.
Další povzbuzovadlo v zákonech je scelování rodin. Jakmile dostane žadatel skutečně azyl, přijede za ním rodina a dostane pobyt. Aspoň to tak bývalo. Rázem je jich tu místo jednoho 10. A i když otce předtím někdo prověřil, syn může být začínající teroristická naděje.
V poslední době je tendence tvrdit, že imigrace ze zemí bývalého SSSR není tak nebezpečná. Dnes ve zprávách dva nejspíš vrazi odtud a jeden souzený za vraždu podle přízvuku taky. Prostě samá pozitiva a kulturní obohacení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:34:39 08. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-08 15:00:26]: Stejně jak hodnotím to, že jsi si zapomněl vzít prášky. Na tebou vymyšlené blbosti nemám ani náladu ani čas.

Mimochodem, náckové byli docela velcí kamarádi Arabů, už nejste nebo co?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio