Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní škola politické korektnosti pro cizince (REDAKCE)

Policejní škola politické korektnosti pro cizince
ilustrační
Foto: internet

Moje partnerka je cizinka, cizinka ze vzdálené země, kde je islám majoritním náboženstvím. Ráda sleduje dění v naší zemi, protože se jí Česká republika líbí jak svou historií, tak vztahem lidí ke kultuře a památkám. Protože některým věcem nerozumí, žádá mě, abych jí to či ono vysvětlil. Nejčastěji však nechápe, proč nenazýváme věci pravými jmény.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 06. 07. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VETERAN2 22:24:52 26. 09. 2015
default.png
Jestli už i tohle http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/381742-mladik-naznacil-taseni-zbrane-a-policista-... přilévá olej do ohně, tak jestli tu ti, co nám je přidělí, budou chtít zůstat, máme se na co těšit.
Není tam sice zvuk, ale podle obrazu na tom nemůžu najít chybu. Dokonce po výstřelu nemohl hýbat tou správnou rukou. Možná jen to poutání. I u postřeleného mi to přijde o dost elegantnější ve dvou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 09:17:07 06. 09. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-09-06 08:34:35]: No, samozřejmě že azyl je o tom pomoci lidem, jejichž situace je přesně definována. Azyl ano, občanství ne. Ani jejich potomkům.

Občanství by měla být samostatná kapitola, kde by se hodnotilo vůbec ne jako poslední i to, jak se dotyčný dokázal začlenit do společnosti.

Pokud někdo o něco žádá a hned poruší úmyslně a jednoznačně zákon třeba poškozováním cizí věci, automatika nějaký centrální sběrný tábor (pro celou EU a náklady z celé Evropy a místem hodně odlehlým z kterého se nebude dát utéct) a jakmile se situace u nich doma uklidní, deportace i s účtenkou na konci. Ano, budou to náklady, ale to se nedá nic dělat. Bude to odstrašení dalších jemu podobných.
Německé lákadlo nepřijde dobré tobě, ale když doma měl ten Eistein kulové, je to přesně o 350,- Euro víc než doma. Nezapomeň, že spousta z nich dostávala od státu (zlý Saddám nebo ještě zlejší Kaddáfí)za prodej státní ropy automaticky prachy a nic nedělala. Pak Saddám i Muamar padli (aniž se dobyvatelé snažili udělat z těch zemí země slušné) a prachy co? Prachy nejsou! A oni co? Oni neumějí vstávat do práce, nemají žádnou disciplínu, nebudou ji samozřejmě učit ani svoje děti. Pokud jsou vystudovaní a dělali nějakou práci, musejí rychle zvládnout jazyk nové země, musejí složit nějaké zkoušky v tom jazyce (a to bude hodně těžké) a mají po starostech. Kolik takových bude? Procento? Promile?

Veteráne, kamaráde: až tady bude dostatečná kupní síla z dostatečných platů, tak vy, maminko, už tady nebudete.:D
Pdesátiletá ztráta konkurenceschopnosti kdysi průmyslové velmoci se s hochštaplery, jimž ještě trčí rudé knížky z kapes, dohnat nedá. Tady nikomu nepřiletí žádný holub do huby, tady totiž i když makáš jako brok vysoce kvalifikovanou práci, tak dostaneš kulové. Tady funguje jenom tlačenka a kamarádíčkování do toho systému buboň holoprdelný nikdy nemá šanci zaplout. Takový je tady bez šance ještě víc než my, domorodci bez tláče. Čeština je jazyk brutálně obtížný a bez ní v našem prostředí (neumíme, nauč se česky!) je v loji senegalském. Tady musí sakra umět, aby se tady prosadil. Nemám strach.

Doba, kdy budeme volat: "zlatí naši veselí neškodní zloději Cikáni, vraťte se nám z toho Grónska!" je podle mého v nedohlednu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 08:34:35 06. 09. 2015
default.png
HAMMER [2015-09-02 21:41:07]: Co je spolehlivě zjištěna, určuje zase zákon. Pro pozdější případné udělení azylu je důležité, jestli třeba pochází ze země postižené válkou, ale ne pro to, jestli přelezl plot, když se to nesmí. Bude záležet na Maďarech, jak se s tímhle vypořádají. Máš pravdu v tom, že pokud se k tomu postaví jako my, nevyřeší nic.
Při zjišťování totožnosti bych žádal o pomoc oficiální režim v zemi. Je jedno, jestli něco poskytne. Jakmile by doma zjistili, že dotyčný třeba dezertoval z armády, už by si to s ním doma vyřídili. Za chvíli by se každý tohohle dotazu bál a šel by žádat jinam.
V Německu mají údajně podporu zhruba 350 Euro na dospělého a 250 na dítě měsíčně. To mi nepřjde až takové lákadlo. Spíš bude hrát roli pozdější možnost získat občanství. To by se lidem se statusem uprchlíka nemělo podařit ani kdyby žili v zemi celý život. Dokud tahle možnost bude, budou se tam tlačit.
Vůbec nesouhlasím s tím, že sem nepolezou. Správně jsi napsal, že nic neumějí. V Maďarsku je nad jejich síly nastoupit na správný vlak. Pracovat bude v lepším případě výrazná menšina. Ten zbytek bude chtít dělat něco pro ukrácení volné chvíle. Třeba obchodovat s fetem. Dnes jsme jedním z významných producentů. Dokud se tu nezvedne životní úroveň bude nás to chránit. Jakmile se to změní, máš je tady a s německými pasy se jich nezbavíš. Když jsem procházel pátrání, snad každý druhý terorista měl pas země Eu. Británie, Francie, Švédska a tak dále. Přibude Německo. O tom, že mezi nimi jsou, asi dnes pochybují jen oficiální vlády http://www.jcted.cz/milos-hlavacek-varim-pro-azylanty-ale-ti-si-niceho-nevazi/#.VebTKZ3R_9...
nebo
http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/379668-je-to-nabozenska-valka-evr...
Poleze jich sem málo a ne hned, ale i to málo bude stát za to.
Že to chudáci většinou nejsou, o tom není pochyb.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:41:07 02. 09. 2015
default.png
CATANI [2015-09-02 14:22:22]: Dokonce se i představil. Asi nějaký Estonec: Pičus.

Veteran2: Počkej, brzdi s tím jménem a shlukem písmen. Víš velice dobře, že musí dojít ke ztotožnění. Což je drahé čím víc dělá buboň problémy, nalít voda na držku se mu nesmí, aby do dvou minut zazpíval.

Říkal jsem to už dříve: sem nikdo nepoleze, tady jim nikdo nic nedá!!! A tím je šve řečeno. Lezou jak švábi tam, kde jim Němci slibují - ani nevím co, v Německu tvoří ghetta, neumějí jazyk ani dělat... Dnes jsem slyšel, že Němci potřebují pracovní sílu, v autě jak jsme jeli jsme jen zamrkali a kolega povídá: Na co? Budou stavět koncentráky sami sobě s lopatou v ruce?

Podívejte se na ně: oblečení v západních hadrech, u sebe západní mobily, všecko co mají pochází ze západu: nic neumějí vyvinout, konkurenceschopně vyrobit, co tu budou dělat? Bordel!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:22:22 02. 09. 2015
default.png
APACHE-TOTEM [2015-09-01 19:35:20]: Tak to vypadá, že jste svou větou, dokázal o sobě vyjádřit skoro všechno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:49:42 01. 09. 2015
default.png
HAMMER [2015-09-01 06:14:08]:
Abych to upřesnil. Myslím reálně trestný a ne přestupek na úrovni porušení zákazu vjezdu. Tedy ekvivalent našeho trestného činu.
Nevím, proč by mělo být stíhání neefektivní. Jméno je jen shluk písmen. Stejně dobře můžeš dotyčného označit číslem. Tomu přiřadíš otisky a DNA a máš spolehlivě identifikovanou osobu. Až přijde příště s falešným pasem, jméno bude stejně k ničemu. Trestá se padni komu padni. Nezaleží na tom, odkud je. Důležité je, co udělal.
Jinak je to trestná činnost se 100 procentní objasněností. Sen každého vedoucího. Proces je tak složitý a nákladný, jak vyžaduje zákon. Pochybuji, že budou Maďaři věc kompilkovat tak, jak to umíme my. Dnes je i u nás zkrácenka. Do spisu pár papírů, které musíš stejně vytvořit a poslat k soudu.
Vracet je do zemí, které jim zničily fungující režimy, není špatný nápad, ale přesně tohle nechce nikdo slyšet. Britové a Francouzi sklízí, co zaseli. Jen Němci na tom měli minimální podíl a teď platí nejvíc.
Z Rakouska zase volání po společné migrační politice. Mohlo by to být řešení, ale musí se přizpůsobit politice zemí, kam se nikdo nehrne. Pro podobné případy by měla mít EU fond, který by umožnil nárazníkovým zemím třeba i částečnou mobilizaci bez toho, aby je to zruinovalo. Když dáš Řecku za den za uprchlíka 60 Euro s tím, že mu smí vyplatit za den maximálně 10, rádi je tam budou držet i násilím, protože při tom počtu mají po starostech s rozpočtem. Otázka je, kdo a kolik by do takového fondu měl přispívat, na co ho všechno ho používat a tak dále, ale jde o princip. Jestli chtějí mít západní politici čisté ruce, není nic snazšího, než nastavit podmínky hlasování tak, aby většina přehlasovala menšinu bez ohledu na velikost země. Samozřejmě projdou podmínky, které nastaví země, kam se uprchlíkům nechce a páni humanisté mají čisté ruce a ještě mohou vykřikovat, jak je gauneři z východu přehlasovali a oni s tím zásadně nesouhlasí. Nelidové z východu budou doma hrdinové a nadělají si body. Všichni spokojení.
Volání po společné politice, vyčítání jednotlivým zemím, že se nechtějí nechat zruinovat nebo se zabývat experimenty, které jsou při troše přemýšlení stejně bez šance, ale žádný konkrétní návrh, jak to udělat, aby se věc někam hnula. Demokracie, jak má být.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APACHE-TOTEM 19:35:20 01. 09. 2015
default.png
Nojo, nacionalistickej pičus. Hlavně, že má bejt fízl apolitickej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu HAMMER 06:14:08 01. 09. 2015
default.png
Dvě námitky:


1: stíhat drbany, kteří nemají často ani totožnost, by bylo neuvěřitelně drahé a neuvěřitelně neefektivní.

2: protiprávního jednání se dopouští úplně každý, kdo překročí ilegálně hranice cizího státu a hranice Schengenu.

To je dostatečný důvod k vyprání do příchozí země. Opatření, které by mělo vzniknout na tuto alternativu co probíhá dnes by měl být velký tábor pro utečence financovaný právě z peněz na ochranu Schengenu, kde by byli v první fázi tříděni ti, kteří mají nárok žádat o azyl - válka v jejich domovině a známá jejich totožnost, a zbytek, který nebude mít šanci a bude hromadně na velkých trajektech deportován někam, kde si to EU zaplatí. Třeba v Palestině je pořád co stavět.

Problém by byl, že ten tábor by byl prázdný.

Ty, kteří pocházejí z válkou zničených zemí by se dále dělili na oddělení pro Francii, Anglii, USA a podle toho, který z těch států rozvrátil u nich fungující státy, brali by si je mezi sebe.

Dnes se děje to, že Žabožrout s Tomym doprasili Libyi a Janek s Tomym Sýrii s Irákem a Afem a teď se jim nelíbí, že jim lezou negramotní, jinak taky nekvalifikovaní a co hůř, ještě líní tamní obyvatelé do domu. O hygieně ani nemluvě, ale to je trochu jinak: Arab nemá vodu, on si musí s mytím vystačit s hrnkem vody a to včetně čištění zubů, těžko říct v jakém to dělá pořadí. Vodu ale nemá proto, že je shnilý vykopat si studny. Dokument v neděli v TV: Af, pěstování plodin na polích. My máme na polích sucho!!! Tak jim Západ natáhne kapénkovou závlahu, na začátku hadice je červená plastová bečka, do ní nalijí vodu a sucho je vyřešeno. Hledí na to jak telata. Už jsem slyšel jednoho z těch nihilistických blbů, že začal přiznávat, že nic neumějí, že se jen obrovsky učí - ale jen jednoho, jinak mají pořád rypáky strašně navrchu. Ale furt, jak mluvil o budoucnosti, ta jejich berlička, že se jim nechce: když Alláh dá, když Alláh dá. Alláh jim dal i ty hadice i ty kýbly i tu radu co s tím. Co s takovým blbem chcete dělat? To je vyškrábané do posledního rohu mozkovny.

A Němci, jakožto největší mýči svých hlav v druhé polovině 20. první 21. století pořád cítící vinu za něco, na čem ani tak vinu úplně neměli, ti vezmou každého ničemu a ještě jim dávají neuvěřitelné dávky!!!! A to má Německo pořád vyrovnaný rozpočet!!!! Neuvěřitelné!

Andělka, mám ten dojem, v Německu bude mít problémy. Přitom co my bychom dali za takového politika!


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:37:39 31. 08. 2015
default.png
HAMMER [2015-08-31 06:16:53]: Plot není tak špatný nápad. Musí být ale hlídaný a pokud Maďaři schválí zákon, že je jeho překročení trestné, mohl by mít při dostatečné ostraze úspěch. Ne snad, že by ho nikdo nepřelezl, ale bude důvod ho zavřít. Jestli jsem dobře pochopil záměr Maďarů, bude možnost na některých místech žádat o azyl, ale budou tam muset zůstat nebo pokud překonají plot nedovoleně, zavřou je.
Dělobuch by mohl být problém, ale slzný plyn by mohl být výrazná pomoc. Neumím si představit, že by taková nástraha někomu vadila a aspoň na chvíli odradí. Smutné je, že nikdo z dotčených západních zemí neřekne, že jim s ostrahou pomůže. Špinavou práci udělají Maďaři a náklady ponesou taky oni. Přesto, že mají vlastní zemi řádně zruinovanou, jako jediní umí něco jiného než naříkat, že jejich uprchlíky nikdo nechce. Estonci a Lotyši staví plot na hranicích s Ruskem a nikomu to nevadí. Ze všeho nejvíc je asi proti Rusům a s těmi nikdo nekamarádí. Tolik arabských zemí má ploty a taky to nikdo neřeší.
Když se přepočítá počet uprchlíků na počet obyvatel, vyjde, že má Německo 10 procent obyvatel navíc. Neznám výši podpory uprchlíka, ale vzhledem k počtu ekonomicky aktivních obyvatel by náklady na uprchlíky mohly odpovídat cca 10 procentní nezaměstnanosti. Když se k tomu přičtou Němci bez práce, jsou na tom Němci jen o málo lépe než třeba Portugalsko. S takovou půjde babča Merkelová rychle od válu, přestože za ní Nemecko kvetlo. Dojde k tomu, co jsem tu nedávno psal. K veslu se dostane Alternativa nebo jiná strana s horším ekonomickým programem. Je pro ní problém vyhlásit, že vzhledem k tomu, že už v bezpečných zemích byli, ale dobrovolně je opustili z ekonomických důvodů, jsou to všichni ekonomičtí migranti. Byla by to pravda. Ještě levnější by bylo, přestat je tak štědře dotovat. Odešli by sami. Ale to by se někomu nemuselo líbit, takže radši ne, protože kdyby se vzbouřili, už tak přetížená německá police by to nemusela zvládnout.
Západní společnost jim ani šanci dávat nemusí. Vybydlí stát a potáhnou do jiného, kde je budou živit nebo společnost přemění na svojí a pak už nedají šanci původně domácím.



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:16:53 31. 08. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-08-30 22:20:41]: Tak snaha těchto politiků (spíše vyčůránků ostatně asi jako všech politiků) pramení ze sociologie, která praví něco o 30% debilů v každém národě. Právě tito zajistí spolu s novináři honícími senzace (kdoví jak to celé nakonec bude) "pohoršení" nad situací a potřebný počet hlasů stranám, které mají jediný bod na programu. Ti se už ani nesnaží lhát sofistikovaně. Ty hlasy jim budou stačit k pěkným pár milionkům ze státní kasy. Cíl splněn.

Takový Konvička jako nějaký ocas naprosto podléhá novinářskému póvlu a jeho popisům kdejaké situace, kdy si novináři samozřejmě vybírají to, co se bude hojně číst. Což jsou extrémy. Blb k blbovi... Horší co ale je, že takoví jako on degradují oprávněné obavy společnosti z islámského svinčíku a staví nás všechny, kteří před zavlečením Islámu varujeme a nechceme ho, do role xenofobů, nácků atd.

Pak se dostáváme do roviny práce policie: přesně o čem jsem opakovaně mluvil: čím víc jsou mladí debilové úslužnější, tím víc se nám plní naše záchytné tábory a tím víc krmíme po dobu pár měsíců darmožrouty, kteří stejně jdou jinam. Jediný přínos je tyhle šmejdy olepit, vzít jim DNA, ustanovit totožnost a pak vyprat tam, odkud přišli, případně domů. Ale pustit je, aby prej vypadli ven z republiky... ano, oni vypadnou, ale bohužel do cíle své cesty. Tam ohlásí jak dopadli a povzbudí další.

Západní společnost nedá musulmanům stejnak šanci, lépe řečeno, musulmani si táhnou svoji nesvobodu s sebou na zádech, jeden každý. Tady budou muset dělat denně spousty vlastních rozhodnutí, která se jim vrátí na hlavy. Budfou se muset starat absolutně o všecko v úplně jiném systému a byrokracii. Nemají v drtivé v většině šanci. A následné generace lenochů nebudou rozhodně dříči, sova kanárka nevysedí.

EU je nefunkčním byrokratickým molochem neschopným bránit svoje hranice neže proti ozbrojené nepříteli, ale ani proti hordám otrhanců. Maďarský zoufalý ultradrahý plot je jen vynikajícím trhem pro místní srbské železáře, kteří prodávají běžencům kleště pěkně mastně. Dokud v tom plotě nebudou výbušné nástrahy, což nebudou, páč i dělobuchy by byly nehumánní a čmoudi můžou ničit beztrestně co chtějí, nemusí se tam ani stavět.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio