Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Teroristický útok v Paříži (REDAKCE)

Teroristický útok v Paříži
Vlajka Islámského státu
Foto: Wikipedia.de

Po včerejší střelbě a bombových útocích v Paříži zůstalo přes 120 obětí, přičemž neznámý počet zraněných i nadále bojuje o svůj život v nemocnicích. Francouzský prezident Hollande za viníky teroristického činu označil členy Islámského státu. Tato teroristická organizace se následně k činu sama přihlásila.

Autor: Redakce
Publikováno: 14. 11. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 08:47:12 31. 12. 2015
default.png
Foxice, zajímal by mě tvůj názor na nájezd muslimů na Evropu dneska, ve světle všech těch zpráv. Jestli si pořád myslíš, že je správné je sem tahat takto hromadně bez jakékoliv prověrky?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:34:58 11. 12. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-12-10 22:50:58]: No a ještě k tomu, že by mě mobilizovali: jsem neschopen služby, při spatření služebního funkcionáře policie ČR okamžitě zvracím a tahám zbraň.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:32:56 11. 12. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-12-10 22:50:58]: Tak popořádku: - Němci už mají pelíšky nachystané, jen ať přijdou. Rád je uvítám.
Pokud věříš médiím to, že se s přílivem běženců svezli dva magoři, tak já věřím tomu, že se s přílivem magorů svezli dva slušní.
Rusovi věřit? No to se mi nezdá, tomu se nedalo věřit nikdy. Ten si jede tu svoji imperiální hru furt dokola, stejně jako ostatní "velké" státy. Co si myslíš, že ruské Medvědy bombardují? Prvotní neověřené informace kdejakého zhrzeného muslima, že tam a tam mají IS sklad, to a to atd. Přitom tam bydlí nějaká "tankistka" (hledící průzorem svého pancíře jak v tanku) co mu by ji chtěl otento místo svého stáda koziček - a nemá na to peníze.
Jak si myslíš, že to Medvědy dělají? Kobercem! Jo, kdyby tam skutečně byl cíl Islamistů a ten byl spolu s jejich budoucími vrahounky útlého věku terminován, bylo by to zlaté. Rusové bojují jako vždy propagandisticky. Na bojišti to stojí za pendrek, ale Vassilij zastřelil už svého stého fašistu. Já si nedělám nejmenší iluzi o tom, co tam Rusové páchají za kraviny. Oni jen šikovně využívají nasranosti veřejnosti na Nasralláhy, aby si získali sympatie světa. Nebude trvat dlouho, a jejich činnost přestane mít ve světle stále více faktů jinou tvář než směšnou, jako vždy v dějinách.
Já mám paměť furt dobrou a my jsme odcházeli od sboru ve stavu, v jakém jsme ji před gaunery dokázali ještě dobře udržovat, že nás museli odstranit, protože děcka se manipulují snadno, už je jiná písnička. Dělám teďkom pro kamaráda elektriku jedné fabriky a jsem tam s kolegou, co aktivně furt slouží a mezi službama relaxuje na stavbě s žebříkem a štípačkama. Nikdo z ostatních parťáků to nechápe, proč neleží doma a nerelaxuje na zádech. Ani on mě nepotěšil stavem, v jakém sbor je a to vůbec ničím. Čeká jen na rentu a pryč. Tak mu říkám, aby si spočetl, kolik tu zasranou rentu bude mít, že to za to nestojí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:50:58 10. 12. 2015
default.png
HAMMER [2015-12-08 07:27:09]: Jsi chtěl ubytovávat německé uprchlíky. Začni jim chystat pelíšky http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/388921-islamska-policie-v-nemeckem-wuppertalu-nepo...
Nevím, jak je možné, že se vůbec objevil tenhle článek http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/388929-cesti-vojaci-pomahaji-slovincum-rozpoznavat... Vypadá to, že už je jich mezi nimi tolik, že je problém to tajit. Zatím se člověk pomalu dočítal, že ti, co řádili ve Francii, byli v tom štrůdlu pomalu jediní. A to se ti zdá, že se nedá věřit Rusům.
Možná budou ti Němci spát ve tvé posteli, protože ty už budeš mobilizovaný sloužit těm, které jsi tak rád opustil. Nechci tě strašit, ale po nedávném rozhovoru s bývalým kolegou si říkám, že jsme odcházeli od sboru v naprosto super stavu. Nepravděpodobné, ale přeci pravda.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 02:05:58 09. 12. 2015
dax.jpg
Jasně a přesně řečeno, do čeho se řítíme. Myslím, že to nebude daleko od pravdy.

https://www.facebook.com/jiri.svatos.520/posts/1127270477283029?comment_id=112728918728115...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:27:09 08. 12. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-12-07 21:25:03]: Pro mě jednaznačný vzor klidného rychlého a jasného řešení Mosad. Jo seknul se třeba v Norsku, ale chudák chlap se příliš podobal ksindlovi co po něm šli. Kacové ho našli a dali tip Mosadu.
Nešťastné shody náhod.

Proč se o tom návratu ksindlů tlápe v médiích? Odejdeš si do Sýrie řezat krky? Odejdi! Vrátíš se nám do pařátů? V klidu, pohodě a míru, řada číslo 43 hrob 13b. Bez řečí, v tichosti... Začne do toho šťourat nějaký levicový intelektuál: řada 43 hrob 13 c. Svůj k svému. Žádné upozornění, aby mohl řvát kolem sebe. Odejel do Sýrie... Tady ta hlava na plotě, není to on? Těžko říct...

No a zpátky do reality.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 21:25:03 07. 12. 2015
default.png
HAMMER [2015-12-07 07:32:24]: Likvidace rizikových jedinců a nepřátel. Jak primitivní, ale jak účinné. Když se to umí, dá se nepřátelům ukázat, že si nikdo nikde nemůže být jistý. Dělali to Židi, Rusové i Američani a vcelku se s tím kolikrát dalo souhlasit. Bandera, Eichmann a další. Nikdy se nedá vyloučit zneužití, nicméně v určitých případech pozitiva převažují. Američani mají v oblibě drony a výsledky vcelku jsou. Navíc se nikdo moc neptá, pokud je to v zahraničí. V Evropě má každý strach, že by se musel zodpovídat. Politická korektnost. Ta věčná snaha uchopit lejno za čistý konec.
Volby ve Francii teď ukazují, že už toho má veřejnost tak akorát, ale jako obvykle. Do rozhodnutí voleb se to budou snažit nějak vykličkovat, aby se extrémisté nebo rádobyextrémisté nedostali, pak bude každý rozhořčen, zděšen a za 14 dní všechno při starém. Jestli nakonec v některém státě dojde na násilí, na vině bude lůza a ne ti, kdo problémy neřeší. Ono se to ukázalo při nepokojích v USA. Černí se bouřili, nějak se je nakonec podařilo zpacifikovat, ale korektní politici se bojí říci nahlas, že jich bude většina prostě vždycky tak nějak na okraji. A to tam žijí přes 200 let. A v Evropě to má fungovat. Multikulturalismus nefunguje. Řekla to Merkelová, když jí to ještě myslelo, ale časem na to nějak zapomněla.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:32:24 07. 12. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-12-06 09:56:46]: Jsem zvědavý, dokdy bude společnost trpět skutečnost, že "Islám je mírumilovné náboženství a drtivá většina muslimů jsou slušní lidé" nicméně je už všecko, co se děje na ulici, diktováno záhadně se neustále radikalizujícími jedinci, kteří samozřejmě s Islámem nemají co společného, jen jsou
to muslimové.

Teze našich politiků. Což je od nich to jediné, co dělají, jinak si Imámové v mešitách hlásají co chtějí i přes platné zákony.

To na jedné straně budou u automatických kvérů do bezbranných lidí (zbraně jim vezmou politici) pálit Breivikové, na druhé Nasralláhové. Nedělejme si iluze, že to ve Francii přestane, jednoho dne přestane brát běžný Francouz ohledy na to, že ten vedle něj je mírumilovný muslim (kterému ovšem druhý den klidně hrábne a jde střílet) a začne občanská válka, kde se budou řezat slušní Francouzi s opravdu slušnými muslimy a to jen proto, že politikové naprosto selhali.

Jo, kdyby IS vykropil francouzský parlament, tam by se zasažených viníků našlo dost. Tam by mnozí Hollandové spatřili plody své prašivé práce z očí přímo do hlavní. Jenže tam ti poserové mohamedánští nevlezou, tam je víc hlídačů než bolševiků v Rusku.

Takže furt dokola: radikalizace obou stran a mezi nima nedotknutelní politici, jimž se nic neděje jako běžnému občanovi.

Politici dávají jasně najevo, jak moc jsou odtrženi od reality, jak dlouho nechávali působit ve vlastních zemích beztrestně štvavé lháře kvílející z minaretů, místo aby je nechali odtamtud záhadně vypadnout přes klandr.

Občany vlastních zemí odjíždějících vraždit do "jejich" zemí nejsou schopny západní státy potichu zlikvidovat a chtějí je za naše peníze převychovávat, přičemž tihle duši ještě zradikalizují v krimech další blbce... Na co máme speciální jednotky, tajné služby atd? Abysme čekali, co tyhle zrůdy udělají a pak rozsáhle truchlili a stálo to spousty životů, peněz atd?

Je už nikdo nikdy hledat nebude. Jako odpad se chovají, jako s odpadem je třeba s nima zacházet.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 09:56:46 06. 12. 2015
default.png
Dost dobrý. A pak že Němci nemají smysl pro humor. Ono jen na tom dost pravdy. Bohužel.
Izrael nemá problémy, protože má dobré zdi na hranicích a přísnou politiku ohledně přijímaní uprchlíků. Přesněji. Žádné nebere a je mu jedno, co si o nich kdo myslí.
Zatím nikdo neřekl nic oficiálně, ale zdá se, že ho Británie bude brzy následovat ohledně útoků na běžné lidi nožem. Problém je, že v Británii není běžné, aby měl u sebe kde kdo pistoli a tak budou mít víc obětí, pokud uposlechnou machometáni výzvy vyššího vedení. A EU chce omezovat držení zbraní lidmi. V Izraeli se tu a tam stalo, že útočníka v hospodě nebo na ulici někdo zastřelil. V Británii to bude bez rizika úplně. Zajímalo by mě, jestli pod tím návrhem EK není podepsaný někdo, kdo má extrémistickou minulost nebo u koho je podezření, že je financován z náležitých zdrojů.
Egypt našel silného vůdce, který dokázal skoro nemožné, ale tu a tam problémy mají.
Ty jmenované státy v zálivu jsou většinou sunitské a navíc jsou to až na Jordánsko sponzoři.
Evropa si může za své problémy sama. Až na země V4, které jsou kvůli tomu v nemilosti, nebyl nikdo za téměř rok schopen udělat nic, čím by se situaci snažil řešit. Teď odmítl přijmout své lidi zpět Pákistán s tím, že není prokázáno, že jsou jeho. Možná začali uprchlíci platit vlastní vládě. Když to udělají i ostatní, bude problém.
V současné době by Rusko asi nejraději klid, protože ekonomika na tom není zrovna nejlépe, ale pokud nechce jednou řešit neřešitelné, nic jiného mu nezbývá. Putin se kdysi vyjádřil během nějaké tiskové konference a mělo to logiku. Ukrajina se dala čekat. Za pár měsíců a minimálních nákladů jí vyřídili na pár let. V zemích zálivu jsou momentálně populární. Zdá se, že se chovají natolik rozumně, že z nich momentálně nikdo nemá pocit, že by jim tam chtěli roubovat vlastní režim. Jestli se podaří udržet Asada u moci, je jiná věc, ale jdou na to dobře. Mimochodem. Z odvysílaného rozhovoru s Asadem jsem měl pocit, že se Rusům není co divit. K triumfu jim těď zbývá, aby požádali Iráčani o bombardování turecký vojsk, která se jim tam montují.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:19:02 05. 12. 2015
default.png
Dost dobré, Němci na plnou hubu říkají co všichni vědí:

http://www.mojevideo.sk/video/256e8/syria_a_utecenecka_kriza_%28vtipna_nemecka_sou%29.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio