Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

S čárkovým systémem na věčné časy a nikdy jinak (REDAKCE)

S čárkovým systémem na věčné časy a nikdy jinak
U policie jako v hospodě
Foto: redakce

Tak jsem si k novému roku zrekapituloval,  jaký byl ten rok 2008. Rozhodně pro mě nebyl lehký a počítám, že rok 2009 nebude taky ve znamení  pohody.  Jak říká můj exparťák: „Život kamaráde, to není žádný péřo“. U policie se toho změnilo dost.  Vozový park, vybavení služeben, vedení na většině útvarů Policie ČR.  Dvě věci se však nezměnili. Lidé co u policie pracují a hodnotící systém.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 08. 01. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 14:18:23 11. 01. 2016
default.png
A máme tady další, tentokráte již třístý osmý díl nekonečného seriálu: jak český policejní manager policii odral a prašulky do vlastní kapsy pobral a nic se mu nikdy nestalo.

http://zpravy.idnes.cz/policie-nakup-automobilu-nku-dji-/domaci.aspx?c=A160111_072851_doma...

Když si jen z hlavy vzpomenu, co to bylo za materiálu, který se buď pořídil (pršipláště do sucha zaplňující celé výdejní sklady které nikdo nechtěl a pan méněžer Klodner za to (ne)zodpovědný) nebo prodej SA-61 prej za nové brokovnice, které jsme nikdy neviděli, zato s těmi Škorpíky byly do roka provedeny průsery v zahraničí v rukou teroristů) a nikdy nikoho z těch zlodějských kurev nesejmuli, jak mě je dobře že už tam nejsem!!!!!! Nebo policejní dílny a rozkrádačky nových aut na díly pro rodiny papalášů a všech možných známých... A zase nikdo nedostal přes frňák.

No a aby i mladí viděli, že se rozhodně nic u jejich super firmy k lepšímu nemění, tady máte dneska vy svoji část tohoto seriálu. Dobře sledujte, jak se nikomu nic nestane. Jak ještě označení viníci povýší.

Kdybyste nevěděli proč, tak aby drželi tlamu, aby neprášili dál jak to celé bylo. Kdyby totiž začali prášit, za chvíli by vám neměl kdo velit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 13:40:59 24. 12. 2015
default.png
DAX [2015-12-23 00:20:32]: Hej, napiš jim tam, že řadoví za celou tu situaci mohou asi stejně jako oni.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:20:32 23. 12. 2015
dax.jpg
A máme tady další akci "chyť si svého policajta" ??? přitroublých znalců policejní práce,(zvláště v příspěvcích pod článkem, který má snahu něco vysvětlovat, ale marně)??? Další příběh do mozaiky sklízení ovoce zdehonestované policie. Polistopadoví křiklouni, kteří by tenkrát nejraději policii úplně zrušili, dnes mají přesně to co chtěli a policii přesně takovou jakou ji chtěli a hle teď se nestačí divit. Zdá se, že tohle už nikdo dohromady prostě nedá....a jak píše Hammer "společnost si žádá, společnost má"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:54:37 20. 12. 2015
default.png
A máme tady nákup nových vozidel pro dopravní policii. Ta mají, podle dosavadních zkušeností s prací loupeživého policejního managementu a podle své výbavy jasný účel: co nejvíce čáreček za naprosto cokoliv.

Samozřejmě neexistuje žádný plán dopravní policie na snížení počtu deliktů na silnici, neexistuje ani náznakem snaha o řešení nebezpečných přestupků (nepřehledné úseky skryté a likvidační hlídky) neboť není kde vozidla stavět díky neprosté ignoraci managerských lemplů o spolupráci při rekonstrukcích a výstvabě nových silnic - mají tam tito výhryzci požadovat po správách silnic zátočiny pro odstavování vozidel policií - ale na to jsou celá desetiletí moc líní nebo blbí nebo spíše obojí.

Takže mimo to, že technické řešení není zrovna v souladu s právními předpisy na auta s "majáky" (co bychom chtěli od blbů, aby se něco naučili?) budí tato vozidla naprosto oprávněné další nenávistné reakce rozhořčené veřejnosti.

Veřejnost si může ale za toto sama, přesně takovou sebranku gaunerů u policie chce, tak ji taky má. Stejně jako politiky a vůbec celé společenské klima.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:29:21 13. 12. 2015
default.png
Akorát jsem na ČT 24 sledoval nějakého Čecha který se jmenuje nějak jako Babajan, který nicméně vymyslel hodně blbě sundávatelné ochranné známky vlastnictví z jízdních kol ale i dalších věcí. Celá věc je velice pěkně vymyšlená, zloděje sice může známku pracně odstranit, ale nikoliv beze stop. Již kontaktovali výrobce kol, aby známky přišly už při výrobě pod lak...

Zírám na to a říkám si: kurnik, to je ale blbec. On si dá takovou práci s celým vymyšlením systému a není schopný si ani ověřit, že jediný policajt v této zemi nejeví zájem o nějaké pátrání po jízdních kolech, nemá u sebe ani žádnou osobní databázi třeba jen na jeho útvaru šlohnutých střepů ani to, co vyčte ze svodek....

Občane, posral jsi se po jahodách? Ty máš policii jakou chceš: dehonestanovanou, kurevsky zaplacenou, celkově demotivovanou a ty začínáš od nějakých známek na kola? Nejsi ty tak trochu blb?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 12:13:20 12. 11. 2015
default.png
A další zprávička, tentokrát z akce Vifikund nebo jak se to jmenovalo: páč někteří méněžeři při svém žraní už mlaskali až na chodbu a bylo je moc slyšet, byli šoupnuti do báně no a páč i ti ostatní jsou nenažraní, raději se musí zavčasu popřemisťovat, aby si jim na chvíli zpřetrhaly vazby na místní mafii a ustal tak proud důkazů proti nim.
Nedělám si naprosto iluze, že netuším, co se tam děje a že moje katastrofické povídačky nebudou proti realitě dost katastrofické.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:30:29 25. 10. 2015
default.png
Mohl by někdo tomu volovi Ťokovi sdělit, že zvýšení pokut za rychlost nad 25 tisíc je sice krásná věc, ale musel by mít taky místa, která jsou nebezpečná a poblíž těch míst nastavěné zálivy, kde by se dala rychle jedoucí auta stavět. Dnešní praxe je zastavovat tam, kde to vůbec jde, což je v drtivé většině zcela někde jinde, než kde to je pořádně nebezpečné.

Takže to bude na silnicích jako obvykle: buzerovat a škubat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 11:56:39 21. 10. 2015
default.png
Počítám že někde v Česku....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VSCRVSCR ONLINE 06:20:23 19. 10. 2015
default.png
REPLY:X:64154-1:2015-10-04 16:44:09:
A kde slouzis

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:46:18 06. 10. 2015
default.png
REPLY:X:64154-1:2015-10-04 16:44:09: U PČR tomu dle ještě sloužících pár starých kusů není jinak. Aneb mladí úslužní blbečci. Přesně to bylo vedení a celé mafii ovládající tento stát zapotřebí - lumpů poslušné idioty namísto ochránců zákona.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio