Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Romové

http://zpravy.idnes.cz/romsti-zlodeji-zautocili-na-policisty-strelbou-a-latemi-jednoho-zranili-1q1-/krimi.asp?c=A090927_192941_krimi_abr
FRANTIK :: Datum založení: 28. 09. 2009 :: celkem 68 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CZ858 17:41:55 29. 09. 2009
default.png
www.zpravy.idnes.cz/utok-romu-na-policii-v-lysci-zustava-i-pres-svedectvi-bez-obvineni-106-/krimi.asp?c=A090929_172754_krimi_jba

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 17:40:55 29. 09. 2009
default.png
http://zpravy.idnes.cz/utok-romu-na-policii-v-lysci-zustava-i-pres-svedectvi-bez-obvineni-...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HHONZA 16:11:08 29. 09. 2009
default.png
Pokud to bylo skutečně tak jak je popisováno dle policie (nebo dokonce svědků), tak zde bylo jasné oprávněné použití zbraně když ne jen donucovací prostředky (varovný výstřel). Pokud bych viděl před sebou pistoli, tak bych já tu svoji už měl v ruce, snažil se být za krytem a následovali by jasné povely a nečekejte nějaké formulky z příručky "jménem zákona", "protiprávní jednání"...jasné a výstižné. A pokud by se nedočkali reakce a stále bych se cítil být ohoržen, zbraň bych použil. Kolegové přemýšlejte, jde o Vaše životy a pokud do práce chodíme s tímto rizikem, tak ale si je chraňme jak jen můžeme i za cenu pozdějšího vyšetřování po IMV. A věřte, že zde by to bylo vzato jako oprávněné, ať si kdo chce co chce říká.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 15:18:50 29. 09. 2009
default.png
To máš pravdu, že tě zastrašujou inspekcí už od školy a není to prdel se potom před nimi obhajovat, ale čumět jak cikán nebo drban tahá zbraň (těžko určím zda maketu či pravou) a budu na to koukat případně zmizím.???? To jseš v práci a doufáš, že něco takového se ti nestane ne??? To by se hodilo jen tak někam na faru a ani to není 100 procentní, že zbraň nepoužiješ. Kde sloužíš??? Máš rodinu??? Tak jí řekni, že se radši v práci necháš přinejmenším zranit!!!! Kdo si to může dovolit??? Policista i běžný občan když postupuje podle zákona. Můžeš si to nastudovat!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 15:15:42 29. 09. 2009
default.png
jeste sem chtel dodat k tomu pouziti zbrane, ze kdo si to dovoli?? natoz jeste proti cikanovy?? Uz vidim ty titulku v novinach a ty kauzy kolem toho..Nova by opet prichazela se senzacnima teoriema..no mozna by se z nich pak nakonec vyklubali naky neonacisti?? a na konec ve finale, kdyz je ten navrh na zakaz DS, tak by to nakonec byli jeste clenove...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 15:10:51 29. 09. 2009
default.png
Generační špunt: rekl si to naprosto presne!!! jen bych dodal na obranu hlidky, ze nikdo to tem klukum mit za zly nemuze,ptz ruku na srdce..uz od nastupu nas strasej inspekci a tak nejak mam i ja zafixovany, ze zbran je spatna a pouziti=hodne velky problemy a kdo si tohle muze dovolit a hlavne kdo s tim chce mit ty nervy.Takhle sme to dopracovali! Jinak k ty korupci..rekni mi denvere,kterej radovej policista se necha uplatit a proc? kvuli pokute a frajer mi nabidne tisicovku jakoze to nejak zamaznem?? tohle kdyz mi chlapec rekl, tak to dostal za dva a jeste sem ho solidne zjebal...nikdo!! z radovejch policistu se k tomu proste nema, ze tamhle nakej strejc na PR neco prihraje nakymu znamymu to uz je jina vec,ale jediny co toho strejce dela policistou je ta uniforma, kterou kazdy rano dopina pres nafouklej pupicek. Takze tu nemel porad o korupci!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 14:58:33 29. 09. 2009
default.png
Tohle je taky výmysl jak hovado. Domácí vězení jsem měl já v deseti letech, ale kriminálník??? To mi hlava nebere. Zrovna včera jsem byl ve věznici na sebevraždě slabě před půlnocí a tam ruch (světla v baráku, procházení mezi místnostmi) a světe div se muklové volný pohyb žádný režim. Akorát jsem nevěděl při vkládání zda mám dát sekce rekreace (hotel či lázeňské ubytování)!!!:-((((

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 14:31:56 29. 09. 2009
Peca.jpg
že když cikáni (Ottův naučný slovník tento pojem zná velmi dobře)napadli hlídku, jedná se jednoznačně o útok na státní orgán a soud by to měl ohodnotit snad líp než pár dřepy nebo nedej bože prospěškama.Od Nového roku bude platit i institut domácího vězení, tak jim snad kurňa nedá jen zaracha a bez televize! :-( Pokud bych to měl v rajónu, ty cikáni by si to ještě dlouho,dlouho opravdu dlouho pamatovali, že napadnout poldu v práci je blbost. Moudrému napověz...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RENAL 13:18:12 29. 09. 2009
default.png
stream.cz/video/153/183555-janovska-demonstrace-17-11-08

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 12:53:09 29. 09. 2009
default.png
Denvere, zase tady meleš páté přes deváté. Jestli víš o nějaké korupci policistů, tak je tvoje povinnost to oznámit(nejlépe inspekci MV), jinak drž hubu! Nevím co tady vykládáš o Zlínu, ale pokud si pamatuji, tak s problém s nějakým bezdomovcem v parku měli strážníci a ne PČR! Můžeš mi také vyjmenovat nějaké donucovací prostředky, a které se nejvíc zneužívají. Možná si nějaké smažky vedou evidenci. Já ty podrobnosti neznám a rád se poučím. V případě těch cikánů co kradli na stavbě, byl již min. důvod k varovnému výstřelu, když jeden z nich vytáhl plynovku a začal střílet (nehledě na to, že nemůžu vědět jestli je to plynovka). Ve většině zemí odkud ty tvoje „pravdoláskeře“ podporovali , tak by drban s pistolí v ruce kterou vytáhne na policajty, byl už v lepším případě na „áru! A neber toho tolik, rozděl se raději s kámošema. Budou tě mít rádi humanisto….

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio