Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Romové

http://zpravy.idnes.cz/romsti-zlodeji-zautocili-na-policisty-strelbou-a-latemi-jednoho-zranili-1q1-/krimi.asp?c=A090927_192941_krimi_abr
FRANTIK :: Datum založení: 28. 09. 2009 :: celkem 68 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu COMMODORE 20:39:38 28. 09. 2009
default.png
asi takhle...nebyli jsme tam...kazdopadne ale co se tyce TC utok na VC, myslim, ze valna vetsina policistu se k tomu stavi stejne...a to stylem "dokud mi fakt jakoze nerozbijou tlamu, tak to resit nebudu, protoze tahat se po soudech jak idiot, to mi za to nestoji"... nechapu proc to nemuze byt tak jednoduche, jako sepsat UZ o napadeni a "cau", bez vlastni prezence u soudu. Na druhou stranu, pokud by se opravdu resilo kazde napadeni VC, asi by se "ti nahore" divili, kolik by tech trestnaku pribylo... ohledne cikanu, no co, vsichni si muzeme myslet co chceme. Obecne se da ale rici, ze cikanovi je lepsi se nebranit...je lepsi se nechat zmlatit a vyslechnout si jen ortel, ze se citil zastrasen tak pocetnou skupinkou bilych a tak jednal pudove a zada si omluvu, nez si vyslechnout ortel, ze diky skrabanci, ktery mu byl ustedren nemuze pracovat nasledujicich 18 let a vy si za rasisticky motivovanou obranu (protoze proti bilemu utocnikovi, byste se branili samozrejme uplne jinak) pujdete sednout za mrizky. Zakonodarci to urcite vidi, urcite si mysli podobne veci jako ostatni, ALE...natvrdo to rici verejne nemuzou...ach ti humaniste, ach ty media...nebo-li ach ten zakon c.1 - zakon televize Nova, ktery urcuje smer v teto zemi at uz se vam to libi, nebo ne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 18:06:45 28. 09. 2009
default.png
Raději nic psát nebudu, aby mně nezavřeli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:55:00 28. 09. 2009
default.png
šla u policie neustálými houfnými odchody zkušených jedinců nutně dolů, chvíli potrvá, než si kluci "sednou". Pokud teda nepřijde další reforma, on už konec tohoto roku bude asi zajímavý ale v negativním slova smyslu. Bohužel, tento národ si tímto sám velmi kadá do vlastního hnízda a pociťovat to bude čím dál tím víc právě na takových a podobných případech. Policii má tento stát takovou, jakou ji přesně chce: slabou, nevýkonnou, špatně placenou.... atd atd. Že to vyhovuje těm málo lumpům je jeden fakt, ale že ten zbytek drží huby a neudělá nic, je fakt druhý.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 12:42:11 28. 09. 2009
default.png
Poškozený chytí zloděje při činu, zavolá na polici SPZku, pak je sám honí až k jejich baráku, přistihne při vykládání lupu z auta, znova zavolá PČR, ta přijede, nechá se zmlátit a aniž někoho zatkla, zase odjede.....k pláči.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 12:24:56 28. 09. 2009
default.png
nevím přesně o čem píšeš.. myslíš Róm=>cikán?... jestli mluvíme o tom samým....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 12:15:08 28. 09. 2009
default.png
Pseudohumanisté se omluví...Věc došla tak daleko, že se nelze na Romy ani křivě podívat (natož chtít plnit nějaké povinnosti), jinak jsi označen za rasistu..Pěkně to v Praze nechali dojít daleko, jen co je pravda, to je tedy hlavní městi skutečně za všechny peníze

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 12:11:54 28. 09. 2009
default.png
jsme zvědav co se napíšou rádoby pseudohumanisté... barák měl být už zapečetěn a osazenstvo v celách předběžného zadržení s návrhem na vazbu..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 11:56:03 28. 09. 2009
Peca.jpg
snad nemá cenu tohle vlákono zakládat, protože se to stejně zvrhne :-p Např. na www.tn.cz je diskuze zablokována, oni moc dobře vědí proč :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio