Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Bude vyšetřování nezávislé?

http://tn.nova.cz/clanek/vyjadreni-majitele-domu-ktery-rano-zabil-zlodeje-co-rekl.html
KENY :: Datum založení: 04. 06. 2015 :: celkem 124 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 23:33:25 20. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-20 17:28:27]: Myslíš si, že jako vrátný ve fabrice na dily do auta jsi dostatecne kvalifikovaný na prosetrovani policejního spisu?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 18:11:17 20. 06. 2015
default.png
HAMMER [2015-06-20 17:07:03]: A možná Hammere ještě jedna věc k tomu času atd. Mne tato problematika vzala asi nejhezčí roky mého mládí, které mne už mne nikdo nevrátí, vzala mne i X "přátel", vzala mne kus zdraví atd. Přesto nelituji ničeho, co jsem dělal, nebo dělám. ZÁVAŽNOU trestnou činnost policistů považuji za tak obrovský problém, že je prostě nutné mu čelit a dělám to i pro další generace, které snad už jednou tento problém nezažijí.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 17:28:27 20. 06. 2015
default.png
HAMMER [2015-06-20 17:03:25]: Tak například za práci asistenta v nejmenovaném obchodě světové a drahé značky, nebo za práci recepčního pro jednu zahraniční automobilku se stydět nemusí asi nikdo....Opravdu však nepovažuji za nutnost se někomu zpovídat co jsem kdy dělal, nebo dělám....Jinak to, že jdu proti policistům porušující zákony, tak vyvolává POCHOPITELNĚ u těchto policistů značnou nenávist proti mé osobě, ale já o jejich přízeň ani nestojím Hammere......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:07:03 20. 06. 2015
default.png
Jinak bych tě osobně chtěl vidět při jediném policejním zákroku, jak by jsi si vedl. Ty by jsi nestačil ještě ani otevřít hubu a už by jsi byl do půl těla venku z uniformy. První případ, kdy by jsi stranil drbanovi a by jsi viděl, jak GIBS funguje. Hnedle by jsi jim zatleskal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:03:25 20. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-20 11:58:47]: No jistěže od obětí "policejní zvůle" nic nebereš, když ji nikdy neprokážeš. To je jako bych já bral prachy za sestavení nezapojeného rozváděče. To by jsi si napřed sám sobě nesměl nalhat tu "policejní zvůli" po prvním seznámením se s případem ústně od chudinky drbana, potom by se ti možná vedlo daleko líp. Potom by jsi možná při třetí až páté otázce tomu ubližovanému (kdyby jsi se ovšem uměl ptát) zjistil, že kecá. Hele, kdo pomáhá zlu je dacan, nevidím rozdíl mezi zlodějem, vrahem, násilníkem a tím, kdo mu pomáhá. Zadara to neděláš, jak tady tvrdíš, ledaže by jsi si nechával část lupu tzn. forma naturálií. Pracovat nemůžeš, tolik času dneska při zaměstnání nebo živnosti nebo čemkoliv jiném, nikdo nemá. Tlápeš tady máču, v soukromém sektoru ti nikdo tolik času na tvoje bejkárny nedá. Ježíš Kristus nejsi, to byl Žid, což jsou vzdělaní, pracovití, chytří a tudíž i bohatí lidé, ale dopadl jak dopadl, protože chtěl zadarmo komusi furt pomáhat a dopomáhal to tak daleko, že za jeho učení šlo potom lidstvo (tedy křesťanské země) vývojově o pět set roků zpátky. Jednoho dne si budeš muset třeba na tajňocha a třeba na půl sekundy přiznat i přes svoji náturu od tatínka, že jsi prostě naprosto mimo koleje, že jsi pro společnost vysloveně parazit, ale určitě to jako já o sobě nedokážeš říkat veřejně. Pokud se stydíš za svoje povolání, že ho tady nechceš zveřejnit, tak tě můžu uklidnit: i orientální gigolo je práce, navíc záslužná, spousta paniček by se jinak nudila a otravovala okolí vymšlenýýmas znásilněníma jen aby si při policejní rekonstrukci činu mohly užít toho jak to bylo... Náborář IS nebo Al Kajdy taky vyžaduje něco umět, navíc je to záslužná činnost, plno přičmoudlých dutohlavů je někde s botama plnýma písku a s ručníkem na hlavě masakrováno speciálníma jednotkama v pouštích jiných dutohlavů, už jich přes tři tisíce ze západních zemí hnojí ten písek zespoda. Taky se není za co stydět. Kačaba ve sběrném dvoře zodpovídá za roztřídění odpadu a podle mého je to člověk, bez kterého by jsme za chvíli shnili v binci jako hnijí dutohlavci v takové Káhiře, popelář totéž, záslužná práce. Nejhorší co by jsi mohl dělat je natřásač v TV jako třeba Mareš a podobně, říkající si ještě Víájpí nebo selebryta! Darmožrouti konkurující neziskovkám.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 14:53:20 20. 06. 2015
default.png
SANTIAGO-SAN [2015-06-20 13:36:16]: Myslím, že do toho nikomu nic není. Každopádně je pro mne třeba lepší pracovat v soukromém sektoru, než se nechat pak tady urážet od Hammerů, že to dělám pro peníze tu pomoc atd. Navíc to, že na tu činnost neberu granty, tak mne umožňuje řekněme větší volnost v tom co dělám.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 13:36:16 20. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-20 11:58:47]: Kdo nebo jak se tedy zivis? Čim si vydelavas peníze? ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENY 11:58:47 20. 06. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-06-20 08:53:28]: VSZ ZRUŠILO rozhodnutí Muravského v té kauze motorkáře. Takže jen díky tomu půjde k soudu jak policista který auto řídil a motorkáře místo pomáhání a chránění srazil z motorky, tak půjde k soudu i druhý policista, který místo pomáhání a chránění motorkáře zbil.....Hammer: chápeš psaný text? Znova opakuji, že od obětí policejní zvůle nic neberu a ani jsem si z toho neudělal živnost.....Jinak Hammere sleduj ty kauzy spojené s Muravským. Pokud si například SZ nevšimne toho, že nemá ve spisu X fotek, tak se jedná dle mého názoru o pochybení značné..... Dále tu máme například i kauzy, kdy byl Muravský neúspěšný u soudu a to u X policistů, které se pokusil naopak svléknout s uniformy. Nešlo rozhodně jen o Lessyho. Jenže měl smůlu, policisté měli dobrého advokáta atd. Nakonec "úspěšnost" inspekce u soudů snad známe všichni. Není asi nutné zde celkově rozepisovat v kolika případech je policista odsouzen opravdu PRAVOMOCNĚ. P.S. ono ne každý soudce chce například policistu svlékat z uniformy kvůli věcem, které má řešit tak max. kázeňské řízení a díky Bohu za to.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 08:53:28 20. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-20 03:00:33]: Komu tady cheš navykládat, že nemáš kvůli své práci rodinu? Spíš se nenašla zoufalka, které by se s tebou zahodila. Není se co divit. Podívej se, co času nad tím prosedíš a stejně nic neumíš. Tomu říkám nevzdělavatelnost. Když tě neživí tohle, co tě teda živí? Než zase zapomeneš odpovědět, řeknu ti, co by tě živilo v budoucnosti. Manželka. A to se žádné nechce. Budižkničemů je všude dost a beruškám se dneska taky dělat nechce. Ty spíš koukají, kde by parazitovaly. Muravský policajty od motorkáře stíhá, takže asi nic k řešení. Kdysi bývala jízda bez řidičáku trestňák. Jestli už není, je to škoda. Ještě něco mimo http://www.novinky.cz/domaci/372880-policie-pred-bezenci-pozorne-strezi-hranice-se-slovens... Falešné doklady, nemoci, proti kterým ani nikdo nedal státní zaměstnance očkovat a tak dále. Kdysi tady byla řeč o mimořádné situaci, která dokáže vyčerpat lidské zdroje. Tohle je příklad.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:21:35 20. 06. 2015
default.png
KENY [2015-06-20 02:05:29]: Přesně: tvoje názory vycucané odněkud a jakmile dojde na konkrétní věc, jakmile ti řekne: ukaž mi konrétní pochybení, uděláš ble ble ble... a jsi v loji. Tvoje snaha je totéž, jako kdyby elektrikář tahl kabely místo do rozvaděče do vany. Nebo zemědělec okopával silnici. Taky maká jako vůl, ale neumí základy, takže výsledek je nula. Nějak ti to nevadí brát za takové zmetky prašulky, co? Jo, to jsou ty neziskovky. Tam se to pijavicím saje. Neziskovky existují díky lidské hlouposti, kdy se vždycky najde někdo, kdo vráží peníze do podvodníků. Ty pak svou idiotskou činností otravují ne že gaunery, v zásadně vždy se jich zastávají. Takže logicky: z jakých lidí se neziskovky skládají? Ano, správně, vojín Vomáčka. Z hochštaplerů, pitomců, neználků, podvodníků, podvodníčků, případně kombinací všech položek a ještě i mnoha dalších a dalších.... Policista beroucí úplatky je přesně to, co ty a tobě podobní chcete: rozvrat bezpečnostního aparátu. Prachy se jim už sebraly, takže se musí ohánět velice fest a toto je logické vyústění kombinace nízkého platu, nezkušenosti a nedisciplinovanosti mládí a možnosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio