Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Teroristický útok v Paříži (REDAKCE)

Teroristický útok v Paříži
Vlajka Islámského státu
Foto: Wikipedia.de

Po včerejší střelbě a bombových útocích v Paříži zůstalo přes 120 obětí, přičemž neznámý počet zraněných i nadále bojuje o svůj život v nemocnicích. Francouzský prezident Hollande za viníky teroristického činu označil členy Islámského státu. Tato teroristická organizace se následně k činu sama přihlásila.

Autor: Redakce
Publikováno: 14. 11. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 07:30:10 04. 12. 2015
default.png
DAX [2015-12-03 22:57:17]: No nevím jak jsi to rozdělil, ale třeba Saúdská arábie, spojenec USA, to je hnízdo terorismu jako vyšité.

Že jsi k USA kdysi vzhlížel... no asi tak, to nebylo proto, že by USA dělalo něco kór tak moc dobrého jako spíše proto, že to byla naděje nás zbavit bolševika, což se stejně nestalo.

Když se podíváš na řadu aspektů jejich historie, neuvidíš zase to, co oni hlásají. Příklad napadení Japonskem v jednačtyřicátém. Japonci Ameriku nenapadli jen tak pro nic za nic, Amerika se k nim chovala - no jako ke všem ostatním - pletení si obchodních praktik s mafiánskými. Jednoho dne prostě někdo naplno řekne, že to ze strany Japonska byl akt obrany jeho zájmů. O tom svědčí i skutečnost, že Jamamoto jasně řekl, že potřebuje Ameriku dohnat k jednacímu stolu, o žádném vojenském vítězství neuvažoval, protože věděl, že to není možné. Skoro se mu to povedlo, chyběla jediná bitva - Midway.

Jenže Janci furt vykřikují, jak Japonci plánovali invazi do USA a naprosto přehlížejí fakta, že Japonci neměli potřebnou kapacitu lodního prostoru na takovou operaci ani výkon průmyslu, nic.

Hitler vznikl jako soubor různých příčin, mezi nima je ale chamtivost Američanů, která způsobila krach na Newyorské burze (a pak spousty dalších krizí v ceklém světě).

Současné problémy existují proto, že Janek někam opakovaně vtrhnul jako Janek, vystřílel tam co viděl a to bylo všecko, co umí. Samozřejmě všechny nasral, poštval proti západu a teď, Evropo, papkej!

Rus jen chytře využívá blbostí, které trotl za velkou louží (nebo bratr?) nadělal a že se musel v poslední době z toho regionu docela stáhnout. Tak se tam tlačí další velký stát, který má opět potřebu být ještě větší.

Jinak co se týče vojenských kapacit, Rusko nemá na USA ani náhodou, jejich rozpočet a stav sil je tristní, ekonomika toho státu sto roků pořád v prdeli... Jenom bezbřehá hloupost jeho obyvatel udržuje ten stát jaký je. Kdo nemá nic, není mu jaksi co vzít a cítí se furt spokojeně. Proto Rusové drží huby. Ale že něco vyřeší? Ti nikdy nic nevyřešili, stejně jako Janci. Jenom dělají na světě zle.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 22:57:17 03. 12. 2015
dax.jpg
V žádné proamerické zemi Blízkého východu neexistuje žádná aktivita Islámského státu a nestal se tam žádný převrat.
Ale naopak země, které se s USA nekamarádí mají doma válku a vše na ruby. Ve všech zemích Blízkého východu,
které nejsou podřízené zájmům USA, jsou občanské nepokoje, občanské války a permanentní aktivita ISIS.

Líbye má ropu a není spojencem USA = státní převrat a zavražděný vůdce !
Egypt má Suezský průplav a není spojencem USA. Státní převrat.
Sýrie má ropu, není spojencem USA, občanská válka.
Turecký Kurdistán má ropu = napadnutý NATO !
Irak má ropu, zničený armádou USA, zavražděn vůdce !
Afganistán obchod s drogami, okupovaný armádou USA .

A naproti tomu :

Izrael spojenec USA, žádný ISIS
Jordánsko spojenec USA, žádný ISIS
Saudská Arábie má ropu, spojenec USA, žádný ISIS
Omán má ropu, spojenec USA, žádný ISIS
Kuvajt má ropu, spojenec USA, žádný ISIS

Žádné " Jaro", žádný "Majdan", žádný zavražděný vůdce,žádný převrat, žádné ISIS. V těchto zemích je klid.

Divné ne? Je to jenom souhra náhoda? Tomu může už snad věřit jenom nějaký trouba z Horní Dolní.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 22:20:38 03. 12. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-12-03 21:41:04]:
No, pokud není výkřik vychytralého pomatence Barnetta osamocený a sdílí tuto vychytralou zhovadilost více US vládnoucích šašků,čemuž bych se vůbec nedivil a vše tomu jenom naznačuje, tak jediný kdo je schopný se tomuto svinstvu postavit je bez diskuze Rus. Rus je také jediný, z koho se šašům za Velkou louží ježí kůže, neboť jim případnou facku může ihned vrátit a proto proti němu neustále tlačí na pilu a chtějí ho zahnat do kouta. Kdo to jenom trochu sleduje a má trochu soudnosti, tak to musí jasně vidět. Hammere Amerika už dnes bohužel není ta Amerika kterou jsme tajně zbožňovali v 60tých a 70tých letech. Chamtivost a ovládat druhé pod pláštíkem keců o svobodě a demokracii made in USA je bohužel dnes znakem většiny průserů ve světě. IS nevyjímaje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:41:04 03. 12. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-12-02 21:44:47]: Najednou je Rus v kurzu. Co všichni blbnete? Že hází bomby jak Rarach kam ho napadne to je jako co?
Máme málo magorů po Evropě, musíme si je ještě bombardováním rozmnožovat? Sejmeš pět teroristů a třicet civilů. Ti civilové mají všichni rodiny, rázem máš cca dvěstě nových nepřátel z neutrálů. To je výsledek, páni! Idiocie vládne světem, všichni chtějí vidět krev a samozřejmě se střílejí ti ne zrovna praví. Takhle prevíti z SA, Anglie, Francie, USA, Ruska, ti všichni se tam serou, tam by se našly příčiny. IS jsou jen následky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 21:44:47 02. 12. 2015
default.png
HAMMER [2015-11-30 06:53:43]: Na tom, co píše Dax, může něco být. Merkelová se chovala většinou pragmaticky. Buď na ní někdo něco má nebo tečou od někud peníze. Kdyby byla tak blbá, jak ze sebe v poslední době dělá, uměla by sotva číst a psát. Na americké peníze mi nesedí ten protiizraelský postoj. Vyvádí, že bych čekal, že se za chvíli bude v kinech promítat Žid Süß. Spíš ty peníze budou balené v ručníku. Říkalo se to i o francouzském trpaslíkovi v souvislosti s Kaddafím.
Homogenizace národů moc nefunguje. Proto jsou vyloučené lokality. Dokonce ani v Americe se rasy až tak moc nemíchají. Hispánci,černoši, bílí a ostatní žjí léta vedle sebe, ale rozhodně nejsou jednolitá masa. Podle vyprávění holčiny z USA jsou zvlášť černoši relativně mimo. Nemají je rádi ani Asiati
Neříkám, že Rusové hrají úplně čistě, ale jejich politika mi přijde relativně logická s minimem chyb. V porovnání s USA určitě. A u nás v Čechách je to s tím obecním blahem jinak? Jen si vzpomeň, kolik politiků ti chce dorovnat výsluhu na to, co ti patří. Ostatně. Maximální veřejné blaho by v Rusku nastalo, kdyby se u benzínek tankovala vodka. Pokud nemá národ vymřít, je jen dobře mu tohle blaho odepřít.
Rusové umí, když chtějí. Jako národ mají potenciál. Musí se hodně vybírat, ale najde se. Náš samopal vzor 58 znáš. Skoč si u vás do krámu k Řezníkovi a nech si ukázat SVT 40, jestli jí má skladem. Hned zjistíš, kde se náš slavný konstruktér inspiroval. AK 47 doporučuje 9 z 10 teroristů. Chromování hlavní začali používat ve velkém právě Rusové. Třeba Jugoši ho dlouho pořádně neuměli nebo minimálně běžně nedělali.
Letecká a raketová technika obecně. Do jejich vrtulníků se používal, tuším, převodový olej, který bylo po revoluci obtížné nahradit čímkoliv ze západu.
PTŘS Kornet dává i nejnovější Merkavy. Hizballah zaznamenal úspěchy.
Jak píše Dax. Rozhodně není všechno ruské hodné zatracení. Napoleon a Áda si taky mysleli, že na ně mají a podívej se.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:02:18 30. 11. 2015
default.png
No já už věřím kdečemu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 16:43:39 30. 11. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-11-30 06:53:43]:
Rusa bych až tolik nezatracoval, možná, že nakonec bude Rus jedinou naší záchranou proti USA a západní globalizační multikulti debilitě a svobodné demokracii po Americku. Viz níže:

Co je to globalizace – podle Thomase Barnetta.

Thomas Barnett, poradce bývalého amerického ministra obrany Donalda Rumsfelda, který již v roce 2002 oficiálně sdělil toto:

„Konečným cílem globalizace je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vzniku světlé hnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, tedy lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali.“

Dosažení cíle „jediného státu“ má být realizováno čtyřmi kroky:

1. krok: Neomezený proud imigrantů za účelem rozpadu usazených národů a zničení jejich kultur.

Žádný stát nesmí bránit přílivu uprchlíků. Speciálně se má zdesateronásobit příliv uprchlíků do Evropy. Národně orientovaní politici musí být umlčeni a musí zmizet ze scény.

2. krok: Neomezený tok ropy, plynu a jiných surovin

Národy nesmí disponovat nerostným bohatstvím. Veškeré zdroje budou privatizovány a internacionalizovány.

3. krok: Ničím neomezené finanční toky do USA

Žádná vláda nesmí bránit svobodnému pohybu kapitálu a nesmí bránit odcházení zisků ze země. Státy se musí dostat do vzájemné závislosti, aby nemohly existovat samy o sobě. Státy, které se tomu budou bránit, budou nahrazeny loutkovými režimy. Nepřátelé této globalizace budou zničeni. Thomas Barnett suše konstatuje: „Kritiky zabijeme“.

4. krok: Žádný stát se nesmí postavit proti tzv. „mírovému nasazení“ americké armády - americké soukromé militaristické agentury nastoupí na regionální „trhy“.

Úkolem amerických vlád je trvale udržovat tzv. „válku proti terorismu“ a nikdy neopustit země, kam již jednou vkročila noha amerického vojáka. Strategický cíl je dán jasně: zničení všech protivníků globalizace.

Jak je vidno, stále více vyplouvá na povrh skutečnost, že hoši z EU pouze hopkají, tak jak píská šašo za velkou louží.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:53:43 30. 11. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-11-29 22:17:07]: Už je to tady zase: Němci ovládaná EU začíná paktování s kdejakou chamradí a uvaluje embarga na židovské zboží. :D :D

Rusovi nevěřím ani nos mezi očima, ale to, co mu umožňují provádět naprosto neschopní evropští ultrakorektní a přehumanizovaní politici, mu získává u prostých duší body.

Rus nikdy nedbal na blaho někoho jiného než svých vlastních mocných, i vlastní lidi mu byli vždy hluboce v análu. Jestliže je ale Rus jedinou hnací silou v boji proti turbanovymydlencům, to jsme to dopracovali...

Rus prej používá rozumu, hahaha! A kdy se do Ruska nějaký dovezl? Rusovi nechala přitroublá Evropa a debilní Janek vymetenou cestičku svýma bezprecedentně idiotskýma rozhodnutíma s přinášením demokracie Arabům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:17:07 29. 11. 2015
default.png
HAMMER [2015-11-28 21:28:37]:
Nevzpomínám si, že by se někdo pokoušel tvrdit, že ten plot omezí příliv uprchlíků do Německa. Maďaři ale díky němu nemají zaneřáděná nádraží a chaos v zemi. Chrání schengenskou hranici tam, kde mají pravomoc a dělají to dobře. Před nějakou dobou dokonce odmítli nabízenou pomoc s uprchlíky. Těď už jsou, myslím, mezi zeměmi, které by je měli přijímat.
Starý KGBák zase zabodoval. Rychlost vyhlášení sankcí proti Turecku je v porovnání s reakcemi EU na cokoliv obdivuhodná. Místo Turků na trhu zaujme nejspíš Irán, který to po sankcích ocení. To se jim ta raketa pěkně prodražila. Rusové nejsou geniální, ale když o něco jde, dokáží používat rozum. Možná proto vyhráli válku. Ostatně. Němce vede stejně jako tehdy osvícený vůdce zkratkou do řiti.
S tím EU máš pravdu. Ani vysoupení by nás sice neuchránilo před následky chaosu, na který zadělávají Němci, ale aspoň bych se nemusel stydět, že jsem součástí něčeho,co hodlá bojkotovat zboží z izraelských osad, zatímco se nechá vydírat Tureckem. Ostatně. Kdyby v osadách vyráběli třeba Galil, určitě bych je podpořil, protože se bude možná brzy hodit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:15:41 29. 11. 2015
default.png
S Tureckem budou ještě problémy, protože evropští přizdisráči nejsou schopni na rovinu říct, že Turecko sdo EU v žádném případě a z NATO by bylo dobré ho vystrkat taky. A rychle.

Ale to nás tolik netíží jako skutečnost, že Sobotka, podělaný strachy před führerin Merkel, sem vezme pár tisíc vychcánků. Sem zvědavý, jak je tady chce udržet, hahaha! Ti nerespektují vůbec nic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio