Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Teroristický útok v Paříži (REDAKCE)

Teroristický útok v Paříži
Vlajka Islámského státu
Foto: Wikipedia.de

Po včerejší střelbě a bombových útocích v Paříži zůstalo přes 120 obětí, přičemž neznámý počet zraněných i nadále bojuje o svůj život v nemocnicích. Francouzský prezident Hollande za viníky teroristického činu označil členy Islámského státu. Tato teroristická organizace se následně k činu sama přihlásila.

Autor: Redakce
Publikováno: 14. 11. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 01:03:31 29. 11. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-11-28 21:28:37]:
No jestli s tím ty chytrolíni EU něco radikálně neudělají, tak se obávám,(staří psi se toho možná už nedožijeme), ale mladší ročníky zřejmě budou ještě rádi, když je Rus ochrání a dá jim azyl, až budou prchat ze slavného musulmanského Šária-Šengenu, pokud se ta celá šaškárna dříve nezvrtne v celosvětový průser. Zlatá doba PS a nedotknutelnosti státní hranice. VETERÁNE2 je to tak Turek a Arabáš byli neřádi v celé historii a je k popukání jak Turek mění své bláboly o sundání SU 24, den ze dne. Jsou křiví jako ty jejich šavle.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:28:37 28. 11. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-11-28 08:44:15]: No a co ten plot na hranicích Maďarska dokázal? Ti ekonomičtí vychcánkové stejně míří do Německa. Jen to obešli jinudy, kde se ze srany různých států šlape po všech pravidlecdh Evropské unie. Pokud bude plebiscit o setrvání v této kurvárně, jdu hlasovat proti.
Ať si založí svůj minishengen, osobně přijmu alespoň dvě rodiny uprchlíků - až budou Němci prchat z Německa. Kurňa, ti mě doma podělají práce!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 08:44:15 28. 11. 2015
default.png
DAX [2015-11-25 00:50:34]: Pokud bereš státy jako Bosna myslím, že se odtud dosud žádný muslim s teroristickými úmysly do EU nevypravil. V IS ale skoro určitě lidi mají. Taky jsem nezaznamenal v Evropě žádné pokusy třeba Indonésanů. Všechno byli Arabi.
Nedávno jsem si při návštěvě tuzexové ciziny všiml, že se tam pohybuje parta maníků neevropského původu a nebývale pilně rozdává vizitky, že koupí vaše auto. Dávali to i na vyložené vraky. Jen aby to opravdu chtěli na obyčejné ježdění. To je prostě ta nová Evropa.
Tady http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/summit-eu-turecko/r~9f2f7a4a94ff11e58f750025900fea04/?... zase jeden poučný článek o fascinujících úspěších evrpské politiky. Zatímco Rusové byli schopní během několika hodin po sestřelení letadla přimět Turky, aby přiznali barvu. Evropa jim bude ustupovat místo toho, aby usilovala o jejich vyloučení z NATO a zařazení na seznam stáů podporujících terorismus. Ukončení sankcí proti Rusku, které se jako jediné ukazuje jako stát schopný vůbec něco řešit, je taky v nedohlednu. Mezitím zase návrhy na vytvoření minischengenu, který by vlastně zahrnoval státy, které mají s terorismem už dnes největší problém.
Hammer kritizoval plot na hranicích s Maďarskem jako ultradrahý, ale ukázal se jako ultraúčinný. Nějak jsem zatím nepostřehl, že by někdo navrhl, že ho EU zasponzoruje státům, které o to požádají a pomůže s jeho ostrahou. Jakmile budou uprchlíci nuceni zůstávat v Turecku, stane se to, co v Německu a Turecko se buď složí nebo se začne chovat rozumně.
Před delší dobou mi známý vyprávěl, že jedna firma objednala v Německu nějakou trubínu nebo něco podobného. Maník z firmy dorazil na převzetí k dodavateli. Hala plná dělníků Neněmců. Turbína podle toho vypadala. Samozřejmě jí odmítl převzít, informoval šéfa a vrátil se domů. Zanedlouho telefonát od dodavatele, aby neodstupovali od smlouvy, že to dají do pořádku. Takže znovu do Německa a další pokus o převzetí. Tentokrát hala plná reaktivovaných německých důchodců a turbína jedna radost. A pak že přínos. Poměry ve státě tvoří lidé, kteří tam žijí. Když se změní složení obyvatelstva, změní se i poměry. Jednoduché, ale polovina západu Evropy to nebyla schopná pochopit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:50:34 25. 11. 2015
dax.jpg
Dnes mluvil v TV nějaký vojenský psycholog z Brna a evidentně rozhodil soudružku redaktorku z Pravdomluvny ČT24. Na její otázku co vede mnohdy mírumilovné muslimy k radikálním činům a teroru ? Na tvrdo prohlásil historickou pravdu, že muslimové to mají už tisíc let zakódováno v genech a nejsou žádní takoví a nebo makoví muslimové, jsou prostě jenom muslimové. Bylo to k popukání, jak děvče jenom zalapalo po dechu a honem se snažilo pana psychologa zahnat do mantinelu režijních otázek, aby náhodou debata nesměřovala jinam, než měla nalinkováno od manipulátorů s ČT24. Ha Ha

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:05:17 24. 11. 2015
default.png
CHIP [2015-11-22 00:07:25]: Možná by bylo zajímavé vědět, jak se chytly v životě jeho děti. Tedy jestli nějaké má.
Často to bývá jako s nepřizpůsobivými. Rodiče v pořádku a děti stojí za to. V Paříži byla většina atentátníků domorodci.
Učíš už v kurzech, jak zastavit auto plné výbušnin? Možná se jim to bude v dohledné době hodit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:51:56 23. 11. 2015
default.png
DAX [2015-11-23 02:09:43]: Brzdi s tím Koránem, stejná prasárna je Bible. Z těchto děl sepsaných proto, aby někdo mohl vládnout milionům tupounů, aby měli prostřednictvím těchto děl strach a někdo se mohl mít sákryš dobře, si každý může vyčíst co mu je libo. Když to dobře překroutíš, můžeš z toho mít i návod na výrobu opaskové zábavné pyrotechniky.

Tyhlety ideologie musejí být pod kontrolou, pak dají relativně pokoj. Islám, ten ne že není pod kontrolou, ten se už naprosto urval z řetězu. Jde mu o holé přežití, jediný jeho program je dnes cílený na lidskou tradičně debilitu, tradičně závist a tradičně ono "já jsem orvanec s holou prdelí, líný jak veš, mám dutou hlavu, ale kdo je víc!"

Důsledná mozkoškrabka od narození je to poslední, co Islámu (pardon, jeho po moci toužícím klerikům) ještě zbývá, dokola opakovat, že jedině oni mají pravdu a nezkušeným pitomečkům mlátit furt ty samé kydy a lhát jako když tiskne.

Islám je náboženství opravdu jako každé jiné, jen jaksi má silnou dlouhotrvající sračku, asi tak tisíc let. To by nebylo až tak hrozné. Hrozné je to, že Islám nemá ani náhodou snahu tu sračku proudící z jejich prolhaných čuní ani nazvat sračkou a léčit ji? No cha, to snad ne. Alláh dal, Alláh vezme. Náboženství odevzdaných nihilistů, zdůvodňujících všechno vůlí Alláha: svoji lenost, svoje zlé skutky, svoji závist...

Jsi s takovým obohacovačem na lešení a musíš vlézt bez zajištění na střechu dotáhnout svorky hromosvodu. Ty se klepeš jako ratlík a ten mozkoškrab za tebou to má jasné: když Alláh bude chtít, spadneš, když chtít nebude, přežiješ. Na co on by tě jistil... Lézt tam on nepoleze, Alláh mu nedal takovou odvahu. Slezeš dole a švác ho přes tlamu... a už je tam, protože ta facka mu rázem zapomenouti na Alláha dá. Najednou přestane se všema žvástama a postáváním a Kefalín, preboha, on maká. Protože se bojí síly.

Tím jsi ovšem překročil Rubikon, co chvíli mu tu přespotlamě musíš dát znovu, jinak máš křivák v zádech, protože to je pomstychtivá zbabělá svině. Jak na tebe zvýší hlas, bác ho. On se ti nepostaví, jak nemá přesilu, Alláh nedal...

Co je ještě větší sranda: jeho žena má z jeho vykládání doma dojem, jaký jsi jeho super přítel...

To s nima prostě nejde, kdyby jsi tam měl s sebou prase, jsi si jistý co bude prase dělat, u tohoto multikulti obohacení netušíš, co mu Alláh řekne.

Osadili jsme jeřábem přes rozebranou střechu fabriky asi 30 tun vážící linku na výrobu petek na ocet, která musela sedět přesně jak prdel na hrnci, (on to byl spíš velký box) aby se dala napojit na další celou linku... Jeřáb odjel, střecha se za strašný peníz zandala a ejhle, čtyři centimetry na tuto stranu jsou blbě.... Ty vole, co včíl?
Zavoláme do Holandska, jestli se s tou mašinou dá hýbat, tlačit ji, podlaha je nová, pryskyřičnatá, klouže, tak snad.. Mašina stála na dřevěných hranolkách ještě! To jsem taky nepochopil.
Z Holandska odpověď: vydržte, posíláme specialistu, ráno je tam, připravte lidi, aby mu byli k ruce.
Ráno cca osm hodin, jsme na lešení a taháme svoje kabely, na dvůr dojede odrbané už nevím jaké ale bílé auto, asi minul šrotiště.. Z toho vyleze borec, černé vlasy, přismahlá huba, frňák, že by tím mohl zhasínat svíčky jak zhašákem. Pepa vedle mě vyvalil oči jak šprůdláky a prej: na celou halu: "Ty vole Achmed! Achmed jak hovado! Ch ch ch..." Chlachot samozřejmě.. Achmed přišel v doprovodu s nějakým ředitelem pro výrobu a rukama nohama mu vysvětlovali, co se stalo. Hoši, karate kid hadra asi tři hodiny. Ten debil neuměl ani německy ani anglicky a chrochtat holandsky zase neuměl nikdo ve fabrice. Pak šli ke stroji a ukazovali si směr, kam je to moc a prsty o kolik a na zeď nápis CM. Na zem kam se s tím má hnout. Jak bylo veselo u nás na lešení si asi dovedete představit.

Pak Achmed OK OK, všechno rozumí, jasný, jde to řešit, ředitel odešel. V hale stálo patnáct chlapů kteří mu měli pomáhat. No teď už spíše sedělo. Achmed se na nikoho ani nepodíval a až do pěti, kdy se fabrika zavírala (nebyl tam provoz skrz tu rekonstrukci) chodil sem a tam v půlkruhu dokola a díval se na to. Nenapil se, nic nejedl. Nikomu nic neřekl. Chlapi různě spali na polystyrénech, hráli karty atd. Nikdo z vedení se tam už neukázal. Jediné co říkal bylo to jejich Inšalláh. Když bůh dá.

Připomínám, že mašina byla drahá jak čert. Ráno druhý den dojíždíme do fabriky a rány z haly jako svině. Bylo tak sedm deset. Dojdeme do haly s nářadím a materiálem v prackách a Achmed tam velkou Barborku kladivo, v bílém tričku (mrzlo venku a vevnitř byly tak tři stupně nad) a mlátil do těch dřevěných špalků pod tou více tunovou mašinou. Že tam jsou chlapi a mají tři ještěry, které by to hravě zatlačily, to byste po něm chtěli moc.
Ti nás uviděli a hned hlásili, že Achmed od šesti hodin rána mlátí do těch špalků a posunul to teda prý už o celý milimetr. Ch ch ch! Nikdo nezapomněl dodat, do rána si všichni to video s mrtvým teroristou na naše doporučení prohlídli.
První tři hodiny to ještě šlo, ale ve tři odpoledne už nám lezly hlavy kolem z toho mlácení. Pak došel výrobní ředitel, nahlídl co se děje, ani se nepokoušel s Achmedem mluvit a odešel. Achmed co tři hodiny někam volal a byl stále rozčilenější. Pepek na celé kolo: neserte ho, nebo obleče jejich oděvní doplněk a roztrhne vám huby od ucha k uchu! Achmed si vůbec nikoho nevšímal. Těch patnáct chlapů ze včerejška tam stálo, sedělo, leželo, svačilo v kantýně, kouřilo venku, prostě čekalo, co se bude dít.

Pánové, Alláh dal. Ve čtyři hodiny a něco odpoledne, po deseti hodinách mlácení, byla mašina na svém místě! Fakt, on ty desítky tun posunul! To kladivo bylo jeho, dovezl si ho s sebou v tom svém šrotu. Dodneška jsem nepochopil, jestli si někdo s tím specialistou dělal srandu nebo co to bylo za firmu v tom Holandsku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 02:09:43 23. 11. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-11-22 08:26:27]:
Vytesat do kamene. Naprosto přesný popis historie a situace.
Je to tak a nelze k tomu již nic dodat.
Při pohledu na fotku mrtvých z tanečního sálu z Paříže, které mají na svědomí mírumilovní muslimští smradi se mi vaří vnitřnosti. A na kydy o mírumilovnosti Islámu mám už hodně silnou alergii. Oni tu svoji mírumilovnost mají napsanou v tom jejich blábolu Koránu. Hlava mi nebere , že to může vůbec někdo u nás podporovat. Katastrofa. V Bruselu je válečný stav, v Londýně policejní pohotovost, v Německém Hanoveru evakuace sportovního stadionu, v Paříži opevňují vodárny a je vyjmečný stav, po celé Evropě se potulují hordy nekontrolovaných musulmanů z 80% 15 až 30 letých smradů a my jsme xenofobové ???, blázni??? a hlupáci??? jak píše Hammerovi Chip ??? Přátelé, je to tragédie a nechci se dočkat dne, kdy se nám budou po městech potulovat tlupy těchto mírumilovných muslimských chlapců a my se budeme bát si zajít koupit housku. Děkuji nechci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:26:27 22. 11. 2015
default.png
CHIP [2015-11-22 00:07:25]: Víš Chipe, ty rozumný chlape, ptající se jako děcko z mateřské školky, jaký je rozdíl mezi ČR a Belgií nebo Francií dneška?

Nám tady v tomto xenofobním státě ti smradi dnes nediktují, jestli se u nás bude hrát fotbal, jestli se smíme někde na náměstí sejít, jestli smíme jet metrem a víš proč? Protože je tu nemáme v počtu dostatečném k tomu, aby mohli začít trousit ty svoje ideologická moudra, aby z nich začaly odpodávat různé šrapnely a aby békali na ulici Aklláhu Akbar. Aby jejich mírumilovně a úmyslně vychovávaní sopli už ve školkách ukazovali těmi svými usmolený prstíky na nemuslimské děti a smáli se, že žerou prasata.

Ten tvůj umírněný lékař není umírněný muslim, ale muslim. Zkus mu říct, aby od víry odstoupil, že je to špatné, že každá ideologie učinila svět vždycky o něco horším místem k životu. Zaprvé za vystoupení z toho umírněného spolku je smrt, za druhé ta víra, pokud jsi si ještě nevšimnul, jasně říká: podřiď se! On nemá na výběr, on je magor z povolání. Neexistuje umírněný muslim. Existuje jen muslim, který se musí podřídit. Tvoje myšlení svobodného člověka svědčí o tom, že si bojař a že neděláš v terénu, tam by jsi viděl, jak moc nesmíš myslet jako ty sám a toto svoje myšlení přenášet na myšlení různých socek, grázlů a muslimů.

Aby ta odpověď nebyla jako z mateřské školky, musím tě upozornit ještě na jeden velmi závažný fakt: islám to je vláda, stát, styl života i náboženství v jednom. Nedá se z něj vystoupit, nedá se odmítnout.

Pár století zpět bylo stejným morem světa i křesťanství, naši prý mírumilovní černoprdelníci. Jenže pak přišli osvícenští panovníci a velmi tvrdě s církvemi zatočili a tyhle bestie odstavili od světské moci.

Západ se od té doby začal velice rychle rozvíjet a zaprděncům v košilích utekl tak, že už ho nikdy nedoženou. Západ ale začal šířit do islámského světa myšlenky, které Islám přímo zakazuje a nikomu nepodléhající Imámové začali zjišťovat, že se jim jejich moc hroutí. Že je Západ připraví o jejich vliv. Pocit moci, to víš, Chipe, co to je, viď? To je víc než prachy, naše lidská psychika má prostě úchylky a někteří jedinci po moci nad jinýma touží.

Islám nemá nahoře žádnou autoritu jako je papež, který všecky pod sebou postaví do latě. Tam si kdejaký pískokřup dělá co chce.

A jsme skoro u konce mé odpovědi blázna a hlupáka: komunista momentálně neškodí, není u moci, černoprdelník je v klidu, protože nemá moc, ale tihleti moc mají a jejich ideologie je stejná jako ty ostatní: šířit svoje srance násilím do celého světa. Jako nacismus, jako křesťanství, jako komunismus, jako Islám. Chipe, furt je to dokola.

Tihleti magoři, co střílejí ve jménu čehokoliv, nejsou žádná příčina, to jsou jen následky. Pokud k tomu dochází v Evropě, příčina číslo

1: - pseudohumanismus a korektnost místo tvrdého přístupu k neschopnosti asimilace určitých lidí - vápenná jáma a rána do týla. Ano, drastické, ale jednání neasimilitovatelných je mnohem horší, cesta menšího zla. Tito "lidé" považují naši (vaši) lidskost za slabost, smějí se jí a znužívají ji. Je nepřesvědčíte ničím jiným než pěti tisíci kulkama do vyškrábané hlavy. Oni nic než silnější ruku neuznávají, a Chipe, tohleto ti jako poldovi snad říkat nemusím.

2: imámové zneužívající svobodu slova vycházející právě z vaší debility schovávající se pod nálepkou humanismu, aby tuto svobodu slova obrátili ne jen proti vám, (ať si vás klidně zapíchnou jako prasce - ale jen vás) ale proti nám, kteří nesouhlasíme s vašimi sluníčkářskými hemzy o bratříčkování se s lidmi, kteří nás ale i vás, jim tolik užitečné idioty, nenávidí. Ohrožuj svými ideály laskavě jen sebe, svoji rodinku a svoje kaamrády, pokud jim to nevadí. Jsi polda, svého parťáka nebo ovečku máš chránit, ne na ni posílat vrahy.

Tlacháte o naprostých ptákovinách, ale nechápete z čeho ta pošahaná islámská magořina vychází a nic s tím hlavně neděláte. Islám světské moci nezbavíte, nemají autoritu která by řekla: a dost. Pokud toho nedosáhnete, nebude s muslimy řeč. Oni chtějí moc a dostávají ji. Dneska je to tvůj doktor ve vojenské nemocnici, natahejme si jich sem pár set tisíc a uvidíš, jaký kamarád to bude pak. Aby si zachránil život jako příslušník toho mírumilovného nábožeství, zařízne tě jako slípku taky.

No a když od nich uteče, může se do konce života bát, že neumře slušně v posteli i s celou svou rodinou, ale někde ve studni.

Příčina je Islám, vymytí blbci následek, ale obětem vymytých blbců je to jedno. My to nemusíme trpět. My nemáme ani šanci uspokovivě zjistit, jestli ten tvůj doktor je neškodný či škodný. Dnes slušňák, zítra bude skučet, jako se jeho synáček zradikalizoval (a on to ani, představte si to, nevěděl) a jak ho proklíná... Bez vás tu byl klid, táhněte prostě do Brusele, jeden vledle druhého.

Příčina radikalizace společnosti je rovněž dvojí: nenávistný islám a domácí zrádci. Čím víc bude domácími zrádci umožňováno i přes veškeré důkazy o tom, jaký Islám je, těmto stvořením měnit náš klidný a těžce vydobytý svět, tím více bude společnost rozděláná a tím s větší pravděpodobností poteče krev.

Pár let my xenofobové, hlupáci a nacisti přesně předpovídáme, co se stane a ono se to děje a chytrolíni meloucí svoje srance o mírumilovnosti nevidí a neslyší co se kolem nich děje a furt by chtěli za naše prachy komusi pomáhat a zjišťovat, jestli to není mozkoškrab. My nemáme povinnost tu ideologii měnit ani zachraňovat ale ani trpět.

Jo, a Chipe, to, že máš kamaráda muslima, to je jako co? Argument? Všichni ti magoři byli naivňoučkými sousedy a známými popisováni jako klidní, slušní a usměvaví chlapci, jestli jsi si toho dosud neráčil všimnout. Jenže tihleti jejich sousedi jsou civilisti, nevycvičení si všímat, ale ty... hanba mluvit. Mírumilovní sousedi se přes noc stali největšími sviněmi. S tímhle jdi do mateřské školky, ne na někoho, kdo zná historii.



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 00:07:25 22. 11. 2015
Chip.jpg
Hammere, vím že s tebou nemá cenu se hádat, protože si pořád meleš svoji, ale jsi blázen a hlupák. Mám kamaráda, který je ze Sýrie a taky muslim, i když vůbec ne horlivý. Celý život žije zde a je mimochodem lékař ve Vojenské nemocnici. Taky bys ho chtěl ve svém tažení vyhánět?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:48:43 21. 11. 2015
default.png
Vzhůru, děti vlasti,
den slávy nadešel!
Proti nám tyranie
zvedá svůj krvavý prapor!
zvedá svůj krvavý prapor!
Slyšíte v našem kraji
řev divokých vojáků?
Přicházejí vraždit naše děti,
naše ženy v naší náruči!

Ref.: Do zbraně, občané!
Šikujte se pod prapory!
Vzhůru! Vzhůru!
Nechť krev nečistá napojí
brázdy našich polí!

4.
Třeste se, tyrani! A vy, zrádci,
hanbo celé země!
Třeste se! Vaše otcovražedné plány
dojdou konečné odplaty!
Každý je vojákem připraveným
k boji proti vám.
Padnou-li naši mladí hrdinové,
země zrodí nové,
odhodlané k boji.

Víte co je to za text, hoši? Jak krásně přiléhá k dnešní době. Prej moc násilnické... cha!!!!

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio