Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Teroristický útok v Paříži (REDAKCE)

Teroristický útok v Paříži
Vlajka Islámského státu
Foto: Wikipedia.de

Po včerejší střelbě a bombových útocích v Paříži zůstalo přes 120 obětí, přičemž neznámý počet zraněných i nadále bojuje o svůj život v nemocnicích. Francouzský prezident Hollande za viníky teroristického činu označil členy Islámského státu. Tato teroristická organizace se následně k činu sama přihlásila.

Autor: Redakce
Publikováno: 14. 11. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 19:34:26 15. 11. 2015
dax.jpg
Hammere, v pohodě je mi to jasné až moc.
Pro Jasoně a jemu podobné mírumilovné salámy, případně pro Ty, kterým v makovicích září sluníčko a salámová sympatie, přidávám ještě trochu historické pravdy přímo od zdroje....

https://www.facebook.com/stopimigraci/videos/908759109213528/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:19:36 15. 11. 2015
default.png
DAX [2015-11-15 03:22:39]: Asi jsi si tu odpověď blbě přečetl, protože jinak by ti z ní po druhé větě došlo, že Slimákovi něco vyvsvětlovat je marné. On má svoji od malička do těch svých sraček co má v kuli naroubovanou pravdu a pro tu klidně chcípne, protože na tomto světě díky jejich kultuře mají jen pakárnu. Je potřeba to takovým proto umožnit v co nejhojnější míře, aby se co nejdříve setkali se svým Alláhem a mohli si konečně zašoustat s něčím jiným než s kozama.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 03:22:39 15. 11. 2015
dax.jpg
DANIEL-1 [2015-11-14 15:59:35]:
Tady máš troubo odpověď se kterou myslím budou souhlasit všichni komu zůstal v makovici zdravý rozum.

Prohlášení řádu Skotských Templářů k útokům ve Francii a současné aktuální situaci v Evropě:
Především nám prosím dovolte vyjádřit skutečně upřímnou lítost všem pozůstalým a všem obyvatelům Francie po tomto otřesném, neomluvitelném a brutálním činu.
Drazí obyvatelé Evropy, je nutné, abyste pochopili, že se zde jedná o střet dvou naprosto odlišných mentalit, tedy naprosto odlišných kultur - zcela jiných světů. Střet křesťanů se Saracény není historicky nic nového a neskončil ve čtrnáctém století. Trvá již tisíc let. I král Matyáš Korvín se svou šedesátitisícovou armádou byl nucen zastavit postup Turků do Evropy a o pár století později také například Evžen Savojský, to když se Turci dostali až k Vídni. Evropská mentalita utváří již po staletí evropskou kulturu, jsme společností evropských národů. Ta ve svém vývoji prošla v uplynulých sto letech první a druhou světovou válkou i totalitními režimy a poučena hrůzou válečných útrap vyvinula se v moderní a mírumilovnou společnost. To co se za poslední rok odehrává v naší rodné Evropě je logickým vyústěním naivního a hloupého přístupu evropských politických představitelů při řešení problémů, které stály původně zcela mimo Evropskou unii a kterou právě proameričtí evropští politici přenesli sem k nám do našich vlastí a do našich domovů. Toto je válka, která již započala. Voják, který by vpustil do tábora nepřítele je považován za zrádce a podle toho je s ním také nakládáno. Otázka tedy zní jak naložit s evropskými politiky, kteří vpustili Saracény do našich domovů…
Prosíme Tě Ó náš Pane, dopřej prosím klidu na nebeských výšinách všem, kteří v této Svaté válce již padli i těm, na které smrt ještě čeká. Taktéž Tě prosíme o Tvou ochranu a lásku pro všechny, kteří bojují proti tomuto islámskému zlu kdekoli na světě. Skotští Templáři Evropa


Historicky tady salám nikdy nebyl a nemá tady co dělat ani dnes. A pokud se toto zlo nezarazí, tak nebude dlouho trvat a máme tady to samé co naivní multikulti-troubové v západní evropě mají dnes....o tom není pochyb...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:00:54 14. 11. 2015
default.png
Ještě párkrát vyzve Sobotka nebo Zeman k vojenské akci proti IS a máme tady jejich "uprchlíky" taky. To se pak bude Chovanec i Tuhým a Tupým dohromady divit, jak během tří hodin po překročení hranic vystřílí "uprchlíci" nějakou restauraci nebo kavárnu. A jak se naše policie nebude vůbec chytat, leda tak za hlavy.
Vůči muslimům mám názor jednoznačný: náboženství nesvobody, všichni ven z Evropy i s Jásoněm. Běžte si mlátit dýněma do země do svého prachu někde v Mezopotámii.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DYINGCZ 16:40:52 14. 11. 2015
DyingCZ.jpg
DANIEL-1 [2015-11-14 15:59:35]: Nazor muslimske obce je mi ukradeny a nazor provokatera taky.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu P-POLDA 16:09:48 14. 11. 2015
default.png
Takže se ustanoví několik dalších desítek policejních ředitelů a vše půjde dál, jako dřiv.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 16:04:25 14. 11. 2015
Pim Burger.jpg
Že by se zase vrátil Denver? Neboj Denvere, všichni muslimy milují, můžeš jít otravovat jinam...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIEL-1 15:59:35 14. 11. 2015 blokovaný
default.png
Muslimská obec útok ostře odsoudila. Možná by nebylo na škodu, kdyby se například šéfredaktor tohoto webu a další policisté vyjádřili veřejně k tomu, jaký je vlastně jejich vztah k muslimům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio