Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Bude vyšetřování nezávislé?

http://tn.nova.cz/clanek/vyjadreni-majitele-domu-ktery-rano-zabil-zlodeje-co-rekl.html
KENY :: Datum založení: 04. 06. 2015 :: celkem 124 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 18:51:56 14. 06. 2015
default.png
A Denvere, ty tady od samého začátku všecky policajty házíš do jednoho pytle strašných rasistů. Neříkám, že díky nabytým zkušenostem hromada z policajtů se rasisty nestala nebo jimi už nebyla díky výchově, ale policie, to je jen výběr lidí ze společnosti která je jaká je. Nic víc. Žádní svatouškové to ještě dlouho nebudou. Ani ta GIBS není složena z mimozemšťanů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:55:47 14. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-14 14:41:06]: Ty jsi se potento po jahodách. Zaprvé ti Veteran jasně píše, co se s tebou stane, jakmile jich tu bude těch tvých krajanů víc jako s odpadlíkem od víry. Po otci musíš být muslim, jinak se to trestá jen smrtí. Tím křesťanstvím se ohánět nemusíš, ty bestie zabili pro majetky a moc tolik lidí, že nějaký Stalin s Hitlerem dohromady jsou jako dvě panny proti zkušené kurtizáně.

Veteran: Mark Bowden, Zabití Usámy bin Ládina. Přečti si to opakovaně a zamysli se, kolik takových skupin mezi musulmany je aktivních a kolik z těch trotlů zatím může vyčkávat v záloze. Od malička jim cpou do palic jedno a to samé: nadřazenost Islámu nad vším ostatním. Nacismus, Islám, komunismus, křesťanství, všechno stejné svinstvo.

Já samozřejmě vím, kdo to je muezín, že ten vříská nebo vyje z minaretu a když odtud spadne, musulmani se hrozně nasmějí - Patrick Ryan, Jak jsem vyhrál válku.

Islám je založený na násilném vnucování víry nejen bezvěrcům ale i křesťanům, budhistům a dalším jinak věřícím a od začátku směřuje k ovládnutí světa. Že díky svému tmářství je dnes brutálně ve všem pozadu a dostává všude na prdel už je věc druhá.

Jinak o rasově motivovaných činech zatlučených policisty jsem nejenže slyšel, dokonce jsem jeden sám praktikoval. Cikán na útěku z pasťáku dopadený při vykrádání domku začal na ulici před lidma vřískat: "černí proti bílým, kdo z koho!" Víc nestačil, protože jsem ho srazil na zem a už jen kňučel. No a nikde jsem nic nepsal ani ho nestíhal. Prostě tento trestný čin rasově motivovaný jsem zatlouknul - tedy i s Cikánem.

Když jsem měl jeden den dozor na jedné stavbě, zatloukl jsem další rasově motivovaný trestný čin: jeden z bílých zedníků žádal jednoho z tam makajících Cikánů, aby něco podal slovy: "Ty kurvo černá..." Letěl z práce na asi minutu, ani ne na hodinu, ale taky jsem to zatloukl.

Já ti nic nevnucuju: ty se zastáváš zlých lidí, pro mě jsi nepřítel stejně jako byli a jsou všichni grázlové a tím to hasne.

Zatlučené trestné činy rasově motivované: hahaha, kdyby jsi viděl co všechno se u policie zatlouká a proč, jako naprosto nic nechápající idiot by jsi do toho furt tak debilně nelezl. Ty nejsi schopný pochopit, že nějaký rasově nebo nerasově motivovaný trestný čin nikoho nebere,. je berou čárečky, počty objasněných, dotlačených k soudu atd atd a tudíž jejich odměny. Srát se se zjišťováním pravdy je ztráta času na nejistém výsledku, protože rasově motivovaný trestný čin je tuze špatně dokazovatelný, což tobě zcela uniká.

Ty jsi jako ten inspektor Clouseau, když v uniformě peskoval žebráka za rohem banky, zatímco z hlavního vchodu
vybíhali lupiči s pytli peněz. Jedněm k smíchu, druzí čekají, aby tě "udali" nějakému tomu musulmanovi jako odpadlíka od víry, čistě nenápadně, nějaká zmínečka, Jasoň z Drsoňova káže křivé války, měl otce muslima ale on je křesťan, snad by chtělo se mu kuknout na játra... a on už tě kuchne jako podsvinče a bude mu jedno, co se s ním stane a ty místo aby jsi zalezl hodně hluboko a dělal mrtvého brouka se ještě angažuješ na veřejnosti, troubo! Ohrožuješ sebe i rodinu, ale ty jsi tak blbý, že máš pocit, že se ti nemůže nic stát. Na těch loďkách sedí tvůj kuchálista, tomu věř. Všichni, kdo se tady jakž takž asimilovali, jste na řadě jako první. Protože policie se s tím šetřením moc párat nebude... Nikomu chybět nebudete. Tato společnost je taková, neříkám že dobrá, je mizerná, ale proti tomu co sem pluje, hotový dobro.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 14:41:06 14. 06. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-06-14 11:00:05]: Tak je asi jasný, že muslimové nemohou požadovat v Evropě, aby se Islám stal náboženstvím Evropanů. Muslimové mohou mít pochopitelně svojí víru, ale nemohou jí vnucovat ostatním. Na tomto webu se bohužel nedá vůbec normálně diskutovat, protože tady je to okamžitě jen o urážkách a obyčejném rasismu. Navíc já jsem třeba pokřtěný křesťan a Hammer mne tady neustále vnucuje nějaká hovadiny, které jsem v životě nikde neřekl, nenapsal atd. To co se stalo třeba v Íránu v roce 79, tak považuji za neštěstí stejné, jako se stalo v Iráku v tom samém roce.Pouze s tím rozdílem, že jednu zem ovládlo náboženské tmářství a druhou zem ovládl válečnický cvok. Náboženský fanatismus je stejně nebezpečný jako každý jiný. Na tomto webu je však jakákoliv diskuze ztracená předem, protože každý kdo je tmavší barvi pleti, tak podle některých zde okamžitě fanatik atd....Jinak úplně žasnu, že Hammer nikdy neslyšel o případech, kdy policisté v ČR rozchodili rasově motivovaný útok, nebo dostali před soud oběť místo pachatele....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 11:00:05 14. 06. 2015
default.png
Denver se prohlašuje za křesťana. Ten to bude mít jednou nejhorší, protože po otci by být neměl a je to odpadlík od víry. Jakkoliv se to zdá být málo pravděpodobné, Denver je ještě relativně úpěšný. Druhá generace to na tuhle úroveň dotáhne málokdy. Zas tak moc jich neznám, ale z těch pár je jednoznačně nejdál.
Emigrace i imigrace je v principu možná, ale nesmí to být tak, jak je dneska moderní tvrdit, tedy že si každý bude udržovat svou kulturu. Na tu je třeba zapomenout. Buď se mi líbí kultura státu, do kterého jdu a bez výhrad jí přijmu nebo si musím vybrat stát jiný, či zůstat doma. Češi jsou příklad úspěšných emigrantů. Emigrace u nás má dlouholetou tradici. Možná je to tím, že geneticky snad ani nejsme národ, ale jakási směska.
Ty se pořád bráníš tomu kulturnímu obohacování a muezín je pro tebe ten šimpanz, co vříská z minaretu, ale snaž se pochytit základy. Možná se ti to bude ještě hodit. Vykladač víry je třeba ajatollah. Aspoň u šiítů. Muezín spíš ne.
Že nejsme pro současnou imigrační vlnu cílová země, není úplně důležité. Stačí, že je to Německo, Francie, Belgie a Nizozemí. Jsou to demokratické státy. Demokracie je vláda většiny. Kdo má většinu, disponuje armádou. Jakmile disponuje takovou, jako mají Německo a Francie, je pánem Evropy a diktuje ostatním. Když chce. Tyhle státy mají do budoucna velkou zodpovědnost, aby je jednou někdo nezneužil. Tohle riziko není za 5, 10 a nejspíš ani 20 let, ale už teď je s ním třeba počítat. Armáda, která bránila v roce 1683 Vídeň, se nevzdala ani po prolomení hradeb, přestože měla 75 procentní ztráty. To bylo na tehdejší dobu více než neobvyklé, ale bylo to úměrné nepříteli, proti kterému se bránili. Věděli, co by je čekalo.




Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:01:16 14. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-13 16:19:10]: Asi popadesáté: dávno se stalo.

A fantazii tu teda mám, ale vás se to netýká, fanatici jsou všude stejní a to už není ani můj výmysl ani moje slova.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 16:19:10 13. 06. 2015
default.png
HAMMER [2015-06-13 06:19:03]: Tebe je Hammere normálně škoda na tomto webu, jdi napsat už konečně nějakou knihu, protože tvá fantazie je neuvěřitelná....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:19:03 13. 06. 2015
default.png
Dax: Jo a ještě jsem zapomněl, že ženské by nám tu chodily jako tankistky, taky průzor dopředu a nic víc.

Židům by se vrátil ďáďa Adolf akorát v podání Jasoně a jeho bradatého společenství jako se to děje už ve Francii.

Celé hospodářstvcí by šlo do loje, protože ženské by nemohly v podstatě vykonávat žádné zaměstnání, takže rázem by neměl kdo dělat, spousty Machométových bludů by paralyzovalo prakticky veškerý pokrok.

Tudíž vzpomeňmež si na bratra lapku Jana Žižku a zvolejme jako jeden muž či žena: bij, zabij, nikoho neživ! Ti sem nejdou žít v klidu a míru, to jsou kobylky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:14:32 13. 06. 2015
default.png
DAX [2015-06-13 01:27:33]: Nikde jsem nenapsal, že si myslím, že tu budou Buboni v óklendu. Nemám v čem se mýlit. To jejich nesnášenlivé tmářství (pardon - Islám) je v praxi vidět na praktikách IS - ti se přesně chovají jak jim Korán napsaný rukou nevzdělaného idiota a šířený výhradně násilím, káže.

Jinak kdyby církve na západě nedostaly fest přes tlamy v době Osvícenství, měli bychom tady totéž ještě dneska. Bible to je svinstvo naprosto stejné. Tam Bůh vraždí celá města se starými i dětmi skrz smilnění, protože ta stvůra ví co chtějí udělat a že ty děti budou taky smilnit, jakoby jim nedal "věci" na to, aby to dělali. A jakoby je nestvořil k obrazu svému.

Ale znovu ti říkám, že k nám nepolezou, u nás nic nedostanou, to je jako cikáni, všude lezou s nataženou rukou. Kde nic není, tam nelezou. My pro ně nejsme zajímaví. Oni vlezou tam, kde od dalších blbů slyšeli, že je bohatství a blahobyt a to o ČR neslyšeli. Primitivové to sice jsou, ale jen na to, když mají něco dělat, nedejbůh samostatně myslet. Za ně myslí Alláh, co jim muezín navykládá, tomu věří, Alláh to tak chce a tím to pro tu verbež hasne.

Myslíš si že takový Denver alias Jasoň má kudla nějaké výčitky, že jako kobylka senegalská vyžírá hostitele a ještě u něj dělá bordel? Ne, Alláh to tak chce.

Pro zloděje od výchovy každý zloděj kamarád. Vrána k vráně. Dovedeš si představit, že by takový výpatl musel nastoupit k soustruhu? Ty vole, to by po dílně lítaly obrobky pětkrát denně jeden, jak by totiž obsluha s ručníkem na hlavě řezala hlavou do koberečku. Spoluzaměstnanci by zaléhali jak rudokožci, na hajzlu nasrané v opačném rohu, u soustruhu kobereček atd atd. Znásilněná sekretářka šéfem by musela být kamenována, nebo když teda u nás není kamení tak volně všude kolem jako u nich, aspoň obrobkována.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:27:33 13. 06. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-06-12 22:40:54]:
Jenom,že Hammere, jak se ukazuje tak to s těma bubonama tak nefunguje. Podívej se jak to s nimi vypadá v zemích , kam si je nechali nalézt a tady to dopadne stejně. Primitivní bubon dělá bordel a spoušť všude kam vleze, proč by to mělo být u nás jinak? To, že se budou chovat slušně a snažit se řádně živit je velice hloupá a naivní představa a tady se hluboce mýlíš Hammere Ty. Pro bubony musly jsme úhlavní nepřátelé a bezvěrci, které mají od toho svého muhamuda nařízeno likvidovat, což hrdině předvádějí před zraky celého světa. A až sem naleze jejich dobře zaplacený taktický předvoj, což na těch lodích nic jiného není a který sem pustí naši osvícení vůdci v návalu záchvatu pseudohumanity, tak sem za nimi přikvačí jejich početní bratři a bude již pozdě s tím něco dělat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:52:40 13. 06. 2015
dax.jpg
KENY [2015-06-12 19:56:51]:
Chlapče zlatý je to naprosto jednoduché jako facka. Každý má žít tam kde se narodil a kde má rodové kořeny konec tečka. Chceš přijet na návštěvu, dobře prosím přijeď, podívej se a potom táhni zase do svého. Máš doma problém, dobře přijedu, pomůžu Ti, ukážu Ti jak se to dělá pokud budeš mít zájem, ale vrátím se domů a řešit si to musíš sám u sebe doma Ty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio