Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Bude vyšetřování nezávislé?

http://tn.nova.cz/clanek/vyjadreni-majitele-domu-ktery-rano-zabil-zlodeje-co-rekl.html
KENY :: Datum založení: 04. 06. 2015 :: celkem 124 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 05:53:34 22. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-22 03:15:46]: Ty vado, on se tady přímo chlubí že naprosto nic nedělá, geny se projevují naplno, to je práce pro chlapa? Ledaže by byli šéfové jinak orientováni.... kolik fasuješ měsíčně indulony? Koho ty krizizuješ, že je neschopný, kudla? Podívej se, co sám děláš v práci a podívej se na svoje výsledky a znalosti ve svém koníčku! Nula, nula, nula. Ty chceš být jenom zajímavý. Ty jsi žádný spis nikdy neviděl ani z rychlíku. Takovému línému a nevzdělávatelnému blbci, co to plácá na internetu, by spis ukázal leda profesní sebevrah, ale ne advokát. O přístupech ke spisu říká jasně trestní řád. Neziskovka - vyžírka nebo recepční tam skutečně nejsou. Není tam ani ziskovka ani magor, ani lenoch. Není tam ani schizofrenik, i když ty se asi pravděpodobně považuješ za občanské sdružení: Jasoň, kpt. Amerika, inspektor Clouseau, inspektor Colombo, inspektor Cojak, Abraham Lincoln a Saddám Hussajn. Skutečně, i když se cítíš co hodinu někým jiným, jsi jen jedna osoba. Ještě by jsi tam mohl být za svaz nepřizpůsobivých nebo ochránců drbanů. No, to jsem přehnal: rádoby ochránců ale myslím, že kdyby jsi se svým právním přehledem do něčeho skutečně zasahoval, policajti by tě měli docela rádi, protože by jsi drbanům všechno podělal. § 65 trestního řádu, kdyby jsi to nemohl najít, komediante. A vůbec, přemýšlel jsi o tom, že máme díru na trhu, že momentálně nejsou v republice baviči typu Holzmana, Šimka a pdoobně? Co kdyby jsi na jeviště šel šplechat tady to? Myslím, že by se lidi řezali smíchem. Na všechny právnické večírky by jsi měl dveře otevřené, policajti by ti ruky utrhli...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:34:11 22. 06. 2015
default.png
SANTIAGO-SAN [2015-06-21 22:50:39]: A uklizečka je vedena jako kosmetička podlahových krytin.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 03:30:53 22. 06. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-06-21 23:38:47]: Zkouška spolehlivosti je mám pocit čistě jen neschopnost policejních odborů atd. Myslím, že být tam schopný člověk(na těch odborech), tak by pracovnice inspekce přinesla tu tašku třeba na MOP jen jednou a naposledy......Nepovažuji vůbec za nutné se svěřovat zrovna tady, kdo a z čeho platí jakého advokáta atd. Více neodpovídám už.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 03:15:46 22. 06. 2015
default.png
SANTIAGO-SAN [2015-06-21 22:50:39]: Jak vtipné... Jenže ono pokud narazíš na pozici recepčního, třeba na dobré vedení společnosti, tak máš celkem klid. Žádné zapisování návštěv se ani nedělá pokud jsi třeba přímo tam, kde jen jednatel a pár dalších šéfů. Víš dopředu kdo ti přijde, takže žádné zapisování. Pak přepojíš pár telefonů, uděláš poštu a pár dalších věcí a máš většinou klid a žádnou buzeraci. Záleží kde to prostě děláš a pro koho. Každopádně furt stokrát lepší, než stát třeba někde na křižovatce v prachu, smradu, vedru, hluku atd. a čekat na zkoušku spolehlivosti. Díky ní (strachu z ní) si domu fakt přineseš jen ten svůj plat.....Pokud máš dojem, že je ten plat za to stání na té křižovatce větší než na té recepci, tak ti nebudu kazit sen :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:38:47 21. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-20 11:58:47]: Jestli Bílkovi klesla úspěšnost, mohlo by to být tím, že už se dlouho nenáborovalo. Přesněji. Ti lidé z posledního náboru ještě nedostali příležitost se projevit. Počkej tak za 2 až 3 roky. Zas bude veselo. Materiál jedna radost, poslední dobou klesá nezaměstnanost a procenticky bude víc dobrodruhů a zoufalců. Pokud jim někdo nevzal zkoušku spolehlivosti a nejsou schopní se přizpůsobit, je to jejich problém. Já bych je na jejich místě dělal dál, ale jinak. U spisu jsi nezúčastněný a pokud někoho nezastupuješ, což pochybuji, přístupný ti není. Já bych to bral tak, že ho zveřejněnil ten, kdo ti ho poskytl. Jestli tím něco způsobil, je věc jiná. Doufám, že to tu Muravský čte. Tak ty nic nebereš. Vím o pár lidech, kteří se zabývají podobným veřejným dobrodiním jako ty a všichni jsou z toho dobře živi. U expolicisty bych věřil tomu, že je to nějaká smažka, která to bude dělat za trochu trávy nebo za flašku. Takových je dost. Ale pokud ti radí advokát, je malá šance, že to dělá zadarmo. Odkud na něj bereš prachy? Nedává náhodou poškozený nebo obviněný sponzorský dar? Věřím kdečemnu, ale ne tomu, že tady končíš. Tolik štěstí mít nebudeme. Tak až tě zase obsese dožene.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 22:50:39 21. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-21 15:37:43]: jestli chceš něco změnit tak kandiduj na ministra vnitra... Jako vrátný by jsi mohl vědět že je jedno v jakem baráku sedis a zapisování návštěv není administrativa :)) btw. Nadnárodní společnost je i LIDL. Třeba takova prodavačka za kasu je vlastně manažerka přímého prodeje v odboru styku se zákazníky v nadnárodní korporaci podnikající na úseku potravin :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 22:35:54 21. 06. 2015
Joe.jpg
KENY [2015-06-21 11:58:40]: Chtěl bych reagovat na jednu věc, kterou jsi napsal. "Navíc i ti obvinění policisté často zůstávají v uniformách." Předpokládám, že víš co znamená pojem "presumpce neviny", "pravomocný rozsudek" a tak podobně. Statisticky je totiž více křivě nařčených policistů, než pravdu mluvících drbanů... Dále - neznám psychologické vyšetření, které by odhalilo, že je někdo rasista. V souvislosti s tím - myšlenka není nikdy trestná a více jak 90 % populace je dle mého názoru alespoň trochu a alespoň někdy rasisticky smýšlející (zvláště poté co se ve světě děje v posledních měsících). Ono je to totiž do značné míry dáno i geneticky. Tím neříkám, že schvaluji rasově motivované trestné činy, kterých se ještě navíc dopustí policista ve službě. Akorát nevím který geroj by prokázal rasovej motiv :-).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 22:21:23 21. 06. 2015
Danik.jpg
Denveříku, ty náš trole šimpanzí, musím tě těžce zklamat, žádné kamery a už vůbec ne nevypínatelné, uvnitř vozidla nebudou. Ani v odděleních. Halébrž jsme v unii a například již u soudruhů v Německu zrušili GPS v autě, kvůli zákonu na ochranu osobních údajů. U nás je zákon postaven velmi podobně, takže až si někdo pořádně postěžuje, tak budou problémy s GPS, natož s nějakou kamerou. Nicméně kamery, co čumí ven, už do aut dávají, a my se na ně těšíme. Takže žádný strach, lidi budem mlátit, týrat, mučit a stříle dál. Ty jsi takové jediné zpestření již dlouhodobě upadající morálky tady. Já tě chválím, piš se svá prohlášení dál. Má sice Hammer pravdu, že si hloupý až to bolí, ale to nevadí. Ty najsi schopen ani základní diskuze. I s mou čtyřletou dcerou si pokecám lépe. Ty jen meleš dokola to samé, na nic nejsi schopen reagovat, argumentovat nic. Léta to tady čteš, kde píšem, jak je těžký usvědčit i ty největší dementy a tobě připadá strašně divné, že je těžké dokázat něco zkušenému policajtovi. Ano ty ptačí mozku, je to těžké, policajt ví, zná, ví co má říkat, co nemá říkat. Co je na tom divného, většinu života v tom pracuje. Tvá duševně chorá představa, že policajty budou vyšetřovat asi rybáři, či lesníci je opravdu už na facku. Nikdy si nám ty bezmozku nedokázal vysvětlit, proč by ty lidi z GIPSU něco zametali pod koberec, když dostávaj odměny právě za sdělení podezření. Chceš tvrdit, že všichni ty kluci z ulice maj známé na GIPSU? Jestli ano, jsi nejen schizofrenik, ale i paranoik. Nejlepší je, že vím, že mi zasi odepíšeš nějaký tvůj již tisíckrát opakovaný slint o ubližování lidem a neřešení uplácení. A já se zasměju, zaťukám si na čelo a půjdu dělat něco užitečného. Třeba někoho mučit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:52:48 21. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-21 14:15:21]: Ale tady nejde o to, zda jsi recepční nebo vrátný, tady jde o to, že se se svojí kvalifikací pleteš do práva a ještě se divíš, že tě nikdo nebere vážně a nemáš úspěchy. U policie se kdysi cvičil četník pět let, než mohl být použitý samostatně a to pět let mezi starými zkušenými psy, co ho učili jednu vychytávku za druhou na bezpočtu příkladů. A ty by jsi chtěl takové pardály dostávat za katr? Nebo GIBS by je tam chtěl dostávat? Jistě, dneska zkušenosti nejsou takové jako bývaly, ale i tak je četník proti tobě schopností se v právu orientovat jako Titanik proti kanoi. Všichni policajti v ČR budou mít na sobě pořád podle tebe kamery? A kde na toto vezme policie a tento stát prachy? Kdo to bude servisovat a opravovat až se to za dva měsíce pokaká? Když už bude mít policista kameru na sobě, na co ještě tu otočenou na zadní sedadlo? A kdo ti půjde jako dělat práci, kde je furt pod kamerou za patnáct čistého? Ani za pade ne. Když půjdeš chcát, když ti bude blbě, když budeš na obědě, všecko bude natočené? Když se ti podaří ubzdít, když za tebou přijde někdo známý.... Ty jsi fakt DEBIL!!!! Já si myslím, že spíš existuje žádost, aby si tě už konečně odvezli. Do kompostu... ale to ne, to by chcíply rostlinky sto metrů v kruhu. Vy se tam v tom písku, smradu a hejny much musíte množit mezi sebou, protože toto není normální. Ty meleš takové blbosti, že to tříská už dveřma. Že jsi dal nějaké žádosti tomu plně věřím, že z toho nic nebude tomu věřím taky plně. Protože kamery by mimo jiné zajistily, aby se nemohly křivit statistiky a buzerovat řidiči, což vedení nikdy nedovolí. A taky neexistuje nikdo jako vzorný policista. Ty osobně by jsi letěl v prvním týdnu, hnedka jak by jsi vzal právo do vlastních rukou a hrál se na boha u podle tebe méně závažných případů. Nepsal jsi tady ráno, že už mažeš? Tak val, val, světová skupino!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 15:37:43 21. 06. 2015
default.png
HAMMER [2015-06-21 13:30:35]: Existuje několikastránkový dokument ve kterém je žádost o nahrávání služebních zákroků na kameru na uniformně(nebo civilní oblečení v případě SKPV). Žádost o kameru, která by byla schopná zajistit dobrou obrazovou a i zvukovou kvalitu. Dále je ta žádost rozšířena žádostí další a to o kamery uvnitř vozů policejních(S VIDĚNÍM NA ZADNÍ SEDADLA!!!) a ještě další žádostí a to o prošpikování policejních služeben kamerovým systémem. Ty žádosti vypracoval a odůvodnil jistý "totálně neschopný" aktivista a ty žádosti již jsou na těch úplně nejvyšších místech. Jedna věc je však velice smutná a to je ta, že taková žádost musela vůbec vzniknout kvůli lidem, kteří procházejí přes psychologické vyšetření.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio