Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Romové

http://zpravy.idnes.cz/romsti-zlodeji-zautocili-na-policisty-strelbou-a-latemi-jednoho-zranili-1q1-/krimi.asp?c=A090927_192941_krimi_abr
FRANTIK :: Datum založení: 28. 09. 2009 :: celkem 68 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X1-RAY 22:53:29 28. 09. 2009
default.png
ajaj stejná diskuze jako u článku. Tam jsem své napsal, prostě se mi chce zvracet. A to co napsal danik by se mělo tesat: jsme takoví jaké nás chcete mít. Ještě před 5ti lety by z toho byl bordel, v baráku by nezůstal kámen na kameni a spousta obyvatel by měla na nějaký čas bydlení za státní útraty. 4 denver: u mě máš delší dobu ban, ale výjimečně zareaguji: já znám taky hrozně moc slušných a pokorných cikánů, často byli hezky oblečení, sako, kravata... a soudce je oslovoval "obžalovaný povstaňte"...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 22:50:48 28. 09. 2009 blokovaný
default.png
Policista neni soudce a pokud ho někdo nenapadne,tak nemá žádné pravo sám někoho trestat!!!!!!!!!!!!!!!!!Vyspělá demokracie ČR neni ani náhodou.Tomu aby policisté někoho bezdůvodně mlátili se zabránit dá(kamery,silná vnitřní tajná kontrola,provokatéři........)ale tento stát nemá hlavně snahu tomu zabránit!!!!!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COMMODORE 22:32:57 28. 09. 2009
default.png
uprimne 99% veci bez pouziti donucovacich prostredku, ale v zadnem pripade jejich pouziti neodsuzuji, ono proste hodne zalezi na tom kde slouzis - tedy s jakym typem lidi se dostanes do styku. A ani nahodou neodsuzuji kolegy, kteri jsou az trosicku radikalnejsi v reseni urcitych zalezitosti. Ono, kdyz od rana do rana nedelas nic jineho, nez resis napriklad trestnou cinnost romu...taky bys pak mluvil jinak. Podle me proste ve tvem okoli ziji 3 fajn romove, kteri pracuji a jsou v pohode a v praci jsi se setkal s jednim, ktery delal problemy. Zkus si nejakym zpusobem zazadat o staz na nektere sluzebne v praze...nejlepe napriklad Praha - Karlin, nebo Zizkov...kdo vi, treba bys potom protlacoval jine nazory. AD spravedlnost...ano myslim si, ze jsou kauzy s romy reseny prizniveji pro romy, mozna je to mylnej nazor, ale zatim sem nebyl presvedcen o opaku. Uz na tebe byl spachan utok na VC romem a nasledne si prosel celym soudnim procesem? ... mozna podcenuji tve zkusenosti, za coz se omlouvam, ale zkratka mi pripada, ze bud si mel neuveritelne stesti a setkal se jen s temi prizpusobivymi a nebo proste jen jeste nemas dostatek osobni zkusenosti...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 22:31:27 28. 09. 2009
Danik.jpg
ale naše světy jsou tak galakticky vzdálené, že nemá za mák smyslu se ani maličko snažit o porozumnění. Ty se díváš na svět prostě z úplně jiného úhlu. A ač se mi nechce, tak na chvilku budu vážný a povím ti jedno. Policie je specifická organizace která dohlíží a VYNUCUJE dodržování nějakých pravidel. Svým způsobem potom funguje nad těmito pravidly (výjíky ze zákonů, způsob práce atd.)Jako úplně každá jíná organizace má ve svých řadách lepší a horší lidi. Pak nějaké procento magorů, ale ty se časem vyřadí samy. Jenže má li policie plnit svou funkci, musí mít vážnost, repspekt a strach občanů. A jestli myslíš, že není možné si někoho vážit a zároveň se ho bát, tak si naiva ještě větší než si myslím. Ve spoustě zemí mají policisté repspekt už jen z pozice zastánců a dohlížitelů zákona (např. jejich napadení se tvrdě trestá, jejich svědectví má váhu atd.)V zemi kde zákony absolutně nefungují, právo je nevymahatelné, kde trestání a vychováváni jsou jen ti slušní co pochybyli a šmejdi se nám všem smějou, si holt policie musí vymoct repspekt a strach jinak. Například tvým oblíbeným bytím. A velké překvapení šmejdi jsou byti všude i ve VYSPĚLÝCH demokraciích. A další překvapení, já sám na to žaludek nemám a svým způsobem je mi to líto. A ten následek tohohle multikultihumanistického hnusu, je to, že ty cikáni co dřív říkali - áno veliteli, já to udělal, moc se omlouvám!! - tak ty nám rozbijou hubu. Šmejdi co protiprávně obsadí cízí dům, tak s těma je vyjednáváno a shání se jim bydlení. A víš co Denvere, jako největší dnešní překvapení ti prozradím, že většina z nás nejsou násilníci a ještě větší množství z nás nejsou rasisti. Prostě jen reagujeme na situaci a chování lidí. Domluvil jsem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 22:20:22 28. 09. 2009 blokovaný
default.png
A už sem tu jednou psal,že mi romové okradli,ale poznal sem i ty slušné a proto je neházím do jednoho pytle!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 22:04:26 28. 09. 2009
default.png
Číňani si s touhle věcí už za pár desítek let u nás poradí hravě jako jinde. Nechme to už jim.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:55:44 28. 09. 2009 blokovaný
default.png
Proč to hned překrucuješ?Já chci jenom spravedlnost a nic jiného. Nesouhlasím s utlačováním romů,ale rozhodně ani s jejich protlačováním.To může pak právě paradoxně vést k tomu utlačování a k tomu,že pak někdo nechce třeba vzít slušného roma do práce.Jinak si mi neurazil,ale spíš mi štve,že nemáš snahu pochopit o co mi de.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 21:36:16 28. 09. 2009
Danik.jpg
Denvere, já se ti moc omlouvám a je mi to líto, jsi první koho tady musím urazit, ale ty si D E M Í K ! ! ! Tady nikdy nepsal komentáře jednodušší člověk než si ty. Doporučuji ti sledovat TV NOVA a radši ani nechodit ven, abys nebyl zklamanej reálným světem, nebo nedej bože nedostal do tlamičky od tvých kámošů cikánů. O policajtech nemluvím, protože ty by tě hned, jakmile by tě viděli, ihned zcela bezdůvodně zmlátili do krve. Jestli jsi tělesně postižený a nemůžeš chodit ven, tak se ti zcelá vážně omlouvám. Hammer je sice na můj vkus až moc radikál v našich řadách, ale tentokrát s ním bezezbytku souhlasím. Jsme jaký nás chtějí mít. Kurva střelit cikána, tak si ihned strhám výložky se všema kolejničkama a hvězdama, nasadím si pouta a vyčkám příjezdu naší druhé hlídky povolané z volna z domova. Zvážil bych, zda-li si nemám nastříkat trochu kasru do očí?!? Je to hnus velebnosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:19:56 28. 09. 2009 blokovaný
default.png
Tato televize v mnoha případech pomohla k nápravě některých svinstev které se v této republice stále dějou.V mnoha případech její reportéři sledovali organizovaný zločin a pomáhali k jeho odhalení.S těchto důvodů si tato televize určitě nezasloží jenom kritiku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:01:39 28. 09. 2009 blokovaný
default.png
Já sem člověk kterej TVRDĚ ODSUZUJE použití donucovacích prostředků(mlácení) pokud to není nutné a pachatel policisty nenapad a policista se potřebuje pouze na někom odreagovat,ale na druhou stranu souhlasím s tím,že v některých případech se musí policista bránit a né se nechat zranit a pokud se v případě romů nechavá nějakej policista zranit,tak to neschvaluju.A ty máš pocit,že skutečně soud rozhoduje jinak u roma než u bílého?Každej soudce určitě ne a já bejt soudcem tak určitě nikomu nadržovat nebudu a to už jenom proto,že bych se bál,že takové rozhodnutí může ještě víc zhoršit vztah bílejch k romskému etniku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio