Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Teroristický útok v Paříži (REDAKCE)

Teroristický útok v Paříži
Vlajka Islámského státu
Foto: Wikipedia.de

Po včerejší střelbě a bombových útocích v Paříži zůstalo přes 120 obětí, přičemž neznámý počet zraněných i nadále bojuje o svůj život v nemocnicích. Francouzský prezident Hollande za viníky teroristického činu označil členy Islámského státu. Tato teroristická organizace se následně k činu sama přihlásila.

Autor: Redakce
Publikováno: 14. 11. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 16:06:38 21. 11. 2015
default.png
No a máme tady vítězství teroristů v zemi buzerantů - Belgii. Napřed začali z piva Stella Artois uřezávat příborákem pěnu a teď tam už nejezdí ani metro. :D

Sluníčka drží tlamy a neukazují se, Merkelová mele svoje srance v čekání na zřízence Dr. Chocholouška a to je celé, na co se tak politici zmůžou. Paralyzace veřejného života mírumilovnými muslimy. Nejsou všichni stejní, to teda rozhodně ne, někteří jsou ještě děcka a Kalach neuzvednou, i když čudlík už by stisknout mohli....

Evropští sráči politici jako obvykle v dějinách v jakékoliv krizi selhávají. My budeme ještě rádi za Rusko!!!! Jdu oprášit azbuku...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 21:48:22 18. 11. 2015
default.png
Tak jsem chvíli čekal, jestli se aspoň po tomhle někdo ze slavných evropských politiků vzmůže na nějakou akci.
Evropská komise podala návrh na omezení držení některých druhů zbraní. Neuvěřitelné. Ta banda blbů snad nezvládne nic jiného. Asi recyklují ten, který vytvořili vloni. Jestli teroristé tahají expanzní zbraně ze Slovenska, snad stačí, aby to začali Slováci dělat pořádně a nešlo je předělat zpátky. Obchod se zbraněmi je tak významné odvětví, že jakékoliv omezení bude znát na hospodářském růstu a IS, který se zmocnil zbraní několika divizí irácké armády je nějaké omezení v tomhle směru stejně jedno. Flinta bez obsluhy ránu nedá. Chtějí omezovat počet zbraní, ale ne těch, co s nimi střílí. Nevím, jak chtějí omezit množství výbušnin, které používají na letadla a do sebevražedných vest. Když už je nevyrábí doma, což vyrábí, stačí jeden nevybuchlý dělostřelcký granát a nemusí se s výrobou ani obtěžovat. Ale my se kvůli tomu v lomech asi vrátíme k majzlíku. A tohle platíme. Neuvěřitelné.
Politici jako obvykle. Všichni jsou zděšeni, rozhořčeni, ale jediný pokus o nějaké systematické řešení zatím neproběhl.
Policajti ve Franci v Belgii a možná ještě někde hasí to nejhorší, ale to už udělali po Hebdu a za necelý rok to bylo to samé. Státy sklízí, co zasely a Holland žádá o pomoc místo toho, aby změnil politiku.
Denver se hlásí ke křesťanství, ale po atentátech ho nejvíc vzrušuje, jaký má kdo názor na muslimy a nejdůležitější je, že předseda muslimů v Čechách atentát odsoudil. Přitom i v nacistickém Německu se našlo dost lidí, kteří odsoudili Hitlera a jediný dopad to mělo na to, jak skončili. Na politiku vůbec. Mně to připadá, že Denver je křesťan jen proto, že za to u nich v buňce mají příplatky a že kdyby někde pronesl něco jako chraň nás od všeho zlého, začne ho honit blesk po poli.
Asi už jsem moc starý a ničemu nerozumím.


Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:55:02 18. 11. 2015
default.png
DAX [2015-11-18 15:31:28]: Příští volby se ukáže, jestli je ještě naděje na klidný život. Doufám že lidi jako "Služební pivo" (Dienstbier) nebo Sabatoňová a dalí nezaměstnaní díky studiu humanitních oborů potřebující parazitovat na našich daních, půjdou kroužkováním na smetiště dějin.
Jak pořád překrucují volání veřejnosti aspoň po kontrole totožnosti anonymního přičmoudlého davu středověkého tmářství aneb naplňování skutkové podstaty trestného činu podle § 356
Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod každým z nich, to je neuvěřitelné. Pohrdání zákonem i těmi, kdo je z daní platí.



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 15:31:28 18. 11. 2015
dax.jpg
https://www.facebook.com/pavel.strnad.906/videos/1629204674007916/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:06:38 18. 11. 2015
dax.jpg
A toto je jedna z úžasných reakcí a postojů jednoho našeho významného pomatence..

https://email.seznam.cz/#inbox/20075

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:03:19 18. 11. 2015
dax.jpg
Jasoňův mírumilovný salám ve své plné kráse a mírumilovnosti...

http://2.bp.blogspot.com/-HTdcNRDp05Y/Vkmon00bhQI/AAAAAAAAaMA/n2tqYzEgqfY/s640/bataclan.pn...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 09:30:21 17. 11. 2015
default.png
DAX [2015-11-17 02:09:08]: Zásadně v přesile a proti bezbranným, to jsou hrdinové. Dokud nemají přesilu, škodí v neziskovkách a dělají hodné.

Takové my sem pouštíme, jako bychom neměli dost vlastních problémů. Teď jsem zvědavý, jak se někteří z nich "nedopatřením" dopadnou a jak je budou soudit a jak jim budeme doživotně platit fešácké ubytování v tom lepším případě, v tom horším je po dvou letech zase pustí.

Pokud se nezbavíme pseudohumanistů, nebudeme se mít možnost nakonec bránit. Ti sluníčkoví pomatenci samozřejmě klást odpor nebudou, ti se strachy podělají jako první a jako první se účastní halal oslavy, protože budou tak blbí, že se s těmato budou chtít dohodnout, hahaha! A na to bych chtěl mít lístek do první řady.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 02:09:08 17. 11. 2015
dax.jpg
Pro mírumilovného Jasoně něco o mírumilovnosti salámu a jeho vyznavačů. Vítači a zastánci tohoto salámového zlořádu v tom jistě najdou proklamovanou mírumilovnost....

https://www.email.cz/web-office/cbDMUbDrDEOXdhpSjbrG95nk65O0r1q2j456TlsNzKEaO-3AkH7D0tLBFM...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:50:40 16. 11. 2015
default.png
CATANI [2015-11-16 14:45:02]: Píšeš to dobře, zatím naši poturčenci nemají s Turky nic společného. Nedám ani procento tomu, že v blízké budoucnosti mít společné budou: umístění ve středu reflexního zaměřovače BRENu 805 A1. Tohle nemůže skončit prostě dobře. Přitroublé sluníčkářské korektní a neschopné politiky dvoje následujcí volby smetou z politické scény a pak už nic nezabrání masakru. Víc času tomu nedávám.

Pokud ne, nic jiného než otroctví si nezasloužíme.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:45:02 16. 11. 2015
default.png
Rodilý čech, neboli český konvertovaný muslim nemá s rodilým muslimem absolutně nic společného. Proto vyjádření nějaké takové organizace u nás, nemá nejmenší význam, spíše by ti lidé měli trochu začít používat mozek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio