Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Romové

http://zpravy.idnes.cz/romsti-zlodeji-zautocili-na-policisty-strelbou-a-latemi-jednoho-zranili-1q1-/krimi.asp?c=A090927_192941_krimi_abr
FRANTIK :: Datum založení: 28. 09. 2009 :: celkem 68 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 14:24:08 30. 09. 2009 blokovaný
default.png
A když tu občas zjistím,že tu má nějakej policajt podobné názory jako já,tak mi to udělá docela velkou radost a vždycky si řeknu,že nemůžu všechny policajty házet do jednoho pytle.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:11:33 30. 09. 2009 blokovaný
default.png
Honzade nikoho úmyslně neprovokuju a už sem tu i jednou řek,že bych ty moje názory řek policistům i do očí.A pokud bys četl mé komentáře pozorně,tak zjistíš,že některejm policistům dávam v něčem za pravdu.To co sem píšu je muj názor a mam na něj právo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 14:04:24 30. 09. 2009
honzad..jpg
uvedomujes si, ze cast tech lidi tady asi jaksi nasi..s, tedy slusne receno rozcilujes a nutis je obcas se bezdeky vuci tvym postojum vyhranit jeste ostreji nez by jinak byli? Prozrad mi jedno tajemstvi: Rozcilovat lidi svymi (nepochybne umele) naivnimi poznamakami a provokovat je, aby byli mozna i hrubejsi a primocarejsi, nez je jim i treba jinak vlastni: To delas z blbosti, nebo je to zamer? Ja osobne se s ohledem na cas ktery tady travis a a intenzitu s jakou tady prave v techto citlivych tematech lidem v uniforme predhazujes ty svoje osloviny soudim, ze v tom je zamer. Takze: proc? Proc rozcilujes lidi-policajty a zvedas hladinu adrenalinu specialne v takto citlive oblasti jako jsou romaci, etnicke problemy atd..?? Qui bono?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 13:50:26 30. 09. 2009 blokovaný
default.png
Seš policista?Jestli jo a dodržuješ zákony,tak proti tobě vůbec nic nemam a máš v něčem pravdu,ale je vždycky nutné vidět obě strany mince.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 13:41:25 30. 09. 2009 blokovaný
default.png
Aby nedošlo k omylo i z mé strany,zastánci lidskejch práv v některých případech naopak kritizovali a kritizují policii za nečinost.Zejmána pokud se jednalo a jedná o boj ulrapravicí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PADRE 13:22:30 30. 09. 2009
default.png
Aby nedošlo k omylu, nejsem neonacista, skinhead ani žádný radikál, jen kdo si pamatuje, album vyšlo před 18ti lety a tato společnost se nepohla vůbec nikam v tomto směru - snad jen, že se ustupuje ještě víc různým rádoby menšinám...a to je smutné, stejně jako příliv stoupenců různých DS, NS atp...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PADRE 13:16:14 30. 09. 2009
default.png
Lidská práva...to je tak strašně flexibilní pojem a nejhorší je, že každý si ho ohýbá a přizpůsobuje, jak se mu zlíbí...bohužel v této době se z tohoto ušlechtilého pojmu stala ku*va pro všechny haj*zly...Pedofilové, vrazi, podvodníci, všechna verbež se ohání svými lidskými právy a nejhorší je, že spousta humanistů a pravdoláskařů jim v tom zdatně sekunduje...Jsem smutný, když opilý ani ne dvacetiletý řidič zabije chodce a dostane pouhé tři roky, ač u soudu neprojeví ani lítost nad svým činem, chce se mi zvracet, když vidím ten rasismus naruby, co tu panuje a když tu občas čtu nějaký příspěvek od nějakého D..., mám rudo před očima... A k cikánům? Kdo ze starších si vybaví jednu přitroublou kapelu a její text dole? : Na všechno dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhým hrozí kriminál. Pak se řekne to nic oni se přizpůsoběj to oni jen tak trošku zloběj to protože maj úplně jinou mentalitu. ...na Kocába jak ušité...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:19:47 30. 09. 2009 blokovaný
default.png
Omluva za ten překlep.Nebylo to myšleno úmyslně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:18:30 30. 09. 2009 blokovaný
default.png
Tobě by nejvíc jako ministr vnitra vyhovoval Stanislav Gross.Zabejvam se lidskejma právama už dlouho a veř mi,že tendle š.ejd by tobě a tobě podobnejm policajtům vyhovoval úplně nejvíc.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HHONZA 18:44:05 29. 09. 2009
default.png
Teď už bohužel nejde zvolit "ofenzivní" taktiku, čímž myslím razantní zákrok, který měl následovat ihned a pokud to nebylo možné tak bezprostředně po incidentu, v momentě, kdyžby přijely posily. V tuto chvíli nezbývá než doufat, že věc dostane na stůl vyšetřovatel, který se nebojí pustit se do řízení proti cikánům a všechny zúčastněné po právu obvinit, že to přitom dostane přidělený státní zástupce a poté i soudce, kteří to řádě zhodnotí a ocení a ukáží, že napadat policisty je prostě nezákonné a nevyplatí se to.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio