Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

´Výsluhové nároky měnit nehodláme,´ slibuje ministr vnitra našemu čtenáři (REDAKCE)

´Výsluhové nároky měnit nehodláme,´ slibuje ministr vnitra našemu čtenáři
Vinařická věznice
Foto: www.vscr.cz/vinarice
Jeden z našich čtenářů, Jindřich Rohel, pracuje jako dozorce ve vinařické věznici a podělil se s námi o svoji korespondenci. Tu vedl s šéfem resortu vnitra Ivanem Langerem. Ministr ve svém dopise mimo jiné vysvětluje, jaké kroky podniká ve věci odstranění nelogičností a chyb v novém služebním zákoně.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 30. 03. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PEPEK-NAMORNIK 16:28:13 30. 03. 2008
default.png
Výsluha? Služím tři roky, ale již když jsem nastupoval, tak jsem věděl, že já osobně se výsluhy nedočkám. Podle mého názoru je jen otázka času zdanění, zkrácení a nakonec zrušení výsluh(čistě můj názor). A pokud se vnitro dušuje, že nic takového nechystá, já jim věřím. Ale vždycky se najde aktivní poslanec, který návrh připraví, přilepí k zákonu o popelnicích, ten se schválí a pak se budou všichni horečně mlátit do hlavy, cože to schválili a že se musí okamžitě zrušit. A jak to dopadne? Zkuste hádat a vzít si třeba za příklad přímou prezidentskou volbu. U nás je možné všechno.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 13:25:01 30. 03. 2008
honzad..jpg
jen netusim, jak to souvisi s tematem clanku...??? chlapi, opravdu se nemuzu zbavit pocitu, ze ztracite soudnost respeketive jakykoliv zavan objektivity. Z toho co se tady posledni dny deje mam pocit, ze pokud se nekde doctete, ze langr ma kazde rano k snidani jednoho krestanskeho chlapecka a topolanek kazdy den kveceri vyvar z odboraru, tak tomu nadsene uverite, budete spokojeni a s radosti to budete sirit doma i v praci.. Opravdu jste tak kratozraci, ze mate potrebu jednoho certa na zdi, ktery muze uplne za vsechno ? Nebo potrebujete ten svet zase krasne rozdeleny na ty strasne skodlive, zodpovedne za vsecno zlo (nejen u pcr), tedy na ty cerne a ny ty uplne bezvadne, hodne, kterivsechno delali a delaji dobre a krasne, zkartka na ty bile ....... a vy jste (ci se diky temto komentarum) zase citite samozrejme na starne tech uplne hodnych, dobrych, nevinnych a trpicich?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RENAL 11:26:57 30. 03. 2008
default.png
No,Topolánkův projev na kongresu ODS se začíní pomalu,ale jistě naplňovat. ODS chce zdanit úroky ze stavebního spoření Datum: 27.3.2008 Autor: (ČTK) Zdroj: Právo Rubrika: Trhy & ekonomika Strana: 20 ODS chce zrušit některé daňové výjimky; například chce zdanit úroky plynoucí ze státní podpory stavebního spoření. Uvedl to ve středu server Ekonom.cz s odvoláním na šéfa daňové komise ODS a poslance Michala Doktora. „Chceme zdanit úroky plynoucí ze státní podpory stavebního spoření. To je neodkladné. Státní pokladna by tak získala až jednu miliardu korun ročně,“ sdělil Doktor. Nemělo by zůstat jen u spoření. Další na řadě jsou daňové výhody vojáků, celníků a policistů. „Je to už neobhajitelné, vzhledem ke změnám na trhu práce a k vývoji platů,“ uvedl Doktor. Státní rozpočet tak může ušetřit tři miliardy korun. Dodal, že v koalici se bude vyjednávat o 20 až 25 nejdůležitějších výjimkách. ODS se také vrátí k daňově zvýhodněným stravenkám a předloží dvě nebo tři varianty řešení. Tím ale podle Ekonomu přiznává, že se současným návrhem zrušit možnost, aby si podniky stravenky započítávaly do nákladů, asi v parlamentu neuspěje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 10:11:14 30. 03. 2008
default.png
"Jistota je kulomet" Nemá cenu opakovat komentář tazatele pro redakci. Co jiného kolega čekal? Řekl bych, že šlo o zbytečný dopis či otázku.Bohužel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio