Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Romové

http://zpravy.idnes.cz/romsti-zlodeji-zautocili-na-policisty-strelbou-a-latemi-jednoho-zranili-1q1-/krimi.asp?c=A090927_192941_krimi_abr
FRANTIK :: Datum založení: 28. 09. 2009 :: celkem 68 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 00:23:48 29. 09. 2009 blokovaný
default.png
Slušnej policajt se těch kamer bát nemusí!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 00:19:35 29. 09. 2009
default.png
to že nejsou na služebnách kamery nikoho nezajímá,krom drbanů a různých pravdoláskařů.Lidi štvou úplně jiný věci a to právě zvýhodňování pachatelů,dvojí metr na různé skupiny obyvatel apod.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 00:18:39 29. 09. 2009 blokovaný
default.png
Nejsem policajt,ale nejsem tak úplně blbej a mam trochu přehled jak to u PČR chodí.Zneužívání donucovacích prostředků(mlácení),úplatky....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 00:14:21 29. 09. 2009 blokovaný
default.png
Představ si,že v této zemi pod těma kamerama pracujou lidi 12 hodin deně a například obchodní řetězce to zneužívaj k tomu,že pozorujou prodavačky jestli se nebavjej.K takovejm nesmyslům bych ty kamery určitě nepoužíval,ale tady se jedná o obrovskej problém kterej se musí řešit!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COMMODORE 00:12:37 29. 09. 2009
default.png
tak ted nejak netusim, co si o tobe myslet...ty tedy asi nejsi policista vid? Protoze o pripadu, kdy by IMV neco...cokoliv zametla pod stul jak rikas, jsem tedy opravdu neslysel a prudce neverim, ze by se neco takoveho delo co se tyce vysetrovani radovych policistu (samozrejme pokud nema nekdo na inspekci strycka, maminku a pod.). Nevim jak IMV (ne)vysetruje policisty umistene "vys", ale to pro me ani nejsou policiste, takze to neresim. S IMV jsem mel cest parkrat, ne vzdy jako jejich objekt vysetrovani samozrejme, ale pokazde se chovali jako tezka inkvizitorska jednotka totalne prekrucujici vypovedi a hnajici policisty aby rekli to, co chteji slyset. Tobe prijde kontrola policistu nedostatecna? Zalezi asi na kontrolnim, ale diky nesmyslnym internim predpisum a s prominutim vyfikundacim, ktere nema nadeji zadny policista znat vsechny, defacto nemas nadeji "prezit" sichtu bez poruseni byt jedineho z nich. Kazdopadne podle meho, bud nejsi policista, nebo rozhodne neslouzis na ulici a pokud ano, tak v Roubence nad Nezarkou, kde si jsi na oddeleni sam vedoucim,stalistou,spisarem,hlidkarem i inspekcnim.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 00:00:19 29. 09. 2009
default.png
90% naroda k nam ma takovej odpor prave kvuli tomuhle...Co si asi tedka muze o nas myslet ten chlapek co ho okradli?? Kdyz tam dojede hlidka a pak jak zpraskani psi odjedou pryc?? Prave proto sme v ocich lidi to co sme,ptz smejdum nikdy nic neudelame,ale slusny lidi tu donekonecna budem jebat na silnicich!! A s tema tvejma kontrolama..tak fajn,moc bych Ti pral bejt 12hodin v kuse pod kamerou..sem tam,aby k Tobe dobehl provokater a neco na Tebe zkusil...diky bohu, ze takovejch hnupu je jeste porad malo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:37:42 28. 09. 2009 blokovaný
default.png
Politici musí udělat dvě věci.Zabránit tomu, aby si policisté dělali co chtějí a nebude 90% národa cejtit k policii odpor a neustále řešit ty výsluhy a pak stát skutečně musí začít řešit problematické oblasti v republice(a nemusí se to týkat jen oblastí kde žijou romové!!!)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:23:42 28. 09. 2009 blokovaný
default.png
A prošel si někdy procesem kdy policista udělal nějaké svinstvo pachateli a inspekce ministra vnitra to zametla pod koberec?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIXEL 23:06:30 28. 09. 2009
default.png
Fantasticky to níže napsal Hammer, k tomu není co dodat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FANDERAS 23:05:54 28. 09. 2009
default.png
Jediná cesta je asimilace a prizpusbení se normám české společnosti. Mimochodem zcela obecně to chce přitvrdit co se týče trestů za přetupky a trestnou činnost ... (pro všechny občany čr). Dnešní společnost pozvolna zadělává na "občanskou válku" a to jak mezi Čechy, Moravany, Romy, Slováky ... a jiné národnosti žijící v čr. Policista je lékař a učitel společnosti, nikoliv jeji konstruktor. Takže to chce, aby si Ti "nahoře" uvědomili co se děje a dít bude ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio